Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:05
- Nahlásit

brut
nezbyde
vite co je nejhorsi? Ze at se vo tom bavim s kymkoli, tak ten zaver zni dycky stejne...a ja si to kazdou pul hodinou uvedomuju cim dal tim vic taky... :/

ty máš smrdutý nohy?
desne..a velkej vosklivej nof..

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:10
- Nahlásit

Mathea
ty máš smrdutý nohy?
desne..a velkej vosklivej nof

no tak uz mam taky jasno

brut
videla ste homera, co jsem vam postla k davitkojc (k tomu mymu bystrymu vcerejsku)? ma to jen par vterin, nebujte!

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:16
- Nahlásit

Mathea
a velkej vosklivej nof..
Kterej se libi Baz, aspon ma do ceho kous kous.

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:19
- Nahlásit

Fifi
Kterej se libi Baz
Bazunka je taky jedina, kdo mi ho kdy pochvalil..i kdyz takovym svojskym zpusobem A uz viim, proc u me pak tvoje feeny nechtej lezet v noci..teda u nohou, pac mi pece desne smrdej, tolik ze to ani vony nezvladaj

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:21
- Nahlásit

Mathea
teda u nohou, pac mi pece desne smrdej, tolik ze to ani vony nezvladaj
Hele, ty jak sundas boty, tak usnu hnedka.. nevim, co mas v noci za problem s cubkama, tim padem.

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:21
- Nahlásit

Fifi
pac ty huz hofno vydrzis narozdil vod nich

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:23
- Nahlásit

Mathea
pac ty huz hofno vydrzis
Dybys pisla udrzis, tak ti na to i kejvnu, po tom prejtu to bylo vcera divoky. Ale hovno teda vydrzim, dneska sem tahala kocici Baz z tlamky. Tak az ti priste blemcne nosanek...

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:24
- Nahlásit

Fifi
vis jak, dokud sou to jen kocici....

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:36
- Nahlásit

Mathea
ja mam teda kocici za jedny z nejhorsich, ale vy budete nejspis mit naky exoticky zkusenoste, co?

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:58
- Nahlásit

StaHi
mit naky exoticky zkusenoste, co?
No po tom, co sem poznala tu smecku sani vod Fifi, tak mam spoustu exotickych zazitku, to ano

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:00
- Nahlásit

Mathea
tu smecku sani
Jakych sani??? Este teda chybi Baz, to je pravda.

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:01
- Nahlásit

Fifi
Este teda chybi Baz, to je pravda
Ano, ta san z nejvetsich, ten vichr, co umi delat bajecne kous do frnaku

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:29
- Nahlásit

Hoj všici! Jak se pořád máte? U nás nic nového, Gastoňák v pohodě, i když dneska je zas nějakej unavenej... Ale máme papasan, tak je spokojenej, že se spolu můžem válet v křesle. Jinak jsem se dozvěděla, že má bejt v létě dost hnusně, tak nevim nevim, jak to s tou naší zahradní svatbou dopadne. To abych kromě stanů sháněla ještě topení.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:38
- Nahlásit

mishi
prosím tě, počasí ještě 1000x změněj, vždyť nedokážou tipnout předpověď pořádně na tři dny dopředu
a jináč novýho asi nic, synátor od brut má zlomenou nohu a problémy s latinou, Ešusová má problém s močákem jak se furt všemu řehtá a na pani Fajku má pifku nějaká potfora, ale vona má hlídače pruhovanýho a nás, tak my ji nedáme
a já jsem sem dávala fotky kocourka, kterej se na nás určitě těší a vo kterým Ešoska prohlašuje, že je krásnej jen vypadá torchu jako momentálně zavostalej ... ale nikdo holt nejsme dokonalej - a von je kráááásnej a určitě bude hodnej

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:47
- Nahlásit

Janiii
Ty budeš mít kocoura????????

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 20:43
- Nahlásit

mishi
no jeslti nám ho slečna chovatelka - kamarádka - svěří, tak jo pojedem se na něj mrknout zhruba za 14 dní, abysme zjistili jeslti nejsme alergický (na některej druh kočičí srsti jsme), a jinak bude bobek náš - až ještě povyroste

wami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 07:45
- Nahlásit

all
nestíhám, nestačím...

výcuc si nechám prosím pěkně udělat večer, stejně tu toho zas přibude moc moc...

jen pro brůtofku - zatím tedy mám na kečupu jen fotky ze soboty, ale mám radost i z nich, ty nedělní jsem ještě nestihla, ale myslím, že mi budou dělat stejně velkou radost... (A snad nejen mně )

a jinak...
největší a nejmenší člen mojí smečky

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:44
- Nahlásit

Probíháááááám..................

wami
fotky kráááásnýýýýýý

Přeju hezkej den

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:44
- Nahlásit

wami
týýýjooo, ty fotky jsou prostě úžasný
ten ostříhanej kokr je dobrej a vůbec, všichni pesani jsou boží

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:50
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!!!!

Lidi já vám měla fčéra tak hodnýho psa Nejen, že neznásilnil Ričiho vod Janiky, ale navrch ešče se producíroval před vostatníma čoklama a chtěl si nosit košíček jak Karkulka

brut
no a ona mi povídá, že má mladej v latině mezi čtyřkou a pětkou, tak ať zabere, aby alespoň prolezl

záááááááááááááááááááááááááááábhohooooooooooooooooo oo!
a s tmi pořekadlem, že děti sou štěstí, sůl, muška zlatá života, to to vim náhodou přesně gdo. Je to ten co tvrdí, ŽE ZAHRADA JE HRA Todle taky může říct jen magor

Mathea

ty máš smrdutý nohy?
desne..a velkej vosklivej nof.

pani uvědomujete si, že todle je dost závadná dijagnóza?

Fifi
po tom prejtu to bylo vcera divoky

ale vy budete nejspis mit naky exoticky zkusenoste

dyk na to studuje, co se divíte? Má zkoušku z vembloudích gulí, tak ji kočičnec ňákej těžko rozhodí

Jakych sani???
ej! ty sou ňuňatý

mishi

Gastoňák v pohodě

To abych kromě stanů sháněla ještě topen

tak místo stanů sežeňte iglů a svarbu vydávejte za eskymáckej vobřad

Janiii

až ještě povyroste

až povyroste , bude pořád tagle - jak to kulantně říct??? - no bude prostě furt takovej dementík?
(tý vole, je mi jasný, že až to přistane doma, umudláte to všicí během prvního dne, páč fakt von se tváří naprosto bezkonkurenčně )

wami

fotky jsou bombáááááá

pani sem skloréza , kdyže to máte bejt f Prahé?

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 10:39
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Ufff, už jsem zase sama doma... před chvílí odešla cérka do práce a tak mám čas se s vámi pozdravit. Mladýho musel ráno mužskej dopravit na vlak, jinak by se tam nedostal. Pak se vrátil, hodil chvilku šlofíka a šel do práce. Mladá vstávala v devět totálně umordovaná a před chviličkou vyrazila taky ( ještě jsem jí stihla uvařit oběd, aby měla něco s sebou).
Fakt jsem ráda, že mám alespoň chvilku klidu

Fifi
Mathea
Ale hovno teda vydrzim, dneska sem tahala kocici Baz z tlamky. Tak az ti priste blemcne nosanek...
ste mi připomněly, jak jsem odložila kočičí záchůdek na dvorku, když zvonil dopravce, který přivezl lednici.... no a samozřejmě jsem na něj v rámci silné euforie zapomněla. Dopravce odjel, já vypustila chlupatce a kochala se lednicí. Až po jaký době mi došlo, že slyším divný zvuky ( škrábání na plast) .... v tu chvíli jsem si vzpomněla na záchůdek, vylítla ven a tam stál naprosto vyluxovaný hajzlík a u něj oba psi..... pusinku jsem od nich nechtěla ještě dva dny....

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 10:46
- Nahlásit

brut

nazdar osamocená ženo, nemáš tucha jak to vypadá s váma? Mám píct buchtu, aby byla ke kafi, nebo se mám dneska věnovat výhradně řezničině v podobě 23 kil masa?

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 10:48
- Nahlásit

mishi
Gastoňák v pohodě, i když dneska je zas nějakej unavenej...
supéééér, a ta únava může být spojená s výkyvama počasí

Jinak jsem se dozvěděla, že má bejt v létě dost hnusně, tak nevim nevim, jak to s tou naší zahradní svatbou dopadne.
si nevzpomínám, kdy se naposledy trefili do dlouhodobé předpovědi.... tak se neděs dopředu

wami
jen pro brůtofku
óóó, já se mám ....díky

jen fotky ze soboty, ale mám radost i z nich, ty nedělní jsem ještě nestihla, ale myslím, že mi budou dělat stejně velkou radost
sem na ně zvědavá.... jdu se kochat a vybírat ty nejzajímavější pro mužskýho ( stejně to budou vesměs všechny, ale to nemusí vědět)

PetraK
záááááááááááááááááááááááááááábhohoooooooooooooooo o oo!
k tomu spěje mílovými kroky ... pitomec

s tmi pořekadlem, že děti sou štěstí, sůl, muška zlatá života, to to vim náhodou přesně gdo. Je to ten co tvrdí, ŽE ZAHRADA JE HRA Todle taky může říct jen magor
hmmm, to je něco podobnýho, páč u mně je zahrada noční můra a ne hra.... než zahradu, tak to raději ty děti...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 10:50
- Nahlásit

PetraK
nemáš tucha jak to vypadá s váma?
zatím nevím nic bližšího .... jsou volby a mužskej má do nedělního podvečera pohotovost. Tak to vidím na rozhodnutí v posledním možném okamžiku ..... nic nepeč, když tak upeču já a přivezu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 10:58
- Nahlásit

wami
http://wami.rajce.idnes.cz/MSP_Vetrkovice_sobota/# msp_501.jpg
tahle se mě líbí nejvíc,to je jak naše elis

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:05
- Nahlásit

wami
Právě sem strávila hodinu!!!!! u tvých fotek a sem naprosto unešená.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:22
- Nahlásit

brut

nic nepeč, když tak upeču já a přivezu

no jasně, náfštěva a bude něco vozit, to nende.

jablunka
ty sou co? Umí baba jedna Wamí, umí.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:30
- Nahlásit

PetraK
no jasně, náfštěva a bude něco vozit, to nende
si odvezu lupení jako výměnu ... tak to neřeš, díky blbým volbám vůbec netuším, co bude

wami
fotky jako vždy nádherný ...a mám několik favoritů pro Martina. Sem zvědavá na další ....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:41
- Nahlásit

wami
škoda že bydlíš daleko,hned bych tě poprosila o několik fotek něch našich hafanů

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:05
- Nahlásit

Cus babizny, jen bonzuju, ze Mathea ma ode dneska holidays.

A byla jsem s perdelkama na ockovani, Bazusak je fakt skritecek bonzaji, vazi pouhych 20 kg, Agata ma svych poctivych 24. Takze dohromady daji jednoho Kremylka.
PetraK
Je to ten co tvrdí, ŽE ZAHRADA JE HRA Todle taky může říct jen magor
Si vul jak anjel.
brut
tam stál naprosto vyluxovaný hajzlík a u něj oba psi
Dobytkove jsou to, jeden jak druhej!

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání