| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:32
- Nahlásit
PANEBOŽE OKAMŽITĚ PŘESTAŇTE VOPEROVAT NEBO VOMDLIM!!!!!!
brut
mozeček
Měla udělat chlapa mozeček, dyš byl tagle hlučnej Já když chci spát a někdo ruší, tak sem značně nevrlá teda
Té se chudince na frndě dělala nějaká vyrážka
ajéje, chudák to má veselý , zkus možná ani ne tak bylinku, ale oplachovat černým čajem. Ten hodně zklidňuje.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:39
- Nahlásit
PetraK
Brůtofko- ty si umíš žít na vysoký noze!! Takovýdle noce-to je eňo něno , poslední dobou to máte nějak často, takovejdle cambus v noci.
to říkám pořád, že u nás se žije ve dne v noci a stojí to celkově za prd
Paní, koukla jste mi na tu sušičku? Já jí nadhodila doma a snad by mohla projít.. jen si jí opět musím nejdřív vybrat
Jinak to mělo standardní průběh - tzn. seks 100 x jinak a přece pořád vo tom stejným Jedině, když si Major Mrňafka vydlabala jámu pod lavičkou, že má domeček a Ešus se chtěl podívat jak by jim to v domečku bude slušet, tak mu dala přes držku a byl pět minut klid.
sem zvědavá na procházku s piraňou, ta ho seřve hned nebo se mu pověsí na ucho
Motám se tam jak hajzl při povodni. Nejde mi toho čokla pořádně navádět
naprosto vás chápu...... já loni u wami pochopila překážky ( jak jdou po sobě samozřejmě ) až když zbývali poslední dva závodníci
Vzhledem k tomu, že si běžně pletu pravou a levou ruku, tak je tohle pro mně zakletý .....ale hodlám s piraňou alespoň základy natrénovat
Janií
venku je krááásně, berni vypadá že začne fakt hárat, furt by byla nakýblovaná doma, a je divná mohla by, holčička, aby na svatbu odpadla starost, kam ji zavřít a kdo ji bude chodit venčit ...
jináč já mam prádlo v pračce, asi milijooon věcí na žehlení a dělám že to nevidim¨
předám vám s velkou radostí štafetu , jinak velkýho uškrtím, poslouchat celej den kníkání je nad lidské síly
Fajka
pane jo, šťourat se u oka.... ste paní normální? Vždyť tam vede spousta důležitých nervíků a jejich poškození může mít vliv na funkci třeba víčka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:46
- Nahlásit
PetraK
Měla udělat chlapa mozeček, dyš byl tagle hlučnej Já když chci spát a někdo ruší, tak sem značně nevrlá teda
sem taky byla "děsně" milá a příjemná....ovšem vrátila jsem mu to ráno, když jsem vstávala.... v půl sedmý jsem ho probudila s tím, že je nejvyšší čas, aby začal něco dělat
ajéje, chudák to má veselý , zkus možná ani ne tak bylinku, ale oplachovat černým čajem. Ten hodně zklidňuje.
zatím jí dělám koupele ....a nějak přestává Brutovi díky tomu vonět... je z ní chudák pěkně zmatenej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:47
- Nahlásit
brut
Vždyť tam vede spousta důležitých nervíků a jejich poškození může mít vliv na funkci třeba...
...rostlináře?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:57
- Nahlásit
brut
Paní, koukla jste mi na tu sušičku?
pani koukla v rychlosti - nebylo tam psáno ničehož. Tak jsem v tý samý rychlosti, páč jsem pádila na hodinu už, položila Brtnikoj dotaz jak moc to žere. MOC, prej to žere moc.Ale nemyslim, že by to žralo jako trouba a množstevní údaj byl 400. 400 čeho už si nepamatuju, to sem zrovinka už asi zabuchovala dvéře vod bytu. Každopádně počítejte s tím, že moc bude žrát asi každá, páč my taky na spotřebu koukáme, takže předpokládám, že když ji Brtnik kupoval, nesáhnul bezhlavě po první co viděl.
sem zvědavá na procházku s piraňou, ta ho seřve hned nebo se mu pověsí na uch
tam to tak žhavý nebude si myslim. Major Mrňafka je jeho láska největčí, už jeho právoplatná manželka- loni v lednu měli zásnuby a taky neni bloncka. Davídkojc může dosvědčit, že Ešus jak vidí bloncku je v rauši
zbývali poslední dva závodníci
pak tedy musím vždy běžet jako úplně poslední
v půl sedmý jsem ho probudila s tím, že je nejvyšší čas, aby začal něco dělat
vy ste pani taky dost slušná sfíně
jinak velkýho uškrtím, poslouchat celej den kníkání j
z toho by mě dočista hráblo, fakt jako že jo. Tak by buď následovalo žhavení lebky zvané budík a péf by byl následně ubit a nebo bych si musela do uší namontovat špunty
může mít vliv na funkci třeba víčka
no a pak se může snažit jak chce a nezavaří to a nezavaří, páč se víčko nechce chytit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:23
- Nahlásit
Gerda
Vždyť tam vede spousta důležitých nervíků a jejich poškození může mít vliv na funkci třeba...
...rostlináře?
sem si cvrnkla do trikotu ...ste blpka, paní
PetraK
položila Brtnikoj dotaz jak moc to žere. MOC, prej to žere moc
toho jsem se bála ... no, musím se jít podívat někam do krámu, pořádně je prohlídnout, opsat a pak se teprve rozhodnout, což je teda dost složitý
tam to tak žhavý nebude si myslim
aby sme se nedivily
pak tedy musím vždy běžet jako úplně poslední
já naštěstí neběžela, páč jinak by si tu trasu ani nezapamatovala, jak se znám
vy ste pani taky dost slušná sfíně
jj, to já ráda vracím
z toho by mě dočista hráblo, fakt jako že jo. Tak by buď následovalo žhavení lebky zvané budík a péf by byl následně ubit a nebo bych si musela do uší namontovat špunty
mno, však k tomu nemám daleko a moc se těším, až bude zase vše v normálu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:08
- Nahlásit
brut
toho jsem se bál
no hele ale podle mě to bude furt lepčí než ta trouba
což je teda dost složitý
toho jsem se obávala zas já
aby sme se nedivily
možný to je, já zapomněla, že bude voňavá, ale s Majorem Mrňafkou je to přeciž jen o krapet něčem jiným, tam to je výbuch Etny spolu s tajfůnem. To se nedá ukočírovat jako třeba voňavá bíglice nebo peruánka na cvičáku, kdy je schopen i fungovat, po náležitém vysvětlení situace. Ale s Abbie ne, tam opravdu nemám šanci na cokoliv, kde má fachat samostatně a kus ode mne. Ta kdyby byla na cvičáku - a to i v době kdy nehárá - tak nemám šanci ani na jedinou skočku. maximálně chůze u nohy za dozoru a s přiblblým gezichtem pochodujícího a nasraným gezichtem povelující
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:36
- Nahlásit
all
nestíhám nestačím, tak jenom probíhám, prokvačím
Gerda
zaregistrovala jsem a moc kuji, já na to stejně zapomínám furt, takže až to přijde, budu stráááášně překvapná a nadšená
brut et ostatní
konečně jsem včera v noci dodělala fotky z agi závodů v Suché a Třinci, tož zas pozvánka na kečup
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:44
- Nahlásit
wami
bomba výráááz
uááááá, tyjo tam to prkno končí
no fakt, a už padááám
a ten kokr je taky lukcucní!
a už končim, páč bych sem mohla vyrovnat všechny
paní, jste třída
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 14:05
- Nahlásit
wami
tak začátek je dost výživnej
hahahááááá
a tendle čulibrk bílej je přesně jak já, když řídím a proti mě jede kamion
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 14:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Haa sem zpět konečně
brut
Gerda
klííít ženský todle je jenom povrchovka huž mám v tom cvik, to už byla několikátá co mám za sebou a vždycky to dobře dopáádne Nicméně šoufl mě z toho je dycky ale to jsou nervy
wami
to jsou krááásný fotečkýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 15:11
- Nahlásit
Fajka
pani- sem vám posílala emila, blbne mi to, tak si nésu jistá, esli to došlo?
huž mám v tom cvik,
ste zdatnej operatér pani. Můžete jíd na brigošku do ňákýho zdravotnickýho zařízení třebas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 15:15
- Nahlásit
PetraK
Jj paní došlo KUJU, až bude chvíle tak odpovím
Můžete jíd na brigošku do ňákýho zdravotnickýho zařízení třebas
no vidááá, další podnikatelskej záměr v době krííze .. to nejni marný pacienty bych dělila na ty co maj přežít a ty co néé a podle toho bych k operaci (pitvě) přistupovala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 15:38 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
jsem šla nachytat ven bronz ... nesu si novou piknikovou deku, co jsem dostala od babi ... rozložim, otočim se abych zakopla pantofle ... a už si nemam kam lehnout!!! naše milostivá ji musela vozkoušet jako první!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 15:54
- Nahlásit
Fajka
pacienty bych dělila na ty co maj přežít a ty co néé a podle toho bych k operaci (pitvě) přistupovala
vim hned vo jedný, která by pasovala do tý DRUHÝ KATEGORIE
Janiii
ty vado to je důůůra požitkářská drzá!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 15:59
- Nahlásit
Fajka
Jj paní došlo KUJU, až bude chvíle tak odpovím
jo prosím Tě v klidu. Já se ještě nedostala k tomu přečíst si ty odkazy. Tady nestíhám a doma už se k počitadlu nedostanu- nejdřív tak příští pindělí. Páč dneska jdem na tu hotelovou párty, zítra obří nákup a vaření a v pátek nach chalupa. takže klid, klid
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 17:07
- Nahlásit
Janiii
šikovná a jestli pak ji panička podrbala řádně na bříšku???
PetraK
vim hned vo jedný, která by pasovala do tý DRUHÝ KATEGORIE
jooo nebo dáme ještě třetí a nazvem jí tantalova muka
Páč dneska jdem na tu hotelovou párty, zítra obří nákup a vaření a v pátek nach chalupa. takže klid, klid
jo paní taky to máte nabitý jako ted asi všici ....ale mám trošku dilema že když nestihnu napsat ted tak pak už se na to nemusí dostat nikdy páč nevím jak přežiju tu štyrycítku
NO nic du se vrtat v hlíně, záhonkách a plevelu... minulej tejden sem vysadila afrikány do zahrádky a ty mrchy slizký mě je všechny sežraly NO práce na govno..vám řeknu.. tak ty poslední dám ještě do truhlíků ale běda jak mě tam zas nějakej slizoun vleze.. to bude řev jak tuuur
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 17:15
- Nahlásit
Janiii
šiš ta je rostomilá! Doufám, že si jí tam donesla pitíčko a polštářek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 17:37
- Nahlásit
hlásím aktualizaci stránek, takže můžete mrknout úvodní fotka je taky dnešní - pomáhala mi křížovkovat a jsou tam i další fotky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:34
- Nahlásit
Janiii
tak ta je suprová, na tý dece...
all
jinak jsem moc ráda, že se fotky líbí...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:45
- Nahlásit
jo a mám nový fotky kocourka, ale nic vám neukážu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:52
- Nahlásit
a máme i videa, jak kočičáci baští z jedný misky - jsou tam všichni a já si toho našeho poznala!!!
strkal totiž tlapku do tý misky... řikám mírovi "to je určitě náš!" a taky že jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 22:52
- Nahlásit
no prosim ... já to řikala ...
prosím pěkně, to byl pokus vyfotit kočičky pohromadě ... ta rozmázlá čára to je náš miláček - prej je trochu živější ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:25
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
Párty byla gůd, dokonce jsme bubnovali a moc dobrý koktejlky tam měli, moc. šikovnej pan barman. Jen kdybych nemusela tak brzo vstávat Když jsme odcházeli z bytu, sousedka profišvadlena šikovná (ta co mám od ní ty sukničky, jak jsem vám Janiii posílala střih) pravila že jsme moc šikézní dvojka- Brtnik vypadal velmi vzhledně.
Janiii
trochu živější
t r o ch u
strkal totiž tlapku do tý misky... řikám mírovi "to je určitě náš!" a taky že jo
tak krom toho , že je dementík, živější, tak je to navrch ešče prasátko
těšíš se viď? Na sviňku malou modrou a to nechtěla kočku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:29
- Nahlásit
Fajka
a nazvem jí tantalova muka
s radostí, fakt. nesnáším šmejdstvo
Hele teď v PPČ se písalo o výstavě Akit u Talošů, nepsala to vaše chovatelka?
na ty svině slizský - zkus kolem záhonků nasypat lógr z kafe nebo namletý skořápky, nebo písek. Neradi přes to lezou.
nevím jak přežiju tu štyrycítku
no jak, jako každou normální horečku
s tím psaním- hoď se do klidu, já taky fakt nestíhám, mám emilový resty.
Janiii
pomáhala mi křížovkovat
to je bůůůchtáááá líínáááááá
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:49
- Nahlásit
wami
Wami zdarec.
Napsala jsem ti emila na adresu co máš pod členem, ale vím, že to moc nevyzvedáváš, tak ještě píší upozornění zde. Tak koukni a předčti.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 11:12
- Nahlásit
Dobré skoro poledne dámy
Nějak nestíhám.... mám tu mladou, musela jsem nakoupit ( nějak moc žerou harantííí :mad , do toho jsem se rozhodla, že svému bílému tělu dopřeju trošku slunce, tak jsem vylezla na chvíli ven a málem vedrem umřela, tak jsem se zase rychle vrátila domů. Al stále nastavuje p*del a musím říct, že je to dost otravný.... Brut naštěstí díky vedru nepíská ( konečně po téměř deseti dnech), jen bych potřebovala přádně uklidit a to nemůžu, když je musím mít oddělený ( alespoň mám dobrou výmluvu, páč se mi v těhle vedrech nechce nic dělat..)
wami
díky za Aldorku ... fotky jako vždy super ( ale nic jiného se od tebe čekat nedá )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 11:15
- Nahlásit
Janiii
koukám, že Berniíí je pěkná potvůrka a kocourek se jí zdárně vyrovná ... holt budete mít doma super veselo ( ne že bych chtěla být škodolibá, ale naše psokočičí hrátky vždycky skončí něčím rozbitým... naštěstí už s tím počítám dopředu a křehké a rozbitné věci se snažím uklízet)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 11:41
- Nahlásit
brut
nějak moc žerou harantíí
zkus je poslat na ty stránky co se menujou ŽERU ZDARMA
potřebovala přádně uklidit a to nemůžu, když je musím mít oddělený ( alespoň mám dobrou výmluvu, páč se mi v těhle vedrech nechce nic dělat..)
okamžitě si du koupit háravou čupku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 11:44
- Nahlásit
PetraK
okamžitě si du koupit háravou čupku
půjčím
zkus je poslat na ty stránky co se menujou ŽERU ZDARMA
jo a oni mi je vrátěj s tím, že budou chtít všechno zaplatit
Jinak jsem sledovala pohřeb Matušky ....
|