Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 12:15
- Nahlásit

brut

takže mám dneska odpočívací a hrací den

a todle napíše pracujícím lidu!!

mishi

když cvičíte tak vážný cvičení, jako je jóga a do toho vám vleze takovejhle rozchechtanej ksicht k hlavě (bo mezi nohy bo kamkoliv, gde ho nečekáte)

a jak se tadle sestava menuje?? Lotosovej péf?

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 12:16
- Nahlásit

Dámy, přidám něco k závidění: právě jsme se vrátily z celodopolední vycházky. Teda Hyena rozhodně venku být chtěla, válela se ve sněhu a řádila jak pominutá. Bohužel odpoledne na mě došlápne tvrdá realita- budu až do večera v práci

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 12:19
- Nahlásit

zdar lidijové
nevíte něgdo,proč sem chtěla vječí barák? dyk já nestíhám ani vás číst.
a už zas du,páč musím pro Matěje do školy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 12:24
- Nahlásit

Hyena
z celodopolední vycházky

Hyjéna je ešče horší než Cvrčíček

budu až do večera v práci

nadbůch trestá do pár hodin

ešče, že je tady ta Jablůnka, která musí gruntovat, proti tomu moje papírování prdem jest

jablunka

páč musím pro Matěje do školy

jak se mu to tam pozdává v dalších dnech?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:22
- Nahlásit

PetraK
která musí gruntovat, proti tomu moje papírování prdem jest

Copak gruntovat,ale já sem dneska,a to sem naposledy dělala na pionýrském táboře,sekala dříví.Prsty mám teda fšechny a navíc mám mozouly.
jak se mu to tam pozdává v dalších dnech?

Líbí se mu moc,byl několikráte pochválen,že je moc šikovný,tak je to jasý.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:23
- Nahlásit

mishi
to je ale trupkááá péééf ... ovšem narvanou hlavu v klíně, mezi nohama, pod žebrama, psa za krkem atd. znám taktéž velmi důvěrně Ale člověk se ani nemůže zlobit...

PetraK
a todle napíše pracujícím lidu!!
S velkou!!!! radostíííí, páč si hraju a je mi moooooc dobře

Hyena
Dámy, přidám něco k závidění: právě jsme se vrátily z celodopolední vycházky. Teda Hyena rozhodně venku být chtěla, válela se ve sněhu a řádila jak pominutá
mně takhle řádí Brut...piraňa pro změnu hledá vodu ( řeku, rybník, potok), kde by si mohla zaplavat ( magor pes, pak jde domů s krápníkama)

Bohužel odpoledne na mě došlápne tvrdá realita- budu až do večera v práci
ojojojoj

jablunka
nevíte něgdo,proč sem chtěla vječí barák? dyk já nestíhám ani vás číst
ale krásně se vejdete, máte hodný sousedy a klucííí jsou nadšený...což vyváží všechno ostatní

Spí se ti alespoň v novém líp?

a už zas du,páč musím pro Matěje do školy.
mám stejnou myšlenku jako PetraK..... stále je ve škole spokojenej a nadšenej?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:25
- Nahlásit

jablunka
Copak gruntovat,ale já sem dneska,a to sem naposledy dělala na pionýrském táboře,sekala dříví.
tak potom se ti bude opravdu dobře spát ... dříví děláme každý rok v chatě a myslím, že to je jedna z činností, kterou opravdu vůbec nemusím .... sem se časem povýšila na dohlížitele a nechávám ho mužské části

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:41
- Nahlásit

brut
Spí se ti alespoň v novém líp?
sem si zrvna fčera při seriálu na Primě říkala,že chci a chci a chci vydržet dokonce.No dalo mi to moc práce.
Jj,je to o dost lepší,odpadly nějaký starosti a je to znát.
myslím, že to je jedna z činností, kterou opravdu vůbec nemusím
Mě to tak strašně nevadí,jenže nemám šanci nastoupit na to na celej den,tagže to dělám třá hoďku a vono je to za den stopený.
... sem se časem povýšila na dohlížitele a nechávám ho mužské části
Tom dělal celou dobu co byl doma,jenže už zase nastaly všední starosti.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:52
- Nahlásit

jablunka
sem si zrvna fčera při seriálu na Primě říkala,že chci a chci a chci vydržet dokonce.No dalo mi to moc práce.
no slááááva , takže nejlepší lék na nespavost je přestěhování se

jenže nemám šanci nastoupit na to na celej den,tagže to dělám třá hoďku a vono je to za den stopený
na tohle je blbý, že jste se stěhovali v zimě... holt to přes letošní zbytek zimy přetlučete a přes léto budete dělat do zásoby, to půjde o dost líp

Tom dělal celou dobu co byl doma,jenže už zase nastaly všední starosti.
já vím......

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 13:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka

a to sem naposledy dělala na pionýrském táboře,sekala dřív

si lepčí než Biluška, ta se utnula. No ale to si musela sekat moc a moc dříví, když máte tak moc a moc velkej barák!

byl několikráte pochválen,že je moc šikovný

jé! Mates Krhounkem!!

.No dalo mi to moc práce.

JOOOOOOOOOOO! A pak že to nebude spát!! gratuluju, moc.

jenže nemám šanci nastoupit na to na celej den,tagže to dělám třá hoďku a vono je to za den stopený

to chce pílu /pak to bude muset dělat chlap a jak píše Cvrčíček - přes léto/ a kamna s velkou držkou, páč se tam pak vejdou velký polena. Máte kamna s velkou držkou?

brut
S velkou!!!! radostíííí, páč si hraju a je mi moooooc dobře

řiká se, že kdo si hraje, nezlobí, seš teda čestná výjimka, páč nejen že zlobíš, ale ešče mě pěkně séřeš

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:03
- Nahlásit

sakra já už asi vidim čerta všade, nezdaj se vám ty tří tématka o HW podivuhodný??

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:03
- Nahlásit

brut
na tohle je blbý, že jste se stěhovali v zimě... holt to přes letošní zbytek zimy přetlučete a přes léto budete dělat do zásoby, to půjde o dost líp
Jo,přesně tak.On by nebyl problém zapnout wafky,ale gdyž to dřevo je voňavjejší.
PetraK
No ale to si musela sekat moc a moc dříví, když máte tak moc a moc velkej barák!
No zatím sekám jen pro kuchyň,páč tam mám krásnej kachlovej sporák a si na něm i uvařím,dokonce sem v toubě i pekla.Jinde jedou wafky,a páč máme dva komíny a kamna v každým pokoji,dokoupíme na příští zimu trubky k nim,necháme udělat revizi komínů a budem topit všude takhle,jen v dětským pokoji si to zatím nelajsnu.
Máte kamna s velkou držkou?

Nenažranou,to jo,ale musíme dělat max 45 cm polínka.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:04
- Nahlásit

PetraK
řiká se, že kdo si hraje, nezlobí, seš teda čestná výjimka, páč nejen že zlobíš, ale ešče mě pěkně séřeš
hergot... není tu smajlík s vyplazeným jazykem ....

Jinak sem dobráááááá.... mám dva sponzory, kteří přispějí na speciál ( ovšem potřebuju ještě alespoň dva, aby se pokryl celý počet psů)

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:08
- Nahlásit

PetraK
sakra já už asi vidim čerta všade, nezdaj se vám ty tří tématka o HW podivuhodný??
to už jsem vyhodnotila před časem a ani je neotevřela

jablunka
On by nebyl problém zapnout wafky,ale gdyž to dřevo je voňavjejší
taky mám raději dřevo a jestliže máš kachlovej sporák s troubou, tak to ti upřímně závidím.... bych taky vařila na nich ( přes léto moc ne, páč je u nich děsný vedro a to mi nedělá zase až tak dobře)

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:13
- Nahlásit

brut
hergot... není tu smajlík s vyplazeným jazykem ..

ale je

mám dva sponzory, kteří přispějí na speci

seš gůtová!!Hele tak sežeň ešče ňákýho navrch, my budem potřebovat na ceny za kůzsing na srazu Zvířetníkůch

jablunka

No zatím sekám jen pro kuchyň,páč tam mám krásnej kachlovej sporák a si na něm i uvařím,dokonce sem v toubě i pekla.

jéžišmarjá, jéžišmarjá!! Pani, pláču tady závistí!!

Se Ti nedivím, že topíš tímdle radši než wafounama, ty já nerado. I když je to bez práce.

Nenažranou,to jo,

45 na dýlku asi, že jo? A na šířku to vezme větší??

Jo a pozor. Gerda vám veze manžela k Cecýlyji prej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:23
- Nahlásit

PetraK
brut
jestliže máš kachlovej sporák s troubou, tak to ti upřímně závidím...
jéžišmarjá, jéžišmarjá!! Pani, pláču tady závistí!!

Tak já vám je aspoň vyfotím,ale páč sem antitalent a bez káblíku to nestáhnu,na vložení si budete muset chvilku počkat.
45 na dýlku asi, že jo? A na šířku to vezme větší??
Taxem to šla kvůli tobje přeměřit....na šířku 20cm.
Jo a pozor. Gerda vám veze manžela k Cecýlyji prej.
Nechcííííííííííí!

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:26
- Nahlásit

PetraK
ale je
ten spíš vypadá jak rozchechtanej

seš gůtová!!Hele tak sežeň ešče ňákýho navrch, my budem potřebovat na ceny za kůzsing na srazu Zvířetníkůch
se pěkně blbě scháněj sponzoříííí

Většinou spíš všichni slyšej na děcáky či nějakou takovou službu, ale ne na coursing psů ( hlavně, když jim musíš sáhodlouze vysvětlovat, co to vlastně coursing je, proč to psi běhaj atd. )
Navíc nemám buňky na "lovení" lidí a tak jen doufám, že se podaří dát dohromady věci alespoň v mini množství pro každého pséka, který tam bude ( bych ráda, aby alespoň nějakou drobnost dostali všichni pséci bez ohledu na to, jestli vyhrajou nebo ne....) V tomhle směru je to pro mně nadlidskej úkol .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:27
- Nahlásit

jablunka

Tak já vám je aspoň vyfotím

NIC!!! NIC!!! nechci to ani vidět, pláááčůůů. Ale pani- víte, jak se vám u toho budou nahřejvat zádíčka??? Joj!!

Taxem to šla kvůli tobje přeměřit....na šířku 20c

to neni moc velká držka. To se mužik dost nadře v létě teda . ALe co, jsou to kachlový kamna, to je nejdůležitější /a kachláky se s velkou držkou asi nedělaly/

Nechcííííííííííí

no mi to neřikej! Já ti ho nevezu! Já jí řikala... příde manžel k Cecýlyji a vodejde manžel vod Jablů. řekla, že si aspoň zahrajete. Škatulata batulata prej

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:28
- Nahlásit

brut

V tomhle směru je to pro mně nadlidskej úko

no todle bych nedala, stejně jak ty nemám dar na lovení lidí krz peníze. To mi nende teda.

A ten HW, čuchám tam čuchám..... koho asi

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:29
- Nahlásit

jablunka
Tak já vám je aspoň vyfotím,ale páč sem antitalent a bez káblíku to nestáhnu,na vložení si budete muset chvilku počkat.
vyfoť .... se budu muset nějak dokopat ( teda mužskho), aby jsme za váma konečně dorazili ....ale uřž předem hlásím, že dřív jak na jaře to nebude ( spíš v létě)

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:32
- Nahlásit

PetraK
no todle bych nedala, stejně jak ty nemám dar na lovení lidí krz peníze. To mi nende teda.
mně taky nééé a právě bych to potřebovala umět ( v takových chvílích si říkám, že mám nedostatečnou výchovu... nebo snad dostatečnou a proto to neumím? )

A ten HW, čuchám tam čuchám..... koho asi
já to ani neotevřela.... jak jsem viděla tři témata, tak jsem nad tím mávla rukou.... že bych se podívala?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

, že dřív jak na jaře to nebude ( spíš v létě
hlavně neřikej kterej rok máš na mysli, abys pak neměla výčitky, dyš se to nestihne

Tohle použila kdysi moje kolegyně, když jí šéf připomenul, že mu měla odevzdat něco do úterka, tak řekla, že správně to sem měla, ale vy ste neřek do kterýhooooo

nebo snad dostatečnou a proto to neumím? )

B je správně

já to ani neotevřela..

neotvírej, to já jen tak, jestli jsem se sekla nebo ne. To ukáže čas

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 14:38
- Nahlásit

PetraK
hlavně neřikej kterej rok máš na mysli, abys pak neměla výčitky, dyš se to nestihne
vzhledem k tomu, že k Jablůňkovým jezdím slovně už téměř dva roky a ještě jsem tam nebyla, tak Jablůnka ví, co si má myslet

B je správně
aha, sem si myslela, že je v tom háček

neotvírej, to já jen tak, jestli jsem se sekla nebo ne. To ukáže čas
možná postupně nakouknu, ale až dodělám naušničky

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 15:17
- Nahlásit

brut

že k Jablůňkovým jezdím slovně už téměř dva roky a ještě jsem tam nebyla, tak Jablůnka ví, co si má myslet

aha, takže to bejlí pro letošek asi taky neklapne

sem si myslela, že je v tom háček

už si snad někdy viděla A s háčkem?

ale až dodělám naušničk

a děláš taky klipsny pro kriply co nemaj díru f uchu?

mishi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 20:07
- Nahlásit

Teda vy ste zase nakrafali! Ale dočetla sem a jdu dělat sváču!
Jablunko, gde že to teď bydlíš? To je nějakej starší domek? Páč kachlový kamna, to se asi do novejch moc nedělá, viď?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 21:30
- Nahlásit

PetraK
aha, takže to bejlí pro letošek asi taky neklapne
to by klapnout mělo .... za áá) je to blíž.... za béé) ve vedlejší vsi je náš chovatel a občas se u něj vyskytujeme ( bohužel občas i přes týden, kdy jste v Práglu )

už si snad někdy viděla A s háčkem?
vždycky, když píšu psací písmenka, páč háčky a čárky frkám, kam mně napadne

a děláš taky klipsny pro kriply co nemaj díru f uchu?
sem schopná udělat i ty... pokud koupím tu klipsnu ( jako ten korpus)

mishi
sváču v osm? Si horší jak já .... u nás se dneska obědvalo v pět večer

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 21:47
- Nahlásit

brut
to by klapnout mělo

no to doufám, páč jinak se mi ten rozbujelej libeček zas rozeběhne po záhonu a na sušení jsem pochopitelně ani nevzdechla ani pro sebe , furt jsem měla dost času, dost času a... pak ho sejmul mráz . ale když ty latifundie jsou fakt veliký, plus čoklid s kterým musím hrát forbal, skákat, běhat kladinu, chodit za zvířectvem...... a mám jen víííkend. jen dva dny, jen dva , proč neni víkend pět dní?

pokud koupím tu klipsnu
tý žjovka, ale myslím, že to se asi neprodává. Nejspíš. Já si tudle koupila dvoje náušnice a v každým páru jedna hrozně tlačí ale tak aspoň na vánoční besídce posloužili. Jedny měl šéf v obočí, druhý kolega v pupiku a hráli si na popírsovaný

vždycky

dyslektiku

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 21:48
- Nahlásit

brut
mishi
sváču v osm? Si horší jak já .... u nás se dneska obědvalo v pět večer

tak to abych sem se svejma právě sežranejma utopencema ani nelazla což ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 21:49
- Nahlásit

Fajka
tak to abych sem se svejma právě sežranejma utopencema ani nelazla což ,

no to rozhodně. páč my jsme poslední sežrali 2. ledna.

jo fčera byl Brtnik v Liberci - prej nemáte moc sněhu řikal

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 21:54
- Nahlásit

PetraK
no to rozhodně. páč my jsme poslední sežrali 2. ledna.
já mám ještě tak dvě tři porce

jo fčera byl Brtnik v Liberci - prej nemáte moc sněhu řikal nooo ale já nejsu z Liberce tam sídlí Mishidlo takže tu u nás je tak 20 cm ale podle předpovědi má v pátek a přes víkend napadnou tak pul metru
toaž kdyby se to nesplnilo tak se zlobit nebudu bo mě tohle co je ted ke štěstí stačí sem skromnááááá

JO a řemeslníci příjdou fakt v pátek už je to na beton
to zas bude fbaráku bordel

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání