Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:18
- Nahlásit

Janiii

ty vole, tagle vorvaný a unavený , jako mamííííííííí, z něj budete taky!

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:23
- Nahlásit

PetraK
mamí je sice vorvaná, ale správná máma! nebo možná blbá máma? každpádně jim ještě pořád dává pít! a pořád za nima lítala (oprava, za ním) až ho nakonec narvala do rohu, umyla ho a on teda jako pousnul asi na 10min.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:29
- Nahlásit

Janiii

umyla ho a on teda jako pousnul asi na 10min.

aha, takže aspoň něčeho se můžete chytit. Dyš budete chtít aby dal pokoj, vosprchujete ho a von si dřímne

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:45
- Nahlásit

PetraK
tak v tom případě bude spát rovnou jen v koupelně skotský střiky 3x denně

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:48
- Nahlásit

Dobré poledne dámy

Sem se konečně dostala k písí

V úterý jsem byla na urologii.... dojala jsem na čas, i když to ještě ve čtyři tak dobře nevypadalo. V čekárně sedělo 6 chlapů a jeden šel právě dovnitř. Byl tam 20min, pak šel další... byl tam taktéž 20 min. Dle mých propočtů jsem tam měla sedět ještě hodinu a dvcet minut. Sem to vzdala.... nenávidím, když jsem objednaná na určitou hodinu a pak tam jak debil čekám další hodiny. Tak jsem odešla a z venku doktorovi zavolala s tím, že odmítám čekat. Mno, doktor hledal náhradní termín tak, abych nemusela čekat nebo popř. čekala jen chvilku... jdu k němu v úterý dopoledne.

Pak jsem jela za cérkou a šla s ní na předpremiéru filmu "Coco Chanel" ... moc se mi líbil.

Včéra nám opět nešla elektrika, holka byla doma a tak jsem s mužskm jela do Práglu pro objektiv. Šli jsme pěšky do Jindřišský ( z Drtinový což je u Anděla), pak k Náprstkovu muzeu, na Mosteckou věž, na Petřín a zpět k autí..... cesta na 4,5 hodiny. Mužskej musel totiž ten novej objektiv hned vyzkoušet. Domů jsme přijeli skoro v deset večer ( sme byli ještě na véče) totálně uchození

Před chvílí přijel mladý kluk a přivezl třešně a rybíz.... takže mám o zábavu postaráno

Janiii
gratulejšn k autííííí .... fotky torpéda jsou super, budete mít o zábavu postaráno

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:02
- Nahlásit

brut
tak to jste měla pani pěkný procházkový den
a s čekáním u doktora, noooo koment.
když jsme u těch doktorů, když potřebuju na kožní, musim mít doporučení od obvoďáka? nebo stačí dokvačit někam do čekárny, dřepnout a čekat?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:08
- Nahlásit

Janiii
já všude chodím bez doporučení, tak zkus buď zavolat nebo ťuknout na sestru a ta ti řekne, jestli doktor bere bez doporučení.

Sem volala svý neuroložce a dostanu silnější léky na bolesti zad. Ty co mám, už bohužel nezabírají

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:27
- Nahlásit

Janiii
skotský střiky 3x denně

no ale bacha zase! Aby nebyl jak náš soused na chalupě. Jezdí do lázní se zádama, páč se mu to moc kroutí. A von normálně vyměňuje s lázeňskou jiný procedůry za skocký střiky, páč mu dělaj dobře nejvíc. Tak bacha na to!

brut
. Sem to vzdala.... nenávidím, když jsem objednaná na určitou hodinu a pak tam jak debil čekám další hodiny

jo!! vim vo čem mluvíš , chápu určitý zpoždění při objednání, ale to je URČITÝ zpoždění, ne půl dne
Tak hlavně ať to v ouderek klapne.

Ty jo to ste šli skorem pražskej půlmaraton!!! Vo kolik máš kratčí nohy?

Jo a hele holky, dala sem k Davídkojc bombarďácký vídejo, sem se málem počurala
http://www.youtube.com/watch?v=cnBecmSpSIM

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:43
- Nahlásit

PetraK
to video je božííííí!!! už vim jak bude vypadat náš první novomanželský tanec

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:00
- Nahlásit

Janiii
už vim jak bude vypadat náš první novomanželský tane

a myslíš, že stačíš Tlumočníka za měsíc tagle vykrmit?

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:02
- Nahlásit

PetraK
pani já budu ten mrož, to je jasná věc!!! ale zas mě nebude mrzet, že nedopnu ty šaty na zip žeáááno
ovšem míra v neoprééénu, to bude taky libůůůstka

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:12
- Nahlásit

Janiii
pani já budu ten mrož,

tak to se ale honem musíte začít holit, páč aby vám stihnul narůst ten mroží knír

ovšem míra v neoprééénu

esi bude vedro............. tak krom mroža, psa a kocoura, budete mít ešče aj vlka

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:19
- Nahlásit

nene, žádnej neoprén - abysme se nedostali zase k tomu uhořelýmu potapěči
dneska je ta vaše velká DM událost?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:27
- Nahlásit

Janiii
abysme se nedostali zase k tomu uhořelýmu potapěč

tak dyš si nepudete hrát se sirkama do stohu, tak by si ho i vzít moch!

dneska je ta vaše velká DM událost

JOO JO-JO-JO-JOOOOO!!!! UŽ JE TADY ŽHAVÍM na Jůtrubce, OBLEČEK PŘIPRAVEN, jen vyrazit! A předtím ešče stihnout zavřít Gerdu a bude to okáčkový

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:32
- Nahlásit

Esusova
Jee, pani, vy bydlite takovejhle kousek vod Hostivice? To vedet, tak se vozvu, pac opcas jezdim s muzem do prace a von tam jako dost pobejva v tech novejch vilovejch domechz

Jinak hlasim zpravy ode me - vse se srovnalo a vypada to faaakt jako moc nadejne, ze proste byl treba mimoradnej kopanec, kerej teda uz f zivote nechci vopakovat, a snad se zadarilo

Gastonakovi preju brzky uzdraveni, sem tady teda docela mimo, ale u vas sou nejak baraky na koleckach, ze se mu pletou do cesty?

A v sobotu du prej s cupkou na ZOPku, sem mela ji podvodne i s Balousem, ale krzeva starosti s ostatnima sem nestihla natrenovat a zkazil by odlozeni v rade vostatnim, za coz mi to nestoji.

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:49
- Nahlásit

jeee když mluvíte vo hostivicích, kocourka budem mít z Jenče

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea
Jinak hlasim zpravy ode me - vse se srovnalo a vypada to faaakt jako moc nadejne, ze proste byl treba mimoradnej kopanec, kerej teda uz f zivote nechci vopakovat, a snad se zadarilo

No tak juchéé, jupí a yodleyiiidýýý

No my bydlíme v Řepích a na kole jezdíme semka (esi se mi to sem podaří vložit) Je to z naší strany hned na kraji Hostivic u tratě, tehdy tam ešče nestály domky- na tý mapě je jen prostor na ně připravenej, tetkon už tam jsou.
tak ne vono to nejde, musim jinak

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Matheahttp://w

tady:
ww.mapy.cz/#x=132716880@y=135910464@z=16@mm=FP@sa= s@st=s@ssq=Loc:%2050%C2%B04%2729.147%22N,%2014%C2% B015%2753.79%22E@sss=1@ssp=132713808_135907776_132 726224_135918608

do háje - tak takhle taky ne, vydrž

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:57
- Nahlásit

Mathea

tak huž snad : todle vokopírujte pani:

Loc: 50°4'29.047"N, 14°15'53.363"E

a votevřte si mapy na seznamu a mrskněte to tam. Jinak to já neumim, než tagle složitě

Janiii

Z JENČE????????????? A to ste se nemohli stavit????????? to je vod nás kousek, kousíček

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:01
- Nahlásit

PetraK
A to ste se nemohli stavit?????????
tosme nemohli jednak předpokládám, že jste byla pani včera v 15h. ještě v rachotě, a jednak jsme letěli směr liberec kvůlivá tomu autu ... ale ještě tam určitě pojedem

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:04
- Nahlásit

Janiii
že jste byla pani včera v 15h

no to bohužel ešče jo a změnit jsem to nemohla, dyš to bylo tagle kách. Tak vás to vomlouvá.

No ale! kdy se tam chystáte příště huž víte?? že kdyby to šlo stavit se? ale asi před vyzvednutím což? Aby malý Dementěv neměl moc velký chaozzz při odvozu.

I když........ možná by ho to tak přemohlo, že by během cesty aspoň 15,5 minuty spal

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 15:05
- Nahlásit

PetraK
Vy ste nemehlo a stejne mi to je prd platny, ja tam znam akurat tu novou zastavbu, jak je kousek vod nejakyho Plusu nebo co, tam vobcas sedime v ukazkovym byte a mastime karty Ale huz sem tam dlouho nebyla, muz tam jezdi tedkon spis pres tejden a to ja byla skolou povinna

Zis, co to je zas za pocasi todleto? Sice nechcije, ale je dusno na padnuti, je to normalni todleto?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 15:21
- Nahlásit

Mathea
Vy ste nemehlo

a vy ste zase dost drzá

Nevíte jak se tam dá přidat nějaký zapichvovátko do tej mapy, abyste věděla co myslim? nebo ste to našla??

Jinak je to přesně na vopačným konci Hostivic. Nevím odkud přijíždíte - řekla bych že po Karlovarce právě od Řep kolem tý průmyslový zóny jak jsou logistici- Maersk a podobně no a to jedete skorem kolem, je to na konci toho velkýho rybníka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 15:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

HÁÁÁÁ MATHEOOOOO UŽ SE MI TO POVEDLOOO, ALE ... BUDE TO TADY TUTOVĚ JEN DO TÝ DOBY, DOKUD TU STRÁNKU NEZAVŘU, PÁČ NEMÁM SVÝ STRÁNKY NA KTERÝ BYCH TO MOHLA ULOŽIT, JAK PÍŠOU

http://www.mapy.cz/#x=132687360@y=135926528@z=13@m m=FP@ax=132718336@ay=135910016@at=Sem%20jezd%C3%AD %20E%C5%A1usov%C3%A1@ad=Mil%C3%A1%20Matheo,%20n%C3 %A9su%20tak%C3%BD%20v%C5%AFl,%20poda%C5%99ilo%20se %20-%20%20koukni%20kam%20jezd%C3%ADme%20my%20%20a% 20porovnej,%20kde%20je%20jedni%C4%8Dka,%20kde%20ma st%C3%ADte%20karty%20vy@st=s@ssq=hostivice%20plus@ sss=1@ssp=122737573_125519745_148362149_147801985

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:00
- Nahlásit

PetraK
No vidite pani, jak ste ale mega siskovna! No tak esli se zasn ekdy budu chystat s muzem, tak treba zkusim pisnout, ze bysme daly spicha A prijizdime urcite po Karlovarce, von ma jinak kancl u Vaclavaku.

A zacina tu hnus burina a ja cekam na vetamix, to sem fakt zvedava, f kolik dorazej a esli budem tech necelejch pouhejch 150kg masa tahat ve slejvaku

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:01
- Nahlásit

PetraK
a teda jako doufam, ze to nemehlo ste nevzala nejak vosobne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea

masa tahat ve slejvaku

já bych to zkusila tahat f taškách třeba. Nebo f přepravkách, to mi přijde organizačně vhodnější teda.

tak to třeba někdy klapne a já se kohohátám celá zničená někam na kole no a nebo se sejdem civilizovaně nějak jinak

a teda jako doufam, ze to nemehlo ste nevzala nejak vosobne

prrt, seš normální? Proč bych si to měla brát vosobně?? Hoď se do klidu dámo

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:31
- Nahlásit

PetraK
f taškách třeba. Nebo f přepravkách,
Pani, vy ste ale chytra jako prase, by me f zivote nenapadlo

seš normální?
rozhodne ne.
Ale jinak - povazte, sem vas f zivote nevidela vosobne, copa ja vim, co se za tema nulama a jednickama skrejva??

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:42
- Nahlásit

Ufffff, sem zpět. Rozhodla jsem se ještě navštívit místní ( přes město ) knihovnu a před prázdninama doplnit knižní zásoby, pak jsem potřebovala nakoupit tvaroh a jogurt do koláčků. Cérka s přítelem byla venčit psáky a já vyrazila.... mno a chytla mně ta šílená buřina, co se tady hnala. Naštěstí kousíček od knihovny, tak jsem měla mokrou jen mikču. Na cestu domů jsem si objednala odvoz .... mužskej se nade mnou slitoval a odvez mně domů... právě včas, páč už tu zase leje

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:43
- Nahlásit

Mathea

co se za tema nulama a jednickama

jedna velká nula

rozhodne ne.

pak jsi zde správně

Huž mám DM triko (dyby mě porazilo auto, budou si myslet, že už sem rovnou připravená na pohřep - mám černý naprosto šécko , ale to ostatně vlastně furt, takže žádná změna), černý voči, vlasy natuž a můžu jít

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání