Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:35
- Nahlásit

Ale rozhodně fakt myslím, že fenky jsou chňápavější a ochotnější, nebo ne, to není ono, líp se umí koncentrovat
tak v tom případě berni je samec a ta krev od hárání muší bejt kečup

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 18:17
- Nahlásit

Ja se zblaznim - uz 3. den me boli moudrka jako krava, prorezava se svine zas a ja tu zmiram, uz me boli cela drzka Fakt supr, dyz mam jet pozitri konecne na dovcu

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 19:17
- Nahlásit

Mathea
a jak to bolí, dáseň kolem, jak se to prořezává? mně docela pomohlo stříkat si na to propolisový sprej, buĎ přímo, nebo na vatovou tyčinku a vyšťourat to tim ... no nebo Valetol, ten je na zuby dobrej... pokud nechceš slyšet radu ať jdeš k zubaři aby ti dáseň proříznul

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 19:48
- Nahlásit

kdepak máme Ešusovou? zase tančí mezi kapkami deště nebo se válí v posteli s bacilama?

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:14
- Nahlásit

Janiii
dasen, uz je opuchla, narvala sem si nejaky ibacky a muzu fungat, ale na dovolenou to nejni uplne koser. Prorezavat nechci, na dovce budu zit zas jak prase a urcite by se mi to zanitilo Stejnak musim brzo k zubari na celkovy spraveni moji tlamy, tak to pak sfouknu pri jednom. Ale propolisovej sprej je dobrej napad, zejtra ho poresim v lkarne i s ibackama Dikes

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:35
- Nahlásit

Mathea
zkus ten valetol, ten je psanej jako na bolest zubů ... a je volně prodejnej. plus ten propolis.

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:37
- Nahlásit

Janiii
se vobavam, ze po valetolu budu ouplne grogy, na me ma todle desny ucinky... no uvidim, este zitrap oresim s moji zlatou pani magistrou, ta mi dycky se fsim dobre poradi

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:39
- Nahlásit

Mathea
aha, tak to musíš podle sebe, ale přijde mi to šetrnější než růžová tabletka tak třá by stačila půlka ... ale poptej se a uvidíš

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:43
- Nahlásit

Janiii
Ja mam jemnejsi ibacek, keej mi nedela bordel na zaludek. Prave doporucenej vod pani magistry primo pro me. A je fakt gutovej, nejni mi po nem zle a naviiic je spsi cervenej nez ruzovej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea
uz 3. den me boli moudrka jako krava, prorezava se svine zas a ja tu zmiram, uz me boli cela drzka

tak na todle nevim vůbec co bych vám poradila. Nepomohnulo by aspoň na chvililinku vykloktáním odvaru z hřebíčku?

Janiii

kdepak máme Ešusovou?

Zděs! Žádnej stárdenc, alébrž každotejdenní nákup velký chalupní a domácnostní, plus příprava večeře pro Hošíčka zrzavýho a Hošíčka Brtnikatýho, plus výroba a pečení meruňkový bábofky - vypadá echtgoldgůtově, plus výroba a pečení Ciabatty olivové - to je nejdelší, páč tam musí člověk krájet olivy, česnek, feferonky, uvařit si pár brambor a pak zatěstit - což nesnáášim, jak se to lepí, blefujhnus.

tady u nás je totiž děláme čtvrtek 16.7

a proč jako myslite pani, že tama jedem zrovna ten víkend? Já totiž děsně, děsně miluju koláčky . Já bych to pani viděla tak, že se domluvíme aktuálně - phóna máme, tak nebude probléma

k v tom případě berni je samec

berni je sviňa - si řikala - a tam je to jinak zase navrch dyš je sviňa stříbarevná

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 21:04
- Nahlásit

PetraK
pani můžu vám řikat kuchto?
berni je sviňa - si řikala - a tam je to jinak zase
jo tááák, tak to jsem v klidu, to je všecko v pořádku. v tom nejlepčím
jdu dělat hajinky ležinky spinky - jsem nějaká znavená

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 21:25
- Nahlásit

Janiii
pani můžu vám řikat kuchto?

esli mi dáš řád zlatý vařečky tak jo

jdu dělat hajinky ležinky spinky - jsem nějaká znavená

no pochopitelně, vona taková masáž dá jednomu zabrat

já du s čoklidem ven, je nasraté, že jsme se nezabávali. Já to teda zkoušela, ale krájej olivy a přetahuj se nohou vo kruch , moc to mejde, páč ten všivák má v kušně snad sto atmosfér, dycky mi vyrval nohu z kyčle

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 08:13
- Nahlásit

brý ráno lidijové i kuchty
huš máme SPZ, huš máme autí pojištěný!! a Míra ráno přišel s tím, že mam odpo přivézt auto do bene, že mu dáme péči - myčka, voskování, ... já hned napoprvé sama takovým korábem ojojoj jsem mu řekla, že si to teda mušim rozmyšlet

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 09:11
- Nahlásit

Janiii
panii, tak magistra se s vama shodla na propolisovym spreji a funga krasne ve spojitosti s APO-ibuprofenem...budu za chvili kraaasne sjetaaa

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 09:13
- Nahlásit

Janiii
a ted si predstaf, ze bys mela pilotovat letadlo! Takze autak zvladnes levou zadni a frc
Ja jedu pokoupit este takove nezbytne veci na dofcu jako grilovaci brikety, kurty na matracky, louce a olej do nich atd Jooa tfuj tfuj grancle

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 09:30
- Nahlásit

Mathea
týjo, dovču závidím, taky bych někam vyrazila, ikdyby za humna
a ted si predstaf, ze bys mela pilotovat letadlo!
no myslim že bych nedopadla o nic líp než ty letadla v oceánu za poslední dobu oká, zkusim radši to auto

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 09:46
- Nahlásit

Janiii
za humna
A kam si myslis, ze jedem? Ale ty se zas budes fdavat, to ja ne takze uplne logicky ja muzu jet na dovolenku

Autak zvladnes Razeni tam je normalni, ne jak na tatrovce, kde je 6 kvaltu a jsou poskladany uplne vopacne nez v normalnim voziku (tatrovku jsem taky odmitla ridit, pac to by asik dobre nedopadlo)

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:08
- Nahlásit

Mathea
6 kvaltů to má, naštěstí jsou poskládaný normálně
Ale ty se zas budes fdavat, to ja ne
tak každej má něco a stanou se i horší věci že jo ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:22
- Nahlásit

JaniiiMathea

nazdar Kudrlino a Bezzubko, tady Kuchta,

naprosto nestíhám, nic, nic,

jen teda sem pochopila, že Kudrlina bude pilotovat letadlo do Bene a Bezzubka jede někam na Havaj. No já jedu tak akurát do zadele a budu sekat trávu

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:23
- Nahlásit

Mathea

Jooa tfuj tfuj grancle

mi řikej, jako nechápu, proč nemůžou mít v penzionech a hotelích mrazáky pro čokly na jejich maso

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:26
- Nahlásit

No já jedu tak akurát do zadele a budu sekat trávu
ale zas k tomu budeš mít bábovku nebo co jsi to včera šmuchtila!! to my obyčejní nezaměstnanci nemáme nic, leda prázdnou lednici

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:27
- Nahlásit

Mathea
Janiii
no myslim že bych nedopadla o nic líp než ty letadla v oceánu za poslední dobu oká, zkusim radši to auto
Dámy,u mě by to bylo třá uplně jedno,auto,nebo letadlo......f oceánu bych skončila stejně.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:38
- Nahlásit

Dámy,u mě by to bylo třá uplně jedno,auto,nebo letadlo......f oceánu bych skončila stejně
jablunka
paní a nebyla by to trochu zajížďka?

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:41
- Nahlásit

Janiii
paní a nebyla by to trochu zajížďka?
Si nejsem uplně jistá,páč sem schopná najít oceán f Česku.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 11:23
- Nahlásit

jablunka
tak až ho najdete tak si ho nechte patentovat, vyděláte víc než na lýnijovým krytí

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 11:49
- Nahlásit

jablunka
.f oceánu bych skončila stejn

vy budete mít pani asi stejnou pilotní školu jako jáááá

Janiii

ale zas k tomu budeš mít bábovku

budu mít leda tak kulový s přehazkou, páč to zežere Brtnik

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:49
- Nahlásit

lidi povim vám, je to dřina - ležet v houpací síti, baštit zeleninový salát a drbat berni, která houpačku považuje za super atrakci a když do ní vlezu tak se ode mě odmítá hnout když ji vyhodim, tak proběhne pod keřem tam a zpátky a přijde s výrazem "už jsem se proběhla, tak jsem tu zas"
zítra nás bude muset páníček vyfotit - berni totiž sedí namáčknutá na tý houpačce, takže se nemůžu houpat ikdybych chtěla
ale teď už nebudu rušit pracující lid

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:53
- Nahlásit

tady je to fakt trubka vedle trubky

PetraK
Pani, ja prave vubec nejsem Bezzubka, mne se klube dalsi a to je rozdil! Jsme Mnohozubka!
A hawai bych si nechala libit, aspon pizzu

jablunka
sem schopná najít oceán f Česku
Do haje a proc is to nerekla driv?? ja bych radsi ke slany vode, ale ted uz asi nezjistis, kde taj je, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 13:12
- Nahlásit

TODLE mám doma
http://www.youtube.com/watch?v=XDpO9ynIHPg&eurl=ht tp%3A%2F%2F1.open.gmodules.com%2Fgadgets%2Fifr%3Fc ontainer%3Dopen%26mid%3D1%26v%3D1d667595b6f563bb6e 77ac593b4a245%26lang%3Dall%26country%3DALL%26view% 3Dhome%26up_&feature=player_embedded

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 13:15
- Nahlásit

Janiii

je to dřina - ležet v houpací síti, baštit zeleninový salát a drbat bern

Cituji ze zpráv ČTK:

Ve středočeském kraji zhasl záhadně život mladé Kurdliny.

- berni totiž sedí namáčknutá na tý houpačce, takže se nemůžu houpat ikdybych chtěla

todle dělá smeták zrzavej taky. A nebo stojí POD houpačkou a nemůžu se houpat vůbec

Mathea
Pani, ja prave vubec nejsem Bezzubk

Oprava - Plnochrupka

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání