| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 15:31
- Nahlásit
PetraK
no vidiš, ani ATB nepotřebuješ, stačí, dyš má Oryjent Ekspres zpoždění
si nejsem jistá, takhle musím neustále chodit tam, kde je křovíčko
sem zvědavá, co zejtra řekne kontrola. Ale to se asi nedovim, páč odpolko už tu nebudu.
zejtra kontrola nebéééé, až po deseti dnech a to je v pondělí odpolko
nechápu, proč platíme poplatky
u nás to vím na tuty ... přijde domů synek... pustí telku, pustí komp, pustí rádio. Přijde domů mužskej... pustí telku, rádio a nojbůk .... přesně v tomhle pořadí...
Jdu na nádraží vyzvednout invalid pajdavý... tak jen doufám, že ho nebudu muset nést na zádech ( a navíc okolo je akutní nedostatek křovíček )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 15:46
- Nahlásit
PetraPipi(n)Kaaa
..nazdar, ja jen byste vedela, ze vim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 15:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
kde je křovíčko
pani ale uvědomujete si že ste f podstatě šťastná žena? Páč co dybyste bydlela na Sahaře???
zejtra kontrola nebéééé,
sem myslela, žes psala f pátek??????????????????????? No ale neřeklas kterej, to je fakt, tak to může bejt i pondělí
u nás to vím na tuty
áno áno, Pípa to měl stejně, však jsem teď ve čtvrťáku kvůli tomu taky dost řvala
Jdu na nádraží vyzvednout
esli budou mít taky zpoždění, tak mu to vystupování nezávidim
StaHi
nazdar, ja jen byste vedela, ze vim
zásah do desítky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 16:52
- Nahlásit
PetraK
pani ale uvědomujete si že ste f podstatě šťastná žena? Páč co dybyste bydlela na Sahaře???
na Sahaře bych neměla zánět močáku, ale zánět spojivek z písku
sem myslela, žes psala f pátek??????????????????????? No ale neřeklas kterej, to je fakt, tak to může bejt i pondělí
fakt? Sem myslela, že jsem psala za 10 dní, páč v tý době doberu prášečky
áno áno, Pípa to měl stejně, však jsem teď ve čtvrťáku kvůli tomu taky dost řvala
já řvu furt a je mi to nějak prd platný
esli budou mít taky zpoždění, tak mu to vystupování nezávidim
zpoždění nebylo, ale mladej si pěkně máknul.... od nádraží dom to máme cca 750m a ono hopsat po jedný s berlema je docela náročný na fyzičku ....alespoň hošík vidí, jak je mně, když se plácám za ním...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 20:26
- Nahlásit
all
hojky, příjemný podvečer přeji
a to tu zas nikdo není, což...? a já chtěla vejcuc
a jsem ráda, že se vám fotky líbí, taky jsem z nich měla celkem radost, ale vono je podstatnější, když se to víc líbí lidem okolo, než mně...
PetraK
MNo, ono je to nakonec trochu jinák, v práglu se mihnu 9.6., to je stejný, ale čas je jinej, nakonec budu na chvilenku (aspoň na pokec ) až tak 14, možná až 14.30...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 20:38
- Nahlásit
Fifi
to je normál basketák co má ta vobluda f tlamě jak kdyby to byl tenisák?
wami
budeš v Praze jo?a kde?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 20:43
- Nahlásit
wami
já chtěla vejcuc
dneska se nic zajímavého neudálo.... PetraK je Pipi, Fifi má dementíky, Apallucha čeká na návštěvu a to ja asi tak vše
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 20:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
davidkova renata
budeš v Praze jo?a kde?
jo, ale jen na otočku... (a bez psů )
ale snad o prázdninách něco vymyslím i na dýl, jestli se nás (mě a mojí bandy) někdo ujme
brut
kujíííí!
(OT - jsem nevolala, a asi jen tak nebudu, není k nalezení pořádný kontakt a nechci volat jen tak naslepo... )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 21:06
- Nahlásit
wami
zkusím od ségry zjistit něco víc.... nebo alespoň jméno. Ovšem dřív jak o víkendu to určitě nebude. Nebo ti na ní dám tel. a můžeš jí zkusit cinknout sama
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 21:47
- Nahlásit
brut
Ovšem dřív jak o víkendu to určitě nebude.
No, stejně bych se k tomu dřív jak příští týden nedostala, takže v poho... Třá si ségra na někoho vzpomene...
jsem chtěla stihnout fotky z neděle ještě dneska, neb mi o víkendu přibude hromada dalších, ale teda nevím, začínám umírat usínat, a jsem tak v půlce...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 06:52 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Čus baby........
Vás fšechny moc a moc žádám(bóže to je crcáního ).........zahlasujte tady Štěpánkovi u "pojídače pavouků " a "dobroty".Díky moc http://www.babyaukce.cz/foto1/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 08:34
- Nahlásit
fujtajbl ve spolek!!
brut
na Sahaře bych neměla zánět močáku, ale zánět spojivek z písk
a tetkon vo co - co je horší?? Voči vopuchlý, dřou, hrozně dřouuu, nejdou votevřít, máte strašlivou životní žízeň, potřebovala byste si vypláchnout voči, aby to tak nedřelo a! Neni voda! Ani kapka. Nikde žádný křovíčko, abyste ses skovala do stínu a neni voda! Řikáte si:"ach bóže, ach bóže, jestli neni lepčí bejt f čechách a mít zánět močáku"!
UŽ SE VÁM ULEVILO?
Sem myslela, že jsem psala za 10 dní
třeba ste chtěla napsat 10 dní - no možná to i napsala - ale vypadalo to jako kdybyste napsala pátek? to máte z toho, že píšete jako prase! Gdo to má po vás číst? Copak sem lékárník?
.alespoň hošík vidí, jak je mně, když se plácám za ním.
a neboli tomu se říká názorná ukázka
wami
až tak 14, možná až 14.30...
a kde se budeš pohybovat?? Že kdyby mi dali f práci volno???
jablunka
HOTOFSON, dneska mi to už víc ale nedá
Vás fšechny moc a moc žádám(bóže to je crcáního
P.S. a proč se s tim crcáš a nedáš to povelem?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 08:36
- Nahlásit
PetraK
HOTOFSON, dneska mi to už víc ale nedá
Děkuji......ale nevím,jestli tam není možný poslat jen jeden hlas.
P.S. a proč se s tim crcáš a nedáš to povelem?
Fšimla sis času u příspjefku......prostě mi to po ránu nemyslí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 08:38
- Nahlásit
Dobré ráno
jablunka
Huž to tam máš ten pavook je guutovej
Janii
Tak hlásim, že fčéra se byla přece jen protřepána ale Fájou když jí chytil amok po stopě a nechtěla si nechat nasadit kočíček tak jsme se zase předvedly Jináč dneska musíme hodit otěcka zum Kaštan v šest a pak už by jsme měli mít volno. Sice přijedou zaměřit zateplování a obklady ale to se neví vůbec kdy časově tak doufám že né až večer ...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 08:40
- Nahlásit
Fajka
Díky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
jablunka
ten pavook je guutovej
to jo vypadá dost echt vopravdově, fuj ble.
jablunka
prostě mi to po ránu nemyslí
nevim jak vy, ale já mám f tom případku ráno furt +
jo a mohla jsem hlasovat za každej vobrázek zvlášť, tak jsem tak učunila
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:01
- Nahlásit
PetraK
Seš zlatá!!!!!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:06
- Nahlásit
Fajka
no dřív jak v šest určitě nééé, to bysme museli huš ve čtyři odjíždět odtud, a to když dobře půjde, teprve Míra dorazí z práce ... takže já bych to viděla na půl osmou? fakt teď netuším, ale můžu ti písnout, až bude vyrážet z domova, a ty si k tomu přičteš dvě hoďky
a vyzvednem vás? nebo máme jet rovnou někam do jablonce? nebo nás vyzvednete u tatínka, nebo jak?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:08
- Nahlásit
jablunka
Seš zlatá!!!!!!!
Jóódleidýýýýý!! tak sem se konečně dočkala, furt jen bronz a nebo stříbro. Tetkon konečně zlatá! Uš jen hymna chybí a postavit se na bednu
JaniiiFajka
kurňa báby, taky na tu véču nemůžete jít třebas do Rakovníka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:14
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Fujtajksl, to je tam ale hnusně
Voči vopuchlý, dřou, hrozně dřouuu, nejdou votevřít, máte strašlivou životní žízeň, potřebovala byste si vypláchnout voči, aby to tak nedřelo a! Neni voda! Ani kapka. Nikde žádný křovíčko, abyste ses skovala do stínu a neni voda! Řikáte si:"ach bóže, ach bóže, jestli neni lepčí bejt f čechách a mít zánět močáku"!
vzhledem k mému odporu k místům, kde se vyskytují ve větší míře jedovaté potvory, tak bych na Sahaře nikdy nebyla.... leda by mně tam někdo unesl a to si myslím, že v mém věku a v tý finanční krizi v jaký jsme, vůbec nehrozí .... takže zánět spojivek nehrozí ( jinak ten jsem schopná chytit i v Maďarsku u Balatonu a pak s ním půl roku marodit ) ... ovšem neustálé běhání na hajzlík mně opravdu nebaví a chci se konečně pořádně vyspat....
to máte z toho, že píšete jako prase! Gdo to má po vás číst? Copak sem lékárník?
ojojoj, vy jste někdy něco po mně luštila, že víte, jak krásně píšu? Ste teď prozradila státní tajemství .....že doktoři a další personál píšou jak kocour levou zadní Dětičky chtějí vše jen tiskacíma, mužskej taky a koukám, že s váma to bude podobný
a neboli tomu se říká názorná ukázka
a jak je účinná uvidíme hned, jak bude zase schopnej běhat po svých
jablunka
... přidáno
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:14
- Nahlásit
jablunka
odhlasováno, hlasovala jsem ještě pro jednu fotku, ale ta vás zatím nemůže ohrozit a pavouk je boží, ikdyž jsem měla skoro osypky - pavouky já nerada, ani živý ani gumový
PetraK
kurňa báby, taky na tu véču nemůžete jít třebas do Rakovníka?
taky si nemůžeš přestěhovat chalupu na jeden víkend k jablonci? na pole pod taťkou nebo pod Fajkou by se vám vešla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:23
- Nahlásit
PetraK
tak sem se konečně dočkala, furt jen bronz a nebo stříbro. Tetkon konečně zlatá! Uš jen hymna chybí a postavit se na bednu
by ste z ní žuchla dólu, jak by se hnal Ešusek za nějakou svojí oblíbenou babou , tak zůstaňte stát na zemi, kde je bezpečněji
Janiii
Fajka
holky, Petra má pravdu... nemůžete jednou večeřet někde blízko, aby jsme mohly jít s váma?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:25
- Nahlásit