| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 20:21
- Nahlásit
Mathea
pani takhle to nemůžete brát to bysme byli smutný a f háji uplně všichni
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 20:31
- Nahlásit
Janiii
muzu nemuzu, dneska me to se*e proste echt Fakt mi z toho je pramizerne.. chci vyhrat ve sportce spoustu milijounu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 21:13
- Nahlásit
Mathea
vyhrajete spoustu milijounů a než je stihnete dát potřebnejm, tak vás někdo vodkrouhne
taky tyhle stavy mívám, prostě musíme věřit že bude líp no ... ono nám nic moc jinýho nezbejvá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 21:14
- Nahlásit
Mathea
ale že ste to vy, tak jsem vám pá papírků sehnala!! ale vytisknout si je musíte sama
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 21:17
- Nahlásit
Janiii
prostě musíme věřit že bude líp no ... ono nám nic moc jinýho nezbejvá
jo no, ale chvilema je to fakt na zebliti.. ale za vsecko zas muzou ty lidsky hovada. Nenavidim lidi, jako tu divnou vetsinu...
Nic, nechci sem furt tahat nejaky depky.
vytisknout si je musíte sama
tak a nebude vadit, ze budou cernobily? Pac mi mozna doje barfa f tiskarne..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 21:21
- Nahlásit
Mathea
tak a nebude vadit, ze budou cernobily?
a pastelky nemáte? že byste vymalovávala
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 21:29 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Janiii
ste blpa pani a vodofkama udelam vodotisk, co?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 21:47
- Nahlásit
Mathea
já jsem blpá ale vy jste chytrá! tak vidíte, že si vystačíte sama
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 21:49
- Nahlásit
Janiii
no, to vam teda dekuju
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 22:49
- Nahlásit
Jedna otazka pro wami
urco budes vedet vo nejakejch dobrej postrojich na tahani sitejch na miru, vid? Hod mi sem linka prosim prosim smutne koukam.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 00:48
- Nahlásit
Janiii
jééé takovej balík to je pro mě? To nemuselo bejt
¨
Janiii Ešuska Brut
máte mailíka a já kruhy pod vočima a vypadám pod vobraz ale konečně můžu jít spát
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 00:50
- Nahlásit
Janiii
a pastelky nemáte? že byste vymalovávala
muzu pujcit.. dyztak
Mathea
hele taky nemam
Fajka
ste to prozradila mejlem, co?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 00:51
- Nahlásit
Fajka
máte mailíka
no ze se ptam! (zas to nacasovani )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 01:00
- Nahlásit
Mathea
http://www.polarpesek.com
Vodcamcad mam na radu Wami sve blankdytne postroje i snury. Sak si je videla, sije i na miru (ten ma Ag), tak jen zmerit vorechy, vyckat a huraaaa do poli.
Jinak zdravim vsecky, preji dobrou noc a dobre rano, to je zase tejden. Jak rikala Mathea, nekdy clovek jen zira, co je mezi lidma za hovada (budu slusna s vyrazivem).
Fajka
já kruhy pod vočima a vypadám pod vobraz ale konečně můžu jít spát
Taky tak, dobrou noc.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 07:18
- Nahlásit
all
pěkný páťulínkový ráno!
i když u mně teda není pěkný vůbec, já asi humřu, jsem nevyspalá a mrtef...
StaHi
pani, já nějak nestíhala odepsat, Cestu do Fantazie jsem nesháněla, tu mám už dlouho, sháněla jsem to druhý, co vyšlo (mi teď vypadl název)... No a teď tu Pipi...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 07:19
- Nahlásit
a až někdo vyhrajete ty milijouny, tak si na mě vzpomeňte... mě by stačilo pár tisíc...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:06
- Nahlásit
Fifi
jo, to je vono, ja nejak nemyslim. Vorechy zmerim, ale mam na ne vzit 25 nebo 30mm? A nejak se neorientuju f tom, co je tam teda snura s amortizerem..? Zvlaste, dyz ji chci na dva pseky.
A co to je za bordel? Ze se probudim a zrovna zacne nechutne bourit??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:12
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
teda nevím, kde vzali, že bude dneska líp jak včéra.... tady totiž nechutně leje. Pravda, bouřka ani kroupy se ještě neobjevily, ale co není, to může být.
Jinak piraňa Brutovi začala včera večír nějak moc vonět a tak lehce vyšiluje. V noci mně chodil olizovat, šlapal po mně, funěl mi do ksychtíku... prostě parádní noc
Mathea
taky si kolikrát říkám, jestli vůbec existuje nějaká spravedlnost a proč se maj ty svině lidský vždycky líp jak ti hodní poctivci. Jenže tudy cesta nevede.... holt si musím říct, že já tou sviní být nechci a jdu dál, i když opravdu je to dost často na prd.
Pokud by jste někdo vyhrál milijouny, tak se taky hlásím o pár tisíc.... bych hned věděla, kam je šoupnout a ulevit
Když jste tu mluvily o pastelkách, tak já v pondělí mladýmu koupila dvoje omalovánky..... a byl ve svých letech nadšenej. Včéra večír mi přinesl jedny vybarvený ukázat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:19
- Nahlásit
Mathea
A nejak se neorientuju f tom, co je tam teda snura s amortizerem..? Zvlaste, dyz ji chci na dva pseky.
šňůra s amortizérem je vlastně šňůra s gumou, která pruží. Na dva dělají buď rozdvojený konec nebo se dá koupit rozdvojka, kterou si připneš na konec amortizéru
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:19
- Nahlásit
brut
že já tou sviní být nechci
Fsak je nechci, naopak..chci vyhrat tech hodne hodne milijounu, abych mohla tem vostatnim pomoct aspon prachama.
A proc neni povolenej pravidelnej odstrel hovad, stejne jako srncetek, jelinku atd.? Dyt ty hovada sou mnohem horsi zver..
A uz tu sviti slunicko, otazkou je, na jak dlouho.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:21
- Nahlásit
brut
To jo to vim, co chci, ale nemuzu to najit na jejich strankach, tam se nejako neorientuju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:22
- Nahlásit
Mathea
proc neni povolenej pravidelnej odstrel hovad, stejne jako srncetek, jelinku atd.? Dyt ty hovada sou mnohem horsi zver..
mno, asi maj strach, že by tu moc lidí nezůstalo
A uz tu sviti slunicko, otazkou je, na jak dlouho.
u nás se trošku projasnilo, tak snad sluníčko taky vyleze a nebude půl dopoledne lejt...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:25
- Nahlásit
Mathea
To jo to vim, co chci, ale nemuzu to najit na jejich strankach, tam se nejako neorientuju
nejlepší je tam zavolat a přímo se domluvit
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:36
- Nahlásit
brut
mno, asi maj strach, že by tu moc lidí nezůstalo
A to by bylo jako spatne?
nejlepší je tam zavolat a přímo se domluvit
Nj, ale to je mluveni, coz mi dneska absolutne nejde, si to po sobe cek nemuze trikrat precist, esli to dava smysl No budu muset.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:55
- Nahlásit
Mathea
A to by bylo jako spatne?
pro nás ne , ale pro ty pitomce samozřejmě jo
Nj, ale to je mluveni, coz mi dneska absolutne nejde, si to po sobe cek nemuze trikrat precist, esli to dava smysl No budu muset.
si byla včera taky v hospodě jako PetraK? Že ti nejde mluvení
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 11:04
- Nahlásit
brut
le pro ty pitomce samozřejmě jo
tze vetsina zas vyhrava, co?
v hospodě jako PetraK?
Ja sem tam v podstate denne, dat si kolu a tak, ale spis semvymluvena z prednasek a z reseni lidskejch hovad. Sem z toho uz fakt desne unavena, dyz clovek vidi ty maly prcky, co by "psa zkopali, vzali na nej lopatu...", a pak vidi co z toho v podstate vyroste Pak uz to nekope jen do zvirat...No proste hnus, fakt chci povolenej odstrel! Aspon jedno hovado na den!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 11:16
- Nahlásit
Mathea
tze vetsina zas vyhrava, co?
klasika, ne?
Sem z toho uz fakt desne unavena, dyz clovek vidi ty maly prcky, co by "psa zkopali, vzali na nej lopatu...", a pak vidi co z toho v podstate vyroste Pak uz to nekope jen do zvirat...
ti malí opakujou bez rozmyslu to, co slyšej v telce, u kámošů či doma..... bohužel, pokud je nikdo nekoriguje, tak z nich většinou vyrostou naprostí dementi, i když i tady bejvaj vyjímky, který potvrzují pravidlo
No proste hnus, fakt chci povolenej odstrel! Aspon jedno hovado na den!
a máš na mysli dospělý nebo dětský hovado.... protože já bych se přikláněla k těm dospělejm, který vše způsobujou...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 11:25
- Nahlásit
brut
a máš na mysli dospělý nebo dětský hovado.
samozrejme dospely! i kdyz u nekerejch malejch deprivantu, kery sou schopny ubodat babicku nuzkama, bych vyjimku udelala, pac s tema uz se, krom ustavni pece a nasledne krimu, neda delat v podstate ani pri nejlepsi vire nic.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 11:39
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek, koukám že jsem prošvihla rozdávání milijounů
ale tak hopsůdka za to stála, zas to vzalo hroznej obrat, spát se šlo po jedný hodině.
Mathea
Jedna otazka pro wami
urco budes vedet vo nejakejch dobrej postrojich na tahani sitejch na miru,
snad neva, že nésu wami, ale zkus http://www.zerodc.cz/
já si tam nechávala šít postroj a fakt suprovka a byl mi teď i pochválen od Petry- Wami ví , která se svým maďarem tahá a zkoušela ho na svým hafanovi. Já už sem před časem házela přímo nový fórum s informací o týhle firmě. D. Nešněrová je super, není problém domluvit se , fakt paráda.
StaHi
co se týká kozi kozi kozi, vydržte mám od fčerejška neuvěřitelný překvápko jenže to nestíhám zrealizovat, tak musíte halt vydržet
Fajka
máte mailíka a já kruhy pod vočima a vypadám pod vobra
ještě jsem paní nestačila číhnout, včera nic, teď jsem teprvá dorazila do kanclu, ALE JÁ SE OZVUUU, SLIBUJU
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 12:23
- Nahlásit
PetraK
ale tak hopsůdka za to stála, zas to vzalo hroznej obrat, spát se šlo po jedný hodině
u nás o vzalo taky hroznej obrat a sice jsem šla spát klasicky okolo půlnoci, ale nespala jsem do rána ..... Brut se rozhodl, že budu jeho milostný objekt, takže mně chodil olizovat, pusinkovat, kontrolovat atd. Když jsem ho zahnala na místo, tak počkal, než zdřímnu a opět se přemístil ke mně.... v šest jsem to vzdala a šla si číst
vydržte mám od fčerejška neuvěřitelný překvápko
téda, zase jsou napnutý dědkovy kšandy ...tak honem, honem.
|