| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 12:24
- Nahlásit
Mathea
samozrejme dospely! i kdyz u nekerejch malejch deprivantu, kery sou schopny ubodat babicku nuzkama, bych vyjimku udelala,
souhlasím.... jen si myslím, že se bude situace zhoršovat, páč jsme ve výchově najeli na západní systém a ten nějak našem harantím neprospívá
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 12:53
- Nahlásit
wami
ha, tak 'to druhy' (Zamek v oblacich) vyslo s Reflexem, to bohuzel ve vyprodejovejch obchudcich fakt nebude (mmch po prazdninach, dali buch, by se mela obnovit ed. rada "filmova galerie" a mezi ohlasenejma titulama je i dalsi perla od H. Miyazakiho ) ..a mmch c.2, dneska se v trafikach objevil Arizona Dream (Kusturica), tak dyby nahodou, aby ste to zas nepropasla
..za hodku vyrazim nach prag a s nejvetsi pravdepodobnosti se stavim v obchudku, v podvecir cekejte Pipi info
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 12:58
- Nahlásit
brut
hele Alu hara?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 13:03
- Nahlásit
Mathea
a pak vidi co z toho v podstate vyroste
no bat', kdo roste pro sibenici se jasne pozna uz na zakladce (Cimrman), nebo moje oblibene: 'z ceho jineho by rostli zli lide, ne/li z krutych deti?' (Werich)
PetraK
vydržte mám od fčerejška neuvěřitelný překvápko
.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 13:30
- Nahlásit
Mar
hele Alu hara?
jj, Al hárá... konečně .... čekala jsem na její hárání od začátku května a doufala, že odhárá do prázdnin
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 13:53
- Nahlásit
StaHi
N E S T Í H Á M, tak nešilte s těma bombama.
Je to děsná kravina a je to k tomu agroskovi, tak klídek- nic závažnýho, ale klidně se odkopávejte v noci zvědavostí, to můžete
Nejdřív musím popadnout foťák , pak se musí najít někdo kdo to stáhne do poče a pak teprf.... vzhledem k našim přípravám na koncert to nevidím jako moc vbrzku že by to bylo. ale neni to sválně. Jen neni čas.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:36
- Nahlásit
PetraK
pani pro 'N E S T Í H Á M' ja mam naprosty pochopeni (zrovinka tet' mi tra ujel vlak)... ale todle 'mám od fčerejška neuvěřitelný překvápko' jste si mohla.. prt!.. MELA vodpustit!!! ....... !
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:38
- Nahlásit
brut
tak to si muzem podat ruku
ja cekala taky a taky to ted mame sooo si holky naky podobny
|
alias
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 15:25
- Nahlásit
zdařec stařec )
jak se žije - shrňte mi někdo události neb nemam času jako husa klasu číst ty vaše romány
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 15:59
- Nahlásit
PetraK
ale zkus http://www.zerodc.cz/
no voproti Polaru dvakrat drazsi... na to nase praseni bude stacit Polar Jen zmerim coklise a pak to vytelefonuju. Ale dikes
brut
ve výchově najeli na západní systém a ten nějak našem harantím neprospívá
A von vubec nekomu prospiva? Ja nevim, jsem mlada, ale i kdyz sem byla decko ja, tak to proste bylo uplne jiny. Nebo jsem to jinak vnimala ja, protoze sem vychovu mela normalni - ne liberalni, ale dycky sme se nejak domluvili a rodicove ve me automaticky vypestovali respekt vuci autoritam. Pak jsem na gymplu poznala, ze sem asi jedna z poslednich, protoze o dva rocniky niz uz posilali kantorky bezne kamsi. Nevim, ja tohle nesnasim a nechapu a uz vubec tomu nerozumim. Vim, proc to sem dospelo, jakejma cestama, ale nechapu, proc to ty lidi dopoustej. To snad nevidej, co z tech decek takhle roste??
StaHi
'z ceho jineho by rostli zli lide, ne/li z krutych deti?'
Jo no.. U mamy v praci (detskej diagnostak) uz nemuzou mit ani toho kralika, pac ho tam decka trapili. Jeden cas sem premejslela, ze bych tam sla delat canisku, ale na todle mam jaksi svoje pesany moc rada.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 19:06 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
wamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(caaak, a hyn za hukaze, esi to pisteni v privolani facht funga )
Pipi uz neshanejte....bo ji pro vas MAM! ..zbyva doresit, kdy a jak ud'aat naaaaaaaa .......!
..tra v pze.. budete nekdy? ..nebo s brut, gerdou..... se nekde nepotkate? ...nebo, co beeem delat? (bydlakuju ca 40km jv od phy)..
..posta mi furt pripada jako sice dal, zato nejhorsi cesta (predstav si veskerou schopnost cesky posty, nasob stem -a to mam oci upa zavreny- a mas obrazek kvalit vedouciho mistni pobocky ) ale halt dyz to jinac nepujde, pisni mi adres (pod'oool, kviz! -> jsem stahi na centru )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 19:25
- Nahlásit
Lidijové zlatí drazí, předkoncertní přípravy vrcholí ZEJTRA TO VYPUKNE!! První z našich tří DM koncertůůůů. Jdu patlat tousty na cestu a vařit kafe do termosky.
Tak se na mě nezlobte, že se tady zjevím až v pindělí asi, a to se určo budu nejspíš ešče prtínat, jak budu mimoŇ
StaHi
hele my chystáme zájezd nach ségra což je díra jménem Mokrá Kalhota uBystřice -kousek za Bešónovem - třebas by byl Brtnik svolnej k malý zajíždce, je sice nespolečenskej, ale někdy povolí. Tak já se ho voptám. A až by to bylo u mě, buď by to počkalo na další zájezd Wami do Prahé, nebo bych to zkusila Wami poslat přes její kamarádku Petru.
Mathea
no voproti Polaru dvakrat drazsi...
Jo? mi to přišlo skorem nastejno, když jsem vybírala. a já po tom šla hlavně proto, že jednak ona sama s pesanama tahá, takže ty postroje jsou pořád vylepšovaný a pak taky, páč má éspéčka, tak ví i jakej střih na ohaře. Padlo to jak prdel na hrnec . Ale s panem Polarem jsem taky mluvila a taky fajn přístup.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 19:28
- Nahlásit
Pozor pozor, mám zámek f oblacích, mám zámek f oblacích - StaHi, Wami - ráda přepálíííím, aji obal okopírujuuuu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 19:30
- Nahlásit
StaHi
zbyva doresit, kdy a jak ud'aat naaaaaaaa .......!
pošlete jí to poštou přece, já to s tim zámkem taky tak udělám. A až se teď budu vracet dom z fabriky, kouknu do trafiky na arizonu.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 19:47
- Nahlásit
Gerda
ja zamek mam, radapalte pro wami
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 19:58
- Nahlásit
PetraK
diky za nabidku , bych vas rada videla, ale esi to uz neni kapek prekombinovany? ..vona je asi facht nejlepci ta posta, jen z ty mistni mam traumicko (ale! fikane to podam jinde nez u nas, bo nerf mam jenom jeden )
..zvani ste, to je jasna vec! ..akurat teda, tuten vikend mam doma setkani trosek rodiny, tze s casem a casem s duchapritomnosti to nebude valny
Gerda
na arizonu kouknete.. je tam tra muzika vot Gorana Bregovice...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:04
- Nahlásit
all
přeji pěkného podvečíra...
já dneska ulovila tak půl kila úplně malinkatejch, krásnejch bílejch žampionů... no a teď si tu rvu vlasy, bo je mi jich líto, když jsem si je nachrtila, ale nevařím, tak nevím, co s něma...
taková smaženice vaječná s žampecama by byla super, ale se obávám, když si matně vybavím postup kohokoliv, kdo kdy něco podobného dělala a já šla náhodou kolem, že to teda nebylao ňák jednoduchý a strašně dlouho tam ty houby trápil nedostatkem kyslíku, bo co...
StaHi
jejda, pani, no vy ste prostě naprosto úžasnej poklad...! Prosím, esi se ňák dřív uvidíte s brůtofkou, tak předat jí, bo my se plánujem vidět nějak v dohledné době... teda mám to slíbený, no, když to půjde...
Gerda
já ci, já ci, já ci já ci já ci
plosííííím...
ani nemusíte tvořit obal, ono mi jde stejně hlavně o ten vnitřek, mám mejla na seznamu, že mi písnete, abychom se domluvili co za to...?!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:09 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Mathea, Fifi, PetraK
já teda mám koplet tahací výbavičku vod pana Peška z Polaru, taky to nešije nazdařbůh, ale je to mašér, i když teda teď už bejvalej... Taky udělá šecko na míru, aji barvu, když má, dá podle přání
Dělá všechno možný, má v oku i ohaře, pro mě kdysi když jsem ještě měla krámek šil pro kdeco, od Anuba (ač si to nakonec musela Anu trochu upravit) po fundláka... Akorát má prostě jen klasický typy postrojů, krátkej dlouhej, žádný vejmysly, co zas umí Dáša Nešněrů - ZeroDC.
Takže bych šla s klidem do obojího, je fakt, že je Polar levnější, přitom kvalitní, ale holt není tak známej a nemá takovej výběr Zas u Zeráků mám taky vybráno pár vychytávek, do kterých jednou pudu, sice ne postroje, ale se mi hrozně líbí ty reflexní polostahováky, na zimní večerní tahání to bude super
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:19
- Nahlásit
wami
esi se ňák dřív uvidíte s brůtofkou
no to prave asi ne.. setkani uz je nakou dobu v planu ale..
asi jedine dyby v brzku vysla naka prazska cz-hospa.. nebo dyby byla nekdy po vikendu bruuutofka v praze?
wami
eh, radsi mi pisnete tu adres..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:27
- Nahlásit
StaHi
eh, radsi mi pisnete tu adres...
no, tak si představte, jakýho máte vedoucího počty... vynásobte sto a máte místní doručovatelky... několik měsíců mi vracely poštu, že prej adresa neexistuje, a pak mi to začly nosit úplně někam jinam, ještě že je tam trošku znám a přeberou mi to, ale prostě počta...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:30
- Nahlásit
wami
pani, vy ste wami jako wami uzenáč seznam?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:38
- Nahlásit
wami
o mistnich dorucovatelkach jsem se vubec neodvazila psat!
..musim ted letet, noc moudrejsi vecera ..nebujte, nak to k vam dostanem! hlavne si prosimvas pamatujte, ze uz mate pipi sehnanou (mluvim z vlastni zkusenosti, kolikrat jsem si nesla z knihovny Ulovek, po kterym jsem pasla leta.. mno a doma jsem po par radcich zjistila, ze uz to mam davno precteny.. este v knihovne jsem to nezkousela, bo jsem si byla jista, ze KONECNE! )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:55
- Nahlásit
Gerda
nevim, esi sem jak uzenáč, ale jinak jj
StaHi
ad knihovna - tak to já takhle jásám v antikvariátu vobčas, bo že to mám přečtený, vím, ale konečně to MÁM DOMA!
no a vobčas dvakrát, prostě chrt, no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 21:14
- Nahlásit
Zdááár ženskýýýý,
tak jen prolítávám kolem abych vás potěšila páč co nejvíc čéka potěší? Cizí neštěstí přeciš
Tak si předstafte že moje drahá půle, která mě už 15 let uděluje rady jak řídit a peskuje že blbě/pozdě/brzo řadím, moc/málo brzdim, nestíhám značky pruhy, svodidla, světla, křižovatky na silnici dělám zmatky
Dneska se mu podařilo během cca 1,5 hodiny vyfásnout dvě pokuty
Aaaaaaach to sem se zase zasmála
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 22:18
- Nahlásit
StaHi
Gerda
pojedu za wami, tak se můžeme sejít v Práglu ( popř. můžu vyslat harantí) a předám vše, co pro ní máte
Gerdo, ty jsi stále na Jiřáku? To pro mně není problém ( stejně jezdím vlakem na Hlavák, tak ten kousek popojdu).
StaHi, můžeme se sejít na Hlaváku nebo kdekoli jinde.... pokud nebudu u doktora, tak se přizpůsobím.... jen prosím, až piraňa nebude v nejlepším
Fajka
tak jen prolítávám kolem abych vás potěšila
máš pravdu, cizí neštěstí opravdu těší
Já byla na velkém nákupu a jen se mi protočily panenky. Ode dneška budou harantííí držet dietu, páč peníze si zkrátka netisknu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 22:28
- Nahlásit
brejvečer všem, taky jen prolítávám, a vy jste azse děsně pilný spisovatelky ...
na pani wami jsem si dneska vzpoměla na Pankráci u stánku s dvd, ale Pipi neměli
Fajka
na odpověď na váš mail musim najít trochu času, snad zítra dopo, ale můj názor znáte z pátku ... tak snad jen že jsem zvědavá co bude a držim pěstičky
a jak se to povedlo Pájovi s těma pokutama?
brou noc všichni
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 22:30
- Nahlásit
hele my chystáme zájezd nach ségra což je díra jménem Mokrá Kalhota uBystřice -kousek za Bešónovem - třebas by byl Brtnik svolnej k malý zajíždce, je sice nespolečenskej, ale někdy povolí
PetraK
pani až budete zájezdovat, tak koukejte dát vědět!!!!! huš jste přece pani řidička - a unás ve vsi se nemusíte bát složitý dopravní situááácie, takže doufám, že seberete nespolečenskýmu brtnikovi auto a stavíte se na votočku!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 03:15
- Nahlásit
brut
no dyk ..jen dejte vedit, kdy tak budete v prahe (dyby to vyslo i s nakou kavkou.. ci jinym jedem dle vlastni libosti ..bylo by nejlip) ..to mame tak na pul cesty
wami
vidite, tu chvilu u vydrzite
..a s antikvariatama ja mam vylozene smolika.. jsou knizky (co casto znam nazpamet, ale CHCI je mit) za myho zivota nikda nevydany, bo vydany jednou a hnedleva rozebrany, tze leda v antiq sehnatelny.. knizky, co mylakuju nejvic!... knizky, ktery jsem predstavila x lidouchum.. a voni uz je sickni sehnali, jen ja ne! ..zivot je nekdy nespravedlivej
Janiii
no helejte, dyz uz teda zajizdku..tak taky nekde na pul cesty (tra i kousek dojedu..vlakem )!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 09:10
- Nahlásit
StaHi
helejte, dyz uz teda zajizdku..tak taky nekde na pul cesty
jo vy jste to myslela jako hromadné setkání joooo? aby toho na nás na všechny nebylo moc najednou
tra i kousek dojedu..vlakem
aj to móóóžete, naše obec má dokonce vlakovou zastávku - jen vás nesmí vyděsit to, že zastávka je asi kilometr od nejbližšího baráku takže vás to vyplivne v lukách a skoro i hájích
ale jak znám pani Ešus, tak vona než uspořádá zájezd, tak huš bude zasejc sníh
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 13:48
- Nahlásit
Janiii
takže vás to vyplivne...
esi sem to spravne pochopila ..poslala ste me prave do haje?
hromadné setkání
ale myslela jsem to tak ..aspon vyhledove, no
|