Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 14:17
- Nahlásit

tyjo tady teď lilo jak z konve a buřina za chvíli frčim kadeřiti se, tak na mě myslete v dobrém!!! pokud bude s čím, tak se pochlubím večer až dorazíme dom s voholenou hlavou se chlubit nebudu

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 14:23
- Nahlásit

Mathea
jo a samozřejmě gratulace tý vaší holce šiškovný

a večer vás tu zazásobuju fotkama, ikdyby ne kadeřícíma, tak min. kotěcíma tady od bráchy - malá je totiž naprostá suverénka ale spinká s Ájou stočená do klubíčka namáčknutá na áje, jsou roztomiloučký

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

Janiii

eště jedna pomoc mě napadla

to je to co píšeš, k toho nikoho nedotáhnu, takže jsem si říkala, aspoň ty finance

držím palce, ať kadeření tentokrát klapne

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 16:28
- Nahlásit

PetraK
Janiii

Kujem damy Byla to zkouska bez jakykoli pripravy, pac jsem jaksi krzeva jiny veci nemela absolutne cas ani silu a naladu cvicit. Ale pac Bublinkata je faakt siskovan fena, tak jsme to uhraly

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:52
- Nahlásit

Hoj všici, tak jsme to dneska zvládli, šli jsme na prochajdu s psiskem, koukali na filmy a zejtra jdeme do kina na Hanu Monthanu. Dokonce jsme byli ve městě se podívat za její mamkou a mohla jít domů, ale chce tu zůstat do středy.

PetraK
Hlavně ne přes nějakou organizaci, nejlepší je se domluvit se starostou nějaký postižený vesnice a upe nejlepší je nakoupit třá dezinfekci a čistící prostředky a tyhle hovadiny a poslat to tam v balíku, protože co jsem slyšela, jak se loni posílaly příděly, tak fakt jedině zabalený, aby o tom nikdo nevědl, páč každej se rád přiživí...

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:30
- Nahlásit

JOOOOOOOOO, lidijovéééééé, byla jsem učesána!!! a to tak, že na kudrnato - Míra mě asi skoro nepoznal, ale za chvíli si zvyknul z taťky a s bráchy se švagrovou teda nevypadlo slovo chvály, resp. nevypadlo z nich vůbec nic jak byli mým zjevem překvapený - ale mě se to pááčííí, akorát to budu chtít trochu míň nakudrnacený, ale jináč bombá - a hlavně mě konečně někdo učesal no

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:42
- Nahlásit

mishi
Hlavně ne přes nějakou organizaci,

tak ono přes Adru, nebo Člověka v tísni to je funkční, ale nicméně je tam to, že určitou část - pochopitelně - i spolkne jejich režie - můsí svítit, telefonovat, faxovat..... a proto se snažím najít cestu zda se mi to podaří napřímo - je možný, že mi to taky nevyjde. Přes starostu- to si nechávám jako poslední možnost, bráno podle starosty ve vesnici, kde máme chalupu, skončilo by to bůhvíkde
Zkusím na sobě udělat uzel a něco zjistit.

Janiii
a to tak, že na kudrnato

a foto??? no já vím, že to nejde, taky se mi nezadařilo ještě vyrobit to svoje , to byl jen ftípek

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:55
- Nahlásit

PetraK
fotky jsou i s popiskama tadýýýýtadýýýý a honem honem, než to vrazim pod heslo

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 21:08
- Nahlásit

PetraK
tyjo pani to to s vámi třísklo?? že nepíšete?? no pro mě to byl taky šok vidět cizí pani v zrcadle

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 08:28
- Nahlásit

Brýtro ve spolek - dneska plivat nebudu, aby vás taky nebolelo f krku potom

Janiii

háásky - dobrý- teda ne ta první varianta, ta je dost drsnosrstá, ale jinak gůůůůůt

Netřísklo to se mnou,alébrž jednak jsem šla hledat někoho komu narvu ty ještě nevybraný peníze a druhak jsem pak šla spát, páč je mi blbě

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 08:45
- Nahlásit

brý ráno všem - ikdyž tu určitě zas nikdo neni
PetraK
jojo, byla jsem spokojená, ty první fotky to bylo sice s kytičkama, ale ty vrchní vlasy byly moc kudrnatý tak jsem to měla takový moc veliký všechno ikdyž ves kutečnosti to vypadalo líp než na fotce. naopka se sponkou na straně sem se sobě moc nelíbila, ale na fotkách to vypadá docela gutově, tak nevim jak dopadnu 24. ale každopádně jsem nadšená, že mi konečně někdo vyšel vstříc

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 08:55
- Nahlásit

Brýtro všem! Já tu jsem a ještě dlouho budu. Ale jako jsem se vzbudila a hnedle jsem vytočená, páč jsem si včera vymyslela, že uvařim rizoto a vzbudim se a mamka už ho udělala. Jsem doma přes tejden a ještě jsem neměla šanci ani jednou uvařit!!! Takhle to zapomenu....

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 09:08
- Nahlásit

PetraK
Už jsi to vymyslela s těma povodněma?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 10:44
- Nahlásit

mishi
Už jsi to vymyslela s těma povodněma?

zatím nic, jen dvě vytipované obce. Rozhodila jsem sítě, ale vypadá to, že nikdo nehodí konkrétní rodinu či člověka

Janiii

když to nejni překudrnacený, vypadá to fakt šikézně a sluší Ti to. Tak teď jen drobnej detail - vošéfovat to takhle na toho 24.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 15:33
- Nahlásit

PetraK
Tak teď jen drobnej detail - vošéfovat to takhle na toho 24.
když to nedopadne, budu vykřikovat heslo - neni důležité co je na hlavě, ale v hlavě jen doufám, že ten účes vyjde, co mam v hlavě totiž všichni vědí

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 15:48
- Nahlásit

Janiii
co mam v hlavě totiž všichni vědí

a taktně o tom mlčí , po tomdle prohlášení by se ale muselo s pravdou ven

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 15:57
- Nahlásit

co mam v hlavě totiž všichni vědí

a taktně o tom mlčí

a to chudáci nevědí, co jim chystáme za další svatební překvapení

wami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 16:03 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

all
ahojky,
se omlouvám, zas jen probíhám, ale snad si brzy zas najdu chviličku s váma pořádne pokecat...

pokud chcete, na kečupu je u mě zas pár dalších fotek, tentokrát z MČR v dogfrisbee v Brně...
akorát se moc a moc omlouvám za technickou kvalitu fotografií, prostě na takovýhle akce mám nahouby objektiv...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 16:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

wami

fotky zas supr dupr- to už je standardka

ofšem dostal mě tenhle prďola

.
[/b]

[b]WAMI WAMI

ty mi taky nepomůžeš s hledáním někoho, komu by helfla nějaká aspoň malá pomoc po povodních?

Peti už jsem se ptala, nic, vyptávám se všude.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 17:05 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

PetraK
fotky zas supr dupr
hm, tentokrát buhužel ne... Neumím to ještě fotit, a je to o dost těžší, než jsem si myslela... Smekám klobouk před těmi, kteří už to mají v malíku, já budu muset ještě dost trénovat...

a bohužel když jsem se koukala na srovnání svých fotek s jinýma ze stejný akce, mám chuť si smazat celý rajče

jinak není sice kvalitně moc hezká, ale situačně mi spravuje náladu tahle:
...když se nedaří...

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 17:06
- Nahlásit

wami
pani co byste asi chtěla mazat??? fotky jsou milijooonkrát lepší než ty moje, a to ty zvířata stojej a jen dejchaj takže jen tak dál

wami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 17:45
- Nahlásit

PetraK
jeje, až teď jsem koukla na dotaz o povodních... No, nevím,a popravdě, na charitě se to řešilo... jakože se udělá sbírka, měli nějaký deky a vody ap.

Dvě obce je poslaly do paďous, že prej chtěk prachy a nic jinýho řešit nebudou...

takže nevím...

Janiii
bych právě chtěla jít dál...

ale dobrý, už jsem se zas trochu srovnala, lidi maj radost i z těch ne tak dokonalejch, tak zas mám pocit, že to má smysl...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 18:54
- Nahlásit

Dobré odpoledne dámy

Tak mám za sebou dost zajímavý víkend.

V sobotu přijela ségra s Balinkou, tak měla Al veselo. V neděli jsme jeli na chatu vyměnit bombu a navozit pitnou vodu. Samozřejmě jeli i pséci. No a Brutík tam hned zůstal, páč cérka si vybírá dovču a sama se tam bojí. Mno a mně je smutno Ještě, že mám pirańu

Včéra jsem měla trošku napilno, páč tu byl po víkendu děsnej bordel a pak jsem prachsprostě usnula jak nemluvně. No a dneska jsem jela do Práglu na urologii. Poseděla jsem si tam hodinu a půl, abych se pak dozvěděla, že doktor nemá smlouvu s mojí pojišťovnou a tak mám smolíčka.... Navíc nám opět nešla celý den elektrika

Tak to je v kostce všechno.....

brut
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 18:56
- Nahlásit

PetraK
pokud budeš chtít konkrétní pomoc, tak tam budeš muset zajet a vybrat si konkrétní rodinu.... nebo zkusit kontaktovat starostu a doufat, že to nebude nějakej blb, se kterým se nebude dát domluvit....

brut
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 18:58
- Nahlásit

wami
fotečky pěkný a některý i vtipný

Zítra večer ti zavolám ohledně příštího týdne

brut
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 18:59
- Nahlásit

Janiii
moc ti to sluší... taky se mi víc líbí ty vlny volnější

Je tu šílená bouřka, tak vypínám pro jistotu net a ozvu se až přejde

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:18
- Nahlásit

wami
ahojte pani, cimpak vlastne fotite? Ai sklo me zajima a fotky sou nahodou moc fajn, toho nadelate..

wami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:41
- Nahlásit

brut

ok, budu čekat

Mathea
no nadělám, bo mě to baví, tak se snažím na sobě makat

fotím na Canon EOS400D, většinou tam mám sklo od Canonu - EF 75-300mm f4,5-5,6 III USM. Bohužel na to frisbee už je to slabý, ale snažila jsem se

Agility a portréty většinou fotím (s plným manuálem ostření) na pevný sklo od Pentaconu 4/200

alias
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 20:25
- Nahlásit

wami - fotky to je krááása, s mýma umatlancema se to nedáááá absolutně srovnat, jsem akorát teda pěkně naštvaná a až zas jendou nastoupim do pracovního procesu tak ten muj foťák prostě vyměnim (a budu mít stejně hnusný fotky jako doteĎ páč mam prej voko z kašparojc krávy - prohlásil muj milovanej bratr)
jinak zdařes stařec vespolek

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 21:39
- Nahlásit

wami
nj, Canon, Pentacon.. Je to znat Fsak to frisbee nedopadlo vubec zle ,esli to byla tvoje prvni takovahle akce
Ja jsem zainvestovala kdysi do Lka 70-200/4L, ale to dvoukilo je furt malo a desne mi schazi siroko, uz me ty dlouhy skla moc nebavej Ale nejsou prachy, tak si holt musim vystacit se Sigmou 28-135, kterou mam jako zaklad, ale uz ji vytahuju malokdy. To si tam radsi frknu uzasnej Canon 50/1,8, za ty prachy je to bajecny sklo
Ale taky bych na sobe chtela zas zamakat, fotak vytahnu tak max do utulku

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání