Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 20:11
- Nahlásit

brut
mladej má dole dlahu s tím, že snad sádra nebude potřeba.

tak tetkon jen, aby mu dali dlahu ešče na hlavu, aby se popral s tou latinou a bude to mít v cajku, hošíček . Už na tom pracuje? Je určo táágle malinkej . co?

tak zítra držím palce, ať je nějaký posun. A potkáme se zítra?

Janiii
jé dík za pochvalu paní

MILÉ DÁMY, ZKRÁTILA JSEM VÝRAZNĚ VLAS V DOMNĚNÍ, ŽE PRODLOUŽÍ SE ROZUM. TAK TETKON ČEKÁM NA VÝSLEDEK

P.S. doma jest podivení převeliké

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 21:33
- Nahlásit

PetraK
ZKRÁTILA JSEM VÝRAZNĚ VLAS
foto! foto! foto!

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 00:06
- Nahlásit

PetraK
ČEKÁM NA VÝSLEDEK
nejste sama pani.. tak jaka? naky prvni vlastofky?

..a taky ciii foto! foto! foto! (mate zas DM uces, nebo spis vohlotky jak onda rosnicka? )

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:33
- Nahlásit

StaHi

naky prvni vlastofky?

esi se daj počitat ty co si začly stavět hnízdo v pokoji minulej víkend??

Jinak furt staf setrvalý, vyspala sem se na to, du se nadějně kouknout do zrkadla, esli teda ráno skrzevá zkrácenej vlas uvidim Ajnštajna a prt. Zas tam byl Bépěthoven kříženej s anarchistou. Uvést hlavu do stavu v kterym byla po odchodu z kadeření se mi nepodařilo tudíž: spíš bych to viděla na tu rosničku. No a nebo, možná něco jako vyrobil Fefin Viky. To možná spíš :-D

Janiii

foto! foto! foto!

ste snad magor pani? Od fčéra už nésu blbé /proto sem si nechala zkrátit ten vlas/, takže se nebudu vokazovat, dříf dokud nebudu vypadat jako, že vypadám. Tetkon by se řezal celej čézetpes

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 11:02
- Nahlásit

PetraK
Tetkon by se řezal celej čézetpes
šiš pani stačí poslat foto do mailu neeee? se nemusíte ukazovat národu, když nechcete

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:01
- Nahlásit

Janiii

no jo, tak já něco spáchám, ale nebude to hnedkaj, páč dneska dem hopikati, zítra s Ešusí manžou picbůmkou na společnou prochajdu (to zas bude maso!!!! -voba to maj v makovici vymydlený jak podlahu, takže to podle toho i vypadá ) v práci už na mě koukaj jak na nepřizpůsobivou, páč nestíhám jít s nima do hopsody. Teda takhle, když já bych dorazila do hospody /po hopikání a pokusu o zcivilizování se/, tak tam už buď nebudou a nebo budou pod vobrásek

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:18 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

zítra s Ešusí manžou picbůmkou na společnou prochajdu (to zas bude maso!!!! -voba to maj v makovici vymydlený jak podlahu, takže to podle toho i vypadá
PetraK
tak to koukej v neděli na novu na zprávy, bude tam určitě něco z pražský zoo páč až tam vlítne berni s montíkem ... ojojojojoj
edit - a to je samozřejmě předem necháme vylítat na zahradě, aby se měli čas řáááádně oslintat, Montík unavit (asi pak bude jezdit po žologický vláčkem ), a tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:25
- Nahlásit

Janiii

páč až tam vlítne berni s montíkem .

a dyš budou zlobit moc, šoupněte je ke kasuárovi, ten je srovná hned . nechápu proč zrovna z tohodle ptáka byl Ešus celej hyn, to je tak nebezpečná sviňa a von se z něj zrovna musí zjevit.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:45
- Nahlásit

Dobré poledne nebo spíš odpoledne dámy

Jsem zpět od lékařské vědy a těším se na klídek, který snad do konce týdne budu mít... teda jestli nezardousím piraňu, která se v noci rozhodla, že bude pořádat závody v běhu přes překážky... bohužel, tou první překážkou sem byla já. ...takže naše "úžasná" noc probíhala zhruba způsobem.
Mlask, mlask,... paničko, jsi vzhůru? Mlask, mlask... "Al, lehni a spi". Piraňa zalehla, počkala až zavřu oči a skočila na mně, rozběhla se okolo sedačky, skočila na ní, pak rovnou opět na mně a to prosím během pár vteřin několikrát. Když se mi jí povedlo odlapit, tak se posmutněle přemístila pod sedačku a počkala, dokud nezačnu usínat..... no a pak vše zopakovala.
V půl pátý jsem nevydržela a vyšoupla jí na chodbu. Vzala jsem si k sobě Bruta

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:52
- Nahlásit

brut
a co ti řekla lékařská věda?
já teprve peču v troubě kuřátko, takže mam ještě vlastně dopoledne odpoledne začíná po obědě
Al je šikulka, ví jak na paničku a Brut byl pak hodnej?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:53
- Nahlásit

brut

bohužel, tou první překážkou sem byla já

to je jasně igelitní péf! Má talent, pojďte dneska s námi hopikat

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:02
- Nahlásit

Janiii
a co ti řekla lékařská věda?
vysadila prášky s tím, že po 4 dnech mám naklusat na rozbor a kultivaci, apk se uvidí.... bohužel viditelné zlepšení nenastalo, tak snad alespoň to vnitřní.

Ovšem ten Petry Oryent Eksprés bych potřebovala jak včéra, tak dneska... takhle mám smolíka a musím neustále hledat hajzlíky, což je kupodivu v dnešní době docela problém

já teprve peču v troubě kuřátko, takže mam ještě vlastně dopoledne
u nás je k obědu houbová omáčka z čerstvých hříbečků

Al je šikulka, ví jak na paničku a Brut byl pak hodnej?
jaká šikulka? Svině je to .... si myslí, že se s ní v noci budu honit po obýváku nebo bude hnípat na mým břiše ... prd, za trest chrněla v chodbě a se mnou spinkal hodný Brutíček

PetraK
to je jasně igelitní péf! Má talent, pojďte dneska s námi hopikat
děsně intelgentní ...talent možná má, ale já nemám tu kolobutku, tak holt bude doma.... navíc hárá a je v nejlepším. Chceš trénovat odvolání Ešusa od hárafky? Tahle psům strká zadek do čumáku a ještě se diví, když jí táhnu pryč

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:26
- Nahlásit

brut

neustále hledat hajzlíky, což je kupodivu v dnešní době docela problém

todle je fakt k pos*ání. Někdy doslova

a z čerstvých hříbečků
fakt rostou??

Svině je to
tak moment ujasni si to. Mluvíš furt ešče vo čokloj, nebo už tetkon vo kočce?

Chceš trénovat odvolání Ešusa od hárafky

a jo vona hárá, já na to zapomněla. No ale šiklo by se nějakej ten nácvik. Páč tetkon je to peklo u nás. Skončí jedna, začne další. Včera jsme potkali čerstvě rozháranou pudlici, tak to šlo. když teda pominu ten fakt, že ten vůl zrzavej šel přemlouvat paničku - seděla na lavičce, tak jí vylezl na hlavu , že aby vysvětlila tý svý holce kudrnatý, že von je ten nejlepčí kryč v okolí. To je jeho taktika, dyš ho dáma odmítne, navembluje se k majiteli a úpěnlivě si žádá jeho podpory pro své záměry

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:45
- Nahlásit

PetraK
todle je fakt k pos*ání. Někdy doslova
fakt jsem netušila, kolik jich zavřeli a už neobnovili ....

fakt rostou??
mno, na bramboračku a omáčku to je, ale že by se daly sklízet kosou, to teda ani náhodou...

tak moment ujasni si to. Mluvíš furt ešče vo čokloj, nebo už tetkon vo kočce?
mluvím o černý, žíhaný, potfoře ....takže o čokloj

Včera jsme potkali čerstvě rozháranou pudlici, tak to šlo.
mno, já včéra zjistila, že je Al chtivá...takže mám pestřejší venčení, výměnu psů v místnostech atd. Ale díky tomu snad odhárá v rozumnou dobu a nepotáhne se jí to do července

To je jeho taktika, dyš ho dáma odmítne, navembluje se k majiteli a úpěnlivě si žádá jeho podpory pro své záměry
u mně by teda nepochodil ...ta představa Ešusopiraníí štěnítka je dostatečně děsivá

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:52
- Nahlásit

brut
u mně by teda nepochodi

neznáš jeho spolehlivé přesvědčovací methódy

mno, já včéra zjistila, že je Al chtivá.
todle musí být období na palici. Hlídat nejen čokly co se srocujou, ale v tuhle dobu i tu davajku co se z feny stane

VÍŠ CO??? LETÍM ZA WAMI

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 14:01
- Nahlásit

PetraK
VÍŠ CO??? LETÍM ZA WAMI
jsi zlatíčko

neznáš jeho spolehlivé přesvědčovací methódy
znám Brutíkovy a bohatě mi stačí

todle musí být období na palici. Hlídat nejen čokly co se srocujou, ale v tuhle dobu i tu davajku co se z feny stane
naštěstí se u nás nikdo nesrocuje, asi vědí, že by z nich moc chlupů nezbylo, páč by jim Brut vyprášil kožíšek

Ale davajka je hotový neštěstí... doslova a do písmene... vidět, ajk strká zadek psovi do čumáku a vrtí mu s ním před tlamou je opravdu síla

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 15:36
- Nahlásit

brut

bylo to prima! Jen hrozně krátkýýýý. Zdrbli jsme čokly a víc nestihly

znám Brutíkovy a bohatě mi stačí

já nechci Brutíkovi upírat velkou dávku nadání, ale eslipak umí udělat žádostivej preclik?

strká zadek psovi do čumáku a vrtí mu s ním před tlamou je opravdu síla

to proběhne záftra. Jak jdeme s Ešusí manžou na to společný venčení. Ta kuwa provokatérská - a to nehárá!!(preferuje bezpečnej seks) - jde a odloženýmu Ešusov stoupne nad hlavu a vrtí mu tam zadkem!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 15:45
- Nahlásit

PetraK
bylo to prima! Jen hrozně krátkýýýý. Zdrbli jsme čokly a víc nestihly
jj, s wami se mooooc dobře povídá a čas děsně letí.... to znám z vlastní zkušenosti

ale eslipak umí udělat žádostivej preclik
hmmmm, musím říct, že preclík teda neumí , ale má super odvolání od hárafky ... "Brute!! Víš, že nesmíš, tak se koukej hodit do klidu: Je moje!!! Nebo se di zchladit do kýble"
Načež Brut se otočil, došel ke kýblu s vodou, strčil tam hlavu a kýbl zvrhl....sem se mohla popo.., páč měl tak blbej výraz, jako snad ještě nikdy

Ta kuwa provokatérská - a to nehárá!!(preferuje bezpečnej seks) - jde a odloženýmu Ešusov stoupne nad hlavu a vrtí mu tam zadkem
piraňa na Brutův čumák nacouvá, pak ho přeskočí a zadnici mu nacpe pod nos a završí to pořádným štulcem do krku

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 19:51 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

hoj šici
jsem zpátky a zlatíčka bytová to vydržela, i když mě to teda stálo celou stofku navíc, bo mi ten dřívější ujel (ale viděla jsem ho ujíždět! ), tak jsem tryskem doběhla k přepážce, rozrazila dav, koupila si místenku na pinďolíno a uřícena jsem padla mrtfa tam...

když nic, tak jsem dorazila aspoň vo celých 10 min dřív, než tím rychlíkem, co jsem chtěla jet...

PetraK
mooooc krátký
pani, jste úžasná osůbka a jsem ráda, že jste se pro mě utrhla a příště vymyslím nějakou návštěvu vyloženě nadýl, bo myslím, že my dvě tu klapačku taky nezavřem jen tak...

a děkuju za uvaříno, jste pašák, mooc dobrý to bylo, ještě že jste si to nenechala sežrat šecko

brut, PetraK
a se voběma omlouvám za nemístný trapasy, to jsem celá já, jako hubu nevymáchanou a voprsklou
mrzí mě vobojí, jak nemístný humor naprosto zcestný a z něčeho, o čem se NIKDY nežertuje, tak snahu o sežrání voběda... mám černý svědomí a bude mě hrýzt dlouho a důkladně...

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 23:17
- Nahlásit

fotkýýýýý
aneb kdo máte čas, na kečupu je už druhá část fotek z agi ve Větřkách

uf, teď ještě dodělat z tohohle víkendu agi závody v Suché a Třinci... a o víkendu se fotí zas...

doufám, že se fotečky budou líbit stejně, jak ty první...

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:13
- Nahlásit

wami
fotky jsou super úža a bomba je ten velkej pudl s copánkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:15
- Nahlásit

wami

, bo mi ten dřívější ujel (ale viděla jsem ho ujíždět!

DO HAJZLU To mě hrozně mrzí , hlavně kvůlivá hafanům, i když i skrz další čekání, ale kvůli nim víc. sákra

eště že jste si to nenechala sežrat šecko

ste naprosto praštěná pani. Já sem nejdřív řikala, že neřeknu nic a nechám vám to fšecko, ale pak sem zamáčkla slzu a si řekla, že ste člověk psí, tak vás to nerozhodí, tož jsem si vo svý řekla

a se voběma omlouvám za nemístný trapasy,

seš normální? Jaký trapasy? Hlavně aby to kláplo a viděli jsme se častěji.

fotkýýýýý

Budu muset nejdřív vydejchat ten Ešusí fčerejšek, abych se mohla podívat na fotky s překážkama . Jako kdybychom se o tom včera nebavily, že jo?? Nejdřív jsem byla nadšená, jak nám jde vícero věcí za sebou (3x překážka, tunel, kladina i se zónama.) Jenže pak začal cvokatět z Peruánský naháčky - nevim teda jako do společnosti chodit nahá, dyš vim, že tam budou chlapi .....), měsíc doháraná, to je prej ten pravej parfém., von je fakt prasák. A když prej mu to kazim, bude von kazit překážky, takže nedal 3 slovy tři překážky?? za trest mu musel donýst mikinu, hájzl jeden.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:22
- Nahlásit

wami
tahle je bombová

pěkně cedilo co? Líbí se mi kapky zachycený na těch prvních fotkách, pak ke konci už je to slušnej doják , podle tý tmy.

jéé heleee, vižlí sestra!

těžko říct, kdybych měla vybrat tu nejlepší a ten józefpšík je bombovej

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:25
- Nahlásit

Jo a ještě projeďte si poslední fotky rychle za sebou od 684 do 688, uděláte si z toho film

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:25 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

wami
zase sem ranní hodinku strávila nat fotkama!!!
Měla bys to sem dávat něgdy votpoledne,nebo navečír,takhle pak nic nestíhám.
Ale opjet nemaj chybku.

PetraK
Mě taky dostal jezefčík a pak eště pudloidi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 10:19
- Nahlásit

jablunka
hele taky je dobrej ten fox převlečenej za zajíce

zase sem ranní hodinku strávila nat fotkama!!!
je bezohledná, žejo?

brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 10:32
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Mám vyvenčíno a jsem pěkně splavená, jaký je tam vedro. S Brutem sem obešla louku, došla k řece, že by se vykoupal.... koukal na mně jak na pitomce a hledal Al. Tak jsem usoudila, že bez ní prostě do vody nepůjde a otočila to směrem domů. Piraňa byla na procházce jinde. Lítala jak střelená a děsně se lekla zajocha, kterej jí vyrazil před čumákem.

wami
se voběma omlouvám za nemístný trapasy, to jsem celá já, jako hubu nevymáchanou a voprsklou
mrzí mě vobojí, jak nemístný humor naprosto zcestný a z něčeho, o čem se NIKDY nežertuje, tak snahu o sežrání voběda... mám černý svědomí a bude mě hrýzt dlouho a důkladně...

si střelená, víš to? Nevidím žádnej důvod, aby jsi se musela omlouvat.... nemístný humor máme taky a i z věcí o kterých by jiný smrtelník nikdy nežertoval. Jen ten oběd jsi mně teda neslupla.... to bude určitě příště

aneb kdo máte čas, na kečupu je už
naprosto úžasný a myslím, že ještě zajímavější než ze soboty, díky tomu dešti ... holt je vidět, že máš nejen cit pro fotku, ale i dobré očíčko

Na Suchou se těším

PetraK
Jenže pak začal cvokatět z Peruánský naháčky - nevim teda jako do společnosti chodit nahá, dyš vim, že tam budou chlapi .....), měsíc doháraná, to je prej ten pravej parfém., von je fakt prasák.
chceš trénovat odvolání a funkčnost s hárafkou? Piraňa bude k dispozici....ale tak za týden, až nebude v nejlepším. Pak jí pozornost psích kolegů děsně obtěžuje a začne to dávat patřičně najevo.... tak by mohl Ešusek s ní strávit nějaký čas a třeba by ho "voňavá" slečna znechutila...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:14
- Nahlásit

brut
třeba by ho "voňavá" slečna znechutila

tak todle je hektofór!! na to zapomeň. Když mu baba voní a zaujme ho, tak mu může rvát žiletkama kůži z těla a jeho to ještě víc rozrajbuje. Peruánka by mohla vyprávět

nicméně tréninku se nebráním, naopak

brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:20
- Nahlásit

PetraK
tak todle je hektofór!! na to zapomeň
mno, snaha byla

nicméně tréninku se nebráním, naopak
dobrá, až bude Al jen vonět, ale nebude mega chtivá, tak se domluvíme a přijedeme za váma na venčení .... jen mně budeš muset navigovat, aby jsme se sešli na nějakém dobrém místě ... nejlépe na zastávce autobusu nebo tramvaje ( hlavně počítej, že pojedu buď ze Smícháče nebo z Hlaváku, odkud, se rozhodne podle počtu přestupů a délky trasy)

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:31
- Nahlásit

brut
mno, snaha byla

pani to je MARNÁ LÁSKY SNAHA. VON JE DEMENT. Furt to řikám, že se měl jmenovat Dutá Hlava z Omezenic v tomhle je fakt běsnej.Von jako i snahu vnímnout má, ale se mu to tam nedostane no . Kamarádka se dycky směje: "jen se na něj koukni dyk to má napsaný na čele-Já bych chtěl, chtěl bych tě poslechnout pánčičko hrozně moc, ale N E M Ů Ž U U U U vona je úžasná!" Páč to tělo udělá ten požadovanej pohyb, hlava se i za mnou votočí .........., ale pak ho to přemůže a katapultuje do prostoru. Pak ovšem následuje moje katapultace do prostoru A včera? To fakt nechápnu- já teda nevěděla, že ta fena hárá, ale vidím v dálce psa, jak ho připínají na vodítko, tak jsem Ešusa v pohybu zastavila na čekej, druhej pes co tam s námi byl, letěl do předu, tak jsem byla hrd, jak ten můj čokl poslouchá a na dálku a když jsem pak zjistila, že hárala, vyrostla jsem ještě o fous víc. pak mi spad hřebínek, když jsem si vzpomněla na Peruánku , jak jsem ho furt musela citýrovat a dozorovat, jinak by jí pokoj nedal. On třeba i zvostal vodloženej, ale jak byli na volno, už jí otravoval a v hlavě průvan a já nemám ráda, když čokl druhýho, kterej o to nestojí otravuje

, tak se domluvíme a přijedeme za váma na venčení

tak joooo! můžem třeba tady na Cibuli- to je u Waldy. čéče a mám dojem, že jeho spíš ukočíruju u háravky, než u feny po hárání-je nějakej ouchylnej.

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání