| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:38
- Nahlásit
brut
jo, tak to byla ta rána,
no bať , já si říkala, že se vám třeba mezi vopilcema nelíbilo
a jéje
jehehééé, tohle jsem přesně řekla taky
tak pijte s mírou
no ten právě nejde Míra tam žádnej nebude , čert vem bolehlav, ale to nevyspání, to mě deptá. V pátek zase odpadnu jak mrtvola. Vlastně ne!! V pátek nemůžu odpadnout!! Brtnik jde chlastat, budu MÍT BYT JEN PRO SEBÉÉÉÉÉÉÉÉ.
Bude zase koncert!
dál si to nepamatuju
to bude tim, že už nám neni těch dvacetpět
aneb - jak řiká můj šéf - PO TŘICÍTCE SE TI PR*EL STĚHUJE DO MOZKU a má pravdu, protože dost často si říkám: "Proboha, čím to myslim? Pr*elí snad???" Tetkon už vim, že ano
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:40
- Nahlásit
brut
si udělej urologickej čaj a uvidíš, že ho tolik nevypiješ
zkusím se zeptat večer Marcela v hospodě, esli tam má uroligickej čaj. Je ode mne už zvyklý na to, že jsem magor, třeba nebude ani překvapen
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:18
- Nahlásit
Sem umyla koupelnu a musím si odpočinout .... by jeden nevěřil, jak může být zas*aná od dvou mužskejch, si v tom umyvadle myjou snad holinky nebo co
PetraK
já si říkala, že se vám třeba mezi vopilcema nelíbilo
nene, já jsem zvyklá být střízlivá mezi opilcema .... se bavím o dost víc než kdybych pila , jen ten net mi udělal čáru přes rozpočet ( pak taky ta dlouhá oprava, páč začal jít až ráno)
Bude zase koncert!
bez sluchátek doufám
mně de chlastat chlap zítra, takže po kurzu šperků budu mít doma večerní promítání pohádek ( hudebních), aby se mi líp plácaly těsta
to bude tim, že už nám neni těch dvacetpět
jen je nám o rok víc
PO TŘICÍTCE SE TI PR*EL STĚHUJE DO MOZKU
já nevím, ale mám pocit, že jsem mozek snad ani nikdy neměla
Je ode mne už zvyklý na to, že jsem magor, třeba nebude ani překvapen
u nás je to podobný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:32
- Nahlásit
brut
se bavím o dost víc než kdybych pila
a tomuhle zase dost věřím
bez sluchátek doufám
no jo, ale co sousedé????
aby se mi líp plácaly těsta
to tím pádem budeš mít váleček při ruce rovnou i , že jo?
že jsem mozek snad ani nikdy neměla
tak načíhněte do mrožáku, třeba tam nějakej bude??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:36
- Nahlásit
PetraK
tomuhle zase dost věřím
už jsem si několikrát říkala, že si ty perly budu psát, abych se v dobách štésu měla jak odreagovat, ale nějak na to nikdá nedošlo
no jo, ale co sousedé????
holt to musíte pouštět tak, aby vás sousedé nechtěli vystěhovat ( to je ta výhoda baráčku... tu můžu mít diskošku a je to každýmu fuk)
to tím pádem budeš mít váleček při ruce rovnou i , že jo?
co váleček, ale synka, kterej bude pomáhat
tak načíhněte do mrožáku, třeba tam nějakej bude??
néjnííííí, poslední, květákovej, byl v sobotu k obědu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:38
- Nahlásit
Sem pustila Sviňu do obýváku a piraňa má o zábavu postaráno. Sviňa si s ní hraje na schofku, na prskanou, na plácanou .... se tu docela bavím. Jen jsou obě krapítečko hlučný , takže půjdu pustit vysavač, ať poslouchám něco jinýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:49
- Nahlásit
brut
ty perly budu psát, abych se v dobách štésu měla jak odreagovat, ale nějak na to nikdá nedošlo
chyba, chyba. Já to takhle -aspoň občas dělám u Kostičíka, a nejni marný si to občas projet
holt to musíte pouštět tak, aby vás sousedé nechtěli vystěhovat
no ale tudle muziku navrch s tím přes co to pouštím nejde pouštět tak, aby to nikoho neobtěžovalo
co váleček, ale synka, kterej bude pomáhat
ten váleček měl bejt na mužika
néjnííííí
blbý teda. No dyby bylo nejhůř, řekněte, mám tam mozeček toho řidiče. Velikost nic moc teda, ale aspoň něco
Joj, taky bych potřebovala nějakou Sviňu, aby zabavila Hošíčka. Jak to teď je přes tejden s venčením na prt, páč je brzo tma, tak je nevyužitej a otravuje s nějakou zájmovou činností. Furt mi rve do ruky či do klína ty svoje oslintanosti. A nebo když nic jinýho, přepadnou ho chovatelský ambice - vleze mi na klín a musim ho chovat. TŘICET KILO!!!!!!!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 13:23
- Nahlásit
PetraK
V pátek ti ten koncert sousedi prominou a třá se i přidaj!
Chovat třicet kilo se ještě dá, ale Barúna odkoukala od Gastoňáka sezení a muchlání na klíně a to je teprv průšvih! Dokážeš si představit poskládanýho bernardýna na klíně?
brut
On ten baráček je upe stejnej, dyž máš blízko sousedy. Ty naši na svatbě taky řvali.
VYMYSLELA JSEM LUKCUSNÍ DÁREK K VÁNOCŮM! Jak jsem dělala svatební noviny, tak dělám chlapů záchodový čtení! Normálně vytisknu hafo vtipů a svážu to a je to!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 13:27
- Nahlásit
PetraK
chyba, chyba. Já to takhle -aspoň občas dělám u Kostičíka, a nejni marný si to občas projet
no jo, doma je kus papíru vždycky po ruce, ale v hospodách?
no ale tudle muziku navrch s tím přes co to pouštím nejde pouštět tak, aby to nikoho neobtěžovalo
vypnout repráky a další příslušenství a půjde to taky
ten váleček měl bejt na mužika
sem ńák blbě četla ... na mužíka nemusí být váleček, stačí prázdná lednička
No dyby bylo nejhůř, řekněte, mám tam mozeček toho řidiče. Velikost nic moc teda, ale aspoň něco
jo a budu ještě blbější než jsem ..... děkuji, nechci!!
taky bych potřebovala nějakou Sviňu, aby zabavila Hošíčka
Sviňa zabaví akorát tak piraňu, před Brůem se schová za mrazák
Vypadá to, že nejhorší část hárání máme za sebou , pirańa začíná bejt otravná, žebrá žužlací kostičky a nosí mi hračky.... ovšem zvolila nejblbější dobu, když vytírám podlahy
Nevíte někdo, kterej blbec mi poradil, abych měla v baráku tolik podlah? Sem po vytření půlky naprosto mrtvolná .....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 13:33
- Nahlásit
mishi
On ten baráček je upe stejnej, dyž máš blízko sousedy. Ty naši na svatbě taky řvali.
my máme barák přilepenej na sousedův... bohužel je to debil ( ale fakt, má to i v papírech)..... a když přijde vožralej ve tři ráno, tak pořádá diskotéku. Pouští na plný koule rádio. Ze začátku to děti budilo, teď jen ráno hlásí, že byl zase nametenej až na půdu. Mladej mu to začal nenápadně vracet... sice si nesmí pustit to jeho dus, dus na plný koule, ale i to, co má povolený stačí. Nedávno soused na mně ječel, že synkovi vyřvává hudba tak, že jí slyší i on. Tak jsem měla konečně důvod mu říct, že my jeho rádio ve tři v noci posloucháme čtyřikrát v týdnu a to je, na rozdíl od odpolední diskošky synka, rušení nočního klidu. Tak jestli se mu to nelíbí, příště volám policajty a bude platit pokutu.
Opět máme klid...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 13:44
- Nahlásit
mishi
Dokážeš si představit poskládanýho bernardýna na klíně
jehehééé nedovedůů, páč jestli má rozměry Emíra /no jasně jako fenka těžko, ale i tak/, tak potěš koště. Emír neni pes, Emír je chlupatá stodola a Ešus ho nemůže naprosto vydejchat, bojí se ho jako čert kříže, nadává mu do debilů a Emír jen stojí, kouká na něj a myslí si něco něčem
Normálně vytisknu hafo vtipů a svážu to a je to!
hele to zní gůtově
brut
, ale v hospodách?
ehe, existuje takový zařízení a jmenuje se účtenka
, stačí prázdná lednička
Ste silná žena, že uzvednete nad hlavu prázdnou ledničku teda!!!
jo a budu ještě blbější než jsem
to je fakt, to bych vám nemohla udělat, takovýdle trýznění blbostí
kterej blbec mi poradil, abych měla v baráku tolik podlah?
já to teda rozhodně nebyla. Příště se nastěhujte do stodoly, tam je jen jedna podlaha
před Brůem se schová za mrazák
aha , tak u nás by teda asi byla pod podlahou, myslím, že Ešusovo žoviální poplácávání po zádech by jí asi ubralo kyslik
vypnout repráky
TO NEJDE, TO PŘECE NEJDE, NEJDE, TO PRÁVĚ MUSÍ PŘES TY REPRÁKY JÍT, JINAK TO NEVAŘÍ!
HELE TETKON MĚ ROZESMUTNILA SKUTEČNOST, ŽE JSME SE NEBRALI POZDĚJŠ, páč to bychom si na svarbě určo nechali zahrát Heirate mich!
http://www.youtube.com/watch?v=6g6MRmR2ONs
myslím, že oddávající by byl trochu zaskočen
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 13:45
- Nahlásit
brut
přijde vožralej ve tři ráno, tak pořádá diskotéku
grrrrrrr
Opět máme klid...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:11
- Nahlásit
PetraK
ehe, existuje takový zařízení a jmenuje se účtenka
není to nadáfka?
Ste silná žena, že uzvednete nad hlavu prázdnou ledničku teda!!!
trupko
to je fakt, to bych vám nemohla udělat, takovýdle trýznění blbostí
to ste hodná, trýzní mně kde co a ještě k tomu blbost na druhou? To by se mnou už bylo opravdu k nevydržení
já to teda rozhodně nebyla. Příště se nastěhujte do stodoly, tam je jen jedna podlaha
to nevím, ale asi jste v tom tentokrát nevinně ... to je rada, tam je podlaha sice jedna ale obrofskáááá
tak u nás by teda asi byla pod podlahou, myslím, že Ešusovo žoviální poplácávání po zádech by jí asi ubralo kyslik
Brů taky poplácácvá po zádech, v lepším případě jí meje ( sice přitom vypadá, že jí zakousne, ale pokaždý přežila..)
TO NEJDE, TO PŘECE NEJDE, NEJDE, TO PRÁVĚ MUSÍ PŘES TY REPRÁKY JÍT, JINAK TO NEVAŘÍ!
tak si místo štajnů pustíte koledy a je vystaráno
HELE TETKON MĚ ROZESMUTNILA SKUTEČNOST, ŽE JSME SE NEBRALI POZDĚJŠ, páč to bychom si na svarbě určo nechali zahrát Heirate mich!
tak udělejte svatbu po deseti, dvaceti, třiceti.... letech a tam to můžete mít
myslím, že oddávající by byl trochu zaskočen
myslím, že je jen tak něco nepřekvapí ... u nás naposledy byla svatba v bazénu a oddávající se musel naučit potápět , tak nějaká muzika by je nerozhodila
grrrrrrr
jo, na něj totiž nic jinýho než hrubá záplata neplatí.... po dobrým nemáš šanci se domluvit....
Jinak mám vytřeno!!!!!!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:53
- Nahlásit
Mnoooo, vona je Baruna asi zkřížená s krávou, páč jak jsme jí hledali ženicha, tak byli všichni menší než ona! Je na bernardýna dost veliká. Takže by si s Ešusem asi taky nerozumněla.
brut
Teda vytírat by se mi fakt nechtělo. Eště že ten náš barák nebude tak velkej.
joooo, oddávající jsou zvyklý na všecko. my si třá dali poslední svobodnej polibek místo prvního novomaželskýho, páč nám přišlo, že ten pán už dlouho nic neřek a tak divně na nás koukal. Jenže on koukal divně celou dobu a jenom čekal, až se rozehraje písnička do nějaký fáze bo co. Tak jsme to vyplnili líbačkou a všichni z toho měli srandu. no, a pak máme mít nějaký seriózní a vážný fotky z obřadu, že jo!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:05
- Nahlásit
mishi
Teda vytírat by se mi fakt nechtělo. Eště že ten náš barák nebude tak velkej.
já taky tvrdila, že barák zase až tak velkej není ... máme kuchyň, obývák, ložnici, dva děcký pokoje, dvě chodby a koupelnu se záchodem ... vše v přízemí ... ovšem na úklid je toho ažaž
Jinak jsem se pěkně rozčílila .... jak se likviduje pošta? Už skoro týden čekám na balík s puzzlema pro nejmladšího kluka. No a když jsem se začala po něm pídit, tak jsem zjistila, že leží na poště. Nikdo se nenamáhal ho doručit a ani nedat avízo, že už někde leží
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:11
- Nahlásit
brut
tady máš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:17
- Nahlásit
brut
není to nadáfka?
zkus se zeptat číšníka
to je rada, tam je podlaha sice jedna ale obrofskáááá
to jo, to sice jo, ale.......... už si někdy viděla, aby se vytíralo ve stodole???? No??? Musíš na to šalamounsky
tak si místo štajnů pustíte koledy a je vystaráno
to nepude, při vší mé oblíbenosti koled, by z toho byl koncert na prt
i, třiceti.... letech a tam to můžete mít
dvacku jsme prošvihli letos v červenci , do třicítky se mi čekat nechce, mohli bychom se teda vzít znova, letos z jara třeba
tak nějaká muzika by je nerozhodila
ani s volume na max doprava??
po dobrým nemáš šanci se domluvit....
no, to už jsem v některejch případech odhalila taky
jak se likviduje pošta?
Benzín??? A když budou čikovný hasiči, tak to co nezničí oheň dodělaj voni - ale dobře vybírej
http://www.youtube.com/watch?v=3jwXQFFLSHo
mishi
Je na bernardýna dost veliká. Takže by si s Ešusem asi taky nerozumněla.
to neva, může si vzít Emíra. Nemáte to k němu daleko. V Bedřichově. Je to štramák a mladík. S bezva povahou.
vyplnili líbačkou a všichni z toho měli srandu
asi fakt udělám svatbu novou
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:09
- Nahlásit
PetraK
To je ten krasavec, co se promenáduje po Bedřichově? Ale ten je papírák, ne? A Bára papíry nemá. Ale sem ho viděla a je to prostě krasavec!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:17
- Nahlásit
mishi
To je ten krasavec, co se promenáduje po Bedřichově? Ale ten je papírák, ne? A Bára papíry nemá. Ale sem ho viděla a je to prostě krasavec!!!
tak znáte jo?? No jo Emírek je fešák. A fakt prima péf. Jen... když přijde dolů do hospody, tak je najednou dost plno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:17
- Nahlásit
Biluška
díííík
PetraK
zkus se zeptat číšníka
jo a bude chtít zaplatit
už si někdy viděla, aby se vytíralo ve stodole???? No??? Musíš na to šalamounsky
při mé smůle bych musela vytírat i tam
to nepude, při vší mé oblíbenosti koled, by z toho byl koncert na prt
byl by ideální na tvé ucho
dvacku jsme prošvihli letos v červenci
do konce roku ještě pár dní zbývá
ani s volume na max doprava??
by přežil, ale možná by byl doživotně hluchý
no, to už jsem v některejch případech odhalila taky
bohužel
Benzín???
ten je moc průkaznej...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:19
- Nahlásit
mishi
naši známí mají taky holčičku bernardýnku ... bezpapíračku, která byla už dvakrát na operaci s kyčlema , je to takový malý tank
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:26
- Nahlásit
brut
jo a bude chtít zaplatit
myslíš, jako že bude chtít zaplatit za tebe? No to je krásná varianta
při mé smůle bych musela vytírat i tam
nooo jenže tam je mlat a na mlatu se nepozná žes to jen kamuflovala
byl by ideální na tvé ucho
to jo asi, ale.... nenakopne to tak.
si to porovnej
http://www.youtube.com/watch?v=o-2XkVDlb3Y
http://www.youtube.com/watch?v=Zbx3UQOu-Mc
do konce roku ještě pár dní zbývá
přestaň našeptávat čerte!! Takhle našeptávala podobně kolegyně a nakonec jsem pořídila chalupu
ale možná by byl doživotně hluchý
a nebo smrkal kref
ale co, hluchý sou stejně fšicí chlapi fčera jsem po třetím marným dotazu prohlásila, že si teda budem halt dopisovat
ten je moc průkaznej...
možná by stačilo jen vyhlásit planej poplach a poslat tam ty hasiče
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 20:00
- Nahlásit
NA ZDRAVÍÍÍÍÍÍÍ
nebo dneska nééé?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:29
- Nahlásit
brut
My zatim žádný problémy s kyčlema nemáme, ťuk, ťuk, ťuk... Ale ona je upe pitomá. Taťka jí vyšperkoval boudu (on je fakt kutil, postavil jí boudu, zateplil jí, střechu jí uďál) a ta trupka tam nechce spát. Teď jsme jí tam přihodili koberec (páč deka je nepřítel a musí se roztrhat) a vona furt spí kdesi pod stromkama. Ráno mě vítá mokrý, špinavý a umolousaný cosi. A přitom ta bouda je fakt dobrá a dyž už nechce spát v boudě, má tam chatičku s verandou a tam je velká střecha, bo je stříška u dveří u baráku bo u garáže a vona ta káča furt spí venku! To vodnese takhle... Huž abysme měli postaveno, si jí budu klidně brát do obejváku, esi se tam vejde. Možná esi jí nevadí ten barák, páč se staví kousek od její boudy. Asi 10-15 metrů.
Janiii
Joooooo, já si včera taky dávala!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:59
- Nahlásit
Teď jsem dočetla tu kauzu tlapek a kočičí naděje! Bože, proč to ty lidi dělaj? Jak pak maj ostatní posílat nějaký příspěvky, když jim nebudou věřit? Takhle abych si pomalu fakt proklepla každej útulek, než něco někam pošlu. A přitom by člověk řekl, že když má někdo rád zvířata, tak je to dobrej a nezákeřnej člověk, kterýmu se dá věřit...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:58
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Vám musím říct, že jsem se včera večír dost bavila.... jeli jsme se kouknout ke kamarádům na novou telku a mužskej jim vezl nějaký strašně důležitý prográmky, aby jim fungoval přenos mezi dvěma noťasama. No vše nakonec dopadlo úplně jinak a já měla o večerní zábavu postaráno ( upozorňuju, že mají třčtvrtě roční buldočku Emu, která vypadá jak malý buldog.. hlavně ta její palice... a miláčkuje mně, si musím pokaždý dávat děsnej pozor na zuby a brejle)
Oni se před půl rokem přestěhovali do nového domečku ( jen tak mimochodem bych ho nechtěla ani zadarmo natož za 3 melouny). Od té doby vše co si pořídí musí alespoň jednou reklamovat. Holka noťák, kterej jí zdechl i se všema přípravama na zkoušky a zápočty ; v troubě se jim při pečení sypou kousky něčeho černého; kávovar odmítá spolupracovat úplně; na závěr si koupili novou televizi na níž jsme se jeli podívat... no a co mužskej neobjevil? Kousek odchlípnutý plazmy. Tak jsme vystěhovali naše autí ( páč oni mají fabii a tam se ta jejich "kráva" nevejde), naložili pánové telku a jeli jí reklamovat .... no a díky tomu, že vše vyřizoval mužskej, páč kamarád byl těsně před zhroucením, tak telku přivezli novou... vyměnili jim jí a to bez problémů. No a já si mezitím vyslechla, jak čistili sedačku a rozbili stroj .... naštěstí v půjčovném je i pojistka, takže opravu neplatili. Popily jsme s kamarádkou vínko, uplácaly pár kousků cukroví, já málem přišla o zuby, páč Emička se rozhodla, že největší zábava je sedět mně na klíně a neustále mi projevovat lásku .... zkrátka z původně plánované hodinové návštěvy se vyklubala 4 hodinová naprosto super zábava ( nakonec i oni se bavili, když nastavili telku novou a ta je bez problémů)
PetraK
myslíš, jako že bude chtít zaplatit za tebe? No to je krásná varianta
viď, ale horší by bylo, kdyby chtěl platbu ode mně
nooo jenže tam je mlat a na mlatu se nepozná žes to jen kamuflovala
jo a někdo před naším nastěhováním by stodolu vyklidil, že?
přestaň našeptávat čerte!!
víš, jak by to bylo pěkný? Přesně v adventu nebo mezi vánocema? Nechceš o tom alespoň přemýšlet?
a nebo smrkal kref
ty by jsi mu dala sluchátka a sama nic neslyšela? To se mi nechce věřit
si to porovnej
ani nemusím... u nás by vyhrály koledy ( ty jsou tišší)
fčera jsem po třetím marným dotazu prohlásila, že si teda budem halt dopisovat
já přišla na to, že nejjednodušší varianta je vše říct a když se pak mužskej čílí, že teda o ničem nevěděl, tak hlásit: " já přece nemůžu za to, že neustále děláš hluchýho, sem ti to říkala.... a kontrolovala jsem, jestli jsi chrněl nebo ne..."
možná by stačilo jen vyhlásit planej poplach a poslat tam ty hasiče
jo a zaplatím marný výjezd ... nene, to chce něco jinýho, tak abych nic neplatila
mishi
máte štěstí na holčičku. Pokud vím, tak si taky stěžují, že ta jejich blbka neustále chrápe venku a do boudy leze jen, když se rozčilujou, co zase kde sežrala
Huž abysme měli postaveno, si jí budu klidně brát do obejváku, esi se tam vejde. Možná esi jí nevadí ten barák, páč se staví kousek od její boudy. Asi 10-15 metrů.
v baráku jí bude vedro , si nemyslím, že by jí vadila stvba... oni prostě mají chuť chrnět venku, hlavně na to mají srst
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:11
- Nahlásit
strafa má bejt stráfa!
takže zdravím...
lidijové, chytá mě panika. vánoce za 14 dní a já pořád bydlím mezi hromadou beden. uaaaa, a dycky, když se do nějaký podívám, že to teda jako můžu vyhodit, zjistím,ž e tam mám poklady, co skladuju bezmála 30 let. To nevyhodím!
chci sluníčko. prachy. chlapa, co by nás měl rád šecky .
no, a nebo aspoň ty vánoce a klid...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:18
- Nahlásit
wami
idijové, chytá mě panika. vánoce za 14 dní a já pořád bydlím mezi hromadou beden.
ještě máš těch 14 dní na úklid
To nevyhodím!
eh, to až moc důvěrně znám ( máme půlku půdy plnou krabic s pokladama a M. pracovníma "nezbytnostma")
chci sluníčko. prachy. chlapa, co by nás měl rád šecky
chceš to v tomhle pořadí? Já jen, že sluníčko v brzké době nehlásej, prachy hned tak nebudou a chlap sice někde je, ale musíš ho najít
no, a nebo aspoň ty vánoce a klid...
to je pravděpodobnější a hlavně rychlejší varianta
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:34
- Nahlásit
wami
lidijové, chytá mě panika. vánoce za 14 dní a já pořád bydlím mezi hromadou beden
to já už několikátý vánoce a to sem si myslela že tyhle už budu bydlet normálně a zase nic
Chjooooo
a sluníčko chci taky a nebo aspoň trošku času navíc.. bo furt nic nestíháááám
Dobré poledne fšem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:42
- Nahlásit
Fajka
wami
vy bydlíte mezi bednama a já v nedodělaným baráku ... si myslím, že to pomalu vyjde na stejno
sluníčko chci taky
tu máme mlhu jak v Rákosníčkovi ... ani Brů nechce jít ven
|