Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 13:02
- Nahlásit

Jo kdyby někoho zajímalo se mě podařilo vyzjistit že národní park Plitvický jezera v Chorvatsku je možné navštívit i s dogs on a short leashe all time....
To já jen dyby to někoho zajímalo

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 13:18
- Nahlásit

jo kdyby to někoho zajímalo, hrad Valdštejn je možné navštívit i s dogs ... vyzjištěno teď o víkendu, kdy se jich na nás vyhrnulo asi 15 tak doufám, že nějakej "štěkal" na svatbu dorazí ikdyž o jednom už víííím

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 13:28
- Nahlásit

JÉŽIŠMARJÁ BÁBY STE SE ROZJELY,
než napíšu nějaký to moudro pro Psíčka , tak je tady celá Vojna a Mír

Fajka
Fajuše od neděle hárá

hezkou dovolenou vinšuju

a bylo ti úpá fuk že víš co máme doma za hyenu

sim Tě, jako bys jí neznala. Že je nezodpovědná

Janiii

néé, nejede dom, dementi jedou za dementem

panebože to bude rodina, dement vedle dementa

sem se divila právě, že byste změnily plány.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 13:34
- Nahlásit

Janiii
a vůbec, jaktože píšeš????? máš bejt v záhoně

fláká se lemra líná

, hrad Valdštejn je možné navštívit i s dogs

no to zní dobře takže Bernidlo jde za drůžičku? No a tak f tom případku, byste měli vyzvednout Dementíka už tetkon a na svarbu vám půjde za mládence
Pak to celý natočte, hoďte do kin a trhnete balik prachů
a ešče urvete cenu za komédii roku

Fajka
ale my nemáme pražský značky, ale středočeský
ftom nevidím rozdíl

vidíš to? Janiii sme stejná pakáž !

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 14:00
- Nahlásit

PetraK
takže Bernidlo jde za drůžičku?
nene, Bernidlo zůstává doma teda doma u taťky, hromadného veselí se neúčastní ... na obřadu by ji neměl kdo držet, a na hostinu ji nechci, páč by ji akorát všichni krmili a moje rádobyvýchova by vzala za své
Janiii sme stejná pakáž
a na to jste přišla pani teprvá teďkonc?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 14:07
- Nahlásit

Janiii
a na to jste přišla pani teprvá teďkonc

to ani ne, jen sem čekala, až to přijde úředně potvrzený ze severu

nene, Bernidlo zůstává doma

no pani, jak chcete, mohli ste bejt bohatý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 19:10
- Nahlásit

PetraK
heled měla bych tu 2 misky,menší nerezové a 1 hračku pro kočky do utulku,chceš?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 20:48
- Nahlásit

Janiii
grrrr, slíknout, voblíknout, slíknout, protože to je malý
[/i]jé pani mluvíte vo mně??? [/i]
Pani, to vám musim říct takovou....vlastně hrozně smutnou....příhodu z dnešního rána. A to podotýkám nebylo poprvé, alébrž již podruhé. Nastoupim si v klidu do metra ve svém šedém volném hábitu, rozevřu knihu nad sedícím pánem, on se v tu ránu zvedá a uvolňuje mi s úsměvem místo - posaďte se mladá pani. Naštěstí sem to nepochopila hned (někdy je blbost docela fajn), až na vyšehradě, kde mi to docvaklo, a celé další dvě stanice sem stála s nejvíc zataženym břichem, co to šlo, v poctatě sem se 7 minut dusila!!!!!! Eště že mi to nedocvaklo hned, bo bych tenhle postoj dýl než ty dvě stanice nevyržela. Děvčata, zřejmě se přiblížil den D jako dieta.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 20:56
- Nahlásit

Gerda
vlastně hrozně smutnou..
Hele, ja nedavno slzela nad milovanejma znovu objevenejma kalhotama. Taaakovy krasny sou, dopnu je, ale nemuzes se ohnout, pridrepnout, nadychnout, takze v praktickym pouziti nulanula prd. Pravda, kalhoty sou asi 8 let stary, ale zachovaly. Do tech pred trema rokama se uz vlezu, tak este pockat pet let a JE TO!
Janiii
když chci polichotit svému sebevědomí, lezu do oddělení módy pro těhotné a XXL, a pak chodim "znechucená" že je mi všechno velký ...
Vona je blbkaaa

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:06
- Nahlásit

Fifi
Vona je blbkaaa
pani jednou to vyzkoušejte a pak si povíme
Gerda
on se v tu ránu zvedá a uvolňuje mi s úsměvem místo - posaďte se mladá pani.

už vim proč nejezdim metrem

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:12
- Nahlásit

Janiii
už vim proč nejezdim metrem
metrem pojedu už jedině do toho obchodu s těhotnou a xxxxxxxl módou, taky chci bejt znechucená, jak je mi to velký, to už sem drahně let nezažila,bo furt žeru a úspěšně jen přibírám, no co, aspoň v něčem sem 100% úspěšná.

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:22
- Nahlásit

Gerda
aspoň v něčem sem 100% úspěšná.
to je správný!!! pozitivní pohled na věc!!!
mě ty pozitíva přejdou, až v sobotu polezu na zkoušce do svatebních šatů a praskne u nich zip

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:23
- Nahlásit

Gerda
Janiii
Fifi

fakt tetkon nevim, kdo z vás je vjetčí trůba , esli ta udušená, nebo ta co hubne f pětiletce a nebo ta co nafštěvuje xxxxxl těhotenský krámy

zakládáme klub Otýlek? Můžem začít, ešče, že sem todle ale nečetla před večeří. Páč sem dělala nový brambory namočený f olivovym olejem s grilovacým kořením a voblečený do šukýnky ze slaniny spolu s opečenou paprikou a rajčetem. Bože - to byla mana nebeskááááááá. Vstek budu mít až ráno, až si zase budu muset vzít šukni na gumu, to jediný co mi ešče je.

brezen2008
jojojojo misky a hračky beremee!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:25
- Nahlásit

Janiii
bóže, ty budeš taky žena v bílém? Nechceš si to rozmyslet? Přece jen, podtrhneš si děctví a už nikdy nebudeš svobodná, budeš mladá pani, pak paninka, pak vdova.....je aspoň hooodně bohatej? To jediný by tě ospravedlňovalo v tak ukvapeném životním kroku.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:27
- Nahlásit

PetraK
zakládáme klub Otýlek?
no, ale ty tam můžeš dělat akorát tak zarážku do dveří, nebo s davítkovou plagát na dveře. Na zašupovací dveře!!!!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:29
- Nahlásit

bóže, ty budeš taky žena v bílém?
Gerda
no jestli v bílém to nevim, jestli nepraskne právě ten zip
ale jináč huš je to pravda, příští pátek se vdávám
je aspoň hooodně bohatej?
kdyby byl hooooodně bohatej tak bych si ho vzala už dávno
To jediný by tě ospravedlňovalo v tak ukvapeném životním kroku.....
na tenhle ukvapený životní krok jsem se připravovala těch 10 let, co jsem s ním tak snad jsem si to rozmyslela dobře

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:33
- Nahlásit

PetraK
před večeří. Páč sem dělala nový brambory namočený f olivovym olejem s grilovacým kořením a voblečený do šukýnky ze slaniny spolu s opečenou paprikou a rajčetem. Bože - to byla mana nebeskááááááá.
Prase! Zlaty spagety.
zakládáme klub Otýlek?
Jistee, reditelkou bude Sadlo, to zhublo za lonskej rok 9 kilo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:49
- Nahlásit

Gerda
Přece jen, podtrhneš si děctví a už nikdy nebudeš svobodná

- bože, bože tahle ženská je tak ukrutná nána, že to svjet neviděl Gerdoslavo, huž vám někdo řek, že ste magorůkrálovna?? : D

je aspoň hooodně bohatej

je to zatim milijounář čekatel se živým zájmem o kabelky (esi to bude jako při návštěvě dívadla, serve se nevěsta s ženichem vo kabelu

ale ty tam můžeš dělat akorát tak zarážku do dveří,

ani prt, ani prt. Mám břicho jako bubínek -jako hodně, hodně velkej bubínek, je větčí než tympány. Sem nafoukaná jako Stahijová . Řikejte mi Sádlo Tů. Sádlo Van je Fifijový rotinda, tak musim bejt halt dvojka. Co nadělám.

Fifi
Prase! Zlaty spagety.

nechci f tom nechat Sádlo Van samotný, držim s ní basu

Byly ale fakt dobrý - i s rozmarýnou. mňáám a jak to křoupalo!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:57
- Nahlásit

PetraK
Řikejte mi Sádlo Tů
Si zmen nicka, ne?
A esli hltas jak Špekatá, tak potes buh, to nema cenu ani macet brimbura v oleji a voblikat je do sunky, staci rozhodit po taliri (misce) a von si to zaludek srovna.

Byly ale fakt dobrý - i s rozmarýnou. mňáám a jak to křoupalo!
Neprovokuj!! Nebo ti ulitne Kostitras a posnida ho krahujka!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:00
- Nahlásit

Fifi
Nebo ti ulitne Kostitras a posnida ho krahujka!

dobře, měla sem suchou vokoranou patku chleba, proto to tak křoupalo

A esli hltas jak Špekatá

hltám. Páč kdo hltá sní toho víc - svoje a ešče ukradne vostatnim

Mathea
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:05
- Nahlásit

Jaaaa, jaaaa se hlasim do klubu Otylek!!! prosiiim!

Za posledni rok a pul jsem se nevesla do niceho, co mi predtim bylo fajnove, ale jako tak, ze sem to nenarvala vic jak do pulky stehne Ted uz sem aspon neco shodila, ale zrovna fcera sme prebirala satnika a jako spousta oblibenejch hadru ani nahodou... ze se toho radsi uz zbavim Takzej sme oplakala nekolikatery kalhoty, moji maturitni sukni a smutn zamavala... Premejslela sem, ze udelam pohrep, ale vony ty hadry muzou nekde este poslouzit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:08
- Nahlásit

Mathea
Premejslela sem, ze udelam pohrep

tak s tim skoč k Davídkojc, dyš nevyšel ten pohřep s Psíčkem, bude aspoň náhražka s hadrama

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:09
- Nahlásit

PetraK
Páč kdo hltá sní toho víc
Naloka se vzduchu a pak krka!!

Mathea
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:12
- Nahlásit

PetraK
Davidkovou nestiham, dospavam po dofce a dnesnimu ranimu uzasnemu probuzeni alergii jiz v pul ctvrty

Joo a samozrejme sem se asi druhej den dofci totalne sesmahla na slunicku (kdo nezna muj typ srsti, nepochopi).. Takze sme byla ruda jak rak a do tedka se loupu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:17
- Nahlásit

Fifi
Naloka se vzduchu a pak krka!!

já nekrkám. Sem dáma. takže to dělám jak Bohumil Říhááá

Mathea
a do tedka se loupu...

to máš dobrý ale. Můžeš jít za maškarní a nemusíš si dělat ani žádnou masku. Budeš pomeranč co se loupe, třeba.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:22
- Nahlásit

PetraK
Můžeš jít za maškarní a nemusíš si dělat ani žádnou masku.
Prd, pujde za Imhotep Mumie se vraci. A neloupe se, keca.

takže to dělám jak Bohumil Říhááá
Vis jak, v nekterejch kulturach je neslusny po jidle neŘíhnout, ze ti jako chutnalo.. Tu je to skorem tabu, pritom miminko majinkaty, vono si konecne vodrkloo, to je sikovny, poplacame, sme nadseny. Nerovnost svetem vladne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:29
- Nahlásit

Fifi
Nerovnost svetem vladne.

no jo ty jo,ale když si vzpomenu na jednoho bývalýho kolegu, který ustrnul někde ve fázi toho říhajícího miminia a předpubertálního jedince, který je toho názoru, že nejvější čurina je, když s kámošema prdí o závod....... tak sem docela i ráda, za tu světovou nerovnost. Ten byl fakt jasnej. Taky to byl blondýn, takže to by vysvětlovalo ledacos s tim mozkovým deficitem.

Prd, pujde za Imhotep Mumie se vraci

A co dyby šla jen za Otep? Tagle neš se někomu představí, bude konec maškarního. pravda nikdo nepochopí, proč se Otep loupe, ale to bych zas tak nehrotila

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 22:49
- Nahlásit

PetraK
Taky to byl blondýn, takže to by vysvětlovalo ledacos s tim mozkovým deficitem.
No bacha, ja sem vokudlana a uz zase blondyna A chlapi jsou v tomhle jiny, to je fakt. Sou z Marzu..
Otep?
Vyborny, odtedka to je Tetka Votýpka.

Mathea
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 23:05
- Nahlásit

Jako vy nejste normalni, co? (teda este ze tak) Cek se na chvili hne vod compu a pres loupajici se pomrdanc je z nej Votep

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 06:50
- Nahlásit

PetraK
ok,tak je máš u mě,se pak domluvíme na předání

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání