| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:33
- Nahlásit
Fajka
při smíchu se to rádo vcucává do nesprávnejch děr
tak........ tetkon............ si nejsem............ úpa jistá........... vo čem je řeč (se vomlouvám, ale todle nešlo nechat bez povšimnutí, já sem ale zkažená vod nás z práce, kde už ani slovo stůl není bez dvojvýznamu )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:36
- Nahlásit
PetraK
tak........ tetkon............ si nejsem............ úpa jistá........... vo čem je řeč
furt vo lentilkách paní... a ty díry jsou průdušnice bo jak se to menuje
sim vás jak může mít stůl druhej význam?????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:36
- Nahlásit
Fajka
ale má to blbej tvar a při smíchu se to rádo vcucává do nesprávnejch děr
Boze.. ty to vidis.
PetraK
kde už ani slovo stůl není bez dvojvýznamu )
??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:39
- Nahlásit
Fajka
Fifi
sim vás jak může mít stůl druhej význam?????
kde už ani slovo stůl není bez dvojvýznamu )
??
to byla básnická nadsázka, ale ne zas tak moc velká. Dneska jsem se vrátila z venku během obědové pauzy a páč scalo jako sviňa nepřišla jsem úplně suchá. Moje sdělení, že mám mokrý kalhoty bylo šéfem a kolegou okamžitě použito proti mě. Ale chlapi jsou vůbec prasata, páč když jsem si stěžovala doma, stál Brtnik na jejich straně hřiště ............ takže škoda, že nemám ešče jeden mrožák. nebo hodně moc mrožáků!! měla bych krmení zadarmiko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:42
- Nahlásit
Fifi
Boze.. ty to vidis.
nevidí... u nás je mlha
PetraK
stál Brtnik na jejich straně hřiště
no joooo Brtník z Brtníku.. to je jasný, ať i cucá ten svůj francův nápoj a nedělá si z vás paní bžundu!!
takže škoda, že nemám ešče jeden mrožák. nebo hodně moc mrožáků!! měla bych krmení zadarmiko
no idyž .. tak ať dělá.. ušetříte na žrádle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:50
- Nahlásit
Fajka
no idyž .. tak ať dělá.. ušetříte na žrádle
no bať, ale nebude to nic moc. Jak Brtnik, tak šéf, tak kolega sou sfinsky hubený, musela bych k tomu stejnak asi dávat ten pajšl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:56
- Nahlásit
PetraK
musela bych k tomu stejnak asi dávat ten pajšl
šiš to bude mít ale Vetamix děsnou spotřebu řidičů ale zas ubyde nezaměstnanejch
šecko špatný je pro něco dobrý
paní du umřít do peřin.. děsně mě dneska bolej zádaaaa..
Brouuuu nooooooc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:00
- Nahlásit
Fajka
šiš to bude mít ale Vetamix děsnou spotřebu řidičů
dyš se kácí les, lítaj třísky
brooou, brooou. Taky jdu, jen jsem nechtěla vypadnout jako první
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:02
- Nahlásit
PetraK
Taky jdu, jen jsem nechtěla vypadnout jako první
no ještě to tak aby .....dyž je to vaše fóra
Jo někdy zase vyhlašte repete, páč mě to dneska dost zdvihlo náladu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
dyž je to vaše fóra
no bať přece nepřijdu vo image.
jo a - držím palce ať se zadaří a Fajka je matkou pluku , sem čekala, aby to nezapadlo.
Jo někdy zase vyhlašte repete, páč mě to dneska dost zdvihlo náladu
Jo-o-o. souhlas. Jen to ráno bude kapek strastiplné
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
no bať přece nepřijdu vo image
Ehm ehm...
Dobrou noc vinsuju vsem, diky, ze nas voly sem obcas mezi sebe pustite.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:17
- Nahlásit
PetraK
jo a - držím palce ať se zadaří a Fajka je matkou pluku , sem čekala, aby to nezapadlo
děkuju paní děkuju i za Fájušku.. akorát prosím žádnou klapsubovu jedenáctku ani žádnej velkej pluk....
dvě malý pruhatý torpédka by úplně stačili
Tož brou nooooc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:08
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!
Fifi
Ehm ehm...
ste to chytla vod Davídkojc to chrmlání ne?
ze nas voly sem obcas mezi sebe pustite
Jaký pustíte? Tady je vstup volný všem volům.
Fajka
dvě malý pruhatý torpédka by úplně stačil
jehehééé, to jsem se zrána hezky zasmála!!! Naivita a víra v to, že se neprojeví nějakej ten Můrphyho zákon je moc krásná věc
Jen tomu věř
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:18
- Nahlásit
brut
Pes je schopen identifikovat zvěrolékaře i mezi návštěvníky nudistické pláže
To je mooooooc dobrý!
Vy jste toho včera nakrafaly! Jdu to dočíst, dneska tu jsem sama, tak jsem obsadila šéfovi internet a dveře dala ceduli DNES SE NEPRACUJE. Vypadá to, že včera se to tu docela rozjelo! Já na vás myslela a chlastala taky, ale nemohla jsem na net. Jsme totiž jeli pro ten stavební deník a nějak jsme se zasekli, páč naše stavitelka se vrátila v neděli z porodnice. Jsme ani nečekali, že pudem dál, ale samozřejmě jsme se zasekli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:20
- Nahlásit
mishi
DNES SE NEPRACUJE
to zkusim taky
Vy jste toho včera nakrafaly
mejdan, no.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:23
- Nahlásit
Proč je hrnek po kapučínu víc zasvinčenej než po kafi? Kdo to má furt mejt?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
mishi
Proč
proč má stonožka sto nohouch? Kdo to má furt mejt?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:48
- Nahlásit
PetraK
Teda ty perlíš!!! Jak dopadla včera němčina, naučila ses něco? Já těm samoukám moc nevěřim, sem se podle toho eště nigdá nic nenaučila. A když jo, tak špatně.
Jsem teda v půlce včerejšího večera, ale mám takovou chuť na květákovej mozeček a brokolicovou polifku, že budu asi večer vařit...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:49
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Se omlouvám, že jsem najednou zmizela, ale spadl nám net Naštěstí alespoň neodvolali mužskýho do práce a tak šel v krásnou půlnoc spát.
Koukám, že se tu probíralo plnění mrožáku řidičem ( asi naplním ten náš řidičem pošty, páč někde pozapomněl puzzle, který tu měly být už před týdnem:smirk , Kačeří příběhy.... já měla raději Medvídky Gumídky , do toho nějaká prapodivná hatlamatilka a pak pruhatá miminka ..... řekla bych, že náš chlastací večír byl celkem úspěšnej
Jsem přehodnotila pečení cukroví a rozhodla se, že během dneška a zítřka zadělám těsta a harantííí pak upečou. Pořád mně bolej záda a to čím dál víc, tak ať se snažej ..... teda mimo jednoho druhu, kterej se lepí a trpělivost na něj mám jen já a taky ho nejvíc oblibuju
Jo a mám jeden problém ...... potřebuju sehnat právě z Gumídků tu úvodní písničku, nemáte jí někdo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:51
- Nahlásit
mishi
tak jsem obsadila šéfovi internet a dveře dala ceduli DNES SE NEPRACUJE.
hezkýýýýý
Jsem teda v půlce včerejšího večera, ale mám takovou chuť na květákovej mozeček a brokolicovou polifku, že budu asi večer vařit...
mozeček byl v sobotu, brokolicová poblífka je dneska
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:54
- Nahlásit
PetraK
žádný bolehlav se nekoná? Ste měla strach, jak vám to dneska půjde a koukám, že pokračujete plynula dál
Janiííí
dívadlo by to chtělo, se těším ..... jen předem hlásím, že nemůžu na 100% 15. - 17.1., ostaní dny to lze nějak vykoumat, ale tenhle termín je naprosto nemožný měnit
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:05
- Nahlásit
Tak už jsem to dočetla! Já jsem z vetamixu taky dycky hotová - jednou normálně nepřijeli a ani se neomluvili a pravidelně mi přivezou něco špatně - buď něco prohoděj bo pro jistotu nepřivezou vůbec (minule zapomněli naložit granule. Oni jsou dost přehlédnutelný). Ale teď tu byl nějakej jinej řidič, co mi měl volat hodinu předtim, páč jsem byla na krvi a potřebovala jsem na úřad a on volal, že už je v Liberci a kde že to je. Tak mě vyzvednul v centru a jeli jsme spolu a byl docela v poho, tak jsem mu i odpustila, že nezavolal.
Se za ten včerejšek ještě jednou omluvuju, si totiž manža zrovna vymyslel, že přijede už v úterý (jindy jezdí domů ve středu) a že pootřebuje ten deník... Takhle mi nabourat plány!
Jo a tentokrát dám divadlo s váma!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:08
- Nahlásit
mishi
Jo a tentokrát dám divadlo s váma!!!
hurááááááááááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:15
- Nahlásit
mishi
Jak dopadla včera němčina,
ja aber es is nich möglich schreiben hier
(Fajkooo - je to dobře???)
á těm samoukám moc
klucí Štajní mě naučej, pak už to půjde samo
brut
ale spadl nám net
tak to mi spad kámen ze srdce
já měla raději Medvídky Gumídky
joo, Gumídci a Stooooupáááááá
během dneška a zítřka zadělám těsta
já si právě zadělala na průser, páč jsem na něco zapomněla
žádný bolehlav se nekoná
NIC. Zejtra bude hůř, dnesk přijede náš největčejší kamarád, vim jak to skončí a už tetkon mi neni dobře. Proč kurnik nemůže přijet vo víkendu, abych tu kočku mohla vyležet??
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:24
- Nahlásit
PetraK
Máš trénink ze včerejška, to bude dobrý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:28
- Nahlásit
mishi
Máš trénink ze včerejška, to bude dobrý
ale už nemám věk na to chlastat soustavně několik dní za sebou a že to dneska bude hustý. Moc, moc, moc nejvíc moc hustý.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:30
- Nahlásit
PetraK
klucí Štajní mě naučej, pak už to půjde samo
tak to mi spad kámen ze srdce
jo, tak to byla ta rána, co jsem před chvílí slyšela (sice jsem měla dojem, že posunovali vlak, ale zřejmě má šutr z vašeho srdce podobný zvuk)
já si právě zadělala na průser, páč jsem na něco zapomněla
a jéje
Zejtra bude hůř, dnesk přijede náš největčejší kamarád, vim jak to skončí a už tetkon mi neni dobře. Proč kurnik nemůže přijet vo víkendu, abych tu kočku mohla vyležet??
tak pijte s mírou a nebudete mít bolehlav
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:32
- Nahlásit
PetraK
ale už nemám věk na to chlastat soustavně několik dní za sebou
jj, už nám není dvacet let .... už nám není ani dvacet pět .... dál si to nepamatuju
Moc, moc, moc nejvíc moc hustý.
si udělej urologickej čaj a uvidíš, že ho tolik nevypiješ
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:34
- Nahlásit
brut
No, urologickej čaj asi nejni moc dobrej nápad na chlastačku. Mám takovej pocit, že většina lidí ho nemusí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:35
- Nahlásit
mishi
No, urologickej čaj asi nejni moc dobrej nápad na chlastačku. Mám takovej pocit, že většina lidí ho nemusí.
no právě.... bude cumlat urologickej čaj a nebude chlastat, no a zítra nebude mít bolehlav a bude plná energie
Jdu luxovat a vytírat podlahy... už to potřebujou
|