| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:05
- Nahlásit
A ještě jedna historická pro Wami
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:06
- Nahlásit
brut
Někdy ti v pauze o coursingu povyprávím, jak dlouho jsem jí učila, že na děičky musí jemně a hlavně poooomaaaluuu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:07
- Nahlásit
brut
paní, tak von má být ten Cakov v březnu, tož já Vám ju tam ukážu, esi se tam teda může aj s nezávodníma psama a Vy se dostavíte
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:07
- Nahlásit
Hyena
A ještě jedna historická pro Wami
hehe, tak tohle mám teď doma, jen jaksi v menším vydání...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:08
- Nahlásit
miisha
paní, tak von má být ten Cakov v březnu
dorazíš...? SUPER!
brut dorazí, teoreticky... už tak 2x tam skoro byla...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:13
- Nahlásit
wami
no já chtěla minule, ale húúúčinkovala jsem nakonec ve scéně Přijel Martin na Bílým koni...a na koni sem ani nejela
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:19
- Nahlásit
Hyena
Někdy ti v pauze o coursingu povyprávím, jak dlouho jsem jí učila, že na děičky musí jemně a hlavně poooomaaaluuu
já to Bruta ještě nenaučila , ale nechám si vyprávět a moc se těším, až vás zase uvidím
miisha
wami
Cakov mám napsanej v propozicích na letošní rok .... tak držte palce, ať nejsem zase marod a nic se doma nesemele. Nejen, že chci konečně vidět vše naživo, ale zároveň doufám, že uvidím Jasmínku a vás i s Ebony
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:38
- Nahlásit
brut
já s tebou počítám... ale uznej, že trochu si tě dobírat můžu ;)
nicméně zdravíčko zlobit nebude, ani omylem. A nemaluj čerty na zeď, rádi odtama vyskakujou, když to nejmíň potřebuješ!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:45
- Nahlásit
wami
já s tebou počítám...
však já vím
ale uznej, že trochu si tě dobírat můžu ;)
ale jen trochu, ju?
nicméně zdravíčko zlobit nebude, ani omylem
rozkáááááz
Prosím tě, kdy k nám holky přijedou? Mladá se ptá... prý aby byla doma
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 08:42
- Nahlásit
wami
hehe, tak tohle mám teď doma, jen jaksi v menším vydání...
No šak taky sfini žíhaný bylo tehdy už 5 měsíců
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 08:43
- Nahlásit
Jo a jináč bré ráno vespolek.
brut
až vás zase uvidím
A to já vás paní taky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:02
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAÁAÁAÁAÁAÁAÁAJN!!
Zdravim báby v novým roce!! Nestačim valit bulvy, jeden tady chvilku nejni a .......... sodofka s komorou! Voni píšou jako divý!! Jdu si to hned přečíst, ať vím, jaký byly u vás Vánočky.
U nás byly naprosto gůtový, ježíšek naježil víte co??? Krom toho obřího dárku pro Brtnika, jehož finální podobu můžete vidět zde:
Rudánek ve svátečním
a zde
Rudánek ve společnosti
a zde Rudánek již adamitou:
no tak krom tohodle krasavce a pískacích bodlinatých ježků pro Ešusa a dalších nezbytností naježil mi ježíšek coooo? COPAK MI NAJEŽIL??
LÍSTKY NA ŠTANÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!! JEDU DO OSTRAVÝÝÝÝÝÝÝ!!! JOOODLEYYYYYDÝÝÝÝÝ. A taky novej tydlifoun s empéstroskou, abych si kluky štajní mohla přehrávat do ušisek. takže jsem cárala polema, v uších špunty od telefounu a zplndla hrndla řvala "Štáááájn und štááán!" :-D.
Tak a tetkon jdu číhnout, co jste tady ženský vyráběly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Čau pracanti
Tak u nás teda děs běs... od novýho roku jsme stihli vystřídat nemocínkovatýho pséka, nemocínkovatýho páníčka, práci manuální i intelektuální, ponocovat, fet při lihovce a ve finále dneska ráno když jsme odcházeli do práce jsme zjistili že ve sklepě praska voda tož máme ze sklepa nefalšovaný bazééééén a zadarmo a to se vyplatííííííííí
Jestli celej rok bude takovej jak začal tak to už teda rači aby byl konec ...
PetraK
pani jako vy ste fakt dala Brtníkovi rudlík?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:18
- Nahlásit
wami
WAMI MÁ NOVÝHO ČOKLIDA,?? No tý vado, tomu říkám vánoční dáreček!!! Gratulujuuu.
jablunka
Pučmeloun je vůl!! Korunovanej a navrch ešče osvícenej
co Vánočky, dobrý?? Zvládlo se to??
Hyena
a u vás? Zvládlo se to taky?
brut
co azylák? Byl klid? a doufám, že už nejste lazaret?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Jéžiš to se nedá dočíst, jsem u Silvestra, víc nestihnu
Fajka
pani jako vy ste fakt dala Brtníkovi rudlík?????
no bať. Mimo jiný teda. Dostal taky vibrační brusku, knížky, mikiny, sacharidy na cvičení a tak jako podobně. No a Rudánka. Říkal nějak v létě, když se s něcím hmoždil na chalupě, že by se mu šiknul růdlik. Tak ho má no.
ale byla to šichta to zabalit. Nakonec, jsem to zvládla na 1s *
od novýho roku jsme stihli vystřídat nemocínkovatýho pséka, nemocínkovatýho páníčka, práci manuální i intelektuální, ponocovat, fet při lihovce a ve finále dneska ráno když jsme odcházeli do práce jsme zjistili že ve sklepě praska voda tož máme ze sklepa nefalšovaný bazééééén a zadarmo a to se vyplatííííííííí
panebože! To jste všechno stihli od 1. ledna??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:25
- Nahlásit
PetraK
JJ, zvládlo se to- konečné provizorní úpravy jsme sice končili 24.12. ve 3h ráno, ale končily )
WAMI MÁ NOVÝHO ČOKLIDA,??
JJ, Wami si KONEČNĚ pořídila POŘÁDNÝHO PSA
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:26
- Nahlásit
Fajka
Pani, koukám, že nechce zůstat pozadu za brut
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:28
- Nahlásit
PetraK
nějak v létě, když se s něcím hmoždil na chalupě, že by se mu šiknul růdlik. Tak ho má no
ahááá no jo vlastně já si řikala na co v paneláku rudlíka a nevzpoměla sem že máte chalupu a tam se určo šikne ! To je dobrej nápad tohlecto
panebože! To jste všechno stihli od 1. ledna??
jo sme děsně akční ale radči bych teda zas až tak akční nebyla
Přemejšlím co udělám dneska odpoledne s tím bazénem.. bo jestli to včas neuklidím tak to zmrzne a budeme mít doma ještě k tomu kluziště
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:31
- Nahlásit
Hyena
Pani, koukám, že nechce zůstat pozadu za brut
já zůstanu pozadu... úplně klidně a ráda a nejradši budu hodně vopožděná jen už prosím žádný štréézy... a to sem si dávala předsevzetí že se nebudu v tomhle roce stresovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:34
- Nahlásit
Hyena
konečné provizorní úpravy jsme sice končili 24.12. ve 3h ráno, ale končily
eh. No ale aspoň, že tak!! Huž si můžete zpívat: "jamtadadá, jamtadadááá, mám to za sebou!" A ani si nemusela k silu
Wami si KONEČNĚ pořídila POŘÁDNÝHO PSA
má jako maďara, jo??
Musím totiž hošíčka maďarskýho pochválit. Včera jsem při cárání v polích, přepínání muziky, házení pískadla, odměňování a tak podobně ztratila rukavici. Kosa jako kráva a já nevěděla, kde jsem jí ztratila, tož jsem si zahrála hru: Král vysílá své vojsko .. a vyslala hošíčka hledat ztracenou. Vůbec to není marná věc, tydlety věci čokle učit. Jináč by mi bývala umrzla pařáta. Takhle hošíček systematicky prohledal pole a vítězoslavně cválal z dálky s rukavicí v držce. Mělo to jeden, malilinkatej nedostatek. Cestou ji uslintal, byla mokrá . Ale to doladíme. Příště mu dám s sebou igelit, bylo to dost daleko, co jsem jí ztratila, tak přes půl toho pole, takže jak jí nesl a těšil se na tu odměnu, tak jí promáčel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:37
- Nahlásit
Fajka
budeme mít doma ještě k tomu kluziště
a tomu řikám vánoční dárek!! kam se hrabe můj Rudánek .
Brtnik se smál jako blázen, když to rozbalil. Jak jsou chlapi nevšímavý, tak si ho u toho stromku nějak nevšiml . Seděl u stromku, Rudánka za sebou a nic. Tak jsem ho po půl hoďce jemně upozornila, že bychom mohli vybalit ten velke dárek. Prý jakej?? I otočila jsem muže svého a rukou něžnou ukázala wo co go. Začal milýho Rudánka ohmatávat a divil se, proč jsem mu koupila proboha krosnu s rámem. Když to vybalil, divil se ještě víc a smál se jako magor
Kolik tý vody ve sklepě máte?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 09:57
- Nahlásit
Dobré ránko dámy v pracovním procesu
Jsem před chvílí byla s čoklíkama venku ....a co se tam sype z nebe? ....snííííh, takže jsem si hned cvičně zametla. Jinak nám to tu dost slušně klouže, takže jsme šli zajímavým způsobem ( teda spíš jsme byli víc slyšet)... Brut se hnal klasicky dopředu, ho musím moc uklidňovat a usměrňovat : "Brute, pomalu!! Slyšíš? Pomalu!!!! Brzdíííí!!!!!" Jak tohle řeknu, tak zpomalí piraňa a vleče se za mnou. "Alu, přidéééééj. No tááááák, honéééééém"
Přidá, ale zároveň i Brut a celá situace se opakuje
PetraK
Taktéž vítám navrátilce z Vánoček.... jen tak mimochodem... kolik jste jich snědli? Já pekla dvě obří a ještě to bylo málo, včera jsem udělala štrůdlíky.... dva s jabkama, dva se šunkou a sýrem
Rudlík jako velko dárek mně teda nenapadl ani náhodou.... jsem spíš přemýšlela nad sekačkou na trávu
Fajka
co se stalo Fajušce? Koukám, že u vás ten rok taky začal velmi zajímavě ....... ale já tvrdím, že si vše vybereme teď a pro zbytek roku budeme mít klíííídek
Hyena
ještě mně napadlo, že by jste se mohly s Hyenkou podívat na Cakov na musherský závody .... určitě tam bude wami a Ebony, pokud se nic nesemele tak já s piraňou ( ovšem na rozdíl od těch dvou se budu jen koukat)
A jak bydlíte, už nejste v provizóriu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 10:06
- Nahlásit
brut
. kolik jste jich snědli?
ni jednu prosím. Vánočka je nad mé kuchařské umění a ke kupovaný se nehodlám snížit. A po mámě už to nechcu. Je s tím hroznýho patlání. Tak jsem jí řekla, ať se s tím nemaže a ... ať udělá vánočku ve tvaru mazance Dobrej byl. Jen ho bylo málo .
Dobrej Rudánek, což??? Heh. Ale zabalit to, to byl fakt kumšt. Na konstrukci a řidítka jsem narvala dva modrý pevný pytle na odpadky, který jsem si vyškemrala na paní uklízečce a na kolečka dvě olbřímý igelitky. To jako kamufláž. Pak jsem sešívačkou sešila dvě obří role papíru a začla šichta . No ale nakonec to dobře vypadalo, což??
No a sekačka nejni tak ftipná, jako Rudík, to uznej
Přidá, ale zároveň i Brut a celá situace se opakuje
jak uuuuu blbečkůůůch na dvořeeee
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 10:22
- Nahlásit
PetraK
Když to vybalil, divil se ještě víc a smál se jako magor
náhodou ale když nad tím tak přemejšlím tak doma se furt něco někam šafuje a je to těžký, tož to Rudla by se hodil asi do každý famílie s barákem či chalupou
Kolik tý vody ve sklepě máte?
asi 3 cenťáky naštěstí jen v jedný místnosti konečně bude důvod tam udělat generální uklid.. a to tak že vyházim asi všecko bo je tam stejnak jen boooodel
brut
vy máte taky sníh?? u nás předevčírem taky napadlo asi 20 čísel, tak je tu jak v pohádce
co se stalo Fajušce
nevím, ale tři dny blila jak amina nechtěla nic žrát... zbytek rodiny tvrdí že je fakt v tom tak uvidíme
já tvrdím, že si vše vybereme teď a pro zbytek roku budeme mít klíííídek
paní kéž by ste měla pravdu!
Jo a ještě musím prozradit, že naše mamina je na mě naštvaná, bo se pekla s 10 druhů cukroví a já jen ty perníčky vod vás... a celá rodina básní jen o těch perníčcích jaký byli výborný
tož to maminu trobátko načtvalo ale ne zas až tolik bo včéra připravila těsto na další várku... protože synovec 3 letej ten je z nich úplně hotovej a když nám příjde tak nechce nic jinýho než perníky
Tož paní za ten recept ještě jednou díky
PetraK
Pani taky sem při prochajdě nedávno ztratila rukavici... ale ten můj prdlej pes ji nenašel bo ji ani nehledal .. a i kdyby ji hledal a našel tak ji nedonese bo ona nic nenosí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 10:40
- Nahlásit
PetraK
ni jednu prosím. Vánočka je nad mé kuchařské umění a ke kupovaný se nehodlám snížit.
sem jí zadělala v pekárně a pak už jen umotala, což by jste zvládla též
Dobrej Rudánek, což???
nápad supéééér a hlavně se vám opravdu hodí .... holt praktický dárky jsou ty nejlepšejší
Ale vážně jsem si myslela, že je to sekačka na trávu
jak uuuuu blbečkůůůch na dvořeeee
přesně tááák
Fajka
vy máte taky sníh??
máme a stále drobně sněží .... tady je ho víc jak v Práglu, ale zase dřív sleze, páč jsme v kotlině, kde se to víc ohřejvá
ale tři dny blila jak amina nechtěla nic žrát... zbytek rodiny tvrdí že je fakt v tom tak uvidíme
neolízala moc sněhu? Jednou nám takhle blil Basty a pak jsme si vzpomněli, že žral venku děsně moc sněhu ( a možná s ním i nějakej hnus)
že naše mamina je na mě naštvaná, bo se pekla s 10 druhů cukroví a já jen ty perníčky vod vás... a celá rodina básní jen o těch perníčcích jaký byli výborný
to mám radost, že chutnaly
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 10:42
- Nahlásit
brut
ještě mně napadlo, že by jste se mohly s Hyenkou podívat na Cakov na musherský závody
JJ, Wami dávala odkaz na Akageru, Uvidíme...na kukandu bych asi nejela, ale prý bude i nějaký caniscross, tak když to bude nějaká lidská vzádlenost a bude se nám dařit s psem běhat, tak bych to zkusila. Jen musím zjistit, zda majív propozicích i maximální limit, abych v cíli ještě stihla pořadatele.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 10:47
- Nahlásit
Hyena
na kukandu bych asi nejela, ale prý bude i nějaký caniscross, tak když to bude nějaká lidská vzádlenost a bude se nám dařit s psem běhat, tak bych to zkusila.
huráááá .... sem si to myslela, ale nechala jsem to rozhodnutí na vás
Jen musím zjistit, zda majív propozicích i maximální limit, abych v cíli ještě stihla pořadatele.
to stihnete .... v nejhorším tam na vás počkaj nebo vyšlou záchranou četu
Tak o to víc se těším ( teda netěším, páč by to jako vždy nevyšlo)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 10:59
- Nahlásit
brut
Šiš nesejčkujte paní, jen se tady mrkněte, jste tak úspěšná, že se vás už snaží někteří napodobit
PetraK
Že hošíčkovi gratuluju, jak je šikovnej. Todle je snad jediný, co lovkám závidím. )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 11:12
- Nahlásit
Fajka
tož to Rudla by se hodil asi do každý famílie s barákem či chalupou
no bať, dyk já mám jen samý dobrý nápady.
asi 3 cenťáky
no ty vole! To teda sranda moc neni. Leda byste vybírali fstupný za klužiště a vydělali na tom, to by pak ftipný i bylo.
a celá rodina básní jen o těch perníčcích jaký byli výborný
jojo, nevděk světem vládne. Vo moje "perníčky" ve tvaru moduritových koleček zas nikdo nestojí :
brut
Ale vážně jsem si myslela, že je to sekačka na trávu
jehehé, je vidět, že mě málo znáš , takovej banální dárek . I když pravda- loni jsem mu dala "pilu". Respektive pilu, to jsem si netroufla, abych nekoupila pitomost, tak jsem sehnala DVD s filmem SAW (v překladu pila) a narvala pod to dývko prachy. Ať si vybere radši sám.
Hyena
Todle je snad jediný, co lovkám závidím.
je tam toho náhodou víc, já bych právě zas nic jinýho než lovku už nebrala, teda lovku - ohaře. Ovladatelnost u zvěře se tam dá, podle mě, udělat mnohem líp, než když je lovec pes neloveckej. Chození do stran- taky samo od sebe. Aport - taky samo. Stopa - kdybych nebyla debil, taky v podstatě samo. Jenže tu fakt neumím, to mu mrším. A inteligence-zvlášť pokud se rozvíjí, je fakt vysoká. Já už srdce nechala tam.
Heh, je zajímavý, jak má každej tu svou srdeční záležitost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 11:31
- Nahlásit
Hyena
Šiš nesejčkujte paní, jen se tady mrkněte, jste tak úspěšná, že se vás už snaží někteří napodobit
.... mám patent na nenapodobitelnost, páč větší blp se ještě nenašel
PetraK
jehehé, je vidět, že mě málo znáš
spíš jsem u vás na Apluše nebyla, aby mně napadla taková věc ( navíc jste se zde zapomněla zmínit o Brtníkovu hekání a tím vzniklému nápadu :lol
Vo moje "perníčky" ve tvaru moduritových koleček zas nikdo nestojí :
a nezkoušela jste je vyvrtat a nosit jako brož?
Heh, je zajímavý, jak má každej tu svou srdeční záležitost
to je fakt .... já bych taky plesniváky neměnila a jen doufám, že se ještě podaří smečku o jednoho ( teda jednu) rozšířit
|