| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 20:53
- Nahlásit
wami
příroda je mocná čarodějka
tao to je bombácký
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 21:04
- Nahlásit
wami
ty vado!! Vy máte normálně klony!!! To je regulérní plemeno todleto!! A hezký plemeno. Co povaha? Mají taky stejnou?
tak brůtofka má čudinku nemocnou i piraňu , snad se dají holky na chalupě do pohody.
Jdu dělat hajíí s bacilama.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 21:38
- Nahlásit
PetraK
Jdu dělat hajíí s bacilama
pani pak se těch bacilů máte zbavit, když si je taháte i do postele ... máte jít dělat právě hají bez bacilů
ale to vona nééé,to vona si tam ty chlapy bacilí bude pořád tahat ...
dobrou všem
apropooo, kdepak máme pani Žíhanou? už dlouho tudy ani neprošla
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 08:54
- Nahlásit
dobrééé rááááno, Vietname!
Janiii
žjo, přemejšlíme, že zkusíme najít špillonů víc a uspořádáme sraz
PetraK
To je regulérní plemeno todleto!!
však jsme tím taky v Brně zmátly několik lidí, protože obě suverénně odpovídáme, že máme špilony!
Co povaha? Mají taky stejnou?
Docela jo, ale zas myslím, že podobnou povahu má spousta malých psů - obě jsou netýkavky, nemusí cizí lidi, rády se přetahujou, rády aportujou, ale v práci se umí občas pěkně "zaseknout". Ema je ochotná se přetahovat s cizími, ale pamlsek si od nich nevezme, Melzí si zas vezme piškot, ale přetahovat se s nikým nebude... Na sebe holky reagovaly taky úplně stejně, vždycky se tvářily, že se nevidí, zvedly na sebe pysky, že jako žádný dotěrnosti, a pak zničehonic jedna nebo druhá začla hopsat a vyzývat ke hře, ovšem hopsaj taky dost podobně...
Mě prostě nejvíc fascinuje ta podoba, ač je Ema skoro o rok starší, našli ji jako 2-3denní štěně někde v Čechách, Melzí je ze Slovenska... Taky sourozence měly každá úplně ale úplně jiný, ale holky se prostě vyvedly jak dvojnice... Na první pohled když se hemžily okolo se v nich pletli i lidi, co je znají dobře...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:28
- Nahlásit
Jinak Fujtajbl ve spolek - snad se to už začne lepčit, tak můžu plivat
Janiii
. máte jít dělat právě hají bez bacilů
sem evidentně blondýna,, páč todle logický řešení mi nenapadlo
apropooo, kdepak máme pani Žíhanou?
Telepatie, páč jsem si říkala to stejný. Tobě se neozvala?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:31
- Nahlásit
wami
Mě prostě nejvíc fascinuje ta podoba, ač je Ema skoro o rok starší, našli ji jako 2-3denní štěně někde v Čechách, Melzí je ze Slovenska..
to je fakt úža, jak jsou dokonale stejně namíchaný. No a u nás mají bráchu ještě , ale toho jsem jen zahlídla a pak ten, jak jsem na něj dávala odkaz.
Tady se konečně kapek udělalo líp. Dá se žít.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:39
- Nahlásit
Bré ranko všem!
PetraK
tak jak to vypadá s těma povodněma?
wami
Tak to je fakt pecka. Eště bys mohla zjistit, že její panička je tvoje ztracený dvojče a bylo by to.
Jdeme ven, ten pes mi nedá pokoj, furt ho mám za zadkem, hopsá po mně, vtírá se... To nikdy nedělal... Navíc ho pustim ven a on se prostě nevyvenčí, musim vzít vodítko a jít na procházku. Je nějakej divnej...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:45
- Nahlásit
mishi
tak jak to vypadá s těma povodněma?
furt naprt. Byla jsem v kontaktu s jednou farářkou, slíbila, že semi někdo ozve. Před chvílí jsem jí volala, zatím smolikof. No je to dáno tou příšernou situací která je, budu to zkoušet dál.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:46
- Nahlásit
mishi
Jdeme ven, ten pes mi nedá pokoj, furt ho mám za zadkem, hopsá po mně, vtírá se... To nikdy nedělal... Navíc ho pustim ven a on se prostě nevyvenčí, musim vzít vodítko a jít na procházku
zvykl si, že jsi doma, pupík jeden, chce tvou pozornost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:07
- Nahlásit
Ahojky ženský všecky vás zdravííím ...
sem ouplně v háááji háji zeleným, makáme od nevidím do nevidím ještě dneska a zejtra už ta největší hrůza snad bude hotová a odvezou si to .. huž to nemůžu ani vidět Momentálně zanedbávám všecko, psa, zahradu, úklid doma, webky
Zahrady si užívám jen se sekačkou páč je tejden hnusně a prší, jen se udělá jeden den hezky tak lítám jak magor se sekačkou a když to fšecko posekám tak zas tejden leje a tráva je zas jaká byla a můžu sekat znova
Včera byl takovej slejvanec že to vytopilo dokonce i novej barák v sousedství a to bylíme na kopci
Jediný pozitivu bych viděla v tom, že nemusíme zalejvat zahrádku
No taky si v poslední době při práci pouštím pohádky a starý český filmy ..od Anděl na horách, paní vy ste vdova sněženky a machři... až po Návrat idiota.... tento film mě velmi zaujal ..vidím zde totiž drobnou paraelu s mým opětovným návratem na toto fórum
Co je u vás novýho??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Nazdar IDIOTE!!!
hlavně se nestrhni jak péro. V hodinách. Sekání mi radši nepřipomínej, teď jsme minulý víkend nebyli na chalupě a ....... radši si to při tý vláze ani nepředstavuju.
to vytopilo dokonce i novej barák v sousedství a to bylíme na kopc
EEEE??? No to je soda
A žiješ ? Nebo jen přežíváš? Spíš asi to druhý, což? Já si říkala, že esi něco není nalevačku, když jsi tu nebyla. tak hlavně, že dejcháš. A že ses na nás přišla juknout.
Ono já tu budu stejně asi furt sama.
Brůtofka vodjela na chatišku Oryjent Expresem s piraňou.
Janiii se furt někde kokrehlí a zkouší vytvořit na makovici nový kreace
Mishi se fláká po procházkách
aliaska načíhne jen vobčas
a Eimydlo už ani nekuká.
Sem chudáky vopuštěný
Kecám!! Wami za mnou vobčas zajde!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:30
- Nahlásit
PetraK
Nazdar IDIOTE!!!
ANO děkuji si tak poslední dobou fakt připadám
A žiješ ? Nebo jen přežíváš? Spíš asi to druhý, což? Já si říkala, že esi něco není nalevačku, když jsi tu nebyla. tak hlavně, že dejcháš. A že ses na nás přišla juknout.
nooo přežívám ale co nás nazabije to nás posílí .. se řiká tak asi tak... jak řiká moje drahá polovička... Momentálně máme přepnuto na nouzovej režim aby jsme to vůbec nějak všecko zvládli. Nejhorší je že se čék třeba měsíc honí jak čuba a pak ví že třeba čtvrt roku nebude mít co dělat a nějak rozložit to nejde páč zákazník chce TED HNED
Ale huž to bude lepčí od příštího tejdne tož vás tu zasejc budu prudit
A co Esusíííček? jak pak hopinká v tědlech vedrech? Fajuše se táhne jak smrad a v tom dusnu se jí nic nechce...
Jo jo Wami sem dává moc pěkný fotečky ty nebarevný jsou moc pěkný, mě se jednou jedna taky docela povedla sem hodim odkaz. ... teda povedla.. mě se líbí
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/nezar azene/ruzne/original/357
No je trošku přikrášlená hvězdičkama tak ty si vodmyslete
Zajímavý je, že je černobílá a přitom je focená barevně
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:17
- Nahlásit
Fajka
achojte paní žíhaňáková
já teda vás za idyjóta nemám, ač byste si to přála...
fotečka moc hezká, povedená... já děkuji za pochvalu, jsme ráda, že se moje focení líbí...
já si užívám klidu prázdnin, byť v práci a sbírám síly na agi tábor, kerej začíná huž v neeeeedělííí! jupíjajou, konečně...!
PetraK
já tu nakukávám teď furt, ale je tu ňáko mrtfo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:32
- Nahlásit
wami
Ahojky,
jak se maj vaši Lumpíci, Bánšíci, Meluzínci a Dědouškové?
já teda vás za idyjóta nemám, ač byste si to přála
To bé tím že se mě to jak vidno daří před váma úspěšně skrejvat
já děkuji za pochvalu, jsme ráda, že se moje focení líbí...
joo jsou pěkný a to mooooc, dycky tak nějak zahřejou a čék u nich hned má lepší náladu
já si užívám klidu prázdnin, byť v práci a sbírám síly na agi tábor, kerej začíná huž v neeeeedělííí
týjo to se někdo mááá, ouplně závidím.. v tom dobrým
škoda že to moje plemeno (vemeno) na tohle není, mě by to jako asi bavčilo to hopíkání
No třá bude jednou na to i vhodný plemeno a budem taky hopíkovat
já tu nakukávám teď furt, ale je tu ňáko mrtfo...
no jo to je v létě dycky... dyž je přes den vedro tak se chodí venčit až kolem tý osmý večer a když je hezky tak teda aspoň já couráme docela dlouho a pak už padnem dycky rovnou do betle otrávený kyslíkem
Týjo tady už zase hromuje buřina to zas bude vody
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:05
- Nahlásit
Fajka
jak se maj vaši Lumpíci, Bánšíci, Meluzínci a Dědouškové?
padaj vedrem... a ani do vody je pustit nemůžu, neb by mi je voda vzala a do Černýho moře za nima nepoplavu...
zato doma je chládek, tak se všichni válej a spěj a mi nadávaj, že jsou málo vylítaní... ale jak to mám udělat, když venku funí sotva vylezem, to mi neřeknou...
škoda že to moje plemeno (vemeno) na tohle není, mě by to jako asi bavčilo to hopíkání
chicht, tak to Lump je teda vemeno volský... posledně jsem na závodech říkala, že bych jednoho krásnýho dne chtěla mít psa taky s mozkem...
ale co, dokud můžem, tak vylítám psiska i sebe... a Melzí se občas vytáhne i na závodech...
a pak už padnem dycky rovnou do betle otrávený kyslíkem
a kdopak vám tu betli tráví?
Já taky padám, ale nějako mám pořád představu, co bych chtěla stihnout, a vono většinou nestíhám nic jinýho, než ty psy...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:05
- Nahlásit
Fajka
mě se jednou jedna taky docela povedla sem hodim odkaz. ... teda povedla.. mě se líb
Tý vado!!! Na to žes idiot, umíš krásný,ne - moc krásný - fotky!!Má úžasnou náladu, je to do-ko-na-lý!
páč zákazník chce TED HNE
a nevzpomněl si dříf než dneska ráno
chjo, pani, tak bojujte. Sme v duchu s vámi. duchem ne, páč to u mě nehrozí, že bych měla ducha
Esšálek nehopiká- sem byla mrtvá v ouderek s tim bailováním, tak se nehopikalo. Příští týden hodina vypsaná není, takže taky nic, jestli to k tomu bude, hopiknem si na chalupě aspoň přes překážky. Až esli teda přežijeme to sekání Blbý bude, že jestli bude i pršet, tak to bude masakr v tom sekat. A posekat to musíme!!
Esšálek nějak vedro neřeší, je to energetik, je pravda, že na kolo si teď nevyrazíme, páč bych nerada, abych mu způsobila žinfárkt, ale do tenisáku -hlavně teda do vody je divej furt, ale i na souši. Doma se pak na chvíli svalí, dejchá jak čtyry a za chvíli ho mám za zádí a....... "Co budeme dělat?????", tak jsme včera cvičili mrtvýho psa na dlažkách
se nedivím, že se Fajfka táhne- však v tom jejím kožichu to musí být něco jinýho, než když je Ešus holoprtka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:07
- Nahlásit
wami
já tu nakukávám teď furt, ale je tu ňáko mrtfo
sem tetkon za poletuchu krapítek
asi tagle:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
wami
ani do vody je pustit nemůžu, neb by mi je voda vzala a do Černýho moře za nima nepoplavu...
no jo vlastně vy ste tam v tý oblasti co to každej druhej den včecko plave tak hlavně aby vám neodplavala chalupa a hafušácči !
ale jak to mám udělat, když venku funí sotva vylezem, to mi neřeknou...
jo to je přesně jak u nás
jsem na závodech říkala, že bych jednoho krásnýho dne chtěla mít psa taky s mozkem...
todle já už mám vyřešený.. se řiká jakej pán takovej pes že jo.... takže u mě pes s mozkem nepřipadá v úvahu....
ALE NEBER TO NA SEBE PROSIM TE JO!!
a Melzí se občas vytáhne i na závodech
nooo škoda že nemáte aktuální stránky.. čék se takhle skorem nic nedoví
a kdopak vám tu betli tráví?
no to jako že otrávený kyslíkem jsme já a pes a né betle sem to blbě napsala
nějako mám pořád představu, co bych chtěla stihnout, a vono většinou nestíhám nic jinýho, než ty psy.
no to mě povídej, já mám skluz ve všem tak asi 2 měsíce
PetraK
Na to žes idiot, umíš krásný,ne - moc krásný - fotky
ale prt, to je jedna z mála co se možná krapek povedla.. ale vodborník (Pája) stejnak řikal že nechápe co na ní vidím.. no to bé asi tím mojim psem
Blbý bude, že jestli bude i pršet, tak to bude masakr v tom sekat. A posekat to musíme!! no paní to si teda dáte tož vám držím palčáky at u toho neumříte ...já k tomu všemu ještě musím stříhat přerostlej živej plot a to je taky příšerná práce
ale do tenisáku -hlavně teda do vody je divej furt, ale i na souši. Doma se pak na chvíli svalí, dejchá jak čtyry a za chvíli ho mám za zádí a....... "Co budeme dělat?????",
já ho chcu! chcu takovýho akčního psa! Fajuše ted akorát furt leží a jedním vokem na mě loupne ... Co je??? Co chceš??? tu ležím nevidíš??? To už mám jít zase žrát??
že se Fajfka táhne- však v tom jejím kožichu to musí být něco jinýho, než když je Ešus holoprtka.
Jo krom toho všeho jí ted narostl hustej novej kožich takže je jak medvídek Púúúú...
No vemeno no...
Tak letím, musím napoštu a do víru pracovního...
Ale příští tejden už bude líp tak hezkýho víkenda všem přeju !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:33
- Nahlásit
wami
chtěla mít psa taky s mozkem
esi chceš psa s mozkem, musíš si vzít fenu
Fajka
škoda že to moje plemeno (vemeno) na tohle není, mě by to jako asi bavčilo to hopíkán
a zkoušela jsi to? Ono se člověk někdy musí kapek snažit. Sem viděla to rýžbejka, kterej teď začal chodit. Huž je to mnohem lepčí, vypadá to, že se chytil. Už dokonce nečumí jako že: "Ty vole, co to je?Dej cígo a pívo rači!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
musím stříhat přerostlej živej plot
áááá musíte ho přesvědčit, že se z něj má stát volně rostoucí živej plot
já ho chcu! chcu takovýho akčního psa!
pani ale když se motáte po kůchni a čokl vás přesvědčuje po tříhodinový procházce, že máte volnou kapacitu mezi tím, než zamícháte goulage a přelíznete nádobí k tomu, že abyste se s nim přetahovala............ tak je to pak na palici . Tetkon to bylo dobrý, byl tu synovec, dělal mu animátora, takže hráli v předsíni fotbal se sálovým balonem a přetahovali se spolu. Po hodně dlouhý době se mi dobře vařilo
Jo krom toho všeho jí ted narostl hustej novej kožich
E? - máte pravdu, je to vemeno, dyš nepozná zimní a letní vobdobí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:37
- Nahlásit
jééé, já prošviiihla pani Žíhaňááákovou
Fajka
příští víkend doufám budete doma!!! budou koláčky teda co víkend, asi pátek večír (to je nějakýho 10.7.?)
PetraK
já nikde nekokrhéluju a nevytvářim kreace, jsem furt tady, ale ty si lítáš po koncertech a pak taháš bacily do postele - sodoma gomora
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:39
- Nahlásit
Janiii
Hele jí Kudrdlina přišla!
jééé, já prošviiihla pani Žíhaňááákovou
Heč, heč
nemáš se cárat po masážích a jinech vymoženostěch.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:44
- Nahlásit
PetraK
Kudrdlina přišla
kudrlina už dávno neni kudrlina neboj, neběhám takhle po světě pořád
nemáš se cárat po masážích a jinech vymoženostěch
to víš, těžký život nezaměstnaných
je tu vedro, vlhko, hnus!!! Berni se nehne ze sklepa, vyvaluje se na studeným betoně a já mam chuť na meloun
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
to víš, těžký život nezaměstnanýc
co budou za chvíli mrtvý
To počasí je hrozný
hele sem se ségře zmiňovala, že až tam zas budeme, že bychom jako popojéli, říkala že proč ne, tak pokud by to k tomu bylo, vzala bych Ešusa a ségru- Brtnik bude makat s klukama na střeše a na chvílu bychom se slezly, což?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:22
- Nahlásit
Fajka
no, já už jsem v jiný oblasti, ale vody je tu taky dost...
se řiká jakej pán takovej pes že jo.... takže u mě pes s mozkem nepřipadá v úvahu....
to je dobrý, to mě tedy nenapadlo... ale on je tak trochu částečně i pánečkův, tedy bývalého pánečka... a už mám jádro pudla!!!
nooo škoda že nemáte aktuální stránky..
zkouším si dělat nový... třá to konečně stihnu, ale víte, pani, kolik času to žere...?
čék se takhle skorem nic nedoví
Melzí teď o víkendu splnila požadavky pro přestup do SA2
PetraK
esi chceš psa s mozkem, musíš si vzít fenu
na to už jsem taky přišla... další zvířátko bude opět fenečka...
ale až jednou (dejbůh za hooodně dlouho) nebude Lump, bude zase sameček. Čévéčko. Mě by ten ukecanej macho prostě chyběl...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:35
- Nahlásit
PetraK
hele sem se ségře zmiňovala, že až tam zas budeme, že bychom jako popojéli, říkala že proč ne, tak pokud by to k tomu bylo, vzala bych Ešusa a ségru- Brtnik bude makat s klukama na střeše a na chvílu bychom se slezly, což?
hlaste předem, abych vybrala nějakou príma procházkovou trasu - ne že by jich u nás bylo tolik
nebo bysme se mohli sejít třá na konopišti a vobejít tamní rybník - Ešusátor by to měl i s koupáním
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:58
- Nahlásit
Teda to jsem toho prošvihla! Ale dyž vono to tady bouřilo a pršelo a furt vypadával proud a do baráku s mi dobejvala Baruna... Teď už je to v pohodě, ale volala mamka kamarádky, že v Osečný jsou pod vodou. Chtěla jsem jet pomoct, ale kámoška už byla na cestě a já si to přes Ještěd na vodě nelajsnu, jsem posera... Navíc by to ta moje herka nemusela zvládnout.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:59
- Nahlásit
Janiii
hlaste předem, abych vybrala nějakou príma procházkovou trasu
pani prosim vás, já vůbec nevim, kolika bude času, ale . Jestli se to nepohne nějak jinak, měli bychom tam jet víkend 17-18-19.7, což je ale vrcholící týden před vaší sobáší, a tak nevim, esli budete mít čas?
To konopiště nejni špatný! Můžou tam čokli na volno?
wami
na to už jsem taky přišla... další zvířátko bude opět fenečka...
ale až jednou (dejbůh za hooodně dlouho) nebude Lump, bude zase sameček. Čévéčko. Mě by ten ukecanej macho prostě chyběl
šak sme se vo tom bavily. člověk by je roztrhnul někdy, když se producírujou- to myslím baba nedělá žádná. Ale zas maj jiný vychytáfku, čék si nevybere.Ale rozhodně fakt myslím, že fenky jsou chňápavější a ochotnější, nebo ne, to není ono, líp se umí koncentrovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:01
- Nahlásit
mishi
že v Osečný jsou pod vodou. Chtěla jsem jet pomoct, ale kámoška už byla na cestě a já si to přes Ještěd na vodě nelajsnu
proboha, kam až ta voda půjde, už aji hory sou pod vodou
Jo jinak -teda nevim, esli už sem to sem nepsala , mám dneska svůj den -včera byl Brtnik s Esšálkem na poli, a......... takovejch 150-200 metrů od nich třísknul blesk. Pak se mi někdo divte, že se bojim bouřky, naštěstí Ešusa to nebralo, tak v poho. Jak Brtnik to nevim, do gatí sem mu nekoukala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:33
- Nahlásit
takovejch 150-200 metrů od nich třísknul blesk. Pak se mi někdo divte, že se bojim bouřky
tyjo to už by pro mě jela rychlá brrr
Jestli se to nepohne nějak jinak, měli bychom tam jet víkend 17-18-19.7, což je ale vrcholící týden před vaší sobáší, a tak nevim, esli budete mít čas?
pokud budu moct, tak tu sobotu pojedu do Varů pro šatky, ale neděle by mohla být už snad OK. a pokud nepojedu pro šaty, tak budem doma i v sobotu. a možná by na vás zbyly i nějaký voschlejší koláčky tady u nás je totiž děláme čtvrtek 16.7. že vy to víte a chcete koláčky, co pani?
|