Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:55
- Nahlásit

PetraK
no já doufám ale, že bude kolaudačka alá Gerda!
zahrada je dost velká a zahradníků mám málo

dík! A víte huž to místo? Já bych podle toho rovnou mohla posoudit, esli mě z práce pustěj na chvíli čili nic.
vím... ale buď písnu do mejlu nebo cinknu founem ... si vyberte

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 15:15
- Nahlásit

brut
vím... ale buď písnu do mejlu nebo cinknu founem ... si vyberte

já uš du dom, tetkon přesně, tak dyštak SMS třebas.

Páčko všem a nepřežerte se

Mathea
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2009 15:06
- Nahlásit

Nazdar znecky, je mi jasny, ze dyz je vikend, tak taj zas nikdo nebude na pokec.
Fsem chci podekovat za gratulace. Mam vlastne uzavrenej prvak, ale nejak to vzhledem k dalsi situaci moc nevnimam.. a tamto je v reseni, nicmene je to fsecko na pendrek.
Aspon ze taj mam tu blaznivou tetku Fifi, pojedu k ni, abych mohla drobet dejchat.
Tak preju peknej vikend vsem.

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2009 19:39
- Nahlásit

nazdár baby co tu nejste
tak zaprvé - večeře a posezení s Fajkýšovejma bylo uplně super nacpali jsme si bříška a kecali, a kecali, ... až bylo najednou jedenáct večír
zadruhý - asi se vám fakt svěřim do rukou s tim česáním, protože opět výsledek takřka nulový!!!! slečna tam měla kromě mě ještě jednu zákaznici, protože já mam přece krátký vlasy tak si myslela že se to jen vyfouká a pudu
fakt nevim jestli chci tak strašně moc, když chci nechat někde v kadeřnictví hříšný prachy za zkoušku účesu?????????? (ani dneska mě ta zkouška nestála ani korunu, ještě že tak ...)
Mathea
pani pendrek nebrat vim že některý věci se neřešej zrovna dobře, ale někdy to prostě jinak nejde ...
a pozdravujte tetu Fifi

Mathea
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 18:47
- Nahlásit

Janiii
prave sem zjistila, ze snad ty veci zacinaj dotycnymu dotejkat... uvidime, ale svitla zase nadeje na zazrak...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 23:16
- Nahlásit

Dobrý večír milé dámy

Jen ve stručnosti.... zítra zde budu až večír nebo v pozdním odpoledni, páč nám vypnou elektriku. Bohužel se to samé bude opakovat v úterý.

Jinak my měli víkend mocinky krásnej. Včera jsme byli ségru podpořit na jejím projektu Hyperaktivity a strašně jsme se přecpali.... navíc jsem vezla domů hafo bašty, takže všichni byli maximálně spokojeni. No a dneska jsme byli v chatě na houbách. Sice jich moc nebylo,ale bramboračka už je skoro slupnutá a ještě mi na zítra zbyly hříbky na omajdu.

Tak Vám přeji pěkný zítřejší den, moc toho nenaškrabte, ať nemusím dočítat litánie a těším se zítra večír

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:23
- Nahlásit

FUjtajbl ve spolek při pindělku

nevím jak ostatní, ale já jsem vyřízená jak žádost. To skrzevá to blbý pindělí. Nevim, proč se rovnou člověk nemůže probudit a aby byla třeba středa

U nás víkend též veleúspěšný, páč jsem nejdřív začla zvelebovat jednu starou židli a pracovala se šmirglpapírem. Bez rukavic, takže ruce hásky pošmirglovaný. Pak jsem se jala sekati trávu, opět krafka bez rukavic, takže........... výsledek??? páč jsem tu mokrou a posekanou trávu furt vyndavala ze sekačku - MÁM DNESKA RUCE V KVALITĚ AUTOMECHANIKA. Takže naprosto černý a špinavý.

A taky jsem vyrobila další hopikací překážku. Jen nám trénink trochu narušil zajíc, kterej se na nás přišel podívat

brut

Brůtofko, škoda, že to nevyšlo, ale v tom dešti jsem měla obavy, abyste někde nezůstali viset v úvoze musíme se příště nějak líp domluvit na počasí. Ale je to škoda, buchta byla, ciabatta byla, zatopila jsem, abyste měli teplíčko. tak příště prostě.

Janiii

nacpali jsme si bříška a

a do pytliku nám nic nevzali
Kde jste nakonec byli?

hele a tos byla u tý stejný krafky kadeřnický, nebo někde jinde?? To je fakt taková námaha pro ty nány, že můžou mít kšeft? ach jo, ať žije česká představa o podnikání.

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:34
- Nahlásit

PetraK
FUjtajbl ve spolek
fujtajbl i tobě
nacpali jsme si bříška a

a do pytliku nám nic nevzali
Kde jste nakonec byli?

byli jsme v Baladě, a mooooc pěkný a mooooc dobrý
hele a tos byla u tý stejný krafky kadeřnický, nebo někde jinde??
jinde jako tahle slečna aspoň byla šikovná, asi bych se jí do péče svěřila ... ale sakra já to chci na tý hlavě vidět hotový, a nééé že se nechám překvapit 24. července

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:02
- Nahlásit

Janiii
fujtajbl i tobě

a Frabcůf nápoj - máš?

byli jsme v Baladě,

ááááách jo. Taky chci do balady! Jejich cikánskej špíz mi vhání slzy do vočí .

, a nééé že se nechám překvapit 24. července

uklidnim Tě chceš?? Sem tři neděle před svarbou zašla ke kadeřnici se nechat přistřihnout. Nosila jsem DM účes. a zapomněla jsem ji poinformovati o svarbě. což jsem napravila až v momentě, kdy mi krásně vyholila vlasy nad uchem . Závoj sková šécko

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:10
- Nahlásit

PetraK
to bych mušela mít závoj hustou záclonu, co mam v koupelně nebo ještě lepší!!! jak jsou takový ty závěsy do sprchovýho koutu! ty schovaj všecko

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:18
- Nahlásit

mám radooooooost právě jsme domluvili nedělní výlet do Zoo s miláčkem Montíkem a aby nás nešlo málo, tak půjde ještě kamarád s manželkou a s roční holčičkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:42
- Nahlásit

Janiii

to bych mušela mít závoj hustou záclonu

a co teda zkusit todle???

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:44
- Nahlásit

Janiii

nedělní výlet do Zoo

jé taky bych šla do žolooo! No musím zas počkat na podzimek. V tejdnu to nestíhám asi.

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:46
- Nahlásit

PetraK
pani dík za vobrázek, už vidim kadeřnici jak jí ukazuju "chci na hlavě tohle, a starej se"

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:48
- Nahlásit

Janiii

"chci na hlavě tohle, a starej se

vono u tědle dvou by to asi stejnak ale bylo jedno, ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:50
- Nahlásit

no nic, konec srandičkám - jdu cvičit
páč jsem si koupila osobní váhu, která měří tuk a vodu v těěěle, a navíc si mrcha jedna pamatuje poslední vážení - a to prosím u 12 rozlišných osob ... no fuuuujtajksl to je

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:45
- Nahlásit

Janiii
Zisi, ty ses blazen! U nas doma nebyla ZADNA vaha dlouhy predlouhy roky, a i kdyz sem prinesla domu tu nejlevnejsi digi v Lidlu za 200, tak se matka hrozila

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:04
- Nahlásit

Mathea
Janiii

domu tu nejlevnejsi digi v Lidlu za 200, tak se matka hrozil

na zhrožování mi stačí zrcadlo ešče se mučit s váhou. Kerá je navíc chytřejší jak já, páč že bych si pamatovala váhu svojí je nereálný. Natož dalších jedenácti lidí

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:09
- Nahlásit

tu nejlevnejsi digi v Lidlu za 200,
tahle mrcha přechytralá stále taky jen 600,- měli tam i váhy za dva tácy a vejš - ale!!! možná ty dražší ukazujou míň, sáááfra

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:11
- Nahlásit

PetraK
jen probíhám, mrkat se tu můžu nadýl až odpolko, ale jsem chtěla vědít, jestlivá se vám podaří na zítřek si pro mně hurvat chvilku čili nic...?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:25
- Nahlásit

wami

čůs pani, hele měla bych mít tak 3/4 hoďky k dispozici. A jsem kousek od Smíchova. bude se to dát nějak zkoordinovat s Tvým pobytem tů? A

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:36
- Nahlásit

Cus zensky, posilam jedno prase. Sadlo melo narozeniny, a takhle vdechuje dorta. http://www.youtube.com/watch?v=OvwlQqPHoc0

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:52
- Nahlásit

Fifi
takhle vdechuje dorta
prej vdechuje, normálně si pochutnává až bude mít berni narozeniny, to vám předvedu vdechování teda pokud to stihnu natočit

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:58
- Nahlásit

Fifi

ty vole, GDY SE TEN PES NADECHUJE?????????????????

voni sou fšichni tak nenažraný! V sobotu k snídani byly servírovány ty hnusný zelený držky. Venku na zahradě pochopitelně. Než jsem si došla od misky k altánu opláchnout ruce, STÁL TEN ČOKL ZA MNOU S OTÁZKOU V OČÍCH :CO BUDE JAKO DRUHEJ CHOT?

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:07
- Nahlásit

PetraK
na zhrožování mi stačí zrcadlo
Tam ja cumim jen v akutni potrebe! Budto pred zkouskou, nebo dyz se mi udela jebak a musim ho znicit, a zcela vyjimecne, kdyz potrebuju mit naprosto debilni naladu!! a od chvile, kdy mam uces, kerej je ucesanej, kdyz je rozcuchanej, tak je to pohoda

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:17
- Nahlásit

PetraKty vole, GDY SE TEN PES NADECHUJE?????????????????
Po zradle. Behem nej jede na kyslikovej dluh, jako spravnej sprinter.
Janiii
teda pokud to stihnu natočit
Vrchovatou misu vdechla na tri 45vterinovy zabery. A takhle hlta vsecko, od mala, kureci skelet jednou skousne a polkne.

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:21
- Nahlásit

Fifi
A takhle hlta vsecko, od mala
jůůůů, naše spřízněná duše berni je teda na granulích, ale jejich konzumace připomíná vysavač na nejvyšší výkon

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:34
- Nahlásit

Fifi

nevim ale gde berou ten grif a jak dokážou, že nevdechnou i tu misku

Jo a se musim pochlubit, jako správný majitelce tasemnice mi zas vyšel článek
Tak kdo chcete kůknite :

http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esus-pes-sraz eci-0l6-/p_zviretnik.asp?c=A090607_182903_p_zviret nik_dru

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 15:11
- Nahlásit

Dobré odpoledne dámy

Jsme zpět od lékařské vědy... mladej má dole dlahu s tím, že snad sádra nebude potřeba. Je nadšenej stejně, jak malý dítko na pouti. S elektrikou nakonec nic nedělali, ale prý budou zítra pokračovat. Tak jsem zvědavá, co vymyslej.

Navíc zítra jdu na ko k obvoďačce, tak jsem zvědavá, jestli prášečky a bylinky zabraly.

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 19:19
- Nahlásit

PetraK
článek jak jinak než

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání