| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:59
- Nahlásit
brut
áááááááááááááááááááááááááááááá SKOTSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to je můj sen, je to země kam patřím. Dřívávějc jsem tam musela někdy být. Došlo to se mnou tak daleko, že když dávali kdysi dávno nějaký dokument o Skotsku, věděla jsem a popsala přesně, co bude za tou zatáčko. Bylo to tam . Je to ale tak drahá záležitost - při mém požadavku - jet tam sama , bez cestovky a minimálně na měsíc,nic míň pro mě nemá cenu, to si to radši odepřu.
a co Korfu? Tam by se Ti nelíbilo? Oblíbené místo mého oblíbeného spisovatele G. Durella.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 15:18
- Nahlásit
PetraK
Hele my to měli drahý jen proto, že sme si pučovali auto a jezdili všude autem, na hrady sme lezli jako zloději bez placení, v distilerkách sme teda platili, jinak sme žrali bagety a chudý věci, aby nám zbylo na ty vstupy a na benzín, jinak tam sou strašně pohostinní lidi, vždy, když sme se někam plahočili na kopec, nechali sme si po cestě u někoho batohy, oni nám pak dali i najíst, když sme se zapovídali, ve wallsu, kam sme přijeli až pozdě večer do BB, a majitelé uvízli v bouři na trajektu, nás uvítala jejich příbuzná, řekla, kde co v baráku najdem, nechala nás tam samotný, jen dodala, že kdyby se příbuzný do rána nevrátili, máme nechat prachy ráno na kredenci a klíč klidně taky, že tam potom nějak dorazí uklidit. Starali se o nás luksusně, fakt tam musíš. A jasně, že sme nejeli s cestofkou, ale s mapama z googlu a lonely planet knížkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 15:22
- Nahlásit
Gerda
joooo, Skotsko - zááávidim.- však já se tam jednou probojuju, ale tetkon to nejde. Skrzevá hošíčka mýho Zrzatýho to on mi to bohatě kompenzuje
Žencký - letím dom, přeju krásnej víkend, hodlám údit sejra, tak su zvědavé co z toho pojde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:39
- Nahlásit
Gerda
Pani, jakejkoli způsob dopravy za tohle místo stojí
právě, že pro mně je jen letadlo na větší vzdálenosti.... nevydržím jet takovou dálavu autobusem nebo autem
Sem vymyslela variantu, že poletíme do Edinburghu a pak se spojíme s cestovkou a pofrčíme po hradech s nima. Jenže to prostě nejen nejde, ale navíc oni ty hrady moc neabsolvujou... jen sem tam nějakej a konečná.
Takže jsem nakonec rozhodla, že letos už je na vyhledávání všech tras, nocování atd. pozdě, tak pojedeme k móřeti... Skotsko si nechám na příště ( a dopředu si vše připravím... od letadla až po ubytko...). Zrovna tak Irsko..... ovšem na oboje člověk potřebuje alespoň měsíc, což ségra prostě při svý vytíženosti nemá .... tak jsem nahlodala cérku a snad se mi to povede alespoň takhle ( hlavně potřebuju někoho, kdo umí anglicky o moooooc líp jak já)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:42
- Nahlásit
PetraK
to je můj sen, je to země kam patřím. Dřívávějc jsem tam musela někdy být
to je právě i můj sen a ségra to moc dobře ví, jenže jak píšu, s cestofkou je to na prd a bez ní to čék musí mít dobře připravený a hlavně dost času, což při ségřiným vytížení není možný ( navíc od září bude dodělávat doktorát a musí dotáhnout do konce výzkum, takže toho času bude mít ještě míň než teď).......... ale jednou pojedu, stopro
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:46
- Nahlásit
jůů tady se plánuje dovča, taky asi budu "muset" letos k moři, když to bude ta velesvatební céésta ale taky až na podzim, a nějakej last minute ...
bejt na mě, jedu do Norska, ale tam bych mohla jet tak s maminou no a to by se tomu asi nedalo řikat svatební cesta což?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:49
- Nahlásit
Brej den, lidijovky.
PetraK
hodlám údit sejra, tak su zvědavé co z toho pojde
Roztecenej sejra.
brut
tak jsem nahlodala cérku
A jak prijimacky vlastne? A pani, vopatrne, s TIM hlodanim!
A Skotsko je taky muj sen, krasa prekrasa.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 17:16
- Nahlásit
Fifi
jak prijimacky vlastne?
blbě ...... Brno už ví s jistotou a Prágl téměř s jistotou, že jí nevzali. Teď ještě Plzeň ...
V nejhorším zkusí nějakou vyšší nebo jazykovku na rok a ujasní si, co vlastně chce dělat
A pani, vopatrne, s TIM hlodanim!
to sem četla a musela se smát..... u nás hlodám jen wasabi oříšky, protože mi děsně chutnaj a teď cérku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 17:21
- Nahlásit
Janiii
taky asi budu "muset" letos k moři, když to bude ta velesvatební céésta ale taky až na podzim, a nějakej last minute ...
to by ste měla paní na velesvatební cestu, to se většinou dělá .... jinak my taky pojedeme nejspíš last minute, jen dopředu vybírám stát, kde by to nejvíc vyhovovalo mně
bejt na mě, jedu do Norska, ale tam bych mohla jet tak s maminou no a to by se tomu asi nedalo řikat svatební cesta což?
moc nééé, ale zase by se ti tam určitě líbilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 17:28 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
brut
V nejhorším zkusí nějakou vyšší nebo jazykovku na rok a ujasní si, co vlastně chce dělat
To nejni jako v "nejhorsim" - to je dobrej napad! Aneeebo odrazit coby ópérka do inglandu. To ji da vic, nez naka jazykovka. Ale sem este chtela dopsat, ze ji urco dopadl ten zbytek, takze se tu bavime ciste hypoteticky.
A zensky, poslete mi naky vesely videjo, nebo mi uz krapne, to je zase vobdobi.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 17:41
- Nahlásit
Fifi
To nejni jako v "nejhorsim" - to je dobrej napad!
jo, ale pro nás ne pro mladou , ta je z toho hotová, i když jsem jí jako správná matka upozorňovala na možnost, že se nemusí dostat, tak ať má dopředu připravený náhradní varianty .... neměla
Nakonec řekla, že se pokusí dostat na VO3ku a nebo do tý jazykovky a za rok by vyzkoušela ještě jednou vejšky ( tentokrát by to byl ale trošku jiný výběr)
Aneeebo odrazit coby ópérka do inglandu.
vidíš, to nenapadlo ani mně
A zensky, poslete mi naky vesely videjo, nebo mi uz krapne, to je zase vobdobi
video nemám, sama bych nějaký potřebovala, ale dneska mi mladej udělal radost.... prošel do druháku bez reparátu ( i když vysvědčení nebude žádná krása) a to mu ještě před 10 dny hrozil reparát u tří předmětů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 18:32
- Nahlásit
brut
a to mu ještě před 10 dny hrozil reparát u tří předmětů
Si vzpominam neco ohledne latiny? nebo co to bylo? A super, ze synek potesil!
vidíš, to nenapadlo ani mně
Kdyby naaaahodou, tak idealni reseni, vydela si tam, nahlidne do kultury a oblibi si znovu inglis. A i si treba neco privydela, pokud nezaspi pri odjezdu domu zaplacenej bus a nebude ho nahanet v aute óperky a nakonec nepojede do Londyna vlakem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 18:40
- Nahlásit
Fifi
Si vzpominam neco ohledne latiny? nebo co to bylo?
vzpomínáš dobře ... latina, čeština a fyzika .... ovšem panáček na poslední chvíli opravdu zabral, asi se bál, že bych výhružku ohledně celoprázdninového učení pod mým dohledem a množství práce na baráku a chatě splnila
A i si treba neco privydela, pokud nezaspi pri odjezdu domu zaplacenej bus a nebude ho nahanet v aute óperky a nakonec nepojede do Londyna vlakem.
že by vlastní zkušenost?
Kdyby naaaahodou, tak idealni reseni, vydela si tam, nahlidne do kultury a oblibi si znovu inglis
faktem je, že tahle varianta je moc příjemná, protože tu anglinu pořád nemusí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:04
- Nahlásit
brut
asi se bál, že bych výhružku ohledně celoprázdninového učení pod mým dohledem a množství práce na baráku a chatě splnila
To bych se bala asi taky!!!
že by vlastní zkušenost?
Radsi nevzpominat..
protože tu anglinu pořád nemusí
Se ji nedivim. A naky dozvuky ohledne maturitniho silenstvi nastaly?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:08
- Nahlásit
Fifi
To bych se bala asi taky!!!
si piš, že bych mu ty prázdniny "krásně" upravila... a on to moc dobře ví. Dokonce hlásil, že by tohle už zažít nechtěl, tak se občas na učení příští rok koukne
Radsi nevzpominat..
proč? Tyhle vzpomínky jsou nejlepší
Se ji nedivim. A naky dozvuky ohledne maturitniho silenstvi nastaly?
já na jednu stranu taky ne, ale zase na druhou stranu je hloupá, protože jazyk za blbou učitelku nemůže
Dozvuky jsou.... učitelka je v šetření, stejně jako ředitelka a jejich "zametání" pod koberec
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:21
- Nahlásit
brut
á na jednu stranu taky ne, ale zase na druhou stranu je hloupá, protože jazyk za blbou učitelku nemůže
Predmet za svyho ucitele nemuze, ale opravdu blbej ucitel dokaze cloveka naprosto odrovnat. Proto at se ji tak krasna rec neznechuti, kvuli jedny slipce!
Hele, ja takhle nesnasela matiku, ac jsem s ni nemela problemy! Ucitel na gymplu mel nasi tridu rozdelenou na "debilove" a "nedebilove" (sem byla v debilech, to je jasny) - a vystresil pri zkouseni kazdyho (slabsi povahy malem omdlivaly, kdo bude vylosovanej, to urcoval dle poctu studentu ve tride na nakym statistickym generatoru na pocitacce - takze to mohlo byt kdykoliv kdokoliv). A na tridnakach jen rikal rodicum - "Ja bych jim tak raaad dal lepsi znamky, ale oni sou proste BLBI!!"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:40
- Nahlásit
Fifi
Predmet za svyho ucitele nemuze, ale opravdu blbej ucitel dokaze cloveka naprosto odrovnat
jj, znám velmi důvěrně ze zdrávky ........ ale "pomsta" nebo spíš moje práce byla tak sladká, že mi vyrovnala celý čtyři roky boje
Proto at se ji tak krasna rec neznechuti, kvuli jedny slipce!
no jo, ale říkej jí to.... asi ještě potřebuje čas nebo spíš hodit do vody, aby musela anglinu použít a zjistila, že na ní vlastně nic není
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 10:03
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
konečně piraňa přestává nastavovat zadek, takže dneska se jde vykoupat do řeky a večer už bude chrnět s Brutem..... huráááááááá
tímto Vám přeji hezkou sobotu, Fajce prima pochod a hlavně nezničené nohy
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 19:53
- Nahlásit
poslušně hlásím, Fajka nahlásila statečný příchod do cíle, po trase cca 43km jsou šikulky, ikdyž asi trochu uťapkaný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 10:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
čáááu díííky
Tak hlásím teda že díky drobné zacházce těch kiláků bylo nakonec 45 Návrat domů byl docela krize vrátila sem se až o půlnoci a u Turnova sem si pohrávala s myšlenkou že to tam na benzínce zapíchnu a vyspím se ale tak nějak sem se dokopala k tomu že sem dojela až domů.
Jo a mám docela zajímavej postřeh. Jak sem prvním treku a 28 kilákách nemohla chodit tak dneska nic... chodím normálně NIC mě nebolí!!! a ráno jsme s Fájou dali normoš neošizenou prochajdu a ani ona není nijak mrtvolná.... pravděpodobně teda se unava po 30 kilákách v těch dalších 15 kilákách rozchodí a čék je zase fit
No nicméně celej náš akita team zvládnul trek naprosto úžasně vůbec se nemáme za co stydět. Krom jednoho otisku Fajuščiných špičáků v Ariščině noze který ovšem Ariška hbitě oplatila aby si ta moje čůza moc nemyslela ... tak byla cesta bez jakýchkoliv problémů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 10:27
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Tak ze včerejšího koupání nic nebylo, páč jsem musela doma trošku pracovat a hlavně jsem měla návštěvu a jela jsem na suprovou véču ( do řecký restaurace v Práglu)... mňam, mňam, mňam. Sem měla bříško nacpaný ještě ráno, ale byla to bašta
Dneska jdu s toutéž kamarádkou do kina na 3D "velryby a delfíni"... tak se docela těším
Piraňa je stále oddělená a děsně jí tím prudím, páč už by si chtěla hrát s Brutem....ale dokud nebude vykoupaná, tak má smolíčka.
Fajka
holky, vy jste šikulky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 08:37
- Nahlásit
Fůjtájbl ve spolek, to je ale hnusnej den Alberte co? Je pindělí a ešče hnusný počo
Co jste robily milé dámy?? My jsme krom sekání trávy trénovali hopiky hop a rychlý starty. uštvala sem vižlu
Fčéra jsme natrhali hromadu višňotřešní a......! Je založeno na nový ročník griotky. Z tý starý mi zbyla tuna naložených višní - ALE TY MAJ GRÁDY
KOukaly jste na Silver A? Já byla zas vyřízená
JOOOOO A POĎOOOOOOR!!! Dneska ráno jsme si s Ešuskem střihli rozlišovačku a perfektně přinesl všechny čtyři požadovaný předmětyyy u pana Stehna se sice spletl, ale hned se sám opravil. Čičkovnej hošíček je to.
brut
tý jo, voni už sou příjímačky v plným proudu!! To je hrozný, jak to uteklo! Hele Fifijová má pravdu s tou óperkou
to vůbec neni marnej nápad
Fifi
pani vy ste ženyjální s tou óperkou!!! To mi přijde jako ideální nápad, kdyby nevyšlo nic.
Janiii
jedu do Norska, ale tam bych mohla jet tak s maminou no a to by se tomu asi nedalo řikat svatební cesta což
tak vono ani tak nejde vo názef, jako vo chudáka ženicha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 08:42
- Nahlásit
brut
vzpomínáš dobře ... latina, čeština a fyzika .... ovšem panáček na poslední chvíli opravdu zabral, asi se bál, že bych výhružku ohledně celoprázdninového učení pod mým dohledem a množství práce na baráku a chatě splnila
voni sou naprosto mimoňové, furt aby na ně jeden tlačil jak na pilu
Dozvuky jsou.... učitelka je v šetření, stejně jako ředitelka a jejich "zametání" pod koberec
Jooodleyííídýýýý
Fifi
(sem byla v debilech, to je jasny)
mám stejnou kvalifikaci
Fajka
Tak hlásím teda že díky drobné zacházce těch kiláků bylo nakonec 45
takže uš si vlastně asi mrtvá a píšeš s náma ze záhrobí
jak můžeš ujít takovou dáááálku??? Já dám maximálně 25-28 kiláků a su umřitá.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 08:59
- Nahlásit
Fajka
to máš dobrý,já na treček na otu pavla nejdu
bo na to nejsou prašulky,jako na cestu jo,ale to kupování okolo toho,batoh,čelovka,stan,karimatka,hole......
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 09:57
- Nahlásit
brý ráno na pijááno
víkend za námi, dalo by se říct prosr***j - u Míry doslova nějak ho trápí střevní chřipečka či co, dneska je se mnou doma, tak mam společnost
ale asi jsme se bouchli oba do hlavičky, páč to vypadá že si pořídíme nový brmbrrrrmbrrrrm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 10:15
- Nahlásit
Janiii
brmbrrrrmbrrrrm
se bouchli oba do hlavičky
tak podle toho projevu soudím, že asi jo a to hodně
a co to bude?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 10:37
- Nahlásit
a co to bude?
škouda ouktávia - kombík samozřejmě s takovou krávou nemůžu nikdá zaparkovat
ale musim se pochlubit, v neděli jsem se vydala sehnati svému skoromanželovi Colu a housky, na tu jeho běhavku ... dojela jsem do Týnce do Lidlu, tam měli akorát takový ty rádoby coly, tak jsem vzala jen housky, jela jsem na benzínku, že tam přece mít colu budou - neměli, ale zaparkovala jsem k obrubníku!! (auto za mnou stálo teda asi o 3m dál, tak jsem měla místo ) tak jsem jela ještě na jednu benzínku směr benešov s tim že když neuspěju, budu muset do Bene do Kauflandu, ale uspěla jsem. a doma jsem ještě zacouvala na páárkingplac!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 10:40
- Nahlásit
Janiii
škouda ouktávia
Jej, tak ještě vydržte a .......... kupte si Jetíka! Viděla jsem ho a hodně se mi líbil, naše další auto bude asi právě Yetti
O párkování s větším autem mi ani nemluv- teď se sžívám s dlouhou fabčou - měli jsme krátkou a pak jsem nejezdila, takže teď je to lahůůůdka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 11:17
- Nahlásit
PetraK
Jej, tak ještě vydržte a .......... kupte si Jetíka
my nebudem kupovat nový, tohle je 2007
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 12:10
- Nahlásit
Janiii
my nebudem kupovat nový, tohle je 2007
aha, no tak to byl blbej návrh, to byste se načekali
já jak viděla Jetíka, tak se mi líbil hned z první, takže přemýšlíme, že až by skončila lízačka na Bobinu, tak pokud finanční situace dovolí ovšem, by další auto byl právě Jetík.
|