| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:39
- Nahlásit
Janiii
jestli žijete páč vod naší večeře ani vidu ani slechu tak jestli to na vás jako nenechalo nějaký následky
no véča byla výborná my ouplně v poho... to spíš nevím jestli se vám neudělalo mdlo při placení celé té outratičky
Jináč pro ostatní co asi neví.... příští véča bude Hilton nebo podobná hospůdka a na řadě s placením jsou ti co chtěli jít taky mermomocí s náma ..co si tak pamatuju tak pí Ešusková, Brutová atd
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:41
- Nahlásit
PetraK
vydrž prťka, vydrž a koukej napsat a nestrhni se jak péro v hodinách simtě
jj písnu určitě hned jak se strhnu jináč pro vače info, momentálně se dějí neskutečný věci ale budu včas referovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:43
- Nahlásit
Fajka
momentálně se dějí neskutečný věci
jen že seš to ty nedostaneš na butku - (vona ji stejně teda Gerda zas nechala votevřenou :mad
SEŠ NORMÁLNÍ? Todle napsat a neposkytnout další info? Dyk mě šlehne zvědavostí!!!
.co si tak pamatuju
naštěstí já si nic takovýho nepamatuju
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:43
- Nahlásit
Fajka
to spíš nevím jestli se vám neudělalo mdlo při placení celé té outratičky
sim tě, dokud nebudem chodit takhle večeřet 3x za týden tak je to dobrý
a vůbec, příští véča bude Hilton nebo podobná hospůdka a na řadě s placením jsou ti co chtěli jít taky mermomocí s náma ..co si tak pamatuju tak pí Ešusková, Brutová atd
nám to bohatě vynahradí
momentálně se dějí neskutečný věci ale budu včas referovat
jsem napnutá jak dědovy kšandy od pátku vím od tebe mnohé, tak jsem zvědavá, co je novýho ...držím pěstičky!!! a podrbej toho vašeho "zmetka"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:49
- Nahlásit
PetraK
SEŠ NORMÁLNÍ? Todle napsat a neposkytnout další info? Dyk mě šlehne zvědavostí!!!
OK slibuju že dneska večer vám písnu
Janiii
držím pěstičky!!! a podrbej toho vašeho "zmetka
tsssssssssssss myslíš tu nejkrásnější nejhodnější nejúžasnější s nejskvělejší barvou jiskrou v oku a inteligencí boha???
Tak tu ráda podrbu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:53
- Nahlásit
Fajka
OK slibuju že dneska večer vám písnu
no to si to vylepčila. Du po sto letech nach hopsůdka s naším nejlepším kámošem, takže................ si to přečtu až tak zejtra kolem poledneee
Ach jo, a pak že v Prahé se ví mnohé
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
myslíš tu nejkrásnější nejhodnější nejúžasnější s nejskvělejší barvou jiskrou v oku a inteligencí boha???
jojojo, přesně toho "zmetka" myslim
na písání se těším, my jedem po mírový práci mrknout ke kolegyni na Honzíka, ale večer jsem na příjmu!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
Dobré poledne dámy
PetraK
Cibule je pod stromama, potůček, jezírko, loučka a pak stromy. Žádný davy lidijů. Pro horký dny suprofka.
oooo, to se mi líbí. Tak hned jak nebude madam rozdavačná, dávám echo a jdeme venčit.
JInak hlásím dnes ščástny den. Z původního venčení sešlo, tak jsem vyrazila nach Hvězda, potkala se s Davídkojc a Ešus se pak v poho pohyboval mezi RÝŽBEJKAMA!
šikovnej hošíček
Paní, vy chcete mít hlavičku jako wami? Aby z vás byla Pipka punčochatá? Sem zvědavá na fotečku, páč si vás nějak neumím představit
wami
joj, to je tak profi!
výborný, jsem se právě umlátila smíchy... já, se svojí pohybovou nadaností asi jak slon v porcelánu...
nejsi.... sem tě viděla přímo v akci. Jako slon v porcelánu bych byla já... nejen pajdajíc, ale ještě si pletouc ruce, to by byl zážiteček
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:02
- Nahlásit
Fajka
taktéž zdravím a jsem napnutá jak dědovy kšandy..... nevím, nevím, jestli do večera neprasknu.
Jinak tu máme šílenou buřinu, tak kdybych nepsala, tak nám vypadl proud .... venku je černo jak v deset večer
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:15
- Nahlásit
brut
tady teď svítí, ale dopoledne taky černo, ale spadlo pár kapek ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:21
- Nahlásit
hmmm, jsem to zakřikla, už je tu vichr a prší
kdo to sem poslal???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
oooo, to se mi líbí.
je tam fakt fajn! tak snad se tam bude líbit i vám.
šikovnej hošíček
byl, fakt byl čičkovnej. Ono to bylo daný i tou skupinou lidí a psů, jeden páníček jeho projev odmávnul- voni si to kuci řeknou. Což je pravda, páč když ten pes neni magor, tak ho Ešusův pozdrav vůbec nebere. Přijde mu to normálnější než lidem- páč voni zas nevědí, že Ešus je obecně hlučivej- to maj ty vižlíci většinou, že jsou kecavý. Já dycky myslela, jak jsem ukecaná, ale na něj nemám . Jenže to okolí právě neví, že to jsou kecy v kleci.
Paní, vy chcete mít hlavičku jako wami?
pani tagle já to už měla kolikrát - jednou dokonce opravdu echt pravou červnenou alá Lola běží o život, jenže to nemá dlouhou životnost. Takže tetkon se vracím zpátky k zrzce. Ale jde to pracně, furt je to tmavý, tmavý, tmavý, zrzavá ešče neni vůbec vidět
Do hajzlu co to je?? ČERNO A BUŘINA!!
Janiii
kdo to sem poslal??
NO GDO??
TADLETAbrut
a asi jí pomáhala i Gerda, páč je to fakt drajf
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ok tak přece nedopustím aby dědouškovic kšandy prasky večer vám písnu
Apropo.. počasí jo tady od rána střídavě chnusně leje, pak se zase na chvilku vybere a zase chnusně leje bože to je léto tohleto ale tak na hlavu už nám pršet nemůže páč stracha je celá takže aspon v tomhle už su klidnááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:38
- Nahlásit
Fajka
aby dědouškovic kšandy prasky
konečně, kdo se taky má koukat na zadek nějakýho starýho pána, žejo.
Jdu se za chvíli školit na dvě hoďky, tak tu nezlobte, nebo vás srovnám, až se vrátim
Jo a nevotvírejte cizím lidem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:41
- Nahlásit
Janiii
PetraK
tak máme za sebou kroupy, slejvák a bouří tu furt ... hlavně neustále prší, tak mám oba čoklíky u sebe v obýváku. Al pod nohama, Bruta pod židlí. Na to, že je piraňa chtivá, docela slušný rozložení
Holka byla s jednou školou na očníku a chytil je při zpáteční cestě k autobusu nejen slejvák, ale i ty kroupy. Je naprosto durch...takže v Práglu pojede do práce, kde se převlíkne so pracovního a pak teprve pojede domů.
Ono to bylo daný i tou skupinou lidí a psů, jeden páníček jeho projev odmávnul- voni si to kuci řeknou. Což je pravda, páč když ten pes neni magor, tak ho Ešusův pozdrav vůbec nebere.
Brut není hlučivej, ale nemá rád, když k němu psy přistupují od zadu nebo ze strany. To většinou odskočí a prudce se otočí čumákem k partnerovi... ne každej pes tohle vydejchá. On je trošku jinej... netouží po kontaktech, takže si jde po svých a druhých si nevšímá, pokud ho někdo neprudí. Takhle chodíme venčit s australákama ( samozřejmostí je košík na držtičce) a v naprosté pohodě.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:42
- Nahlásit
ať to poslal kdo to poslal, hlavně ať je to zas brzy fuč v půl třetí chci jít na bus a jet do města
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:44
- Nahlásit
pani tagle já to už měla kolikrát - jednou dokonce opravdu echt pravou červnenou alá Lola běží o život, jenže to nemá dlouhou životnost.
jj, ta se brzy omeje a je z toho prd .... ovšem jako zrzku si vám nedovedu zkrátka představit
kdo to sem poslal??
NO GDO??
TADLETAbrut
a asi jí pomáhala i Gerda, páč je to fakt drajf
tady začíná být polojasno, tak snad vylaze i sluníčko, abych mohla jít s čoklíkama ven, protože do bouřky a slejváku se mi vůbec nechce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:46
- Nahlásit
Fajka
Ok tak přece nedopustím aby dědouškovic kšandy prasky
to jsi hodná, oni už ty kšandy nejsou to co bývávaly
PetraK
Jdu se za chvíli školit na dvě hoďky, tak tu nezlobte, nebo vás srovnám, až se vrátim
rozkaz šéfe!!
Janiii
v půl třetí chci jít na bus a jet do města
do tý doby to nejen přejde, ale i se vrátí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:49
- Nahlásit
PetraK
Jdu se za chvíli školit na dvě hoďky
ááá pani chce bejt nejchytřejší
nebo si tam jdete schrupnout po vaší obědové brokovnici?
BErni už je v chodbě šla jsem pro ni do dílny, spustila na mě řev stylu "kde seš tak dlouho??? nevidíš že se žene bouřka??" vylítla z dílny a prolítla ke dveřím a tam štěkala a dělala otočky jako "honééééém, ať už jsme doma" ... hérečka
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 15:07
- Nahlásit
zdar nazdar...
PetraK
fotit se ve fázi mezi sundáním pyjamas a oblečením se, asi neni dobrej nápad. To zveřejnit fakt jako nemůůůžuuu
bych teda rekla skorem naopak! no boooze, tak vokazete kozi kozi kozi, to je takovej problem?
Fajka
dobra tedy, my trpelivi si do vecira pockame.. upa v klidu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 15:12
- Nahlásit
tak jsem nakonec nikam nejela, bolí mě pořád to kulaté co nosim na krku tak jsem se na všechno vykašlala a jsem doma. ale huš tu zas svítí slunce blunce ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 15:31
- Nahlásit
Janiii
Nám se tu přehnala další dešťová smršť .... naštěstí jsem v mezidobí stihla oba vyvenčit, ale měla jsem to tiptop
Jo a Brut dneska poprve pusinkoval naprosto zježenou a couvající Sviňu ..... nevím, jestli je to hormonama nebo se jen spletl, ale bylo to naprosto úžasný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 15:32
- Nahlásit
brut
Nám se tu přehnala další dešťová smršť
tak jsi ji poslala zase na nás jo?
Berni nikoho nepusinkovala, zato zas babičce sežrala jahody
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 16:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
tady začíná být polojasno,
tak ešče že nejsi lakomá a poslalas to sem, jinak si byla v těžkym průšvihu
On je trošku jinej...
tomu rozumim, my sme taky výrazně jiný voba ale
StaHi
kozi kozi kozi, to je takovej problem
no je, páč pak je Benda něgde zašubelí a já budu bez kozi kozi kozi
ovšem jako zrzku si vám nedovedu zkrátka představi
budete jednoho dne - doufám!!!!!páč se zatim nedaří -postavena před krutou realitu
Janiii
ááá pani chce bejt nejchytřejší
eh, to asi u mě nehrozí, ale byla to dost soda- počítačová kriminalita. Nikdo mě nikdy nedonutí k internetovým bankovnictví. Nikdo.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 16:34
- Nahlásit
PetraK
hele, Benda tu tet' neni, navic do tutoho vlakna tusim nelozi vubec.. tak honem, honeeem!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 16:36
- Nahlásit
StaHi
tak honem, honeeem!
kozi kozi kozi nedám a hotovo. Dyštak si tu nuda pláž tady rozjeďte sama!
Já du dom a pak do: holaholaaaaaa hospůůůdka mě volááááá. Asi si tam dám to jejich pečený kolínkoo
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 16:51
- Nahlásit
PetraK
kozi kozi kozi nedám a hotovo
srape!
..hospudku vam sice kapek zavidim (mam ted zakas krzeva chorupku), ale pecenym kolenem vegetariana nevohromite
..kazdopado si to uzijte a dyztak pak este zaskocte, tra budete povolnejsi
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 19:37
- Nahlásit
Nemate nekdo hodne hodne hodne moc milionu, kery byste mi dal, abych mohla pomoct par desne hodnejm a v perdeli lidijum??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 19:44
- Nahlásit
Mathea
[i]Nemate nekdo hodne hodne hodne moc milionu, kery byste mi dal, abych mohla pomoct par desne hodnejm a v perdeli lidijum??
nemáme
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 20:12
- Nahlásit
brut
nemáme
to je f haji uz me takhle ten zivot fakt nebavi, dyz skoro fsici, co sou mi blizko, maj nejaky hnusny trablata a ja jim nejsem schopna pomoct
|