Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:55
- Nahlásit

PetraK
tak joooo! můžem třeba tady na Cibuli- to je u Waldy. čéče a mám dojem, že jeho spíš ukočíruju u háravky, než u feny po hárání-je nějakej ouchylnej
můžeme zkoušet jak hárafku, tak po hárafku ...piraňa opět potřebuje socializaci v emhádéčku

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 16:18
- Nahlásit

brut
můžeme zkoušet jak hárafku, tak po hárafku ...piraňa opět potřebuje socializaci v emhádéčku

dobře tak jo. Ta Cibule mi přijde dost dobrá - u nás v polích je sice prostor, ale nejni to zvířátků prostý, tak by to pro Tebe mohlo bejt hodně napínavý.
Cibule je pod stromama, potůček, jezírko, loučka a pak stromy. Žádný davy lidijů. Pro horký dny suprofka.
Tak až to na vás přijde, řekni. U nás jsou nejlepší středy, páč v pinděli nechávám po víkendu hošíčka odpočinout, aby to nedopadlo jako loni, v ouderek hopikáme, středa je volná, čtvrtek je velkej každotejdenní nákup otravin a v pátek jedem nach chalupa. ale aji to pindělí by se dalo, prostě bych to prohodila. Tak jak řikám ,až to na vás přijde.... zatrub a bude dohodnuto

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 20:31 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

all
jééé, jsem moc ráda, že se vám ty fotky tak líbí...!

moje nejoblíbenější jsou teda tyhle dvě:

maminkoooo, to studíííí

PetraK
jsem vám slíbila foto z coursingu, aneb sehraná dvojka...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 21:21
- Nahlásit

wami
tahle - to je vono!!

koukám, že tu první fotku máme společnou. U tý Tvojí druhý jsem si těch drápečků vůbec nevšimla , to je bomba!!!

JInak hlásím dnes ščástny den. Z původního venčení sešlo, tak jsem vyrazila nach Hvězda, potkala se s Davídkojc a Ešus se pak v poho pohyboval mezi RÝŽBEJKAMA! čikovnej hošíček, čikovnej, lítala tam kolem rybníčku taková horda psů, tak jsme se připojili. A taky pak parádně našel zašubelenej tenisák, kterej jsem nevím kde ztratila a poslala ho hledat, jen mu to dýl trvalo, kapek mě tahal za fusekli smeták jeden zrzavej, páč jsem poté, když ho vyzvedával zjistila, že o něm celou tu dobu věděl, páč naposled, když jsem ho poslala, šel najisto, předtím úpěnlivě předstíral hledání, oblud. ale našel, našel, to je hlavní.
Du si spláchnout makovici a zjistit, jak se vyvedlo barvení. esli už se nevozvu = ze zoufalství sem se zastřelila

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 21:46
- Nahlásit

PetraK
heléé, chcu vidět barvičku, ta, co jsem viděla, vám sice sekla taky, ale nebyla zrz

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 21:56
- Nahlásit

wami

no já ešče furt nevim co z toho vyleze, páč to teprve usychá, ale echt zrz to ještě nebude natuty, ono přelízt z tý černý zpátky do zrzka je fuška něco už tam možná bude, ale furt to je na tmavým podkladu, navíc jsem teď dala barvu bez amoniaku, takže to taky nebude výrazný
ráno podám hlásání a v pátek zkusím udělat fotočku - zítra nestíhačka, jdeme do hopsody, hody, hody, hody s kámošem letitým, takže to vezme špatný konce, to znám.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:24
- Nahlásit

PetraK
no sem zvědavááá...

a hele, mám fotky z našeho hopsání...

Lump v akci:

pouštění draků

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:28
- Nahlásit

a eště Melišátko

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:38
- Nahlásit

wami
joj, to je tak profi!

No my jsme tam jak větrnej mlejn a jeho doprovod mastodont . Tak ale zas trepvá třetí hodina, třeba se pochlapíme. Hlavně teda já, páč prostě to mávání rukama nikdá nepochopim. Potčebujůů spešl seminář na mávání rukama

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:46
- Nahlásit

PetraK
jee pani, vy ste origos zrz? ..to leccos vysvetluje..

( ) ))

a neee ze si tu fotocku pak rozeslete mejlama.. taky jsem zvedava.. hrozne!

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:48
- Nahlásit

PetraK
joj, to je tak profi!
výborný, jsem se právě umlátila smíchy... já, se svojí pohybovou nadaností asi jak slon v porcelánu...

No my jsme tam jak větrnej mlejn a jeho doprovod mastodont mastodont je jen jeden, a to je ten velkej vlkošedej trupka, co ho pouštím místo toho draka...

viz výše - pouštění draků = větrnej mlejn a jeho doprovod mastodont

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:49
- Nahlásit

StaHi
fuj, jsem se lekla, gde ste mě vyfotila...

bo, já su teď jak ta NaPipi (viz výše )

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:54
- Nahlásit

wami
bo, já su teď jak ta NaPipi (viz výše)
no to jsem si samo vsimla.. a hazky! (si vas - z fotek - pamatuju jako kratkovlasou bloncku.. a tuto tlutiii vic)

NaPipi
..a to je to leccos, kery se tyka pani PetryK

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:54
- Nahlásit

a vůbec, tu zfilmovanou verzi milákuju ouplně stejně, jako origoš kníšku vot Lindgrenový...

se mi hrozně líbil ten kůň... a vůbec, by to mohlo vyjít na DVD, když už tam vychází šecko

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:58
- Nahlásit

StaHi
si vas - z fotek - pamatuju jako kratkovlasou bloncku.. a tuto tlutiii vic
tak to kujíííí...

jj, já byla dlouhosrst blond, pak jsem to číhla na střapato, ale teď už ňákou dobu koroduju a zarůstám... sice ne vousem, ale vlasama...

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:58
- Nahlásit

wami
a vůbec, by to mohlo vyjít na DVD, když už tam vychází šecko
vyslo to loni s Aha nakou reedici bych ocekavala kazdou chvilku..

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 23:05
- Nahlásit

StaHi
vyslo to loni s Aha

já to prošvihla, budu plakat

nakou reedici bych ocekavala kazdou chvilku..
tak budu plakat a doufat...

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 23:19
- Nahlásit

wami
no hele ja to koupila, ale jako pirat jsem totalne selhala (navic uz zas nemam vypalovacku)
..kazdopadne nevim jak u vas, ale v Praze je x obchudku, kde prodavaj vsechny dosud vysly pribalovy filmy (i nekolik let nazpet).. ja chodim treba do Vodickovy, primo u zastavky tramvaje v ty proskleny pasazi.. nevim kdy se tam zas dostanu (do mesice na tuty), ale urco se vam poptam, pripadne zakoupim, poslu...

ps.. ted koukam na netu, ze s Aha vysel serial.. ja mam film, zkusim dohledat, kdo to vydal (mozny by to pak slo objednat i online, bo telefenem)

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 23:34
- Nahlásit

wami
tak jak film, tak serial vysel u prague promotion (taky Aha) a dobra zprava je, ze neni vyprodano!.. mozno objednat elektronicky, ale jak to tak ctu na jejich strankach, moc se to nevyplati (krzeva postovny a balny) a taky se mi moc nezda, ze by jim to dobre fungalo (napr. objednavky pres sms jsou momentalne upa mimo provoz) ..zkusila bych spis ty obchudky, dejte vedit, esi u vas nejsou

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 23:35
- Nahlásit

StaHi
nejsou takový, aby tam měli všechno, jen výprodeje...

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 23:43
- Nahlásit

wami
to jo, ale aktual info od vydavatele je, ze NENI vyprodano.. cili na pultech bude!

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 23:47
- Nahlásit

wami
a esi jsou u vas vyprodeje nejak jako hodne prebrany, tak nezoufejte! ..tu Cestu do fantazie uz mate? (Gerda u si ji sehnala).. bych vam to dyztak vzala oboji
(..jsem ted chora, ale do 14.6. musim do praglu urcite, do ty doby hlaste sehnany, at to nekupuju upa zbytecne..)

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 08:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

StaHi

jee pani, vy ste origos zrz?

to právěže bohužel nejsu ač je to moje pradávný přání. Nevím vůbec proč, ale nutně nusím mít zrzavý vlasy, tak si je dělám. Tetkon jsem na pár měsíců udělala Brtníkoj radost a hodila černou, no a zas se mi po zrz zastesklo, ale ešče to nevyšlo, furt je to tmavý jako sviňa, ale už to vypadá nadějnějc.

Nicméně tudle barvu ste trefila -to je můj cíl opět! Jen už je to kapánek kratčí to háro

Pro info fšech:
Foto jsem zkoušela ráno a krom toho, že to bylo šecko mázlý, tak mi ešče nedošlo, že fotit se ve fázi mezi sundáním pyjamas a oblečením se, asi neni dobrej nápad. To zveřejnit fakt jako nemůůůžuuu

wami

výborný, jsem se právě umlátila smíchy

no ale fakt to vypadá, jako že víš co děláš. Což u nás rozhodně neplatí. Ještě stále jsem nepochopila systém stran, kdy jde a kdy nejde pes ke mně- pro mě de furt ke mně, kuwa taky!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:02
- Nahlásit

brý ráno na pijááááno
zdravim všechny zrzavce, zrzavohubce a jejich fanoušky
taky je u vás tak hnuuuusně? tady je uplně šeredně, bolí mě makovice (ta na krku, ne na poli), no to zas bude den asi to završim tim, že vytáhnu tu knížku o digitální foto, abych se zdrtila uplně

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:17
- Nahlásit

Janiii

čůs panno nevjesto!

Je tady echt gold hnusně A navrch, když jsem se rozhodla, že dneska si dám snídaňovou prasárnu nějakou, tak jsem si vzpomněla, že tady mám sýry a zákys. Tak sem si zas tu prasárnu v podobě pečený sekaný odpustila. Tetkon je mi to líto, páč úplně cejtim jak tady ta sekaná voníííííí, jako kdyby tu byla

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:26
- Nahlásit

PetraK
o nějaký voňavý sekaný mi ani nemluv nezapomeň, že mam doma tu svini váhu a vona si jako klidně váží fut stejně drrrrrzost nejvyššího kalibru!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:35
- Nahlásit

Janiii
jako klidně váží fut stejně

Vokamžitě to di reklamovat. Je to vadnej krám

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:04
- Nahlásit

Achoooooooj ženskýýýý
sem tu a jen prolítávám ale jáááá se brzo vrááátím a se mnou příjde i zááákon
Se na vám huž těším a mám toho mnooogo na oserdí, tož doufám že do tej doby mě netrefí žinfááárkt
Podrbejte všecky chlupatce zrzavohubce i tříbarevný ehm ehm a nejvíc zdravím samo ty modrýýý

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:17
- Nahlásit

Fajka
tyjo pani zrovna jsem ti chtěla posíat sms, jestli žijete páč vod naší večeře ani vidu ani slechu tak jestli to na vás jako nenechalo nějaký následky
Podrbejte všecky chlupatce zrzavohubce i tříbarevný ehm ehm a nejvíc zdravím samo ty modrýýý
našemu modrýmu vyřídím zatim jen na dálku

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:39
- Nahlásit

Fajka

a mám toho mnooogo na oserdí, tož doufám že do tej doby mě netrefí žinfááárk

vydrž prťka, vydrž a koukej napsat a nestrhni se jak péro v hodinách simtě!!

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání