Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 08:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Milé dámy, zdravím vás v čase předvánočním!!!!! Jak se daříte? Krom toho, že březen znásilnila kolegu kůli štrůdlu a Janiii bude mít dneska v práci veselo, Hyena chudák stále bydlí v krabici od banánů a

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBLOŇ UŽ JE V NOVÝÝÝÝM

JÁÁÁBLONIIII GRÓSSE GRATULATION GRÓÓSE GRATULATION!!!

brezen2008

hele zítra vůbec nevím, jsem zítra naposled v práci, nemám tucha, co se bude dít

brut
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 09:46
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Tak jsem včéra absolvovala muzikál 5 holčiček ( věková kategorie 8-12let). Kdybych to neslíbila holce, tak jsem zůstala doma, ale takhle jsme vyrazily v půl čtvrtý, aby jsme stihly začátek od šesti
díky tomu, že jednu z těch holčiček známe ( holka jí hlídala, když byla menší, navíc jsem s jejím tátou vyrůstala na chatě), tak jsme se dostaly i na generálku. A musím říct, že já bych tam svoje dítě nedala. Manažer a zároveň otec jedné z holčiček se choval jak naprostý idiot..... žádná pochvala, ale spousta urážek a osočování.
Muzikál nebyl vůbec špatný, i když musím říct, že manažer je bud dyslektik nebo se blbě učil, páč tam promítali úvodní povídání a v tom bylo docela dost chyb ( a výrazných). Holčičky se snažily, ale naprosto nejsou schopny profesionálního vystoupení ( i když všude je to inzerované a všechny prý mají taneční průpravu.... o zpěvu ani nemluvím).
Zkrátka celkový dojem tak 4- ( ale fakt hlavně díky manažerovi, který se i aktivně zůčastňoval muzikálu).
Holka z toho byla celá nešťastná, páč jsme si obě všimly, že ta "naše" je tam docela nešťastná. Jenže její máma to vidět nechce, protože si plní přes ní svůj sen....a táta by to sice viděl, ale ten většinou pobíhá v zákulisí a stará se o mladšího klučinu.

PetraK
Milé dámy, zdravím vás v čase předvánočním!
v milém čase předvánočním? Ho nějak milým neshledávám.... ségra je marod, mladej chrchlá a má rýmičku, holka vypadá jak mrtvola a nejmladší k nám opět dorazil s plným frňákem a zelenou rýmou.

Dneska budu zadělávat kokosový kuličky, vosí hnízda a připravovat další chuťovky. Navíc někde musím koupit vánoční stromeček a ségře ten dárek...což bude asi dost náročný.
Asi zruším letošní vánoce

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 11:41
- Nahlásit

brut

ségra je marod, mladej chrchlá a má rýmičku, holka vypadá jak mrtvola a nejmladší k nám opět dorazil s plným frňákem a zelenou rýmou.

aji jají no tak to ty dobrý zprávy moc dlouho nevydržely teda

Jo fčera odpolko jsem zas moc nechápala teda. Vraceli jsme se z polí příjemně vymrzlí a za barákem jsme potkali paní s pudlicí, známe se, Ešus jí má rád, ona mu dycky vynadá do debilů a pak jde na něj dorážet. Ešus se dokohátal až k ní a pak najednou paní brala pudlici na vodítko. Až když jsem došla k ní povídá, že pudlajda hárá a je nastavovací. A že teda byla jako hodně nastavovací . Tak jo, Ešus odvelen - horko těžko, ale odvelen (jsem ho moc pochválila) a s povelem Masti dopředu! se odkohátal vpřed. Nojo, ale a odteď to teda nechápu - páč paní ihned vyrazila se mnou!! Pudlici povolila flexinu a nechala jí mazat za Ešusem . Když teda pominu, že on se posléze mohl pominout, páč pudlajda ho dostihla a za šílených zvukových doprovodů se mu nabízela, tak já ho musela citýrovat znovu , bylo mi ho kapek líto, já to teda brala jako vítanou možnost si to pocvičit, ale tu paní jsem nepobrala, krom toho, že mučila tu fenku a Ešusa, tak jako co by dělala, kdybych nepatřila mezi ty, kteří si psa odvelej? . Máma pravila, že třeba chtěla mít štěňátka králováků , páč barevně jsou celkem shodný, tak kdyby Ešus dodal tu velikost.....

brut
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 13:01
- Nahlásit

PetraK
no tak to ty dobrý zprávy moc dlouho nevydržely teda
nevydržely ... ségra padla se čtyřicítkama v pátek, když dojuchala z Brna, mladej v sobotu ( a hlavně včéra skoro nic nejedl, takže je to průšvih), holka je tak přetažená, že nemůže spát a potácí se po baráku sem tam, no a nejmladšího jsme vyzvedli v sobotu večer a vypadal, že hned padne marod do pelechu ( tomu jsem nasadila přísnou léčbu, kterou sice nemá rád, ale na něj zabírá, takže dneska vypadá o fous líp).
Myslím, že letošní svátky se budou odbívat v postelích, při výměně zábalů, vaření horkýho čaje a dodávání dalších podpůrných nesmyslů.
Jen doufám, že to ještě chytne mužskej a půjdu skákat z Nuseláku ....

že teda byla jako hodně nastavovací . Tak jo, Ešus odvelen - horko těžko, ale odvelen (jsem ho moc pochválila) a s povelem Masti dopředu! se odkohátal vpřed. Nojo, ale a odteď to teda nechápu - páč paní ihned vyrazila se mnou!! Pudlici povolila flexinu a nechala jí mazat za Ešusem . Když teda pominu, že on se posléze mohl pominout, páč pudlajda ho dostihla a za šílených zvukových doprovodů se mu nabízela, tak já ho musela citýrovat znovu ,
vzhledem k tomu, že vím, jak je to pro oba stresující, mi jich je líto ..... ovšem na pocvičení odvolání od hárafky je to super

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 13:25
- Nahlásit

brut

Myslím, že letošní svátky se budou odbívat v postelích, při výměně zábalů, vaření horkýho čaje a dodávání dalších podpůrných nesmyslů.

áách jo pani tak ať se to co nejdřív šécko vykurýruje.

vzhledem k tomu, že vím, jak je to pro oba stresující, mi jich je líto

no mi taky bylo právě, jako prvně ne, ale jak pak mu vysvětlit, když vona chce, von chce, je tady příležitost a jedinej kdo nechce sem JÁ!!

ovšem na pocvičení odvolání od hárafky je to super

To jo, to jo, ale paní jsem fakt nepobrala, jak vona za náma utíkala, to bych nevěřila . Překvapil Ešus, že to vzal v poho, že se to pořešilo hned a bez cavyků. No ono ty 2x 2 hodiny venku taky jednomu nepřidaj asi

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 08:50
- Nahlásit

Vááánoce jsou tady, Vááánoce jsou tady ... Coca Colu si vychutneeeeej ...
jsem domáááá, Vánoce začínají
dneska se ještě jedu do Bene kadeřit - a koupit si dárek za peníze od babičky - dřív nebyl čas a pak domůůů, zabalit neforemné balíky a balíčky a zítra máme 1. štědrý den

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:06
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!

HURÁÁÁÁ už tu nésu sama!!! Sem se tu bála

Janiii

Vááánoce jsou tady, Vááánoce jsou tady ...

sis fšimla teprve tetkon???? dyš už od srpna maj všade Satana Klauze?

zítra máme 1. štědrý den

a jéje. Megalomani! Já zapomněla že mají štědráků 60 do prosince

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:08
- Nahlásit

Můžete mi něgdo vysvjetlit,jak je možný,že se mi fšechno z 2+1 nevejde do 4+1?
A nepřivezli kuchyňskou linku a vodák taky bé moct asi aš po svátkách,tagže můžu bej ráda,že sem ještě nevyhodila starej myčák.
Pořád mám pocit,že vybaluju,ale krabic a pytlů neubejvá.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:10
- Nahlásit

Janiii
PetraK
Vááánoce jsou tady, Vááánoce jsou tady ...

Víte kam s tím můžete?Třá na severní pól,ale nevotravujte s tím fšude!

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:10
- Nahlásit

zítra máme 1. štědrý den

a jéje. Megalomani! Já zapomněla že mají štědráků 60 do prosince

a jééje. já zapomněla, že Ešuska závidí naše množství štědráků
náhodou, zítra se sejdem celá Mírova rodina - takže pro mě to znamená: dva tchánové, dvě tchýně, švagr s přítelkou a babi s dědou ...
a 24. ráno k mamí do Hradce a navečer k tatí do Jablonce
25. pod stromeček k babí, a 26. přijede mamí k mému tatí za mým brůůdr a švagřicí - ještě že se mají všichni rádi

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:12
- Nahlásit

jablunka
Pořád mám pocit,že vybaluju,ale krabic a pytlů neubejvá
pani soucítim s váma - v páteka včéra jsme vybalovali celou firmu ... a zdaleka neni hotovo - ještě že mam dneska už dovču a vybaluje se samozřejmě za plného provozu a chodu firmy ... z tolika krabic, co se všude válelo, by se postavila ještě jedna budova

ááááá, kocour mi zas leze do dárků, já ho přerazim - nebo ho zabalim a někdo dostane modrej dárek

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka

Můžete mi něgdo vysvjetlit,jak je možný,že se mi fšechno z 2+1 nevejde do 4+1

esi vy ste cestou nepobrali pár čoklůch navíc??

Třá na severní pól,

asi pudu, páč teplouška Davídkojc a spol. zrušili zimu

Janiii

takže pro mě to znamená: dva tchánové, dvě tchýně,

UŠ NEPIJ!

nebo ho zabalim a někdo dostane modrej dárek

měla jsem včera taky tydle choutky ten vůl zrzavej furt překážel. pak bylo najednou ticho, řikám si kurnik... kde je ten pes??? Přijdu do pokoje - an leží na zemi, čumák v tašce kde más svoje dárky a ... tichoooounce plááááááááááčeeeee

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:27
- Nahlásit

kocour právě vymyslel novou hru - Chodí pešek okolo - a hraje ji on s křeslem

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:38
- Nahlásit

Dobré ránko

Tak hlásím, že synkovi je o něco lépe ( ovšem dneska píská nějakej florbalovej turnaj, tak předpokládám, že si to ještě přiživí), holka se už nepotácá jak mrtvola, ale jako ožralá ( nevím, co je lepší, ovšem oboje je nepoužitelný), nejmladšího jsem poslala k mámě, ať s ním dojde k doktorce, páč si myslím, že má chycený dutiny. No a ségra včéra nafasovala antibiotika, protože má ošklivej zánět průdušek ( dorazí až zejtra, tak snad už jí bude líp).

Já dneska musím do masny, jestli náhodou nedostali hovězí na ptáčky a taky abych dokoupila to, co mi ještě chybí ( teda spíš to, co mi se*rali)

Janiii
Vááánoce jsou tady, Vááánoce jsou tady ... Coca Colu si vychutneeeeej ...
to nedávno hráli na náměstí u toho střelenýho kamiónu....sem z toho měla málem psotník

jsem domáááá, Vánoce začínají
nešly by o pár dní posunout? Letos nějak nic nestíhám a ani nemám vánoční náladu

zítra máme 1. štědrý den
áááá, tady je někdo megaloman

PetraK
To jo, to jo, ale paní jsem fakt nepobrala, jak vona za náma utíkala, to bych nevěřila
někteří jsou fakt nepoučitelný a hlavně se pak diví, co se jako stalo, když oni vlastně vůbec nic neudělali

jablunka
Můžete mi něgdo vysvjetlit,jak je možný,že se mi fšechno z 2+1 nevejde do 4+1?
u nás to bylo stejný ..... proto máme spoustu věcí ještě na půdě, postupem času jsme zjistili, že jsou i nepotřebný nebo skoro nepotřebný

A nepřivezli kuchyňskou linku a vodák taky bé moct asi aš po svátkách,tagže můžu bej ráda,že sem ještě nevyhodila starej myčák
zase na druhou stranu ste s tím počítali dopředu, takže máte alespoň ten myčák..... já byla jeden rok bez linky a myla nádobí ve vaně...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:40
- Nahlásit

brut
nedostali hovězí na ptáčky

kdyby náhodou nedostali, tak můžu dodat jehodnoho hotovýho ptáčka. Ten debil uřvanej Kostižer mě tak prká, že mu brzo ustřelim makovici , jelitu uřvanýmu.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:40
- Nahlásit

Janiii
kocour právě vymyslel novou hru - Chodí pešek okolo - a hraje ji on s křeslem
u nás Sviňa hraje většinou na babu.... vleze si pod sedačku a jak vyběhne, tak se jí potah připlácne na čumák a ona mlátí packama okolo sebe ( občas se jí podaří někoho trefit, takže všichni máme nohy plný jizev)

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 09:49
- Nahlásit

PetraK
kdyby náhodou nedostali, tak můžu dodat jehodnoho hotovýho ptáčka.
by ste ho nedala a navíc by, pro tu mojí sebranku, byl moc malej

Sem v neděli dělala vinnou klobásu k obědu..... nakonec to jedl akorát nejmladší ( u mámy jí má každou chvíli) a mužskej .... holka ochutnala, zezelenala a prohlásila, že horší blaf už dlouho nejedla, mladej se netvářil o moc líp a já jí nejím .... mužskej byl dost překvapenej, prý si myslel, že všem chutná a maj jí rádi ( přinesl jí od kamaráda řezníka, co jí vyrábí)

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:03
- Nahlásit

brut
Sem v neděli dělala vinnou klobásu k obědu..... nakonec to jedl akorát nejmladší ( u mámy jí má každou chvíli) a mužskej
tssss, ostatní nevíte, co je dobrý - vinnou klobásu s bramborovou kaší miluju!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:06
- Nahlásit

Janiii
tssss, ostatní nevíte, co je dobrý - vinnou klobásu s bramborovou kaší miluju!!!!
taky byla s bramborovou kaší... jen jsem tý kaše udělala málo, když ani jeden z mých robátek klobásku nepapal No a já jí nejím od té doby, co mně po ní bylo zle.... raději si dám jen kašičku

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:20
- Nahlásit

brut

by ste ho nedala

DALA A EŠČE PŘIPLATIM!!! S největčí radostí. A dám k němu i ty jeho pitomý vánoční dárky, co jsem fčéra koupila. Kretén řve na celej barák už od rána. nemůže se chovat civilizovaně

brut
Janiii

- vinnou klobásu s bramborovou kaší miluju!!!

JÁ TAKÝÝÝÝ

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:35
- Nahlásit

PetraK
DALA A EŠČE PŘIPLATIM!!! S největčí radostí.

nemůže se chovat civilizovaně
jak ste si ho vychovala, takovýho ho máte

vinnou klobásu s bramborovou kaší miluju!!!
JÁ TAKÝÝÝÝ

ste s Janií nějaký divný.. obě dvě

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:42
- Nahlásit

brut
a to si myslíte pani, že ste nám řekla teď něco novýho?

balim dárky - jsem jedna velká izolepa, asi na to vezmu pásku co se s ní balej balíky - tu hnědou

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:47
- Nahlásit

Janiii
a to si myslíte pani, že ste nám řekla teď něco novýho?
nemyslím, jen jsem si to ujasnila

jsem jedna velká izolepa, asi na to vezmu pásku co se s ní balej balíky - tu hnědou
já je mám mimo jednoho zabalený všechny .... sem balila průběžně, takže mám alspoň v tomhle trošku náskok

Dneska musím koupit stromeček, ségře dárek a dodělat vosí hnízda....a do ničeho se mi nechce. Asi už mám předvánoční náladu a jsem hooooodně lenivá

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:52
- Nahlásit

brut
zase na druhou stranu ste s tím počítali dopředu, takže máte alespoň ten myčák..
Já je zabyju kladivem do hlavy!!!!!!!!!!!!!!!! Linka bé zejtra mezi 12-14 hodinou.

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:54
- Nahlásit

Linka bé zejtra mezi 12-14 hodinou
jablunka
řikej si pani že je to lepší než 24. mezi 16-17

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:55
- Nahlásit

brut
jak ste si ho vychovala, takovýho ho máte

VY, VY STE DIVNÁ!!

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:55
- Nahlásit

jablunka
Linka bé zejtra mezi 12-14 hodinou
no vidíš, budeš mít krásnej dárek v vánocům a hlavně budeš mít uklizené nádobí

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:58
- Nahlásit

PetraK
VY, VY STE DIVNÁ!!
a próóóóč

Náhodou se duševně připravuju na odchod z baráku, cestu na autobus, nákup masa a sež*anýho, pak na cestu autobusem a ve finále cestu z autobusu dom ... to vše musím zvládnout za hodinu a půl

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:00
- Nahlásit

Janiii
brut
Vono je to stejnak putna,páč tady bude jen na vozdobu.......nemám vodáka.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:02
- Nahlásit

jablunka
Vono je to stejnak putna,páč tady bude jen na vozdobu.......nemám vodáka.
mno, ale alespoň si uklidíš v kuchyni a budeš mít předpřipraveno ... navíc odkládací plocha není vůbec k zahození

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání