Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 16:07
- Nahlásit

PetraK
Hele nahoře na té stránce je "napište starostovi".Nestálo by to za to?Fena je v nabídce,ale odmítají ji vydat a kdo to platí????

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 16:08
- Nahlásit

jablunka

no sem psala Brůtofce, co zkusit oslovit starostu, ona má komunikaci v ruce. Já tomu nevim hlavu a patu

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 16:09
- Nahlásit

PetraK
no jasný.snad se to povede,tyhle píčusy nesnáším,to je jak v Rakovníku!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 16:17
- Nahlásit

jablunka

Rakovníku!

to tam neznám, ale už podle stránek mi to smrdí. Nebo se pletu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 16:30
- Nahlásit

PetraK
jsem na tom podobně, projíždím to pro teroše a lovku
Pani, najdete-li špice, myslete i na mě a hoďte mi do fóra ke špicům (nebo do mailu pod členem) odkaz prosím, mám jen mobilní internet (kolem 33 kbit/s=fakt strašně pomalej) a rychej bude až se oteplí

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 17:17
- Nahlásit

PetraK
nepleteš!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 17:53
- Nahlásit

Fajka
PetraK

máte mejlík ... už jsem se malinko uklidnila, tak jsem byla schopná dát dohromady mejl

Co se obrátit na starostu??
ten je v záloze, pokud nic jiného nezabere.....

jablunka
Hele nahoře na té stránce je "napište starostovi".Nestálo by to za to?Fena je v nabídce,ale odmítají ji vydat a kdo to platí????
právě, že není ještě v nabídce... oni to mají jako informativní fota.... alespoň podle majitele útulku.
Platit to bude majitel, páč díky tetování v uchu fenky ( zjištěném po 4 měsících dneska ráno) se dohledal chovatel a s tím i majitel ( ovšem ten je mimo republiku).
ti přepošlu ten mejlík, co jsem psala holkám

O Rakovníku mi ani nemluv..... od nás tam jdou všichni psi a nikdo víc o nich neví, jen město furt platí.... jinak majitelé útulku jsou taky kapitola sama pro sebe. Našich několik konfliktů mluví za vše ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:28
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁJN!!

DEPEEEEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!

Dneska, DNESKÁÁÁ SI PŮJDU KOUPIT ČERVENÝ KŘŮSKY, ČERVENÝÝ TYDADÁÁÁ! Já se tak těšim.

A holky víte co?? Vono se mi snad nakonec podaří rozchodit i ty depešácky křusky!! Už třetí den se v nich mučim každej večer a dusám v nich doma (hrozně mě teda bolej palce, jak je mám otlačený ), ale možná že povolej. . Jestli jo, tak nevim, jestli se budu radovat, že konečně povolily a nebo budu načtvatá, že povolily tak pozdě. .D

brut

O Rakovníku mi ani nemluv...

nemůže se tam poslat kontrola nějaká?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:31
- Nahlásit

že vám se lezu..o Rakovníku a Březinovi mi minulý týden psala emila dejavu..dosti neuvěřitelný praktiky,essi to tu už neni probíraný tak jí klidně písněte,nechci to tu kopírovat dyš mi to psala soukromě..

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

prosim, můžete mi napsat? esi dřív nezmrznete, nebo si neuříznete hlavu motorofkou.

P.s. esli se vám teda tu motorofku v tomdle podaří nastartovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:47
- Nahlásit

Raaaaaaaaaaaaaaaaandááááááááááál
ehm ehm pardon ...
Rááááááááááámštáááááááááááááájn.....

Jak je u vás? U nás doma na kopci teploměr ukazuje +2 (na slunci teda) a sjedu dolů do práce a tady zima jak v Rusku -18 ci jaro a ci ho hnet a nebo aspon teplotu -2 stupně.. to už mě bude připadat že je zase pařák

brut
sem se dostala k mailíku až vo půlnoci tak už sem neměla sílu odpovědět ale jako sem si myslela že by se na to třeba pár lidí poskládalo a dalo se to dokupy aby tam feňulka zbytečně netrpěla ale jako takovoudle nekřesťanskou pálku to je teda děs příjde mě, že na tom chce prachsprostě vydělat prachy a přitom kdyby řek že má to tetování tak se dohledala hned !
A to jim jako při veterinární prohlídce neprohlížej uši jo??? jestli třeba nemá zánět..to by to přece museli vidět ne :-/

Jo a včera sem malovala tou plastickou barvou...no je boží teda.. schová to veškerý nerovnosti takže nějaký pečlivý zarovnávání povrchu není třeba ...no paráda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:50
- Nahlásit

PetraK
prosim, můžete mi napsat
a co jako? třá líbesbríf??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:53
- Nahlásit

davidkova renata
PetraK
já to chci taky vědět ,pošlete mi vo co gou

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:09
- Nahlásit

Fajka

Raaaaaaaaaaaaaaaaandááááááááááál
ehm ehm pardon ...

todle teda přehlídnu a jako přes mráz nevidim

Rááááááááááámštáááááááááááááájn.

NOOooo todle zní hásky

U nás doma na kopci teploměr ukazuje +2

DAVÍDKOJC KLEPNE
.
tou plastickou barvou...no je boží teda.. schová to veškerý nerovnosti takže

Dá se s tim malovat i na gezicht?? a na tělo?? Že bych si vobjednala rovnou echtgoldvelký balení

davidkova renata
třá líbesbríf??

NO! Zkuste to jako Taťána Oněginovi třeba:

Já píši Vám, co mohu více
Co ještě mohu dodati........

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:22
- Nahlásit

PetraK
NOOooo todle zní hásky

DAVÍDKOJC KLEPNE
vona ještě nezginula v těchlech mrazech??????

Dá se s tim malovat i na gezicht?? a na tělo?? Že bych si vobjednala rovnou echtgoldvelký balení
paní určo jo.. já to měla fčéra až za ušima a při mytí se tomu nechtělo doolu....
Ale nevím esli vám bude to 20 kilový balení stačit

brut
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:26
- Nahlásit

Dobré ránko

Jsem konečně zase sama doma , takže mně čeká úklid po včerejší opravě kotle, dále musím uvařit makovou náplň a upéct vynikající buchtičky, páč nám odpolko přijde návštěva....a o obědě samozřejmě ani nemluvím. Mám strašně moooooc práce a vůbec do ničeho se mi nechce.

PetraK
nemůže se tam poslat kontrola nějaká?
holka, to nevím .... já vím jen to, jak dlouho jim trvalo, než si přijeli k nám pro odchycenýho psa a jak se staralo město o něj, když byl ten kotec u nás za zdí ( nebýt bezďáků, tak by ti psi v létě pošli žízní a o hladu vůbec nemluvím). Navíc domluva s majitelem útulku byla děs běs... párkrát jsem s nima mluvila a upozorňovala je na psa v kotci. Navíc vím, že do objektu nikoho nepouštěj nebo alespoň s velkýma problémama. Chtěla jsem se jet podívat na jednoho starýho chudáka, který tu byl a byla jsem upozorněna, že psi se neukazují.

davidkova renata
o Rakovníku a Březinovi mi minulý týden psala emila dejavu..dosti neuvěřitelný praktiky,essi to tu už neni probíraný tak jí klidně písněte
to jí písnu, protože by mně zajímalo, jak to tam funguje od doby, kdy ten kotec přemístili na druhý konec města.

Fajka
ale jako sem si myslela že by se na to třeba pár lidí poskládalo a dalo se to dokupy aby tam feňulka zbytečně netrpěla ale jako takovoudle nekřesťanskou pálku to je teda děs příjde mě, že na tom chce prachsprostě vydělat prachy a přitom kdyby řek že má to tetování tak se dohledala hned !
jj, taky mám ten dojem, proto se do toho vloží nejen právníci..... doufám, že se feňulka dostane brzy ven a bude zase veselá.... na tý jedný fotce je vidět, jak má sklopený uši a je chycená do odchytový tyče s okem..... to je dost smutný pohled

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:41
- Nahlásit

Fajka

vona ještě nezginula v těchlech mrazech

vona je urputná jak úplavice

Ale nevím esli vám bude to 20 kilový balení stačit

tohle, tohle zní hodně ošklivě, moc ošklivě

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Davídkojc

budu slušná a nebudu psát to co si myslím. ALE JEN SE ZEPTÁM, JAK TAKOVÝHLE DVA LIDI MŮŽOU VÉST ÚTULKY PRO PSY????

Když to srovnám třeba s Dášenkou, kde to znám osobně!!! Bože, bože. Přece není možný, aby se to nedalo nějakou kontrolou pořešit!! To je jako v Bakově!!Zas se jen rejžujou prachy!!!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:54
- Nahlásit

PetraK
ALE JEN SE ZEPTÁM, JAK TAKOVÝHLE DVA LIDI MŮŽOU VÉST ÚTULKY PRO PSY????
podle všeho může vést útulek kde jaký blb a jen mu stačí být trošku víc šikovný a nasmlouvat si z okolí odchyt a je to .....

Přece není možný, aby se to nedalo nějakou kontrolou pořešit!!
asi ne, jinak by jim to tak dlouho netrvalo.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:58
- Nahlásit

brut

asi ne, jinak by jim to tak dlouho netrvalo....

no ale přece městům a obcím nemůže být jedno, že ZBYTEČNĚ dávaj prachy! Však když se ti psi budou vydávat, obce budou platit míň!! Ach bože, bože, já sem nešťastná z toho kde žiju.

Máš pravdu, všem je to jedno! V Bakově taky bylo všechno v pořádku, to že čokli neměli co žrát, že byli feny a psi pohromadě hárání nehárání......
Je mi smutno. Ne není mi smutno, chce se mi řvát beznadějí!

řekněte někdo něco hezkýho!!

Nebo si pustim........RÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTAJN, jdu si vytlouct hlavu, to zabírá.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:15
- Nahlásit

PetraK
no ale přece městům a obcím nemůže být jedno, že ZBYTEČNĚ dávaj prachy!
já si myslím, že jim je to jedno.... oni svůj problém vyřešili a nemusí se víc starat.

Máš pravdu, všem je to jedno! V Bakově taky bylo všechno v pořádku, to že čokli neměli co žrát, že byli feny a psi pohromadě hárání nehárání......
Je mi smutno. Ne není mi smutno, chce se mi řvát beznadějí!

to jsme dvě... tohle by být nemělo, ale jak víš sama dobře, lidi jsou ti největší zrůdy na týhle planetě a dokud sami nepoznají, jaké to je být na někom závislý, tak jsou nepoučitelní.....

Chceš něco hezkého?
Za chvíli pojedeš na hory a bude šmít dovčůůůůůů, kterou problbneš s Ešuskem

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:39
- Nahlásit

brut

Za chvíli pojedeš na hory a bude šmít dovčůůůůůů, kterou problbneš s Ešuskem

pani slabý, na tudle hnusotu slabý

musim si prostě vytlouct hlavu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:05
- Nahlásit

PetraK
svítí sluníčko

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:12
- Nahlásit

brezen2008

svítí sluníčko

taky slabý. Kór když musim dřepět tuná

Jděte se prosim, pani,projít jednou ven i za mě

brut
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:14
- Nahlásit

PetraK
pani slabý, na tudle hnusotu slabý
a jéjej, Ešusek neléčí na dálku? Tak jinak..... venku je konečně trochu tepleji... místo -20 je jen -15

Jdu uklízet, mák mám namletý, takže mi zbývají jen podlahy a pak pečení nějaké dobrůtky

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 13:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

a jéjej, Ešusek neléčí na dálku

v týhle situaci to nefunguje, to se naopak stydím za ten komfort co má k dispozici - jo! já vim je to naprosto NELOGICKÝ - to mi nemusíte řikat. Ale mám hroznej vztek na ty šmejdy, na to, že nejde udělat něco jinýho, než o tom jen psát.

Jdu uklízet, mák mám namletý,

eše počkej s tim uklízením, dokud nebudeš mít ten mák v těstě, nebo dopadneš jako já. Sem takhle - páč to mi de - dělala několikero věcí najednou. Uklízela byt a pekla bábofku. Kuchyň byla uklizená, makala jsem v kópelce a mezitím jako svižná hospodyňka odbíhala k přípravě těsta.... Na nástěnné váze jsem si navážila 300 gramů mouky.... odběhla do kópelky zašmrdlat hadrem po podlaze či co....... přebaletila zpátky do kůchně, že budu pokračovat v pečení a periférnim viděním jsem si všimla, že v mé krásně uklizené kůchni trčí do prostoru odklopená nástěnná váha..................mám to popisovat dál??? jo, tupej mozek neudržel v hlavě myšlenku, že na tý váze je stále ještě těch 300 gramů blbý mouky i udělala jsem otočku a vhopkavém letu jsem tu váhu razantně přibouchla, aby to jako netrčelo.... Netrčelo už nic krom mě, která sem stála jak Lottova žena a koukala, jak se mi oněch 300 gramů blbý mouky rozprašuje po kuchyni, po předsíni....

už sem se právě vyléčila

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 19:25
- Nahlásit

Tak zase jednou dávám upoutávku na nový fotky :

LucyACD
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 19:42
- Nahlásit

ahojky je tu někde Brut??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 19:52
- Nahlásit

Eimy
ta poslední fotka je dokonalá

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 09:14
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁJN!
DEPEEEEEEEEEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOD!

MÁM JE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM. HOLKY TO BYL HOROR SI VYBRAT (ty kluci ze mě byli na mašli ), ALE SOU BOŽÍ!!!!
JSOU SKVĚLÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
JSOU BOMBARĎÁCKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ

MILUJU TY BOTY, šéf pravil, že to sou nejlepčejší boty na ouřadu

Eimy
Tak zase jednou

alkahůůůůlik, malej alkahůůůlik

LucyACD
ahojky je tu někde Brut??

vydrž Prťka, vydrž, pokud nemá problém s életrikou, tak se tu objeví.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání