Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 12:15
- Nahlásit

PetraK
a pak že v tej telce nic nedávaj
tam néééé, ale tady jo

Jinak mám doma mužskýho.... a opravuje tlak v kotli. Myslím, že odcházím na procházku s plesnivcema... tak vzteklýho jsem ho dlouho neviděla

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 12:20
- Nahlásit

brut

tak vzteklýho jsem ho dlouho neviděla

a opravuje tlak v kotli.

tak to by si měl opravit taky pak i ten svůj tlak páč ho bude mít až v jedenáctym patře

to říkáš teď

ne-e. kdyby jo, už dávno je z Ešusa štěkaná s br. salátem

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 12:25
- Nahlásit

PetraK
sem napnutá jak guma u spoďárů, jak to dopadne. Aby nakonec nepřekvapila a nevrhla Ti Klapzubovu jedenáctku
tak to fakt ne to by si jí musela jít někam pučit
a pak že v tej telce nic nedávaj
se nesměj bo ted Brut psala ž mě truhlář nezachrání tož to vidím že to bude ješče horší story než s jejím pelechem

brut
bude kjuk i holčinka
joo to by šlo a prosím zwei mal pruhýrung bitte a fertik

Jinak mám doma mužskýho.... a opravuje tlak v kotli. Myslím, že odcházím na procházku s plesnivcema... tak vzteklýho jsem ho dlouho nevi
jako to ani nekomentuju bo my ted měli doma takový dohady co se uděla co se neudělá a jak se udělá že už sem málem šla kopat hrob do foroty....

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 12:48
- Nahlásit

PetraK
tak to by si měl opravit taky pak i ten svůj tlak páč ho bude mít až v jedenáctym patře
co v jedenáctým ... ve dvacátým

ne-e. kdyby jo, už dávno je z Ešusa štěkaná s br. salátem
to sem chtěla před chvílí udělat z pirani, páč opět sežrala kočce granule

Fajka
se nesměj bo ted Brut psala ž mě truhlář nezachrání tož to vidím že to bude ješče horší story než s jejím pelechem
počkéééééj, ty chceš klasiku... dřvěnou? Tak to by truhlář zvládl :lol jen musí být šikovnej).... taky mám takovou představu, ale nejdřív musím mít ložnici, abych se realizovala v obýváku a prudila s knihovnou a sedačkou

joo to by šlo a prosím zwei mal pruhýrung bitte a fertik
huráááá, tohle jsem přeložila... jen se obávám, že složitější věta by byla konečná
Neboj, pruhatka zwei mal bude

jako to ani nekomentuju bo my ted měli doma takový dohady co se uděla co se neudělá a jak se udělá že už sem málem šla kopat hrob do foroty....
to známe .... potřebujeme dodělat několik věcí a proirita je někde jinde

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:26
- Nahlásit

Kdo sem dával tu červenou fenečku australáka v Sokolově v útulku? Právě jsem jí dohledala chovatele a půjde ještě dneska k němu domů

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:27
- Nahlásit

brut
počkéééééj, ty chceš klasiku... dřvěnou
no to néé to nechcu já jenom vidím že to co se prodává se mě nelíbí a fakt co by se mě líbilo zas nemá tvr a rozměry co bych potřebovala a dyž už to má tvar a rozměr nevyberu si potahovou látku

huráááá, tohle jsem přeložila... jen se obávám, že složitější věta by byla konečná
že by sme tu teda založili deutsche Stunde Ešuska by byla jistě nadšená

potřebujeme dodělat několik věcí a proirita je někde jinde
jj fšude je to stejný

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:31
- Nahlásit

brut
Kdo sem dával tu červenou fenečku australáka v Sokolově v útulku? Právě jsem jí dohledala chovatele a půjde ještě dneska k němu domů
no bomba!!!!! Brutofko si nejlepčí a dneska se hrdinka dne!!!
čkej ti seženu nějakej dar...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:34
- Nahlásit

Fajka
no to néé to nechcu
ahááá, takže truhlář nepomůže

já jenom vidím že to co se prodává se mě nelíbí a fakt co by se mě líbilo zas nemá tvr a rozměry co bych potřebovala a dyž už to má tvar a rozměr nevyberu si potahovou látku
tak to je stejný jak u nás, přesně tohle mám s postelí.... holt budeme mít o šou postaráno

že by sme tu teda založili deutsche Stunde Ešuska by byla jistě nadšená
Ešuska možná, ale já těžce zaostávám.... zvládám tak první dvě lekce pro dětičky

jj fšude je to stejný
chceš se pobavit? Ventilek je ucpaný, tak se vyčistí, jenže on ve finále nebyl ucpaný, ale prasklo mu pérko....takže odjel do krámu pro nový. Ten se samostatně neprodává, musí koupit celou hlavici... rozměr neví. Koupí dvě v různých velikostech. Vymění hlavici, super, neteče.... ovšem v tu chvíli začne blbnout druhá hlavice a vše se opakuje

V koupelně se můžeme koupat, v kuchyni to není o nic lepší a topení je tím pádem vypnuté, takže je tu zima jak v morně.... zkrátka a jednoduše super den

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:37
- Nahlásit

Fajka
no bomba!!!!! Brutofko si nejlepčí a dneska se hrdinka dne!!!
spíš se vyplatily dva telefony do útulku a pak poradkyni chovu .... mám hroznou radost, protože jde o dost mazlivou feňulku, která v útulku trochu strádá samotou.

Bohužel modrý australáček na tom bude o dost hůř..... nemá ani čip ani tetování, paní v útulku se ještě jednou moc důkladně koukala a nic

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:45
- Nahlásit

brut
tož tutaj.. něčím začít musíš a vobal už si sežen sama

tak to je stejný jak u nás, přesně tohle mám s postelí.... holt budeme mít o šou postaráno
jj už vidím jak sem Ešuska nahlíží a hned za Ramštajnem bude dotaz...už máš postele??????

chceš se pobavit? Ventilek je ucpaný, tak se vyčistí, jenže on ve finále nebyl ucpaný, ale prasklo mu pérko....takže odjel do krámu pro nový. Ten se samostatně neprodává, musí koupit celou hlavici... rozměr neví. Koupí dvě v různých velikostech. Vymění hlavici, super, neteče.... ovšem v tu chvíli začne blbnout druhá hlavice a vše se opakuje

tak ted zas pobavím já tebe
nahazuju stěnu štukem...mám ji skoro celou ..dojde pytel musíme jet koupit další .... příde drahá půle....hmmmm nééé tenhle štuk je moc hrubej koupíme jemnější... stalo se.. přijedem domu.. né aby se pokračovalo dál ale to co sem udělala se celá stěna znova oškrábe a strhne a nanese se ten novej jemnější... dorazí se to ovšem tím že mezitím mě výtězoslavně přinese barvu (něcojako primalex) jenže plastickou hrubou kde jsou nějaký třísky takže původní štuk byl proti tomu jemňoučkej a hlavně pod tou hrubou barvou není štuk vůbec vidět

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:48
- Nahlásit

Fajka

tak to fakt ne to by si jí musela jít někam pučit
jen nech bejt, nech bejt, moje ségra do pátýho měsíce taky vypadala že nic a pak jí přes noc narostlo břicho, že si na něj mohla pokládat půllitr

Brut psala ž mě truhlář nezachrání

vás dvě nezachání ani sasrak

e by sme tu teda založili deutsche Stunde Ešuska by byla jistě nadšená

No jistěže! Už tetkon si klepu na hlavu esi sem normální, když dokážu vyplodit větu o dvou přísudcích a zájmeno dám v angličtině

brut

páč opět sežrala kočce granule

je blbá snad? Copak je mňoukavec ?

Kdo sem dával tu červenou fenečku australáka v Sokolově v útulku?

JÁ, JÁÁ

Právě jsem jí dohledala chovatele a půjde ještě dneska k němu domů

JOOOOODLEYYYYDÝÝÝÝÝÝÝ TYDÝÝÝT HURARÁÁÁ!!

V koupelně se můžeme koupat, v kuchyni to není o nic lepší

ty jo, takovejdle luksus dvou kópelek, to bych si přála

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:49
- Nahlásit

brut

Bohužel modrý australáček na tom bude o dost hůř

ach jo!!

a za tu fenečku díkes.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:51
- Nahlásit

brut
Jupííí, gratuluju. Včera jsem opět projížděla útulky kvůliva prouhatcům a opět na mě padla beznaděj, kolik krásných psáků tam je. Nejhorší je, že v nabídce máme třeba prouhatý štěndo z Nymburka a ani to nejde naodbyt.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:53
- Nahlásit

Fajka
tož tutaj.. něčím začít musíš a vobal už si sežen sama
tak to je ten rošt pro mužskýho .... já chci ten druhej, co se polohuje ještě v prostředku ... ten se používá v některých rehabilitačních zařízeních a mně právě vyhovuje to "vlnění"

nahazuju stěnu štukem...mám ji skoro celou ..dojde pytel musíme jet koupit další .... příde drahá půle....hmmmm nééé tenhle štuk je moc hrubej koupíme jemnější... stalo se.. přijedem domu.. né aby se pokračovalo dál ale to co sem udělala se celá stěna znova oškrábe a strhne a nanese se ten novej jemnější... dorazí se to ovšem tím že mezitím mě výtězoslavně přinese barvu (něcojako primalex) jenže plastickou hrubou kde jsou nějaký třísky takže původní štuk byl proti tomu jemňoučkej a hlavně pod tou hrubou barvou není štuk vůbec vidět
taky dobrýýýý
My máme hrubej štuk a na tom bílou barvu. V létě budeme malovat ( se děsně těším ) a chci jemné zbarvení meruňky do kuchyně.... jsem zvědavá, ajk to bude probíhat u nás ( ale viděla bych to na stejno jak u vás )

Á, mám chlapa doma, tak jsem zvědavá, co bude následovat

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:01
- Nahlásit

PetraK
vás dvě nezachání ani sasrak
tssss, si ho objednáme a hned bude hotovo .... jestli teda dřív vše nevyřešíme sami

je blbá snad? Copak je mňoukavec ?
sem se jí taky ptala.... ale odpovědi jsem se nedočkala, jen řádného olizování držtičky

ty jo, takovejdle luksus dvou kópelek, to bych si přála
já ne ..... kdo to má uklízet

a za tu fenečku díkes.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:03
- Nahlásit

Fajka
ale to co sem udělala se celá stěna znova oškrábe a strhne a nanese se ten novej jemnější... dorazí se to ovšem tím že mezitím mě výtězoslavně přinese barvu (něcojako primalex) jenže plastickou hrubou kde jsou nějaký třísky takže původní štuk byl proti tomu jemňoučkej a hlavně pod tou hrubou barvou není štuk vůbec vidět

sbalila sem koberec
a jedu nach Jablonec
ta mrtvola musí zmizeti
jinak půjdeš seděti

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:04
- Nahlásit

Hyena

Včera jsem opět projížděla útulky kvůliva prouhatcům a opět na mě padla beznaděj,

jsem na tom podobně, projíždím to pro teroše a lovku - a chtělo se mi včera řvát vzteky, ten nárůst je hroznej, zastaví se to kruci někdy???

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:05
- Nahlásit

Hyena
Jupííí, gratuluju.
dííík

Včera jsem opět projížděla útulky kvůliva prouhatcům a opět na mě padla beznaděj, kolik krásných psáků tam je. Nejhorší je, že v nabídce máme třeba prouhatý štěndo z Nymburka a ani to nejde naodbyt.
fakt si občas říkám, že je dobře, že australáci nejsou tak v kurzu .... už i těch pár ztracených mi stačí
ale štěndo nechápu... vždyť lidi většinou chtějí prcka spíš než dospěláka ...kam to spějeme

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:11
- Nahlásit

brut
PetraK
Hyena
ty plný útulky a nechtěný štěnda jsou děsný už proto se modlim at máme jedno max dva štěníky...

PetraK
sbalila sem koberec
a jedu nach Jablonec
ta mrtvola musí zmizeti
jinak půjdeš seděti

není nad dobré přátele kteří v nouzi pomůžou... máte recht pani.. je to problém země je zmrzlá

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:21
- Nahlásit

Fajka
není nad dobré přátele kteří v nouzi pomůžou... máte recht pani.. je to problém země je zmrzlá
"Náda zatapiť...!"

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:34
- Nahlásit

Hyena
"Náda zatapiť...!"

tý bláho! rada nad zlato

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:35
- Nahlásit

Tak dámy.... fenečka domů nepůjde. Pán z útulku jí nechce vydat, dokud majitelé ( jsou dlouhodobě v zahraničí) nezaplatí veškeré náklady a psa se oficiálně nezřeknou..... i pak to asi bude problém

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:39
- Nahlásit

brut
nepůjde. Pán z útulku jí nechce vydat, dokud majitelé ( jsou dlouhodobě v zahraničí) nezaplatí veškeré náklady a psa se oficiálně nezřeknou

vole zas nějaký formality a blaho psa je až na posledním místě
kolik to dělá?

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:44
- Nahlásit

Fajka
kolik to dělá?
to netuším, protože mi odmítá říct, od kdy tam je a kolik jsou tím pádem náklady
Doufám, že se ozve Dana B., které jsem posílala mejlík a poradí jak postupovat dál....
Já ti to všecno raději přepošlu mejlíkem, až přijdu z venku....

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 14:49
- Nahlásit

brut
Já ti to všecno raději přepošlu mejlíkem, až přijdu z venku.... jj v poho..až budeš něco vědět tak písni třeba by se to nějako posbíralo ... blbý bylo kdyby tam chudák trčela jen kvůli prachům

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 15:23
- Nahlásit

Hyena

"Náda zatapiť...!

alkahůlik se vozval

Fajka
je to problém země je zmrzlá

ale tak u vás asi tolik ne, jako tady v Prahé
brut

i pak to asi bude problém

sakra co to je za bordel?????????? Nerozumím tomu

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 15:49
- Nahlásit

PetraK
já taky ne.... jsem vytočená do nejvyšších obrátek, pánovi jsem pěkně vynadala a vypadá to, že jí tam drží kvůli prachům.... čím dýl, tím víc dostane

Taky ti přepošlu korespondenci a napíšu obsah hovoru s ním.
Jen se musím nejdřív trošku uklidnit....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 15:53
- Nahlásit

brut

to si snad dělá srandu, ne?? Co se obrátit na starostu??

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 16:02
- Nahlásit

brut
Prosím tě,co je to za útulek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 16:03
- Nahlásit

jablunka

VÍTKOV U SOKOLOVA

http://www.sokolov.cz/scripts/detail.php?pgid=285

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání