| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:25
- Nahlásit
PetraK
no vono je to vo tom těšení se na ně, na tu show,
naprosto chápu a obdivuju .... i přes to všechno bych nikam nejela
nevím jestli jsou nějaký sušičkový vychytávky, já mám prostě několikero fochů sítek a ten dekl s tím fénem na tři rychlosti. Mělo by se tam dát sušit asi všecko
sem se právě na nějaký koukala.... nikde neuvádět jakou mají spotřebu el. energie ... hlavně, že uvedou info o tom, že jsou sušený potraviny zdravý
se musim zeptat mámy, ta je přes plodiny, já se s tim necrcám
dobrá, prosím ptejte se.... sluníčka budou mít, co hrdlo ráčí ( pokud bude svítit), vodu tu taky mám ( pokud nezapomenu zalívat...ale snad ne, páč tam mám danej šnitlík a teď čerstvě levanduli, slámu nemám, ale můžu jim tam dát plachtu.... s tím stříháním asi bude maličko problém, páč já když už stříhám, tak mooooc
tak já nevim, esli se do praštěnejch her dá započítat taky ten bezpečnej seks co ty dva (Ešus a Abbie) provozujou
jj, bezpečnej seks je správnej.... to se u nás provádí furt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:00
- Nahlásit
brut
nikde neuvádět jakou mají spotřebu el. energie
tak malá není, páč to musí mít nějakej výkon- se můžu podívat doma? Ceš?
ale můžu jim tam dát plachtu.
no netkaná textilie je lepší - zreješ hlínu, položíš netkanku ,řízneš do kříže v místech kde chceš sazeničky dát, prdneš tam sazeničky a zaleješ, nepropustí to plevel, držím to vlhkost. Stříhání - to se střihá tak nějak komplet krom toho srdíčka
jj, bezpečnej seks je správnej
jako ale ÚPLNĚ seks, úplně. Ne jen jako tak nějak. Úplně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:18
- Nahlásit
PetraK
se můžu podívat doma? Ceš?
prosím, cííí
no netkaná textilie je lepší
bych nemusela plejt? Supéééééééér, tak koupím netkanku ( bytostně nenávidím plení, už od základky, kdy jsme povinně museli makat na políčkách cibule, česneku a dalších chuťovek, které sme stejně v jídelně nikdy neviděli)
jako ale ÚPLNĚ seks, úplně. Ne jen jako tak nějak. Úplně
ouplně, jako ouplně i se svázáním?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
ouplně, jako ouplně i se svázáním
no to už jako ne. To ne, to už jsme jim zatrhli ale jinak bohužel jo, voni sou voba stejně blbý nebo teda v tomdle případku chytrý , museli jsme je furt hlídat, páč chodili do předsíně ..............., a když jsme jim to zatrhli, tak Abbie byla načtvatá. Když Ešus musel bejt svalenej, tak si mu stoupla zadnici nad hlavu a natřásala se mu přímo nad šňupákem, krafka jedna znovu opakuju, že nehárala.Jen je to prostě spolu baví Sem to zrovna minulej tejden vyprávěla Davídkojc. Fakt, kdo neviděl, neuvěří A když jí to přestane bavčit, tak zas jí ale neva, že Ashe to ešče bavit nepřestalo a chodí s nim na zádech jako s batohem
jo netkanka je super vynález. Pletíčko je značně omezeno a drží to i tu vlhkost. :Up:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:14
- Nahlásit
Dobré ráno děcka, du se sem vomluvit wamijový - pani, prosimvás, už třetí den sem na vás zapomněla. Samozřejmě to dývko mám doma, sice připravený, ale doma. Mějte se mnou trpělivost, sem už starej a blbej čék, třá vim, kdy mi vyjde v mlady frontě maggi až do konce roku, ale že mám vzít film na přepálení, mi již po několikátý vyklouzlo. Ale nebojte, vyjde to, věřim tomu, šecko bude! Dnes to posychruju upomínkou f telefóně.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:16
- Nahlásit
Kde ste všici, když mám zrovna dovču a čekám na maso?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:39
- Nahlásit
mishi
ahooooj, teda ty se dovolenkuješ jo??? ty se máš
a co Gastonek? a skákni "vedle" poreferovat, co novýho
mě je nějak nedobře, sice včera v hospůdce oslavoval Míra ( ) a já řídila, ale asi jsem se přetáhla a srdíčko trochu zlobilo v noci, tak jsem zase taková praštěná po hlavě palicí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:12
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Už dlouho jsem nezažila tak "pěknou" noc.
Nejdřív se mi povedlo vylít v noci misku s vodou a vytírat půl chodby, pak se poblil Brut a chodbu jsem vytírala znovu. Spát jsem šla po půlnoci, protože bylo takový dusno, že se nedalo spát. Vzbudila jsem se za půl hodiny a bylo zle mně. ... dostala jsem migrenu. Otevřela jsem všechna okna a doufala, že se vzduch hne.... začalo lejt a tak jsem je pozavírala, šla jsem zavřít okno k mladýmu a vyděsila ho. Jako dovršení všeho sem žuchla s postele .... v pět ráno jsem to vzdala a šla si číst
Jinak jsme jeli nakoupit a protože měli hladkou mouku v akci, tak jsem si jí koupila.... mno a naúčtovali mi cenu plnou .... naštěstí jsem na to přišla hned a tak po chvilkovém dohadování rozdíl doplatili....
Doufám, že jsem si vše už dneska vybrala a budu mít klid
Janiii
já řídila, ale asi jsem se přetáhla a srdíčko trochu zlobilo v noci, tak jsem zase taková praštěná po hlavě palicí
bych řekla, že je to hlavně tím přiblblým počasím....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:15
- Nahlásit
brut
tím počasím to možná bude, bylo dusno až hrůza ale já poznala už v hospodě, že už to chce jít si domů lehnout, ale byla sranda a Míra chtěl ještě zůstat ... pak se mi omlouval, že je mi špatně kvůli němu ale už je to lepší ...
a teda noc jsi měla taky "dobrou" snad máš vybráno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:21
- Nahlásit
Janiii
ono to momentálně venku nevypadá o moc líp jak v noci....taky tu máme dusno a vypadá to na nějaký deštík, tak doufám, že brzy sprchne
Jinak Brut neustále kníká a mám pocit, že mi za chvíli hrábne....
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:22
- Nahlásit
tak já nevim, mně počásko problémy nedělá, spim dycky tvrdě. I když je pravda, že jsem si plánovala, jak se budu opalovat a ono nic. Holt jsem si tu dovču naplánovala, když ještě minulej tejden ve středu hlásili na úterý třicítky. Tak odpočívám doma, ale čeká mě oběhávání úřadů - už máme všechny podklady, tak jdu hezky poprosit o stavební povolení. Jsem na to zvědavá, si potom budu muset dát panáka na uklidnění, protože mě tam dycky tak vytočej!
Jsem zvědavá, v kolik s tim masem přijedou... Doufám, že nezapomenou jako minule, další dovču už nedostanu... Jinak Gastoňák v poho, teď zrovna chroupe kostičku (byla jsem si koupit knedlik k obědu a koupila jsem zase milion věcí pro psy).
Co je novýho u vás?
Brut, jak můžeš fungovat po takový noci?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
mishi
Brut, jak můžeš fungovat po takový noci?
sem zvyklá, u nás se pořád něco děje ... naštěstí mi stačí trocha spánku
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 12:26
- Nahlásit
Bych nevydržela ani náááááhodou! Už mi vezou maso! Juhůůůůů! A pak hurá na magistrát!
Já vám nevim, ale mě s tim vetamixem dycky zablouděj.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 12:44
- Nahlásit
A taky dycky přivezou něco špatně. Objednala jsem normální adult granule a přivezli adult large breed.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:17
- Nahlásit
mishi
Bych nevydržela ani náááááhodou!
vydržela .... on se člověk nezdá
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:15
- Nahlásit
Nafdar zencky
Tak mam vobjednano postroje a snurecky na tahani a muzu se uz jen tesit Zitra jdu taky konecne se psama na ocipovani, abysme mohli v srpnu za hranice (letos dame "jen" Slovensko, ale jsem nadsena a natesena ).
S chripkou bojuju sec muzu, sem sjeta paralenem a pujdu zas asi spat Dopol sem stravila v Hradci na skole, kde sem obihala kantory kvuliva zapsani do indexu a nasledne do fisu atd., ale uz mam uplne uplne uplne uzavrenej rocnik
Brufce preju, aby dnesni noc byla uz normalni a vychrapala se a Mishi peknou dovolenkovou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
vážené a milé dámy - páni tu nésů oznamuju, že skorem vůbec nestíhám NIC, NIC NIC.
mishi
Jinak Gastoňák v poho
to je dobře , takže udržujte kurz, ne že se budete flákat - teda Gastoňák
brut
Brůtofko- ty si umíš žít na vysoký noze!! Takovýdle noce-to je eňo něno , poslední dobou to máte nějak často, takovejdle cambus v noci. tak doufám, že dneska ste si dali pauzičku
Janiii
huž je dneska líp??
Mathea
a je aspoň prasečí tak křípka?
My byli v pindělí na tej společnej prochajdě s Ešusí manželkou a ta trůba pitbulí si málem ulomila haxnu. je stejně potrhlá jako její zrzavej mužik, takže když jsme je učili v lesíku jezdit na skuzafce, strčila si zadní nohu do šprušlí a málem si jí vylomila. Řvala pochopitelně jak prorvaný Slapy, ale naštěstí nic, ani zhoždění. Voni sou zkrátka nerozbitný. Jinak to mělo standardní průběh - tzn. seks 100 x jinak a přece pořád vo tom stejným Jedině, když si Major Mrňafka vydlabala jámu pod lavičkou, že má domeček a Ešus se chtěl podívat jak by jim to v domečku bude slušet, tak mu dala přes držku a byl pět minut klid.
Fčéra jsme milé dámy byli dělat hopikyhop a DU SE STŘELIT, fakt Motám se tam jak hajzl při povodni. Nejde mi toho čokla pořádně navádět Ale byl hodnej hošíček, byl hodnej. S rýžbejkem už dokonce vočuchávali společně bígličku. A kupodivu i vnímal érotista jeden a hásky běhal. Von teda. Mi to fakt nejde, nejde, nejde
A co ste dělaly vy ? Krom padání z postelí, opalování se ve stínu, křipkování a tak podobně?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:11
- Nahlásit
zdravím
huž je dneska líp??
jojojo venku je krááásně, berni vypadá že začne fakt hárat, furt by byla nakýblovaná doma, a je divná mohla by, holčička, aby na svatbu odpadla starost, kam ji zavřít a kdo ji bude chodit venčit ...
jináč já mam prádlo v pračce, asi milijooon věcí na žehlení a dělám že to nevidim
PetraK
pani s tim igelitěnim si z toho nic nedělejte, jednou štěstí i na vola sedne a jako mávnutím proutkem vám to půjde jak profíkovi, fááákt jen najít ten správnej proutek, kterým mávnout no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:19
- Nahlásit
Janiii
jen najít ten správnej proutek, kterým mávnout n
já asi popadnu první, kterej uvidim a majznu vás s nim přes makovici to se dělá? Takhle si ze mě dělat srandu?????
Ale fakt je to zoufalý. já si to připravim, našteluju a pak - první rovná-dobrý!! Druhá zavelím "džáááámp", Ešus džámpne, při třetí už volám cokoliv co mě napadne, páč tam se mám zároveň točit, máchat rukou, velet a ešče uhybat. To nestihám, takže se srazíme a rovnou už i porazíme tu čtvrtou překážku, která stojí hnedle vedle. Už chápu, proč Ešus pořád navrhuje, že ideální dráha je -áčko,tunel,áčko,tunel,áčko, tunel.......
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:09
- Nahlásit
PetraK
já asi popadnu první, kterej uvidim a majznu vás s nim přes makovici to se dělá? Takhle si ze mě dělat srandu?????
šak mě znáte ne?
já moc dobře vim jak se cítíte, taky jsme hopinkování zkoušeli, jenže já jak volala "hop ... to je šikovnáááá" tak nejen že jsem kvůli pochvale nestihla navést na další překážku, ale vyčerpala jsem vzduchové zásoby, takže jsem si rvala košili jak pan Haničinec v televizi ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:17
- Nahlásit
Brý den děfčice, dneska du jen říct wamijový, že zámek se právě pálí, tzn nezapomněla sem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:33
- Nahlásit
Janiii
takže jsem si rvala košili jak pan Haničinec v televiz
to já sem zas jak pan Hála- teda ve výsledku,, páč si rvu vlasy . Pochvaly jsem přestala vykřikovat, na ty už mi nezbejvá kapacita, to šlo samo. To je prostě sport na palicy todleto!! Myslela sem, že vystačim s tim, že mám pravou a levou ruku. Jenže jak do toho mám zapojit ešče i pravou a levou mozkovou hemisféru je to piheli
evidentně neskončím s výrobou dvou překážek. Budu si muset udělat celou armádu překážek a naučit se v tom pohybovat, páč jinak to nedám, nedám.
A to nemluvim o situaci, že si budu muset ZAPAMATOVAT CELEJ PARKŮŮŮŮŮR!!!
Gerda
zámek se právě pálí,
já nevim, esli je to dobrej nápad, vyřvávat tagle do světa, že ste podpálila Hlubokou nad Vltavou. Nebo to bylo Konopiště?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:43
- Nahlásit
PetraK
Janiii
já asi popadnu první, kterej uvidim a majznu vás s nim přes makovici
huž se popraly?
Sem si včééra prováděla operaci tak jen hlásím že s kladným výsledkem pacient nezemřel i když některý by byli rádi že aby vodě mě měli pokoj že to maj ale smůůůhlu
Sice se o mě pokoušely několikrát mrákoty a v místě řezu vzniknul kráter jak po vybuchlý sopce ale dobrý huž sem zase za čarodejnici bez bradavice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:53
- Nahlásit
Fajka.
seš masochista nebo co????
seš stejnej ouchylák jako Gerda, ta se taky tagle voperovala sama. Brrr.
No aspoň že to dobře dopadlo a nemáš dřevěnou nohu třeba. Zas bys ale mohla jako správnej pirát nosit ptáka na rameni
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:57
- Nahlásit
Fajka
v místě řezu vzniknul kráter jak po vybuchlý sopce ale dobrý huž sem zase za čarodejnici bez bradavice
Ty sis jí vyřízla sama???????????????? A kde? Že z toho strašně teče kref, viď?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:06
- Nahlásit
Fajka
šiš pani co jsi dělala??????? dělá se mi zle jen to popisuješ!!!
já si teda zas dloubala stinku na nehtu palce u nohy - už ji tam mam dva měsíce, a je to jen zaschlá krev pod nehtem, a zjistila jsem, že se do půlky nehtu dostanu, tak jsem šťourala - ale dělalo se mi zle - ale nebolelo to
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:06
- Nahlásit
PetraK
Zas bys ale mohla jako správnej pirát nosit ptáka na rameni Vo*e bejt chlap tak to beru jako nejvyšší poklonu
Gerda
Ty sis jí vyřízla sama
jo, páč nemám čas s takovejma prkotinama celý půldne trávit u dochtora Todle byla jen taková ta tuková ale vedle oka no bolelo jak čert krve jak z vola ale dobrý huuuž je to pryč
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:24
- Nahlásit
Janiii
šiš pani co jsi dělala??????? dělá se mi zle jen to popisuješ
no vypadalo to jak když si chci vypíchnout oko
Mě už nééé dyž je to prýýč
že se do půlky nehtu dostanu, tak jsem šťourala
aaa paní je nejen masochyta ale i šťoura
Tak já zas letím lidi, už mám zase program ala Pája
hezkej den všem a páááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:27
- Nahlásit
Fajka
Todle byla jen taková ta tuková ale vedle oka
Ty sis sama vyřízla tukovou bouli vedle oka???????????????????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:29
- Nahlásit
Dobré skoro poledne milé dámy
Tak Vám musím říct, že dnešní noc byla o dost lepší...ovšem spát jsem šla skoro ve dvě, páč chlap si celou dobu dělal nějaký drátky do práce a vyřvávala mu nejen telka, ale i nějakej fén či co to bylo.
Vstávala jsem v šest, což je normální čas. Aluška si ale chtěla hrát a mazlit se, tak jsem měla veselé ráno. Stačila jsem dojít do knihovny vrátit knížky, nakoupit a vymyslet oběd... bude květákový mozeček s novým brambůrkem a šnitlíkem
Mladou mám dneska doma, takže v rámci uklidnění nervů ( mých) půjde na procházku s Brutem a já v klídku s Al. Té se chudince na frndě dělala nějaká vyrážka ( myslím, že z trávy) a tak se neustále olizuje... dělám jí koupele z řepíku a snad to bude lepší
|