Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:05
- Nahlásit

PetraK
tak mám tahací pixličku hotovou
připevnila šnurkou,šnurku zalepila,na konec přidělala karabinku,naplnila pamlskama a už jsem to sní zkoušela doma na koberci a bez problému tahá,bo já jdu před ní a nemusím ani mlaskat a volat,jde sama

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:49
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
DEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOD
!!

tak sem měla pravdu, huž si to Brtnik nemyslí, a to neví co ho čeká dál

koušela doma na koberci a bez problému tahá,

ty jo začínám si myslet, že ten čokl je chudák

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:22
- Nahlásit

PetraK
no nejsi sama,tedkons v petku mě vedoucí obvinila,že jí týrám
bo jsem jim to předvedla a vona,pocem ty chudinko malinká,já ti to sundám,to je macecha vid?????
jí říkám,že zní dělám normálního psa a vona - chudinka je to malinká

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:48
- Nahlásit

jablunka
PetraK
ženckýýýýý...vy máte teda nápady...tedkonc sem v deprézy a a ještě k tomu mě bolí hlavička z toho randálu

Aspon že tu zoncna rumpluje...to me drobátko vylepšuje náladičku
akorát nesmím myslet na to co všecko musím přes víkend stihnout bo to by mě hned trefil šlak

no tak já zasejc du.. estli nemřu tak se tu zas vokážu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 14:33
- Nahlásit

Fajka

a ještě k tomu mě bolí hlavička z toho randálu

RAMŠTAJN neni radnál, jasný?

Aspon že tu zoncna rumpluje.

tak tady rumpluje tak akurát kulovaný teda

estli nemřu tak se tu zas vokážu...

ale to se vokaž klidně i dyš scípneš. Zeptej se Davídkojc, jak se to dělá, vona už má prax.

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 19:16
- Nahlásit

Zdařte dámy....hlásím absovlování úžasného celdoenní ho běžko vání. Zjistila jsem, že Hyena má modus "tažný pes". Když se na něj přepne, tak táhne jak magor a zapomíná ne veškerou zájladní poslušnost, včetně púocem, sedni a tak... bo to tažní psi přeci nepotřebují

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 19:17 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

do haje dubovyho.

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 19:32
- Nahlásit

Mathea
do haje dubovyho.
Co se dějě ?

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 19:51
- Nahlásit

Hyena
hnusy neopravneny. jen vykrik do tmy, chci se bud opit a nebo strilet. Strilet nemam cim, chlastat sice je co, ale sem tu sama a to by dneska nedopadlo dobre. Neres, jdu radsi nakrmi ty svoje drajvovy zlataky, co radi padej snehem...

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 20:34
- Nahlásit

Mathea
Chjooo, to je mi líto. Ale zlaťáky máš nádherný... už jse tady koukala na fotky.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 21:40
- Nahlásit

Zdravím dámy

Měli jsme doma problémy s netem. Navíc jsem hlídala wami holčičky a musím říct, že to bylo moc zajímavé a hlavně veselé. Berunka je jak na péro, nenechala jsem jí moc spát a tak byla v noci hodňoučká

Fajka
gratuluju Fajušce k budoucím mimískům

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 21:50
- Nahlásit

Hyena
Diky Jsou to dva mali dementici, co dokazou rozzarit usmeva

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 08:54
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁJN!!

DEPEEEEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!

Čůs báby, jak se daříte?

O víkendu jsme se cárali venku- sem vomrzlá jak Messner a taky jsem včera v poli zapadla po zadel do sněhu. To sem zas byla jak Meresjef, páč jsem se z tý džuzny nemohla vyhrabat, jak to je zamrzlý a boří se to. Čokl mi skákal radostně po hlavě. Myslela jsem, že ho ubiju - kdybych teda mohla

Mathea

chci se bud opit a nebo strilet

už je líp?? Opít se je mnohem lepčí. Opít se je všelék. Já sem tagle vyléčila celou gangrénu . Prstik mám jak novej

Škoda, že sem tu nebyla, mohly jsme chlastat spolu - já teda ne kvůli chandře, ale měla jsem chuť na žampuňský a.... protože mám tuhle jedno koupila, že až budu mít narozky /páč ví, že na žampuňskym ujíždim/, tak mi ho dá k dárku. No tak mi ho (ešče vo tom teda neví ), dala uuuuuž v sobotuuu! Tak nějak měsíc dopředu no.

brut

Berunka je jak na péro, nenechala jsem jí moc spát

to je jediná účinná metoda, která na ty spratky platí, utahat a nenechat usnout

Jak je to s tou Fajfkou?? Humříla?

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:01
- Nahlásit

Bré ránko,
utahání z běžek vydrželo sfini žíhaný přesně do neděle ráno.... A to začala v týdnu hárat.
PetraK
pani,nezačínejte m i tu s šampíčkem....bych si zrovinka jedno dala jako ranní prevenci KOPRu

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:01
- Nahlásit

Zdar bazar....
jsem mrtvolná tři dny jsme makali do dvou do rána, škrábali jsme starý nátěry z vomítky .. no když sem napočítala vosmou vrstvu tak sem přestala počítat ... sem mrtvoň, všude bordel neuvěřitelnej Chcu humřít....
blne mě klávesnice a musím hned ted letět na finančák a vodevzdat DPHčko kerý ještě nemám a dneska je poslední den ... se z toho asi po
chjoo co sem si to zase vymyslela

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:28
- Nahlásit

Hyena

utahání z běžek vydrželo sfini žíhaný přesně do neděle rán

enem magor jde v týdle zamrzlitýdě na běžky pani. Ste snad magor??

pani,nezačínejte m i tu s šampíčkem.

no bohužel sem s nim skončila. Dycky mě tak rozlítostní, že už neni ani kapka . To je fakt moje hrozná vášeň. Jen by to mohli dělat bez alkahůlu, abych toho mohla vypít víc. Moc a nejvíc.

Fajka

makali do dvou do rána, škrábali jsme starý nátěry z vomítky .. no když sem napočítala vosmou vrstvu tak sem přestala počít

áááááááááááááááááááááááuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

blne mě klávesnice
esi vona svině nezamrzlá?

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:57
- Nahlásit

PetraK
enem magor jde v týdle zamrzlitýdě na běžky pani. Ste snad magor??
Poslušně hlásím sem. Bo nejen že jsme jezdily, ale my jsme si to ještě drze královsky užívaly a měly z toho radost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 10:01
- Nahlásit

Hyena
my jsme si to ještě drze královsky užívaly a měly z toho radost.

se nedivim, já překvapivě včera potkala jen jednoho běžkaře. Asi taky magor nějakej. však je to celý zamrzlý, to je o zlámání nejen běžek. Ovšem hovořím z pozice běžkaře těžkýho amatéra

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 10:20
- Nahlásit

PetraK
áááááááááááááááááááááááuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jj přesně

Bejvalá majitelka domu měla v příbuzenstvu malíře kerý jí dycky k narozeninám nebo jako dárek k něčemu vymaloval... ale byl to malíř takže vždycky jen maloval.. nikdy neškrábal nebo nic nemyl nesundával tož si to dovedete představit těch vrstef
Dorazili to naši bo se jim s tím nechtělo nic dělat a flákly na to tapetu papírovou .. kerá ted jde dolu místam třebas s centimetrovýma flekama malby

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 10:22
- Nahlásit

PetraK
gratuluju k 500

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 10:26
- Nahlásit

Fajka

. ale byl to malíř takže vždycky jen maloval.. nikdy neškrábal nebo nic nemyl

škoda, že měla jen jednoho příbuznýho, kdyby jich měla víc, třeba myče a nebo škrabala, mohli ste bejt v pohodě

Připomnělo mi to rekonstrukci našeho prvního bytu. Tak nějak asi měli taky někoho takovýho v příbuzenstvu. když jsem odškrabala bílou, modrou, dostala se na oranžovou a doufala, že to je poslední, čekal na mě EMAILOVEJ FIJALOVEJ ODSTÍN!!! Rozplakala sem se. Pak už jsem jen řvala. To bolestí, když Brtnik na druhý straně stěny vysekával háky od etážovýho topeni, a jak tak vysekával, tak u něj dírka malinká, malinkatá, zatímco u mě to udělalo hóp a měla jsem půlmetrovej koláč stěny na hlavě

brezen2008
gratuluju k 500

žjofka!! Máme výročí! Proč já blbka vychlastala všecko to žampuňský???

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 10:43
- Nahlásit

gratuluju k 500

žjofka!! Máme výročí! Proč já blbka vychlastala všecko to žampuňský???

tak na zdraví

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 11:17
- Nahlásit

Hyena
tak na zdraví

na zdraví?? Tetkon?? Dyš už nic néni? To je provokace todleto

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 11:35
- Nahlásit

PetraK
na zdraví?? Tetkon?? Dyš už nic néni? To je provokace todleto
Jak nejni...dyk sem dodala

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 11:37
- Nahlásit

Hyena

.dyk sem dodala

dodala co jako? Nic nevidim? Ani v reálu a ni virtuálně. To bude asi ňáký nesmrtelný žampuňský, kde nic neni , ani smrt nebere

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 11:49
- Nahlásit

PetraK
Ani v reálu a ni virtuálně.
virtuálně je v předchozím příspěfku

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 11:51
- Nahlásit

Hyena
v předchozím příspěfku

v předchozim příspěfku je tak akurát právě prt.
a kulový k tomu.

Že tys to vychrupla ty sobče???

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 11:59
- Nahlásit

Dobré poledne dámy

Hlásím, že jsem živa a zdráva ( až na tu hlavu, jak prohlásil včéra synek, když jsem se rohodla, že vyzkouším jeden super receptík chvíli před naším odchodem na návštěvu:lol

V sobotu jsme byli na velké procházce a protože to moc klouzalo a bolela mně nožička, tak včéra vyrazil páníček s plesnivcema sám ...... zdolali 20km a vypadali spokojeně. Jen Brut má dost pořezaný nohy, jak skákal do tý zmrzlý sněhový krusty. Malou to docela udrželo, ale holt těžký Brů měl smolíčka.

PetraK
to je jediná účinná metoda, která na ty spratky platí, utahat a nenechat usnout
to je fakt, večer už padala na čumáček a to ještě netušila, že jí plánuju večerní procházečku ... na stopovačce, aby se řádně vyřádila. V noci pak chrněla jak nemluvně

Ale je tu teď takový hrozný klid a smutno, nějak mi holka chybí ... stejně tak Meluzínka,která trávila převážnou většinu času na mém klíně a mazlila se

Fajka
Bejvalá majitelka domu měla v příbuzenstvu malíře kerý jí dycky k narozeninám nebo jako dárek k něčemu vymaloval... ale byl to malíř takže vždycky jen maloval.. nikdy neškrábal nebo nic nemyl nesundával tož si to dovedete představit těch vrstef
uuuuáááá, chudáku ....... nás čeká letos malování a naštěstí to bude druhá vrstva, takže žádné škrábání nehrozí,ale vůbec se na to netěším

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 12:01
- Nahlásit

PetraK
předchozim příspěfku je tak akurát právě prt.
v předchozím příspěfku je 5 sklínek se šampíčkem ... jen tak mimochodem gratuluju k 500 stránce a místo šampíčka by třá čajík nebyl?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 12:16
- Nahlásit

brut

v předchozím příspěfku je 5 sklínek se šampíčkem

mi to někdo musel vypít to neni možný, tam neni nic, fakt, ani vodkaz ani nic, kuwa co už dneska neseberou, i přípitek

Jen Brut má dost pořezaný nohy, jak skákal do tý zmrzlý sněhový krusty

no to má Esšálek taky , kupodivu už ani nechce lítat mimo cesty, je jak dámička, když může chodí enem po cestičkách

Ale je tu teď takový hrozný klid a smutno, nějak mi holka chybí

nechceš poslat Esšálka teda?? To by asi bylo hned živějc. Brut, Esšálek a Alu jako jedna jediná..... , tam myslim, že by nedošlo k dohodě, jako včera mezi Esšálkem a Billim, když oba najednou ojížděli Růženku. Ani ne na střídačku, ale voba naráz prasáci. Na hromadě hnoje

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání