Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:01
- Nahlásit

brut

ufff, kdo má čistit pořád to křeslo?

už se zas poscala. Vytřepem jí za kůži a vlepíme pohlavek, páč furt značkuje

je nezdravá

ale dooobrááá

ba naopka, teprve teď může říkat, že má doma dokonalou ženu

která vypadá jak výtopna

čůrání je provokace, fakt si to myslím. je to pořád ten stejnej styl, to se nedá schovat.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 15:05
- Nahlásit

PetraK
už se zas poscala. Vytřepem jí za kůži a vlepíme pohlavek, páč furt značkuje
............a má opět zánět močáku

ale dooobrááá
jak která

která vypadá jak výtopna
za to nemůžu, že ste Etna... buďte ráda, ještě ušetříte za otop na apaluše

čůrání je provokace, fakt si to myslím. je to pořád ten stejnej styl, to se nedá schovat.
a jestli není, tak by si zasloužil pár pohlavků sám...a pořádných, aby se mu v hlavě rozsvítilo

bigdagda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 19:44 - Změnil/a: bigdagda
- Nahlásit

Zdravím zdejší osazenstvo a žádám radu ptačí cvičitelky PetryK.

Ještě než se začtu do knihy "proč můj papoušek" od Rosemery Low,zeptám se zde.
Kačík me parkrát štipnul a já to komentovala "aúú aúúú" to se mu zalíbilo a začal kousat víc a tak mu říkám hajzle koušeš,seš škaredej Kačour.

Výsledek je,že na můj pozdrav,nebo když mě chce přivolat z jiné místnosti volá "čaůů AÚÚÚ AÚÚÚÚ,když se objevím pozdraví mě slovy koušeš ,koušeš hajzlé.

Buď je tak chytrej nebo má pubertu,nebo vobojí.Co mám dělat??

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:19
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!!

Sex ist eine Schlacht. Liebe ist Krieg!

Mám tu dobrej mejdan!! Nečekanej. Odjela návštěva, zbyla otevřená flaša vína..... jsem doma sama.... tak jedou štajni a já si u toho tancuju

bigdagda
Co mám dělat??

budeš muset na Ptačáry

je to hajzlík , Kosťa byl jak pitbul, svýho času, dneska už umí být i něžnej. KdYž já vlastně pořádně nevim, jak je to u ptáčkůch. Nicméně, když na mě zaútočil tak jsem mu to "vrátila" a šel na samotku, smeták. nenechám se zabít
Jeho předchůdce byl naprosto něžný stvoření, tohle jsou čtyři gramy se sklonem k teroru

brut

za to nemůžu, že ste Etna...

vim. Budu to reklamovat u rodičůch

bigdagda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:41
- Nahlásit

PetraK

budeš muset na Ptačáry

njn,tak já tam brknu mezi 09-10hodinou,ale až v pondělí o víkendu maj fríífógl

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:48
- Nahlásit

brej večír
až pudete někdo na Ptáčáry du s váma ...
ty nezřízení venkovní foglové jsou nevychovaný až hrůza, už mě sežrali skoro 10 kilo slunečnice (což mělo bejt na celou zimu) a to máme teprv půlku prosince ..pudou na převýchovu a basta!!

Sem mrtvolná, sem se dneska celej den pachtila s pečením .... a perníčky od Brut jsou skvělý!!! noooo možná by to mohlo bejt i lepší ale to by musel píct někdo jinej a néé já zdobení nechám na jindy bolej mě děsně záááda...
ještě kokosky a rumový kuličky a domácí čekuládku a bude to

bigdagda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:01
- Nahlásit

Fajka

Tak maličko závidím,já akci "pečo pečo" zahajuji až záftra.

foglové jsou nevychovaný až hrůza, už mě sežrali skoro 10 kilo slunečnice

Hele já ti nevím,ale naši venkovní fogláci spráskaj každoročně 100kilíček žíhané výběrové slunečnice

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:06
- Nahlásit

bigdagda
Tak maličko závidím,já akci "pečo pečo" zahajuji až záftra.
no já budu záftra výletit tak sem dneska makala a bud zítra večer nebo v neděli pokračovat v krasojízdě

Hele já ti nevím,ale naši venkovní fogláci spráskaj každoročně 100kilíček žíhané výběrové slunečnice
fakt jo? no ty vado, já když viděla jaký hejna tu kroužila dneska ráno tak mě vomejvalo.... a kde kupuješ slunečnici a za kolik? pruhovaná je drahá a vono při tom množství to je docela pálka i u tý černý

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:06
- Nahlásit

Fajka
bigdagda

do Ptačárů du taky, páč Kostiže má mluvnou - cituju:

To je půjčka, To mě MakMěchůůůř, dej pusinku, to víš-pupíš, to je samček, jo seš buřt, uteč, zadek samej Rišooo, poď vodička, ešče je tu Kosťa, kulička,aaa ségři-negři, někam deš?Bude tady jásik, tuš tady, snězteto!................. jeho průjem nejde zastavit

ad slunečnice- Pražský svině rozežraný rozmachaný žerou jen čistou černou slunečnici, nic jinýho. Venkovští skromní ptáčci, žerou i tu žíhanou a klidně i směs. pražáci jsou šmejdi rozmslaný

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!
_

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:07
- Nahlásit

Fajka
pruhovaná je drahá

Jo??? sem myslela, že je levnější????? aspoň mi to tak přišlo. ne o moc ale byla-tady u nás ve zveráči. Ale jak říkám,ty kurvy pražský to nejedí. Černá je něco kolem třicky za kilo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:10
- Nahlásit

PetraK
To je půjčka, To mě MakMěchůůůř, dej pusinku, to víš-pupíš, to je samček, jo seš buřt, uteč, zadek samej Rišooo, poď vodička, ešče je tu Kosťa, kulička,aaa ségři-negři, někam deš?Bude tady jásik, tuš tady, snězteto!................. jeho průjem nejde zastavit
po kom je asi tak ukecanej ...co?
jakej pán takovej fógl

rozmachaný žerou jen čistou černou slunečnici, nic jinýho. Venkovští skromní ptáčci, žerou i tu žíhanou
já sem asi mimo.. sem dycky myslela že žíhaná je kvalitnější než obyč černá??? i podle ceny...
I když ..... žíhaný sou dycky ty nejlepčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
I když ..... žíhaný sou dycky ty nejlepčí

to bezpochyby ale!!

Jen.... pražáci blbýn to viděj jinak. fakt tu žíhanou nevemou do zobáku. A když jim tam dám směs, tak vyžerou jen tu černou a ostatní vyhází na zem kreténi!! Mám dojem, že -ale nevím to fakt jistě - že tady v Prahé je ta černá o něco dražší. My to máme blbý. Kupujeme dom a pak ještě na chalupu. Tam máme velký násypný krmítka, tam to vždycky nasypeme a jak oni uzobávají tak se to přisejpá. Plus vždycky když jedeme, přivezu kůže z kuřete, rozvěsím na stromy a sejkory si dávaj do nosu.

Fajka
po kom je asi tak ukecanej ...co?

ts, ts, tssssssssssss já sem tichej tvor. Nikdy v životě jsem toho nenavykládala jako tenhle pernatec

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:19
- Nahlásit

PetraK
to bezpochyby ale!!
Jen.... pražáci blbýn to viděj jinak

no to je mě jasný... musej mít dycky něco extra

U nás je ale fakt černá levnější jo a ted mě napadá .. jestli bereš maso od vetamixu tak ta jí maj kilo za 20 kč ale musíš vzít 10 kilo...
Jaká je ale nevím páč mě ji nedovezli páč byla vyprodaná
maso nevěším páč se mě pod něj stahujou kočky z okolí ale koupila sem takový ty koula a z těch je po třech dnech půlka ...¨

Nikdy v životě jsem toho nenavykládala jako tenhle pernatec nevěřim... jednou až bude příležitost zeptám se mědvěda brtníka

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:23
- Nahlásit

Fajka
věřim... jednou až bude příležitost zeptám se mědvěda brtníka

zeptejte se ho tetkon!! potvrdí vám, že máme tichou domácnost

U nás je ale fakt černá levnější

no jo praha, no! všecko musí dělat naruby Tak o vetamixu jsem to nevěděla, to je dobrýýýý!! budu na to pamatovat.

já ty kůže navazuju na břízu na takový ty koncový tenčí větvičky, kam se ani kočka, ani lasička nedostanou. Vždycky když přijedem, sedí tak dvě - tři sejkory na kroucený vrbě a řvou ať děláme, že nám to trvá, kde je to žrádlo, že už tejden nejedly....... a sejkora babka nám nadávala, že si chceme načesat japka. tak jsme jí je tam nechali. Máme hrozně drzý ptáčky

bigdagda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:24 - Změnil/a: bigdagda
- Nahlásit

Fajka

Vozí mi ji pán co chová papagáje od Brna.Dyž jede přes Prdomyšl tak to sem naháže v pytlech po 40 kg a má kilko za 12 peněz.

PetraK

Černá je něco kolem třicky za kilo.

jeho průjem nejde zastavit

mám to doma podobný a obávám se chvil příštích,bo je mu ptákovi jednomu 10 měsíců a dožívá se klidně 60ročků.Synátor se už se smíchem ptal, zda může dědictví odmítnout.Tak sem mu řekla,že samozřejmě ale nedílnou součástí dědictví je i secesní vila.Tak prej to s ptákem vydrží,ale aby jsme ho přestali učit vulgarity dokavaď je čas.Blázínek naivní

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:27
- Nahlásit

PetraK
zeptejte se ho tetkon!! potvrdí vám, že máme tichou domácnost
co ste mu provedla pani? že máte ticho domácnost.. noboon vám?

Tak o vetamixu jsem to nevěděla, to je dobrýýýý!! budu na to pamatovat. jj 10 korun na kile to už je docela pěkná úspora

nám to trvá, kde je to žrádlo, že už tejden nejedly....... a sejkora babka nám nadávala, že si chceme načesat japka. tak jsme jí je tam nechali. Máme hrozně drzý ptáčky
no a divíte se dyž s nima nejezdíte na Ptáčáry a neradíte se na bluufoře??? to je pak jasný že vám to přeroste přes hlavu.. hlavně je nepouštějte do postele nebo budou točit další díl vot Hičkoků..

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:28
- Nahlásit

bigdagda

.Synátor se už se smíchem ptal, zda může dědictví odmítnout.

joooo, dědictví, vždycky je tam nějaký šméééé ,ale ... papouch je snad horší než dluhy

Kosťa měl dneska představení - byl tady synovec se svou přítelkyní....... nemusím asi moc popisovat, že ne??? , alespoň, že na nadávky kupodivu nedošlo. Asi mě chtěl ušetřit

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:30
- Nahlásit

bigdagda
má kilko za 12 peněz.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:33
- Nahlásit

Fajka

co ste mu provedla pani?

jáááááááááááááá??? proč vždycky každej čeká, že průser dělám já??? . Jsem hodná malá víla.

no a divíte se dyž s nima nejezdíte na Ptáčáry

ty už se tak vymkli kontrole, že by jim nepomohlo ani dvacepět Ptačárů . však už na podzim mě jedna komandovala ze švestky, že není nandáno v krmítku

bigdagda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:34
- Nahlásit

Fajka

JJ a to ješte z jejich soukromých plantáží.
Je fakt,že si beru k tomu 2 15 kilový pytle krmení pro Kačíka z jejich obchodu a vitamíny.A mám štěstí ,že přes nás jezdí 1x měsíčně na foglburzu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:37
- Nahlásit

PetraK
jáááááááááááááá??? proč vždycky každej čeká, že průser dělám já??
no nevím? asi proto že se bavím s váma tak se ptám první na vás

Jsem hodná malá víla.
no to stoprocentně...

jedna komandovala ze švestky, že není nandáno v krmítku
to bé tím že neměla elektrickej vobojek

bigdagda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:42
- Nahlásit

PetraK

mě jedna komandovala ze švestky, že není nandáno v krmítku

Tyhla krmidla mám dvě(mimo jiné),jsou v nějvětší permanenci a pokud přilezeme s Žankem po 8 ranní,tak nádavaj jak špačci a sedaj nám málem na hlavy.

Tak a du do duchen,brou brou

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:47
- Nahlásit

Fajka

asi proto že se bavím s váma tak se ptám první na vás

to je ale BLBÁ VEJMLUVA

no to stoprocentně...
aspoň jeden člověk, kterej mi to vodsouhlasil

to bé tím že neměla elektrickej vobojek

ta byla tak megeroidní, že na tu by nestačil ani eletrickej vobojek v kombinaci s ostnáčem a se strunou

bigdagda
Tyhla krmidla mám dvě(mimo jiné),
kolik se tam vejde,????? nechoďte spát, napište mi to!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:50
- Nahlásit

PetraK
to je ale BLBÁ VEJMLUVA
tady mám mínus bod

aspoň jeden člověk, kterej mi to vodsouhlasil
tady plus bod..

takže nula vod nuly pojde

já mám tohle krmítko..
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/nezar azene/hratky-ala-akitka/original/352
vejdou se tam skoro tři kila

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:53
- Nahlásit

PetraK
Cus pani, ja nez se nekam dohrabu.. vzkazuju, ze tamto dorazilo v okeji a pozdejs se pisne vse dohromady verejne dle vypisu a tak.
Ad krmeni ptaku - prvni lojova koule uz na zkousku visi, zatim maj asi pipiny zobani kolem dost, ale prituhuje, prituhuje, malem mi pred chvili venku zmrzla nudla. A zdravim pernatce ukecany domaci jak u dagdu tak esusu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 23:09
- Nahlásit

Fajka
tady mám mínus bod
tady plus bod..
takže nula vod nuly pojde

ste asi na matice kapek chyběla, ne? Plusovka dycky přece přebíjí, ne?

á mám tohle krmítko..

myslíte to žíhaný?? Do toho se vejde víc než 3 kilíčka

Fifi
vzkazuju, ze tamto dorazilo v okeji

primissimaaaaa

A zdravim pernatce ukecany domaci jak u dagdu tak esusu.

až ráno prosim Tě, jsem ráda, že už polochrápe, což obnáší to, že mluví jen polohlasně a NEVYKŘIKUJE!!

MÁM DYLEMATA!!
Ta flaška co zbyla po návštěvě už je fůůůč. Mám načít druhou???

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 23:24
- Nahlásit

PetraK
ste asi na matice kapek chyběla, ne?
jj tu sem uplně nejvíc nesnášela
hlavně že to mám u vás furt dobrý...

myslíte to žíhaný?? Do toho se vejde víc než 3 kilíčka
ni deko.. slunečnici zatím ještě nepapá

Ta flaška co zbyla po návštěvě už je fůůůč. Mám načít druhou???
to stačí Cecilko! nebo budete zase trojčit

já du.. bo pruhofka chce furt drbat a mě už bolej tlapy tak du dělat že spím

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 23:44
- Nahlásit

Fajka

ni deko.. slunečnici zatím ještě nepapá

hm to maďaři maj zrní rádi , Ešusova maminka rabovala krmítka a sejřila pak zrnitý bobky a její synáček má taky tyhle sklony

hlavně že to mám u vás furt dobrý

vy? no vy dycky pani

to stačí Cecilko! nebo budete zase trojčit

to už je fučik, trojčim stejnak

tak dobrou, já jedu dáááál

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 11:24
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Koukám, že tu bylo večeír veselo. Já zadělávala těsta, byla na velkém nákupu a zapékala korálky z Fima
Dneska musím zadělat ještě perníčky, housenky a přemýšlím, jestli neudělám pár rohlíčků a lineckých...ale to jen v případě, že se mi bude chtít.
Jo a mám alergii na paracetamol , takže nemůžu prášky na záda... večír si pojedu pro jedno zobnutí na internu, abych mohla vůbec spát

Jinak piraňa dohárala, chce si neustále hrát, drbat, mazlit se a skáče jak gumídek ( magor).... konečně mám zase doma piraňu, na kterou jsem zvyklá

Krmítko pro ptáčky nemáme..... máme plesniváky a velké množství toulavých koček, který čekaj pod krmítkem na nebohé ptáčky. Po tomto zjištění jsem krmítko zamítla....ale až budeme mít nová okna, tak jim ho dám na venkovní parapet... ze strany do ulice

Tak jdu vařit, péct ..... a prát

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 20:02
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!!!!!!!

Koukám, že tu bylo večeír veselo

Tak to je snad skorem dycky, ne?

Jo a mám alergii na paracetamol

, takže antibiblijotitéka nemůžeš, paracetamol nemůžeš, no nazdar ach jo pani

konečně mám zase doma piraňu, na kterou jsem zvyklá

tak teď je ta pravá chvíle pro Ešusa, dáma ještě voní, dáma je hravá, dáma je dravá..... Brůtik bude v 7. nebi, což?

my byli na Apaluše vyzvednout hrnec na salát - ten jsem tam nechala, ozdobnou plechovou vázu na větve - též zvostala tam kde je, a dalších asi dvacetřivěcí . Jsem fakt naprosto blbá a myslím asi už zadkem
Aspoň, že ptíci mají teď nějakou dobu o žrádlo vystaráno - mám za to, že jsme tam nafutrovali tak pět kilo zrní + spoustu vyloupaných ořechů. tak snad jim teď, když má přijít ta děsná zima, tohle aspoň trochu pomůže.
S Ešusem jsem hráli celou dobu fočus je čím dál tím lepší, odkopnu, zavelím - Knoflíček! Přihraj!! a už jedem . Jednu chvíli pracoval k žinfárktu, to když si merunu zašpéroval pod kladinu a nemohl jí vydolovat ven. řval jak prorvaný Slapy, naběhlý žíly na krku a voči rudý vzteky . Prima bylo. Jen nevím v čem teda budu dělat bramborovej salát??? Když nemám svůj obří hrnec. Asi budu muset koupit lavor, nejspíš

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání