| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 22:03
- Nahlásit
all
že pěkný pozdravení...
já měla hroznou noc, byla jsem nevyspalá, a podle toho vypadaly naše závody... jako až se bude Ešůsová nebo Brůtofka tvářit, že něco umím, tak třá dneska se mi povedlo zapomenout 2 parkury ze 4... aji paní rozhodčí se mi smála, když mě viděla...
a zrovna dneska mě to dost sejří, páč když už jsem Melzí provedla parkurem, běžela hezky a čistě, beruška moje... mohla mít takový dva...
s Lumpem to bylo tradiční... souboj dona Quijota de la Mancha (i když v mém případě spíš dona Paca ) s větrným mlýnem... ale ten parkur, co jsem nezapomněla, jsme nakonec nějak ubojovali a doběhli...
StaHi
nebojte pani, vydržím... dyž už čekám tak dlouho...
ad kníšky - já jich mám několik, který jsou nesehnatelný natolik, že když už jsem je sehnala, dala jsem těžký prachy za kopie a mám je aspoň tak... Třá takovej poklad, jako je Lois Crislerová a její "Život s vlky"
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 22:09
- Nahlásit
Nazdar zencky,
tak je po vikendu, kerej nakonec dopad docela fajne, az na to, ze na me leze nejaka chripajzna Ale vztahovy veci poreseny - dopadly nakonec vic nez dobre, fakt se asi udal zazrak... uvidime, jak to bude dal, ale vypada to mooc nadejne. Podarily se i dalsi veci vokolo hodnejch lidiju, kery si zaslouzili nejaky to poteseni.
No a pseky mam zmereny dle navodu, takze zitra budu objednavat, tak sem zvedafson, esli sme dneska s tetkou merily spravne
Fsem preju pekny pindeli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 23:39
- Nahlásit
Mathea
tak sem zvedafson, esli sme dneska s tetkou merily spravne
To rozhopadne, tvoje PŽ nemelo chybu. A kukam, ze dle obrazku sme to skorem trefily.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 08:15
- Nahlásit
FUJTAJBL VE SPOLEK !
Milé dámy v rychlosti zdravím, události a komentáře přečtu dodatečně. Sem jednak ešče mimoň z mnichovskýho koncertíku a druhak musim mazat, čůs zatím,
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:15
- Nahlásit
ahoj lidi,
sice jsme nebyli na koncertě jako pani Ešus, ale víkend byl taky náročnej.
v sobotu slavil mírův brácha 30tiny, a protože lítá na větroni, tak oslava byla samozřejmě na sportovnim letišti Míra se prolítnul ve dvoumístným větroni, mě se dělalo špatně jen jsem viděla tu vejšku pak bylo prasátko, mňami
a v neděli jsme vstávali ráno krutě brzo (6:15 ) a jelo se do Zoo - no musim to sepsat k Berni na web, byl to veselej den
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:39
- Nahlásit
Brý ráááno,
tak jedna si užívá na koncertu a druhá v zoo... booože to je nespravedlivý...buuuuuuuuuu u nás byl celej víkend naprosto chnusně pracovní. Ráno od devíti až večer do půlnoci
Sem nevodpočinutá až hrůza.. jediný pozitívum je že první část je hotová teď ještě další dvě...
Nejvíc mě štve, že když máme práci je venku krásně a když mám volno tak tam hnusně leje
Chci dovču a chci ji TED HNED!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:40
- Nahlásit
Dobré ráno dámy
Tak já měla taky pěknej víkend. Od pátku jsem nedělala nic jinýho než nakupovala, vařila, smažila, sekala zelený do mrazáku .... zkrátka byla pilná jako včelička, aby jsme v zimě měli spoustu dobrůtek.
Jo a v sobotu jsem byla ještě na jahůdkách, kterých bylo setsakra málo a byly ještě ke všemu drahý , pak jsem jela na návštěvu popřát dodatečně k 75 narozkám a nafasovala jsem za odměnu spoustu kopru, bylinek a véééélikou sklenici medu
Včera jsem vygruntovala vstupní chodbu, koupelnu a Bruta přestěhovala tam. Piraňu jsem si vzala k sobě a dobře jsem udělala, páč jsem se konečně vyspinkala S ním to totiž bylo neúnosný... dvě třetiny noci procoural sem-tam, pak mně chodil budit olizováním držtičky nebo nohou a nakonec po mně šlapal.
Mathea
Ale vztahovy veci poreseny - dopadly nakonec vic nez dobre, fakt se asi udal zazrak... uvidime, jak to bude dal, ale vypada to mooc nadejne. Podarily se i dalsi veci vokolo hodnejch lidiju, kery si zaslouzili nejaky to poteseni.
éééé, to zní dost nadějně, tak hlavně,aby to vydrželo a nenastal posun obráceným směrem
PetraK
Sem jednak ešče mimoň z mnichovskýho koncertíku a druhak musim mazat, čůs zatím,
a jéje.... jednou jede na koncertní výletík a je z ní hned mimoň .... ještě štěstí, že nejezdíte častěji, páč by jste pak mušela do žoo jako atrakce
Janiii
Míra se prolítnul ve dvoumístným větroni, mě se dělalo špatně jen jsem viděla tu vejšku pak bylo prasátko, mňami
Mírovi závidím, bych letěla taky , prasátko nemusím, tak závidění nechám jiným
jelo se do Zoo - no musim to sepsat k Berni na web, byl to veselej den
se těším na popis, neuvařili jste se tam? Já byla ráda, že se plácám půl dne v baráku...
wami
jako až se bude Ešůsová nebo Brůtofka tvářit, že něco umím, tak třá dneska se mi povedlo zapomenout 2 parkury ze 4... aji paní rozhodčí se mi smála, když mě viděla...
vyjímka potvrzuje pravidlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:43
- Nahlásit
Fajka
Nejvíc mě štve, že když máme práci je venku krásně a když mám volno tak tam hnusně leje
Chci dovču a chci ji TED HNED!!
to víš, zákony schválnosti fungujou neustále .... být tebou, tak dovču ještě neplánuju, podle předpovědi by mělo neustále přeprchávat a navíc by o víkendu mělo lejt.
Nejedeš náhodou na klubovku do M.B.?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:59
- Nahlásit
brut
Koukám že si taky měla pěkně akční a pracovní víkend co?
Aluška hárá? Já to čekám už zas každým dnem, tak doufám že to do soboty vydrží...
navíc by o víkendu mělo lejt.
No jistěěě, dycky když si naplánuju výlet a volno tak má bejt hnusně ale hlásili jen bouřky ne? žádný trvalý pršení ...
Nejedeš náhodou na klubovku do M.B.?
nééé na klubovku nejedu páč jedeme dogtrekařit a máme v plánu ujít 40 kiláků
nevím kdo koho ponese na zádech jestli já Fáju nebo vona mě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:15
- Nahlásit
Fajka
pani a co furt robíte doma?
brut
se těším na popis, neuvařili jste se tam?
ani neuvařili, byli jsme tam už v devět, a odcházeli jsme v jednu. pěkný 4 hoďky chození, ale většinou stínem, takže psiska byli v pohodě - na spoustě míst vodička pro ně nachystaná, paráda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:15
- Nahlásit
Fajka
Koukám že si taky měla pěkně akční a pracovní víkend co?
jj, jsem měla doma jen synka na střídačku s mužským, tak jsem využila situace a udělala spoustu práce. Hlavně jsem za pár kaček nakoupila hory zeleniny a musela jí zpracovat.
