| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 21:52
- Nahlásit
alias
nebudeš, dslr fotí samo...
Mathea
Fsak to frisbee nedopadlo vubec zle ,esli to byla tvoje prvni takovahle akce
byla, ale nemlich stejný momentky na Lkovej objektiv, co jsem viděla nafocený jinde, jsou už o několik tříd vejš...
já zatím po širokáči netoužím, už jsem tak zblblá z teláku, že i krajinky na to fotím... Dlouhý skla asi zůstanou mojí vášní, kór když se kvůli psiskům téměř nehnu nikam jinam, než na psí akce... (Jo, a navíc nemám ráda lidi, tudíž je nefotím a ani neumím fotit )
Ja jsem zainvestovala kdysi do Lka 70-200/4L, ale to dvoukilo je furt malo
dvoukilo je málo v krajním rozsahu, ale pokud jseš v něm, tak Lkovej objektiv je prsotě Lkovej objektiv Já teda mám sen, sice nesplnitelnej, ale přece... Lkový sklo 300/2,8, celkem je mi šumák, esi Sigma nebo Canon, v týhle třídě to kreslí obojí hezky...
jenže toho půlmega jsem u Impulsových nevyhrála, takže zase dlouhodobě smolík
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 22:10
- Nahlásit
wami
stejný momentky na Lkovej objektiv,
tak Lkovej objektiv je prsotě Lkovej objektiv
Fsak to byl tehda duvod, proc sem sla i do toho dvoukila ve 4kovy clone.. je to malo, ale furt je to Lko
jenže toho půlmega jsem u Impulsových nevyhrála,
a presne z tohohle duvodu se mi ve fotobatuzku este neohrejva Lko 17-40/2,8
Sice lidi taky dvakrat nemusim, ale fotit je, mne bavi..jenze teletem peknej portret..to je proste bez duse, bez primyho kontaktu, nebo tak to aspon prijde mne.
No uvidime, ted pojedem konecne na dofcu s muzem i s hafusakama, takze se snad dohrabu k tomu, abych vypucovala UV filtry a neco fotila
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 00:42
- Nahlásit
Mathea
je to malo, ale furt je to Lko
bohužel mi nehrozí ani tohle...
all
tak vás budu otravovat ještě s jednou galerkou, tentokrát trochu jinak - to mlhavé a deštivé počasí v neděli mě k tomu ale zlákalo...
takže jsem vynechala barvy a snad tím ty fotky zas získají trochu jiný nádech (já prostě miluju ty "starý" fotky, a i když se jim asi jen tak nevyrovnám, tohle je takovej náladovej pokus o to... )
ha, a protože je hodin, kolik je, a já zítra v práci humřu, a teď mi to už taky nemyslí, tak mi odpusťte to hrozný okecávání
tedy pozvánka na kečup a druhé kolo Moravskoslezského poháru v agility - Větřkovice...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:10
- Nahlásit
wami
ofsem todle je bomba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ešče nebudu fujtajblovat, páč byste tu lehly šécky.
Sem fčera zrušila hospodu a srážení, páč mi neni dobře, řekla jsem si, že si uděláme jen takovou malou procházku po Bílý hoře v oboře, vzala synofce, Brtnika, čokla a ledva jsme tam dorazili sejmula nás buřina. Mám z buřiny fóbii, takže jsem se bála přejít celý ten areál zpátky k autu a mokla a mokla a mokla, a jak mi je dneska??? NO ??? MNOHEM HŮŮŮŘ! Poučení? Měla sem jít rači do hospody
wami
hm, tentokrát buhužel ne... Neumím to ještě fotit
DI DO HÁJE BABO. Jsou skvělý, fakt
a ..když se nedaří... nemá fakt chybu
takže jsem vynechala barv
MILUJU ČERNOBÍLÝ FOTKY!!!! Mají úplně jinačí atmosféru než barvičky ste čikovná pani.
koukla na dotaz o povodních... No, nevím,a popravdě
Dvě obce je poslaly do paďous, že prej chtěk prachy
v poho, já sonduju a hledám všude,možná, možná se mi už něco rýsuje.
nedivím se, že obce chtějí peníze- on ten matroš už se asi valí ze všech stran a za prachy oni si pořídí to, co opravdu potřebujou.
brut
Poseděla jsem si tam hodinu a půl, abych se pak dozvěděla, že doktor nemá smlouvu s mojí pojišťovnou a tak mám smolíčka
COOO? To si děláš p*/del i s kozama!!! To neni možný už, takže zas nic????
pokud budeš chtít konkrétní pomoc, tak tam budeš muset zajet a vybrat si konkrétní rodinu.... nebo zkusit kontaktovat starostu a doufat, že to nebude nějakej blb, se kterým se nebude dát domluvit.
no to je to co jsem psala hned na začátku, já se tam teď nedostanu a starostu si nechávám až jako poslední štych, kdyby nic nevyšlo. Možná už se mi něco rodí, uvidíme, uvidíme.
alias
Aliaskááá tu býla a já tu nebýla , to zas přijde po sto letech. Sem se chtěla zeptat, jestli se letos nechystaj na 5xP
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:41
- Nahlásit
brý ráno, mě už z toho počasí klepne copak je tohle normální Uďo???? mlha, vlhko jak v prádelně a včera slejvák že tu tekly proudy vody po silnici
nemam na nic náladu, akorát na žrádlo - to by mi jako šlo
PetraK
jooo, kdybysme tu některá z nás hekala, že nám neni dobře tak nám nadáváte že máme bejt doma a léčit se - no a co vy??? zase dřepíte v rachoootě co? nemáte rozum, pani
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 09:18
- Nahlásit
all
kuji kuji, tak to jsem moc ráda, že se vám fotešky líbí, ty z těch Větřkovic mi zas udělaly radost...
PetraK
s těma povodněma, pani, to není tak jednoznačný... zrovna dneska vykládala kolegyňka v práci, jak její známé při minulejch povodních spadl barák, neměla ani náhradní spoďárky, akorát na holejch rukách mimčo. Hlad měli, žízeň měli, obklopený byli vojácima, co tma nikoho neouštěli, prej aby se nerabovalo. No a přijel náklaďák a vysypal jim tam hromadu gumovejch rukavic... naprosto zbytečný... ale vodu ani chleba jim nikdo nedovez
zlatej čs červenej kříž, to byla tehdá jiná organizace pomoci, fakt smysluplná, okamžitá a důvěryhodná...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 09:30
- Nahlásit
Janiii
nemáte rozum, pani
to je asi jediný moudro, co z vás za celej život vypadne
zase dřepíte v rachoootě co?
no jo, musim. Číf mi vodjel na služebku, tak musim hájit hradní brány
wami
když já si zase říkám, že matroš teď lifrujou odevšad, když jim tam dovalím peníze, pořídí si za to to co nejvíc potřebují.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 09:39
- Nahlásit
PetraK
když jim tam dovalím peníze, pořídí si za to to co nejvíc potřebují
to by bylo krásný...
bohužel s tím, jak do toho trochu vidím... vadí mi, že není jistota, kam ty prachy nakonec půjdou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 10:00
- Nahlásit
wami
no já chci najít někoho, komu prostě ten barák žuchnul. Tam není co řešit, prostě barák neni a hodí se každej pětnik.
právě mi volala námestníčka, jeslti už něco mááám a ešče furt nic
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 10:03
- Nahlásit
PetraK
si myslím, že tohle se bude zjišťovat fakt těžko, bez osobní znalosti daného prostředí jen težko zjistíš, komu je nejhůř...
možná chvilku počkat, jestli se někde nevynoří nějaké konkrétní info...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 11:37
- Nahlásit
wami
tohle se bude zjišťovat fakt těžko
no jo, já vim, ale nevzdám se bez boje,
potíž je, že moc času nemám. Námestníčka přišla s návrhem dát to nějaký škole, to zas nechcu já, to se pak ta pomoc posune jinam, než jsem zamýšlela já , navíc o školy se postará stát, o ty lidi ne-e-e-e
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 11:54
- Nahlásit
PetraK
hele, tak mám pro tebe tip. Najdi vesnici, město, část obce, kudy se ta voda prohnala. A pak zkus zjistit, pod jakou faru spadají. A zavolej farářovi...
Přece jen to bývá někdo, kdo má osobní znalost lidí, sice jen těch věřících, ale zas je to šance dohrabat se konkrétní pomoci... Ač tedy církev obecně vzato silně nemusím, tak v těhle malých zapadákovech to přece jen občas ještě fungá...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 11:56
- Nahlásit
wami
joooo, joooo, díky moc!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 12:31
- Nahlásit
wami
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Díkec, díkec. Jsem v kontaktu s farářkou z Jeseníka, zítra se mi ozve někdo z Diakonie, kdo tam byl pomáhat - takže ne někdo místní a tudíž objektivní - a snad to dám nakonec nějak dohromady. Teď jen aby mi to tady nezazdili!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 12:46
- Nahlásit
Dobré popoledne dámy
Sem se vrátila od doktorky totálně mrtvolná .... v tomhle počasí se nedá ani vystrčit rypák z baráku natož někam dojít.
Sem od ní dostala sprdunk, že prý mám sedět doma na zadnici a vysílat pro recepisy spojku. Jenže já nemám nikoho doma, tak jsem mušíla sama.
Večer odjíždím na chatičku, moc se těším, páč tam na mně už čeká Brůů a cérka.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 12:59
- Nahlásit
PetraK
to jsem ráda...
jinak si hlavně dej dohromady info z Diakonie s tím, co ti poví farářka (je jich čím dál víc ženckejch ), ale nedávej prachy čistě Diakonii...
brut
achojky
jj, je tam hnusotně... ble... teda já sedím v práci s teplejma ponožkama, ale tady je uvnitř kosa...
|
alias
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 12:59
- Nahlásit
zdařec
peklicová - no my bychom se chystali kdybycho věděli kdyžeto se máme chystati
takže elsipa víš nějakej datum šup sem s nim. Jenom 25.9. odjídíme dovolenkovat do Bedřichova - za neuvěřitelný ale naprosto neuvěřitelný prachy - sem z toho celá vedle ještě teĎ - hodim vám sem odkaz na chatu - a pak poreferuju jaký to je - protože dle fotek naprosto famózní.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:26
- Nahlásit
wami
ahojky
teda já sedím v práci s teplejma ponožkama, ale tady je uvnitř kosa...
buď ráda , já se koupala ve vlastním potu. yDoma to mám sice o fousek lepší, ale jen díky ventilátoru
Včera večer se po posledním venčení piraňa pos*ala v chodbě, dneska ráno taky ( před venčením), do toho neustále učůrává. Hraje si, bříško má měkký, má hlad a pije..... přemýšlím, jestli se holka nepřehřála, když byla venku ..... asi raději zavolám k vetovi, aby se jí v chatě nepřitížilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:29
- Nahlásit
wami
jinak si hlavně dej dohromady info z Diakonie s tím, co ti poví farářka (je jich čím dál víc ženckejch ), ale nedávej prachy čistě Diakonii..
nene, já to chci dát právě přímo někomu tam. žádný organizaci, ať je to kdo je to. vždycky se to pak nadrobí a já myslím, že je efektivnější, když jeden dostane já nevím, 30.000,- tisíc a ne šest lidí po pěti. Z pěti tisíců si nidko nic nepořídí
taky mě překvapilo, že mluvím s farářkou
brut
Sem se vrátila od doktorky totálně mrtvolná
a jak je jinak? hne se to někam s tím močákem???
alias
nažďár aliaskáááá!! Pochoduje se 12.9. , my se chystáme, tak kdyby......
Do Bedřichova? nejedete k Jarošovým?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:35
- Nahlásit
brut
venčení piraňa pos*ala v chodbě, dneska ráno taky ( před venčením), do toho neustále učůrává. Hraje si, bříško má měkký, má hlad a pije..... přemýšlím, jestli se holka nepřehřála, když byla venk
šiš! Co si to vymýšlí, trupka jedna??????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
a jak je jinak? hne se to někam s tím močákem???
sem se právě domluvila s obvoďačkou, že ještě vyzkoušíme variantu dlohodobého užívání Nitrofurantoinu a uvidíme, jaký bude výsledek ..... a až se vydovolenkuje "čůrací" doktor, tak půjdu ještě k němu, aby byla nějaká jistota a varianta v zásobě.
Jinak až na častý "venčení" mi naštěstí nic jiného není
šiš! Co si to vymýšlí, trupka jedna??????
mno, tak jsem z toho lehce nervozní, páč u ní je tohle docela problém ( neumí si říkat a když už, tak se jen postaví a kouká... což může být známka deseti dalších věcí) a halvně se mi nikde doma už od loňskejch prázdnin nevyčůrala - teda pokud nezačala hárat a to teď nehrozí, když před pár dny skončila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:48
- Nahlásit
brut
Jinak až na častý "venčení" mi naštěstí nic jiného není
ach jo ale. No a co ta ledvina? to je v cajku?
, tak jsem z toho lehce nervozní,
se ti nedivím, ale! Koluje republikou zase psincák - povícero psů co vím je na ATB, u některých psů se tyhle choroby ohlásej průjmem. Může bejt?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:58
- Nahlásit
PetraK
ledvina snad drží... nikde mi nebolí a poctivě piju "čůravý" čajíky a jiný dobrůtky..tak snad....
oluje republikou zase psincák - povícero psů co vím je na ATB, u některých psů se tyhle choroby ohlásej průjmem. Může bejt?
nestraš!!! Loni jsme psincák měli a Brut je sice v pořádku, ale už to není, to co předtím... častěji odpočívá a občas mám pocit, že se i zadýchává...
Malá ho loni měla taky
Žádnýho psa jsme u nás měsíc neměli... mimo Balči, která tu byla o víkendu.. a těch pár pséků, který tu okolo jsou, tak ti se ven dostanou tak jednou za rok a to na očkování vztekliny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 14:42
- Nahlásit
brut
ledvina snad drží.
tak aspoň, že tak!!!
tak já držím palce, ať je to nějaká banalita a Piraňa je brzo o.ká.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 18:12
- Nahlásit
Tak piraňa i zvrací ..... podle veta je to tím počasím. Sem jí strčila do sprcháče a namočila. Pak jsem vytáhla lavor, dala do něj vodu a strčila jí ven. Rochňala se a teď spí.Prý jí mám dát zítra hladovku, hodně má pít a pokud možno jí držet v klidu a chladu.
Rozhodla jsem se, že pojedeme na chatu. V lese jí bude líp a vodu má kousek. ( veta mám 3km od chaty a auto u sousedů, kdyby bylo potřeba, což doufám, že nebude)
Tak se tu mějte pěkně, nezlobte a pište jen trošku, abych neměla moc práce, až se neděli nebo v pondělí vrátím.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 18:33
- Nahlásit
brut
jejdda, tak hlavně ať se to zlepšuje!!! užij si to na chatičce, pááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 18:34
- Nahlásit
tímto se zatím omlouvám wami, výpal je nějaký problémový, má to ochranu či co, snaha tam je, ale akce je zatím bez úspěchu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 19:48
- Nahlásit
Gerda
fpoho
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 20:22
- Nahlásit
all
hele, holky, tomuhle neodolám... už jsme se našly dřív na hafících, fakt shodou náhod... ale nečekala jsem, že se potkáme v tom Brně na frisbee...
příroda je mocná čarodějka - holky špilonky a jejich podoba čistě náhodná...!
Ema a Meluzína
|