| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:27
- Nahlásit
jajdule
ať Vám to tady nezaplácnem
pani vy ste ftipná jako Aleksa a Erin u Davídkový
tady a něco zaplácnout!
a koukejte, prosim, s Fajfkou zatřepat, když já nemůžu pro vzdálenost. Ať se na to vykašle, páč má bejt na co pyšná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:29
- Nahlásit
jajdule
príííma, se těším Fája potřebuje taky drobátko utahat, je nějaká akční a nevylítaná
napiš a domluvíme se
ať Vám to tady nezaplácnem
tak o tom tady snad ani nemůže bejt řeč, páč tady se semela pátý přes devátý
PetraK
Já jsem v některých momentech obouručka aniž si to uvědomím a tady to bude potíž totiž
no to sem na tom ouplně stejně, proč si myslíš že jezdíme k Janii na výcvikový víkendy páč to tý naší Fajfce děsně kazím
|
jajdule
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:30
- Nahlásit
PetraK
a koukejte, prosim, s Fajfkou zatřepat, když já nemůžu pro vzdálenost
no, přímo s "Fajfkou" se neodvážím ale s paničkou bych to zkusit mohla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:34
- Nahlásit
jajdule
PetraK
koukejte, prosim, s Fajfkou zatřepat
no, přímo s "Fajfkou" se neodvážím
ale s paničkou bych to zkusit mohla
jo jo však to potřebuju jak sůl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:38
- Nahlásit
Ááááá, koukám, že se tu bude dneska někdo hodně natřásat .... že by šla Petra zase na ples?
jajdule s Fajuškou netřes, ta ví moc dobře, co si o některých lidech myslet, ale s paničkou můžeš zatřást pořádně.... holka se má od své potvůrky ještě co učit
PetraK
je vidět, že........ ste zkrátka jedna rodina
mno, vidím tam několik zásadních rozdílů ...... za 1) nevyhledává křovíčka ... za 2) nemá mokrý gaťky ..... za 3) nemusí si ty gaťky fofrem stahovat a nakonec za 4) potopu způsobuje zásadně doma hopsáním
|
jajdule
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:42
- Nahlásit
Fajka
jo jo však to potřebuju jak sůl
když já se obávám, že budeme takový podobný povahy
brut
s Fajuškou netřes, ta ví moc dobře, co si o některých lidech myslet
jj, hlavně bych si tady už neťukla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:49
- Nahlásit
brut
holka se má od své potvůrky ještě co učit
jj má to ta naše Fája jednodušší, když jí někdo nesedí nebo nakrkne tak prostě na něj vlítne a je to
jajdule
když já se obávám, že budeme takový podobný povahy
noo to je přece dobřé o to líp mě pochopíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
no to sem na tom ouplně stejně,
esli my bychom neměli otevří Klup U větrnejch mlejnů , myslím, že členská základna by byla rozsáhlá
jajduleo,
přímo s "Fajfkou" se neodvážím
to jako fakt vůbec nechápu proč
brut
ftipný poznámečky jo??
že by šla Petra zase na ples
1) nevyhledává křovíčka ... za 2) nemá mokrý gaťky ..... za 3) nemusí si ty gaťky fofrem stahovat a
tydle tři aspekty vycházej z toho, že je to kluk
ten poslední je podružnej, rozhodující je výsledek. Je jedno, jak kdo potopu způsobí, ve výsledku stejně barák plave
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:51
- Nahlásit
jajdule
todle mi muselo dojít z hlavy do paty a zpátky, než mi to došlo
|
jajdule
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:57
- Nahlásit
PetraK
no, je tady s Váma fakt sranda, ale já už musím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:02
- Nahlásit
jajdule
no, je tady s Váma fakt sranda, ale já už musím
a jéje, další adept na kadibutku
Fajka
jj má to ta naše Fája jednodušší, když jí někdo nesedí nebo nakrkne tak prostě na něj vlítne a je to
bych řekla, že je v tom ještě vidět ta nadřazenost
PetraK
ftipný poznámečky jo??
mno a dete na ples nebo ne?
ten poslední je podružnej, rozhodující je výsledek. Je jedno, jak kdo potopu způsobí, ve výsledku stejně barák plave
barák neplove, jen kuchňa ..... a zatím ani ta ne, páč invalid ještě chrápe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:20
- Nahlásit
jajdule
ale já už musím
to je jasný, jinak byste pani dopadla jako tudle brůtofka , tak pozdravujte v křovíčku
brut
a jéje, další adept na kadibutku
eh si naběhla jájdule co?
mno a dete na ples nebo ne?
tak leda upírů
jen kuchňa
to mi připomnělo, jak jsem jako dítě vyplavila kůchňu já. dala jsem špunt do dřezu, že půjdu mejt nádobí. A že než to nateče, ešče si něco povyřizuju (zajet autíčkem do garage, nebo nějaká taková důležitost). Asi sem parkovala moc dlouho (to mi zvostalo do dneška) nebo co, zkrátka, když jsem přišla za půl hodiny do kůchně, byl dřez v podstatě rozlohou vody i v koupelně
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:23
- Nahlásit
PetraK
kuju za vycuc Takze je fsecko pri starym, akurat chudak Fajuska ma nejakej trabl. Takze Fajusce drzim pesti,aby vse dobre dopadlo.
Ostatnim preju peknej den a ja si zas vecir reknu o vycuc
A na zitra mi drzte vy - ceka me posledi zkouska a pak mam v podstate uzavrenej prvak
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:27
- Nahlásit
PetraK
eh si naběhla jájdule co?
jj, holka ještě nezná drobné niance naší mluvy a neví, že stačí drobná narážka a je to tam
tak leda upírů
paní, vy jste upír? Sem si nevšimla ... příště si s sebou vezmu česnek
to mi připomnělo, jak jsem jako dítě vyplavila kůchňu já
já taky, ale tím, že jsem iniciativně nalévala vodu do lavorku a přes konvičku si nevšimla, že už je lavorek plný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:30
- Nahlásit
Mathea
ceka me posledi zkouska
zas vembloudi? Nebo ňákej jinej živočišnej druch?
držet budu každopádně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:30
- Nahlásit
Mathea
na zitra mi drzte vy - ceka me posledi zkouska a pak mam v podstate uzavrenej prvak
určitě budeme držet, co se dá ....ale nevím, jaká zkouška vás, madam, vlastně čeká ... posledi vypadá sice zajímavě, ale se sleděma to asi mít nic společnýho nebude, že?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:34
- Nahlásit
PetraK brut
Ste fakt roury aspon se cek zasmeje tady s vama
Obecna sociologie, prvni ustni, dva kantori - jeden hodnej starik, druhej na prednaskach hroznej pohodar, ale pri zkousce evidentne dsnej ****, uz dost lidi vyhodil..
Takze ja si vytahnu socializaci nebo socialni komunikaci, nebo neco podobne hezkeho a hlavne pujdu k tomu hodnymu
ale se sleděma to asi mít nic společnýho nebude, že
kez by, kdyby to bylo aspon vo zradle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:43 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Mathea
Ste fakt roury
mno, ty by jsme do našeho Oryent Ekspresu porřebovaly ... aby byl dokonalej
Obecna sociologie,ja si vytahnu socializaci nebo socialni komunikaci, nebo neco podobne hezkeho
docela nudný téma, ale zvládnutelný .... hlavně nezmatkovat, zhluboka dýchat a nenechat se rozhodit hezkýma očičkama
kez by, kdyby to bylo aspon vo zradle
si tam ty sledě předstafte a máte hned zkoušku i se žrádlem ..... jen tak mimochodem, pokud je někdo na zkoušce "drsnej" a rád se předvádí, tak docela fungá si toho dotyčnýho představit buď ve spodním prádle ( dědkovským samozřejmě) nebo třeba v dámské krajkové noční košilce. Pak z čéka spadne tréma a je schopen uspět u zkoušky daleko líp a rychlejc
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:08 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
brut
docela nudný téma, ale zvládnutelný
Tak me z toho vetsina veci fakt bavi... akorat me do toho uziraj osobni problemy, tak se zas uci vo neco hur no. Ale zmatkovat ja budu, to ja se znam Ale je to fajn, je to takovy povidani proste.. navic spoustu veci znam uz jen z pripravy na prijimacky na psychologii.
si toho dotyčnýho představit buď ve spodním prádle
nepomaha Mi pomaha akorat jistota, ze to umim
A pac to budu fsecko umet, dostanu jednicku a pak uz si budu jezdit akorat pro zapisovani zkousek a zapictu
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:10
- Nahlásit
A vubec, nejdulezitejsi je mit sesivacku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:33
- Nahlásit
brut
stačí drobná narážka a je to tam
sem chtěla něco napsat, ale rači ne, nenenene
paní, vy jste upír?
asi jo, ponocuju, voči mám jak dyš načurá do sněhu, přes den sem malátná /bych mohla bejt manželka vod frontmena z Činasky /, tak asi budu upír.
a přes konvičku si nevšimla,
tomu naprosto rozumim, takovýdle detajly sou podružný
Mathea
evidentne dsnej ****, uz dost lidi vyhodil.
fšeho dočasu, jednou se to votočí a někdo vyhodí jeho
osobni problemy
e-e-e, to je blbý, pomoct asi nemůžem co?
A vubec, nejdulezitejsi je mit sesivacku!
omyl omyl omyl, hlubolkej omyl. Dyš máš sešívačku bez žrádla je Ti co? Je ti .. k ničemu. Takže nejdůležitější je mít co? ŽRÁDLO DO SEŠÍVAČKY.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:56
- Nahlásit
PetraK
fšeho dočasu, jednou se to votočí a někdo vyhodí jeho
Ale tak von byl faakt na prednaskach desne v pohode, vtipnej, umel to podat.. No ale pri zkousce je prej jak manas.
e-e-e, to je blbý, pomoct asi nemůžem co?
ne, todle si vyresim sama a mozna velmi rychle Zivot umi bejt hnusnej, ale co, pujde se dal... Mozna tak protrepat jednu palici, aby se konecne vzpamatovala, ale vo to se pokousim uz nejakou dobu a furt nic...
ŽRÁDLO DO SEŠÍVAČKY.
Jako a k cemu ti je zradlo, dyz nemas sesivacku? A nebo se pak da vzit este jehla a nit, ale to je silne neprakticky a navic zdlouhavy..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 12:17
- Nahlásit
člověk si jednou pospí a zas je tu toho jask nas... naseto
brýýýý rááánooooo, uáááá to jsem si ale pospinkala
bohužel proto, že jsem nespala celou noc tak si to snad zasluhuju
PetraK
jasně že to vo dementíkách neberu vážně, jen nevim až sem nakoukne pani chovatelka, jestli mi ho dá
Fajka
ahoooooj paníí, tyjo co ti zas vyvedla ta pixla vod kompotu??? když nestihneš mailika tak to proberem v pátek na véče ju? vyklepaná už budeš z prochajdy, tak aspoň bdueš mít místo na jídlo
jdu zkusit něco sníst, tak ne že až přijdu bude tady dalších 5 stran
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:43
- Nahlásit
Mathea
Ale tak von byl faakt na prednaskach desne v pohode, vtipnej, umel to podat.. No ale pri zkousce je prej jak manas.
šak jo, ale jednou dojde někomu trpezlivost a vyhodí ho voknem třeba
tak protrepat jednu palici, aby se konecne vzpamatovala, ale vo to se pokousim uz nejakou dobu a furt nic.
ách jo . No de vo pár věcí:
jednak - jak moc důležitá je ta věc, kvůli který se tou hlavou třásti má
druhak- jak moc stojí ta makovice za to, aby se s ní potřásalo předlouze
třeťjak - taky důležité jest, jak jest hlavou potřásáno (neboli ženy jsou z Venuše a ty druhý, ty sou z Marzu, takže nám vobčas úplně jako nerozměj)
vemte si k ruce sešívačku (aji se žrádlem), ať se vám dobře přemejšlí a tydle tři body si rozeberte.
Jako a k cemu ti je zradlo, dyz nemas sesivacku
no nažeru se aspoň já. Zelenina je hladová - včera sem měla k večeři brokovnici zapečenou v mikrovlnce s plátkem sejra, tetkon zas zeleninovej talíř.... sem hladová no. Klidně budu žrát žrádlo do sešívaček
Janiii
uáááá to jsem si ale pospinkala
čuchám, čuchám VRAŽDU!
jestli mi ho dá
nedá. Ale možná ani neprodá
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:51
- Nahlásit
PetraK
Klidně budu žrát žrádlo do sešívaček
Pani, vy ste ale fakt jako uplne pitoma, se tu zas lamu smichy Hladova sem taky, pac nezeru z nervu! Blbka
tydle tři body si rozeberte.
to je prave vono, ze ja si je rozebrala a ten vysledek je dost smutnej Ale tak treba prijde zazrak, ze...ehm..
Jsem u 11 votazky ze 13, este tisknu a SESIVAM (tralala ) dalsi matrose a snad to zejtra nejako uhraju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:05
- Nahlásit
Mathea
en vysledek je dost smutne
ste si tim stopro jistá?
pak vás moc nepotěšim. čím dříf do toho říznete, tím líp, ale musí jít fakt vo zásadní věc!!!!, esli nechává fusky kopnutý pod kanapetem, tak to se nepočítá, fusky pod kanapem vyváží jiný věci.
Pro mě třeba je neslučitelný se životem:
alkahůl v míře nepřiměřený a tudíž poté člověk nespolehlivý
drogý
nemakačenko
žárlivec
sobec
a mamánek.
S timdle totiž člověk nic nepořeší. To se předělat nedá. Páč člověk se předělat nedá. V ničem a s těmadle zásadníma věcma se soužít prostě nedá. přes to vlak nejede.
Nuž tedy budu držet palce, abyste zejtra prospěla a taky vyřešila nejvhodněji potíž.
SESIVAM
takže máte co jíst , evidentně
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:12
- Nahlásit
PetraK
2 z 6 sedej...a mam to presne tak plus este jedna dulezita vec neslucitelna se spolecnym zivotem z myho pohledu. Fusky pod kanapem je pro me to nejmensi, vime? Se holt neda svitit...jen ten zazrak Ale jak si psala.. cek se predelat neda
takže máte co jíst , evidentně
pch, ja nejsem tak hamizna jako vy! Co by pak jako papala sesivacka?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:15
- Nahlásit
PetraK
brokolice zapečená v mikrovlnce, zeleninovej talíř, pani a vy mi chvíli vyprávějte vo vorvaňovi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:17
- Nahlásit
Mathea
2 z 6 sedej.
au. Jestli to tak skutečně je - Já vo tom vim prt!!!!, tak ať vás nesměruju blbě, to bych nerada!! - tak ruce pryč, než bude pozdě. Bolí to, bude to bolet, ale BOLELO BY TO VÍC, kdybyste to neudělala. Je dobře, že máte hlavu, která je funkční (teda jen f tomdle ohledu, pochopitelně, jinak ji máte na prt ) a dokážete si to uvědomit a nezavírat oči s tím, že se něco změní.
Tak no, nezávidím vám to, ale budu na vás myslet.
papala sesivacka
mohla byste jí tam nadrobit třebas.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:19
- Nahlásit
Janiii
vorvaňovi
sem vorvaň, sem vorvaň ááá co na tom!
Enem chci bejt chvilku zdravej vorvaň
víte co to bylo za trest, když jsem šla po ulici a .......... pekli tam klobásky?????? ááááá ta vůůněěěě budu na ní večír u brokovnice vzpomínat se slzou f oku
|