Al hárá už přes 14 dní, bohužel se stále nastavuje, i když už není tak moc vnucující se. Minule jí tohle období trvalo deset dní, což by mělo být do středy. Tak jsem zvědavá... hlavně je blbý to oddělení, oni by chtěli být spolu a takhle jsou nešťastní. Vážně uvažuju o Brutově sterilizaci ( ne kastraci) , abych je mohla alespoň v případě nejvyšší nouze venčit společně, teď je sice k sobě občas pustím.... aby se spolu proběhli, ale jen pod mým ostřížím zrakem a jen do doby, než přestanou lítat, pak jdou každý zvlášť ( a to ještě na dvorku, kde se nemají kam schovat).
nééé na klubovku nejedu páč jedeme dogtrekařit a máme v plánu ujít 40 kiláků
hezkýýýýý, by mně musela Fajuška nýst na zádech. Já jsem ráda, když dojdu těch 20 a to ještě s přestávkama, abych si odpočinula
No jistěěě, dycky když si naplánuju výlet a volno tak má bejt hnusně ale hlásili jen bouřky ne? žádný trvalý pršení ...
hlásili déšť a teplo ... takže klasickej skleník
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:18
- Nahlásit
Janiii
ani neuvařili, byli jsme tam už v devět, a odcházeli jsme v jednu
taky mám v plánu jet do zoo, jen se musím domluvit doma, aby jel s náma chlap a vzla foťák. Piraňa se sice zase bude tvářit otráveně, pokud nenavštívíme ptáky nebo dobytek, ale to nevadí..... potřebuje zase nějakou socializaci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
pani a co furt robíte doma
no práci, přišla nějaká vobjednávky tak mušíme makááť jako šrouby
brut
Vážně uvažuju o Brutově sterilizaci ( ne kastraci
to jde? to sem netušila... a jakej je v tom teda jako rozdíl vlastně??
hezkýýýýý, by mně musela Fajuška nýst na zádech.
no mě asi taky ale ještě vo tom neví
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:28
- Nahlásit
Fajka
to jde? to sem netušila... a jakej je v tom teda jako rozdíl vlastně??
jde to, ptala jsem se našeho veta a on by do toho šel. Rozdíl je v tom, že mu zůstanou kulky tzn. hormony, ale i kdyby došlo ke spojení, tak nebudou štěňata, páč se ty chámovody přerušej a spermie se nedostanou do pindíka a tím pádem neoplodní žádnou fenku.
no mě asi taky ale ještě vo tom neví
mno, u mně by to věděla hned
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:34
- Nahlásit
brut
jednou jede na koncertní výletí
Jednou?? JEDNOU??? Byl to náš DVACÁTEJ DM koncert Vy trůbo , a další je za 14 dní a další 10 ledna
popřát dodatečně k 75 narozkám a nafasovala jsem za odměnu spoustu kopru, bylinek a véééélikou sklenici med
to se vyplatí jezdit gratulovat
Fajka
Sem nevodpočinutá až hrůza
to sme dvě, páč jsme přijeli v neděli ve čtyři ráno. A ještě jsme si pak odpoledne zajeli na chalupu natrhat třešně a jahůdky. tak tetkon sušim do mýho domácího čajíku a rvu se třešněma až mám břicho jako tympány
a máme v plánu ujít 40 kiláků
VONA SE NAPROSTO ZBLÁZNILA!!!!
Janiii
pak bylo prasátko, mňami
áááátakychciprasátkooooooooooooooooooooooooooooooo oo
Mathea
Ale vztahovy veci poreseny - dopadly nakonec vic nez dobre, fakt se asi udal zazrak... uvidime, jak to bude dal, ale vypada to mooc nadejne
Tož pani - já držim palce, ať se to člověkotřesení vyvedlo do gůtova!!!
Podarily se i dalsi veci vokolo hodnejch lidiju, kery si zaslouzili nejaky to poteseni.
tak to pak je křipka fučik. Esl neni prasečí, páč pak by vás
Janiii mohla sežrat
wami
i povedlo zapomenout 2 parkury ze 4...
tststtssssssssssssssssssssss, mi stačí dostat ke zpracování 3 překážky, tunel a kladinu a sem kde????? sem kde?????
wamiMatheaFifi
Já ten náš postroj vybírala asi možná kapek přehnaně, ale chtěla jsem hlavně, páč je holoprtka, aby mu to sedlo a bylo to pohodlný, páč von je hošíček dáááámička tak jsem šla po tom, aby to měl jako bačkůrky, jináč by dělal ciráty, kdyby ho to tůdle dřelo a tááámdle škrtilo
ALE!! POZORTE!!! se musim pochlubit. Páč jsme jeli na ten končertýno, musela jsem poprosit sůsedu mou oblibovanou, ešivá by se mi o hošíčka nepostarali a sousedky syn prohlásil, že todle byl nejhodnější péf, kterýho kdy venčil
(páč oni jsou občas takový psí ubytovna ), ale nechtěl u nich bydlíkovat, vždycky u nich pobyl a pak si přišel říct, že esli by ho nepustilo dom. je to záprdelník zrzavej Jo a taky ještě říkal, že když bral tu připravenou misku z lednice, tak nevěděl, esli se nespletl a nevzal naše jídlo, páč to prej vypadalo lukcusně - no na menu bylo hovězí srdéčko syrové, s oblanžírovanou zeleninkou a troškou rýže.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:37
- Nahlásit
Janiii
Sem zapomněla napsat pani k tomu zájezdování - vono je to těžký, jeďte na náfštěvu a pak někam odtamtud odjeďte. To právěže vůbec nevim jak to zrealizovat Jinak já bych byla pro, ale nevim jak to udělat, aby to nebylo ségře a klukům líto
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:51
- Nahlásit
tak poslušně hlásím, rozbor Zoo je na webu, fotky dodám snad odpoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:58
- Nahlásit
brut
navíc by o víkendu mělo lejt.
to NE! musim sekat, musim sekat, musim sekat!!!!
a hlavně
Janiii
pěkný 4 hoďky chození,
a co lidi? Byly davy??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:59
- Nahlásit
jooo a k prasátku, nebylo to celý prasátko, byla to předuzená kýta s kostí, která se pak jen točila na ohýnkem, no baštáááááááá
jej já mam hlad
PetraK
k tomu zájezdu - rozumim ... tak třeba to nějak vymyslíkujem!
Fajka
šiš pani 40km, a tomu vy řikáte jako odpočinek??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:29
- Nahlásit
Janiii
nebylo to celý prasátko,
to je úplně jedno, že to byla jen nožička, taky by mi stačila. páč hlad je to jediný, co dneska mám
k tomu zájezdu - rozumim ... tak třeba to nějak vymyslíkujem!
nad tim furt špekuluju, uvidí se, jestli se bude dělat ta střecha, tak bychom tam pak jeli možná častěji a dalo by se to nějak vošéfovat. Jak že daleko jste od Bystřice?
šiš pani 40km, a tomu vy řikáte jako odpočinek?
dyk to řikám, VONA NENI ÚPA NORMÁLNÍ. ANI KAPEK.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:31
- Nahlásit
PetraK
Jednou?? JEDNOU??? Byl to náš DVACÁTEJ DM koncert Vy trůbo , a další je za 14 dní a další 10 ledna
mi řekněte, proč při čtení tohoto příspěvku mám pocit, že jsem ještě normální, když chci jet jen do j. Čech, kam jezdíme každej rok o prázdninách na výlet?
A ještě jsme si pak odpoledne zajeli na chalupu natrhat třešně a jahůdky. tak tetkon sušim do mýho domácího čajíku
třešně nemusím, ale co dáváte do domácího čajíku? Taky si ráda míchám bejlí s dobrůtkama a dělám si hlavně v zimě čajíky
ešivá by se mi o hošíčka nepostarali a sousedky syn prohlásil, že todle byl nejhodnější péf, kterýho kdy venčil
(páč oni jsou občas takový psí ubytovna ), ale nechtěl u nich bydlíkovat, vždycky u nich pobyl a pak si přišel říct, že esli by ho nepustilo dom. je to záprdelník zrzavej
háááásky, pašák to je šiškovnej....a proč by jako měl chrnět u sousedů, když může pohodlně ve svým? ... má rozum Ešusek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:43
- Nahlásit
Sem se před chvílí vrátila z venčení a musím říct, že v tomhle vedru venčit psy odděleně je naprostá sebevražda ..... zpocená jsem i na zadeli a oba se táhli jak smrd.
Jen s jednou vyjímkou. Když jsem s Brutem přecházela přes koleje, tak jsem si nevšimla jedné staré paní s kříženečkem jezefčíka, která se k nám blížila ze strany. Míša si zřejmě spletl Bruta s Aluškou a s veselým vrtěním ocásku se rozběhl k nám.
Paní tenkým hláskem volala "Míšo, Míšo!!", ale Míša je zřejmě ve svých letech nahluchlej nebo jen radostí neslyšel. Já naštěstí slyšela dobře. Bývalo by se nám podařilo projít bez Brutova povšimnutí, ale Míša si zkrátil cestu přeskokama přes koleje a trávník, takže vběhl Brutovi přímo do cesty. Moc fajn pocit.
Paní skorem brečela, jak volala Míšu a já přitáhla vodítko, natočila Bruta křížem od Míši a hnala pryč. Jen Míša nějak nechápal, proč zrychluju a rozhodl se jít za náma. Nakonec nezbývalo než se zastavit, hnusně houknout a zadupat s lehkým výpadem nohou směrem k Míšovi. Pochopil, naštěstí....sem se celou dobu v duchu modlila, aby nejel vlak nebo se nedej Bože Brut rozhodl jít Míšovi naproti.
Nestalo se, jen přihlížející nádražáci a dva cikáni se dobře bavili a jak jsem později zjistila, tak se vsázeli, kdo tenhle souboj vahraje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:49
- Nahlásit
brut
proč při čtení tohoto příspěvku mám pocit, že jsem ještě normální
dyš pani DM to je vášeň. Nevynechali jsme jedinej koncert a krom toho prvního v roce 88 máme fšechny dublovaný. páč když skončil ten druhej na Letný, dostavila se druhej den frustrace z toho, že jako KONEC??? To jako už nic nebude?? Tak to jako ne teda. Sem se rozhodla a zavolala do pokladny na Spartu, odtamtud na další číslo, na další číslo... až se mi podařilo zajistit lístky v maďarským IBUZSU, což byla tehdejší maďarská cestovka . Teď už je to jednoduchý, nemusim běhat jak slepička pro vodičku, stačí si zavolat. Ale tehdy to byl heroický výkon
Co dávám do čajíku? Šécko ovoce- začnu třešněma a měsíčníma jahůdkama, pak maliny, borůvky - ty hlavně pro barvu, japko, hrušku, jahodníkový listí, maliníkový listí, švestky. Prostě fakt co zahrada dá. Takovej mišmaš a v zimě si pak děláme sijéstu s domácím čajem a medíkem.
má rozum Ešusek
pani - esi vy ste nejedla ftipnou kaši????? Todle je jediný, co se vo něm říct nedá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:53
- Nahlásit
Jak že daleko jste od Bystřice?
PetraK
já celých 15km
ale nechtěl u nich bydlíkovat, vždycky u nich pobyl a pak si přišel říct, že esli by ho nepustilo dom. je to záprdelník zrzavej
žádnej záprdelník, vycejtil možnost mít bejvák taky jednou jen pro sebe - toho se muší využít!!! ste si pani jistá, že nepozval tu blóóńcku vod vedle na prima mejdan?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:57
- Nahlásit
PetraK
dyš pani DM to je vášeň. Nevynechali jsme jedinej koncert a krom toho prvního v roce 88 máme fšechny dublovaný.
sem normální, sem normální ...... ani nevíte, jakou mám radost.
Bytostně nenávidím koncerty..... od tý doby, co se mi v Lucerně udělalo zle a ještě mně tam málem ušlapali.
Šécko ovoce- začnu třešněma a měsíčníma jahůdkama, pak maliny, borůvky - ty hlavně pro barvu, japko, hrušku, jahodníkový listí, maliníkový listí, švestky. Prostě fakt co zahrada dá. Takovej mišmaš a v zimě si pak děláme sijéstu s domácím čajem a medíkem.
máte sušičku na ovoce? Potřebuju na ní reference, páč si jí chci koupit, abych mohla sušit nejen ovoce, ale i houby, když si je přivezu z chaty.... v troubě se mi nedaří ovoce pořádně dosušit, takže mi pak plesniví.Jinak čajík musí být gůtofka, páč tyhle kombinace ani jiný bejt nemůžou
pani - esi vy ste nejedla ftipnou kaši?????
eh... kaši nééé,ale výborný, pálivý lečo, páč jsem v sobotu koupila první pálivý papriky, tak má říz
Todle je jediný, co se vo něm říct nedá
jak to? Chtěl jít spát domů? Chtěl, tak má rozum
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:11
- Nahlásit
brut
že v tomhle vedru venčit psy odděleně
grrrr, to by mě asi zabilo. Já mám na dnešek vychytávku, aby se hošíček odrovnal sám. JDeme konečně - snad to tentokrát klapne - venčit s jeho právoplatnou manželkou na Cibulku. Což znamená, že se sejdou dva dementi, který se navzájem uštvou Genijální řešení, genijální
Když jsem s Brutem přecházela přes koleje,
si to dovedu představit. A navrch na těch kolejích. ty já teda fakt vůbec nerada. U nás před časem někoho na přejezdu sejmuli, tak jsem teď jak ostříž, čoklid dostane k noze, já se rozhlídnu jak špijoun a pak vyrazíme jak Apač na savaně , no trošku to dramatizuju pravda, ale nemám fakt koleje ráda a hlídám to.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:16
- Nahlásit
PetraK
Genijální řešení, genijální
tohle řešení je i pro nás geniální, jen nesmí být piraňa chtivá
si to dovedu představit. A navrch na těch kolejích. ty já teda fakt vůbec nerada
já musím přejít těch kolejí asi 8, páč část je na nákladový nádraží a část je spojnice na Plzeň. Tohle se stalo přesně v půlce... taky je nemám ráda, ale je všude dost daleko vidět, takže jdu s čoklíkama u nohy a neustále kroutím hlavou jak holub na střeše. Pokud jede vlak, tak mají "sedni" a musej v klidu počkat, až přejede.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:27
- Nahlásit
Janiii
já celých 15km
hm, to nejni daleko, jde jen o ségru, aby jí t nebylo líto. Ona je tam sama, tak pak je ráda, když přijedem, bylo by mi blbý vysmahnout na půl dne pryč. Kdybyste nebyli na druhý straně Prahé, dalo by se napůl cesty sejít i ve všední den, ale D1 je zabitá, to se nedá
že nepozval tu blóóńcku vod vedle na prima mejdan
no to se dovim, až si přijdou vo alimenty
Ale fakt mě překvapil. Danušku miluje, to je dycky milenecký vobjetí kolem krku, funí jí do ucha a dycky ešče kouká, jako že esli koukám já, esli to vidim , tak jsem si myslela, že tam bude rád, páč tam navrch smí naprosto všechno. Ale prej ne. Dycky pobyl a pak že de dom. Dyk já bych ho ani nikomu nemohla dát na hlídání. to je tím, že se dneska dá vzít čokl skorem všude, tohle bylo poprvý, co byl doma "sám". Minulej koncert za hranicema ošéfoval synovec.
brut
Bytostně nenávidím koncerty
no šak to já taky. Ale tohle neni jentakledasjakej koncert. To je DM koncert. To pak ustojim ledasco. Třeba i to, že vyfuckuju ouchyla (jakože fakt nefalšovanýho úchyla) a hned v zápětí nějakýho debilního Puhdysáka (kterej vůbec nechápu proč tam byl) a kterej jednu ode mě koupil pěstí do ramene, dozvěděl se co si vo něm myslim a doporučila jsem mu ať se getoutuje, jinak je v problému. Nemá se do mě co navážet.
Kdekoliv jinde bych tohle nepřežila , páč jde o DM, těším se na ten další
sušičku mám ETU a jsem s ní spokojená. Jen nechápu proč to má název sušička, když je to v podstatě fén. Fakt jako. Fén se sítkama. Suší se na tom dobře i šípky třebas. Možná, že by se to dalo - mě tak napadá - předsušit v troubě a pak dosušit tam? Zdaliž by to urychlilo proces?????????????????
Fakt ale doporučuju, je to bezva věc. Známá na tom suší i játroví pro čokliky.
pálivý lečo
no dobře tak ne kaši, ale ftipný, pálivý lečo
tak má rozum
víte pani, docela by mě zajímalo, kdbyste ho viděla dneska na tom společným venčení, esli byste si za tim stála i nadále
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:48
- Nahlásit
PetraK
Kdekoliv jinde bych tohle nepřežila , páč jde o DM, těším se na ten další
máte můj obdiv, paninko
sušičku mám ETU a jsem s ní spokojená
ok, jdu se kouknout, jak to vypadá, co může, nemůže atd. ..... pak musím zmermomocnit mužskýho, aby dojel do krámu a sušičku koupil
no dobře tak ne kaši, ale ftipný, pálivý lečo
to je lepší
Jo a když už jste narazila na jahody... kdy je musím sázet, kam ( hodně sluníčka), jak moc dobrá zemina? Po sobotních zkušenostech sem si říkala, že bych si na ten svůj pidi kousek zahrádky mohla vysadit pár keříčků. Navíc na trhu stále prodávají pěkné sazeničky i s kvítkama
víte pani, docela by mě zajímalo, kdbyste ho viděla dneska na tom společným venčení, esli byste si za tim stála i nadále
bych vám měla nějakým způsobem ukázat hry a miláčkování svých bláznů popř. by jste se mohla zeptat několika lidiček, jak si uměj australáci hrát. Čím praštěnější, tím jsou spokojenější ( jen Balinka chudák se pak těší domů)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
máte můj obdiv, paninko
no vono je to vo tom těšení se na ně, na tu show, na Daveho komunikaci s publikem a v podstatě i na tu atmosféru - páč depšáci byli vždycky takový pospolitý. Tohle v tom dojčlandu byl extrém.
ok, jdu se kouknout, jak to vypadá, co může, nemůže atd.
nevím jestli jsou nějaký sušičkový vychytávky, já mám prostě několikero fochů sítek a ten dekl s tím fénem na tři rychlosti. Mělo by se tam dát sušit asi všecko.
Blbý na těch sušičká je, ŽE TO SOU HROZNĚ VELKÝ KRÁMY.
Jo a když už jste narazila na jahody...
se musim zeptat mámy, ta je přes plodiny, já se s tim necrcám. Mám v kytkovým záhonu lem z měsíčních jahod, žádný velký pěstování - jsou na sluníčku, stín skorem žádnej, zalejvání voni rádi. Zeminu maj lehkou vylehčenou o piliny. Kdy je sázet? Asi na jaře????? Na podzim se to střihá. Doporučuju pěstovat je na slámě - sou čisťounký
Čím praštěnější, tím jsou spokojenější
no, ehm, tak já nevim, esli se do praštěnejch her dá započítat taky ten bezpečnej seks co ty dva (Ešus a Abbie) provozujou
|