Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:28
- Nahlásit

PetraK
a sousedka Danuška si ho teda nechá natrvalo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:29
- Nahlásit

PetraK
avrch oni ty hošíčci zrzavý, voni maj talent na to jak dámu oblbnout. na to voni sou kapacita
no to teda uznávám že jo, tož paní doufám že taky dáme někdy nějakou hromadnou prochajdu u Práglu aby Fája měla dalšího karamáda

jedna kreténská rodina nechala UTRATIT desetiletýho józepfšíčka KRETÉNI !!! jako tady na tý foře fakt chybí blijící smailík !!!

Tak si budem asi Colomba půjčovat jéééé to jste dobrá dušeeee a budete mít chvílema psááky dváááá

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:32
- Nahlásit

jedna MEDAILE pro Danušku která zachránila jooozefpšíka!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:39
- Nahlásit

Janiii

a sousedka Danuška si ho teda nechá natrvalo?

no to se uvidí, teď prý ho tam dali teda zatím na měsíc, když se o něj Danuška postará, páč jinak by ho museli utratit, což jako nechápu-taky jsem se stěhovala, stěhovala se spousta lidí, ale nevidím důvod, proč kvůli tomu dát psa utratit. Podle mě tam Colombo bude buď na dýl, nebo ideálně na pořád. Nevím co bude,byla bych nejradši, kdyby to bylo napořád. Byla by to jistota. Víte co? ten pes je naprosto pohodovej, nechápu, nechápu.

Fajka

no to teda uznávám že jo, tož paní doufám že taky dáme někdy nějakou hromadnou prochajdu u Práglu aby Fája měla dalšího karamáda

taky doufám, že to někdy klapne, bylo by to prima, hošíček by si rozšířil obzory v oboru plemen. Žíhanou Fajfku ešče neznáme Měli jsme tu čest zatím pouze s jednou šibinkou džíponskou, která mu hodlala vyndat pajšl za živa, což se mu moc líbilo

to jste dobrá dušeeee

já ne, to Dana je dobrá duše. Nebýt jí.....

blicí smajlík tu fakt chybí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:41
- Nahlásit

Janiii
edna MEDAILE pro Danušku která zachránila jooozefpšíka!!!

jéé to jí budu muset v pindělí až se uvidíme vokázat!
Ona je psí duše, když se před lety našla uprostřed silvestrovský noci zaběhlá kavkazanda, tak ten pes dělal, jako kdyby jí znal odjakživa. Všichni psi jí milujou, bezvýhradně, maximalisticky. I agresivní tygr by se k ní lísal

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:43
- Nahlásit

PetraK
medaili jí vytiskni, abys ji tu pak našla - znáš to když se to tu rozjede

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:16
- Nahlásit

Dobré skoro poledne dámy

Tfuj, tohle počasí je pěkně na prd ...sem se ráno nemohla zvednout .... psi jsou otrávení jen se podívají ven a piraňa stále nastavuje zadek, což mi hatí plány na víkend

Janiii
tak jestli jste pani neposlala s háráním i Bruta, tak jsem v klidu
nene, toho mám doma, by se mi po něm stýskalo, hlavně teď co přestal kníkat

PetraK
ale tak straně NAS*ALA, jak už dlouho ne. Kdyby nebylo mé hodné sousedky Danušky totiž, tak by jedna kreténská rodina nechala UTRATIT desetiletýho józepfšíčka Colomba, páč voni se stěhujou a ten čokl jim tam překáží.
kéž by se jednou jich chtěl někdo takhle zbavit, páč by překáželi

Danuška si zaslouží obdiv a snad Colombo dožije u ní, kde bude milován

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:20
- Nahlásit

brut
sem i na tebe vzpomnela znama jedna u nas na cvicaku ma australacku,ale upe boziiiiiiii se me libi silene moc

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Žíhanou Fajfku ešče neznáme Měli jsme tu čest zatím pouze
tak se halt na podzim muší udělat nějaká hromadná vychajdá Ešusovic fora .... ale až na podzim páč vy furt dřepíte na tý chalupě či co a zašívate se tam

s jednou šibinkou džíponskou, která mu hodlala vyndat pajšl za živa, což se mu moc líbilo
jako fakt? to byla nějak drsoňka asi

brut
nene, toho mám doma, by se mi po něm stýskalo, hlavně teď co přestal kníkat
jé a Brutíček musí na hromadnou vychajdu taky dorazit páč s Fajfkou by k sobě kráásně ladili kožuchama

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:42
- Nahlásit

brut

kéž by se jednou jich chtěl někdo takhle zbavit, páč by překáželi

jooojojo, to jsem včera večer v koupelně říkala Davidovi taky, myslím, že měl pravdu, když pravil- ono se jim to sečte, dřív nebo později.

Tfuj, tohle počasí je pěkně na prd

další souhlas, je to na prd, máme zas sekat celou tu naši výměru, páč příští týden jedem k ségře - Janiii - tentokrát to ještě na srážení nevidím, to kdyžtak až příště, podle toho jak jsem se ségrou mluvila, bude potřebovat vykecat někomu díru do hlavy, zas se to na ní valí v průserech ze všech stran ale proberu s ní jestli jí to příště nebude líto, když na chvíli vysublimuju.

snad Colombo dožije u ní, kde bude milován

já pevně doufám, že ho tam u ní "zapomenou" a že si ho ona bude moci nechat, to by pro něj bylo nejlepší.Budu situaci monitorovat.

Fajka

tak se halt na podzim muší udělat nějaká hromadná vychajdá Ešusovic fora

jooo, to se mi líbí moc. Moooc. Třeba by se to mohlo uskutečnit spolu s coursingem v Kralupech nebo tak nějak? Aby to bylo pro vás Liberečáky blíž? Ale to zas by měla nejdál Janiii

ako fakt? to byla nějak drsoňka asi

no fakt natvrdo asi ne, von zas neni tak blbej, že aby si nechal ten pupek rozpárat, ale byla vostrá jak žiletka, liška jedna mrňavá. A ten vůl kolem ní tancoval čardáš . Pak jí plácnul po zádech a vona dostala hysterák . Von je totiž panáček tak trochu buran . trochu hodně

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:48
- Nahlásit

Mar
ta je super ... jak se jmenuje a kolik jí je?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:56
- Nahlásit

Fajka
jé a Brutíček musí na hromadnou vychajdu taky dorazit páč s Fajfkou by k sobě kráásně ladili kožuchama
by byli krásná dvojka ... jak bude hromadná vycházka, tak Brůůů pojede ( mimo Ešuska tam bude samá holka, tak to bude rád .... a s košíkem bude Ešuska ignorovat), jen piraňu nechám doma, páč pak tvořej smečku a jsou dost urputní a vzájemně si hlídaj záda.

PetraK
jooojojo, to jsem včera večer v koupelně říkala Davidovi taky, myslím, že měl pravdu, když pravil- ono se jim to sečte, dřív nebo později.
hlavně aby si do tý doby nepořídili dalšího chudáka....

já pevně doufám, že ho tam u ní "zapomenou" a že si ho ona bude moci nechat, to by pro něj bylo nejlepší.Budu situaci monitorovat.
taky myslím, že už má náhradní paničku jistou

jooo, to se mi líbí moc. Moooc. Třeba by se to mohlo uskutečnit spolu s coursingem v Kralupech nebo tak nějak? Aby to bylo pro vás Liberečáky blíž? Ale to zas by měla nejdál Janiii
jak to bude s náma s Kralupama, tam je totiž trošku potíž v tom, že Brut nemůže běžet s žádným klučičím australákem, aby zase na trase nedošlo k nějakému extempore a s Al ho nechají běžet jen tehdy, když nebude přihlášenej jinej pes

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:03
- Nahlásit

brut
by byli krásná dvojka
to jooo

jak bude hromadná vycházka, tak Brůůů pojede ( mimo Ešuska tam bude samá holka, tak to bude rád
nooo tak to se musíme určo domluvit, bud jen prochajda a nebo ten kůůůrsing.. ona by paní Janii s Bernii si to taky mohla jednou přiject vyzkoušet

aby zase na trase nedošlo k nějakému extempore a s Al ho nechají běžet jen tehdy, když nebude přihlášenej jinej pes

ale kdyby to byl jenom trénink tak může běhat s kýmkoliv ne? Klidně třeba s Fájou Nemám strach že by k něčemu došlo páč než se Fája rozhejbe bude Brutík už v cíli

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:18
- Nahlásit

Fajka
ale kdyby to byl jenom trénink tak může běhat s kýmkoliv ne? Klidně třeba s Fájou
jj, na tréninku může běžet s kýmkoli.... a s Fajuškou by běžel rád, páč je potvůrka nejen krásná, ale i rychlá ... on je na dámy hodnej ( teda, pokud mu nechce zrovna nějaká sebrat před čumákem střapeček, pak jí klidně přeběhne a uloví si ho dřív než se ona zvedne )

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:20
- Nahlásit

brut

hlavně aby si do tý doby nepořídili dalšího chudáka.

já tady myslím, že ne, páč je pes obtěžuje, tak doufám, že naznají, že ten další by je obtěžoval a omezoval stejně.

aky myslím, že už má náhradní paničku jistou

uvidíme, ona je taky rozhodující Daniná finanční situace a to, zda oni si ho pak nevezmou zpátky /páč vrátit jim ho musí / a nerozhodnou se tohle udělat ve vší tichosti potom

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:26
- Nahlásit

to řikám, už je tu zase nažvaněno, než čék stihne trochu něco podělat
no my a couuuuursííííng nevim nevim, třá by to šlo vyzkoušet, pokud by to bylo v nějakej vhodnej termín ...
Brutík by nebyl jedinej s košíčkem, naopak myslim, že jedinej bez náhubníku bude Ešus

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:38
- Nahlásit

JaniiibrutFajka

šak neni nutný, aby Ti čokli běhali. Já vycházela z toho, že semo-tamo se právě v Kralupech Fajfková vyskytne. Tak to k tomu prostě přifařit, dyš už tam bude. Vona to má nejdál z nás, tak sem si říkala jí to poposunout. ALE- zas tam nikdo neví kam jít venčit - a bezpečně venčit, abychom nepotkali debila nějakýho s flintou

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:49
- Nahlásit

Janiii
no my a couuuuursííííng nevim nevim, třá by to šlo vyzkoušet, pokud by to bylo v nějakej vhodnej termín ...
až bude vypsanej nějakej tréninkovej termín, tak dáme vědít.... by mohla běžet aji s Brů, páč on by jí určitě ignoroval, páč střapeček je strašně škaredej a musí se nutně chytit a zakousnout

Brutík by nebyl jedinej s košíčkem, naopak myslim, že jedinej bez náhubníku bude Ešus
jj, jistota je jistota

PetraK
šak neni nutný, aby Ti čokli běhali.
mno, když už tam budem, tak by mohli aj běhat ....ale venčení fakt domluvíme někde, kde to některá z nás zná, aby nedošlo k nějakejm nepříjemnostem

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

PetraK
No když se hromadně nahlásíme na kůůrsing ¨do Kralup tak stejnak nebude čas nikde moc okolo prochajdit a kdyby jsme nedali kůrsing ale jen hromadnou prochajdu tak to může bejt právě někde fokolí Práglu kde to znáte
Já sednu klidně s Fájou na bus a za hoď ku jsme na Čerňáku a pak dojedem metrem kam třeba

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:06
- Nahlásit

brut
Aimee Kazari Toyo Ken? snad to pisu dobre kolik ji je nevim, ale jako me se taaaak liiibiiii

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:13
- Nahlásit

Mar
dííííík .... znám její rodiče a asi i tuhle holku. Se na vás zase budeme muset podívat, aby se Afíí a Al krásně proběhly

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:15
- Nahlásit

brut
no to jo ! to byste meli!!!

aby se Afíí a Al krásně proběhly

........a trosku pocvakaly svinky vobe ze stejnyho testa

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:28
- Nahlásit

Tak jo, dobře, ušijeme jen čistou procházku. Ale ale kám? Musíme něco povymyslet. Máme na to hafo času.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:30
- Nahlásit

Mar
no to jo ! to byste meli!!!
mám v plánu jet za tetkou ke Znojmu na pár dní, tak bych si mohla udělat výlet za Váma do Brna... Al cestuje ráda a v pohodě, dopravní prostředky jí nevadí, takže žádný problém v tomhle směru by být neměl...

PetraK
Musíme něco povymyslet. Máme na to hafo času.
hafo času? Bych řekal, že jen s mým systémem rozmýšlení ho tolik není

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:32
- Nahlásit

PetraK
jo a představ si, že jsem systematicky došla ke krásnému závěru.... vybírám dovču "jen" ze tří míst ( vyloučila jsem dalších 15) ... ovšem, tohle je hroznej oříšek a jsem z toho celá nesvá

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:42
- Nahlásit

brut

s mým systémem rozmýšlení ho tolik nen

TOHLE NENI LEDNICE,
TOHLE NENI LEDNICE,
DOKONCE ANI PRAČKA TO NENI,
JE TO JEN PROCHÁZKA!!!!

jo a představ si, že jsem systematicky došla ke krásnému závěru.... vybírám dovču "jen" ze tří míst

evidentně nejsi ve svý kůžI

který místa zvostaly v užším kruhu?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:08
- Nahlásit

PetraK
TOHLE NENI LEDNICE,
TOHLE NENI LEDNICE,
DOKONCE ANI PRAČKA TO NENI,
JE TO JEN PROCHÁZKA!!!!

to já víííííííííím, ale stejně je to hrozný dilema

evidentně nejsi ve svý kůžI
doma mi říkají, že u toho sedím týden v jednom kuse a neustále listuju v atlasech, katalogách, čtu na netu, tak už musím mít vybráno .... jenže jsem jen systematicky vyloučila místa, kde by mohlo nebo mělo být chladno, popř. by mělo být chladné moře, pak místa, kde bych zdechla nudou, páč já jen slunění a koupání bytostně nenávidím ... musím taky něco vidět a získat tak spoustu zážitků, no a nakonec jsem vyloučila místa, kde je děsně draho ( což jsem zjišťovala taky několik dní)

Mona a tak zůstal Kypr, Tunisko a nakonec Kanáry, ale tam jen ty menší ostrovy, páč nenávidím přetůristováno ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:18
- Nahlásit

brut

ale stejně je to hrozný dilema

tak ešče, že nejsi schíza třeba, to by bylo na špagát

Kypr, Tunisko a nakonec Kanáry

ty jo dálavy, jo? a kdy se chystáte?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:30
- Nahlásit

PetraK
tak ešče, že nejsi schíza třeba, to by bylo na špagát
k tý spěju mílovými kroky .... kor s tímhle systémem nerozhodnosti a pedantství

ty jo dálavy, jo? a kdy se chystáte
mno, právě že dálavy....sem dostala od ségry k narozkám dáreček.... zájezd dle vlastního výběru ( a myslím, že z nádherného dárku pro někoho, se může pro mně vyloupnout noční můra, páč i přes pečlivý výběr si vůbec nejsem jistá, že zvolím dobře). Jediné kritérium, které bylo jasně dáno je doba... takže září
Původně jsem chtěla absolvovat zájezd do Skotska ... cestu po hradech, jenže i přes veškerou pečlivost a hledání jsem nenašla jiný způsob dopravy než autobusem ( nebo vlastním autem) a při představě, jak jsem uzavřená yx hodin v autobusu, musím chodit čůrat skoro na povel, nemůžu se protáhnout, projít a jak neustále nastupuju a vystupuju - tím pádem druhý den nechodím, páč moje záda řeknou stop) se mi udělalo nevolno a nápad jsem rychle zavrhla
Takže došlo na moře a plavání, které je pro mně užitečné.... mno, takže teplé moře, abych neprostydla, zároveň teplé počasí ...... mno a je tu spousta možností, což mně způsobuje lehkou nevolnost..

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:56
- Nahlásit

brut
Původně jsem chtěla absolvovat zájezd do Skotska ... cestu po hradech
Pani, jakejkoli způsob dopravy za tohle místo stojí! Nejvíc nejvíc vám to doporučuju, skocko je nejkrásnější a nejúžasnější, vyjeďte eště vejš, na šetlendy, ty sou ze fšeho nejvíc nejkrásnější. A dá se lítat až do Sumburghu. Cesta trvá dvě hoďky do londýna, 50 minut do glasgow, pak pronajmeš auto a frčíš si po hradech a distilerkách.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání