Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 12:38
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/173729-duchodkyne-na padla-manzela-ktery-zkritizoval-nedovarene-brambor y.html

ty vado, ešče, že se mi fčera ty brambory tak povedly sme mohli mít doma v předvečer výročí klidně taky veselo

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 12:43
- Nahlásit

Jen vim, že se jedná vo bílou dyjétu ! Evidentně bude plně funkční , a musíš při ní jíst jen to co je bílý! bílej jórdukt, bílou ředkef, bílý maso, bílou čekuládu a tak nějak podobně
aháááá, tak to jóóóóóó
tyjo jak jsme napsali o tý čokoládě, tak jsem na ni dostala nehoráznou chuť
PetraK
ty vado, ešče, že se mi fčera ty brambory tak povedly
tak taky ještě nejsi důchodkyně počkej, bude hůř

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 12:51
- Nahlásit

Janiii
tyjo jak jsme napsali o tý čokoládě, tak jsem na ni dostala nehoráznou chuť

tak si jí dej. je součástí dyjéty! Já to mám blbý. Bílou čokošku nejim. jen černou, tak mám halt smůlu. Černou dyjétu ešče nikdo nevymyslel, byly by tam jedině ty černý vejce vod džíponců a pukafce já teda nejim . Tak halt musim bejt klustá, dyš pro mě nikdo ešče nevymyslel dyjétu

tak taky ještě nejsi důchodkyně

jen vo fous, příde to co nevidět

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 17:30
- Nahlásit

děcka, sem si šla do krámu pro bombony a víte, co se mi stalo? strašlivě na mě zaútočil tupírovanej stofááááárd!!! Bojovej pes! A dybych se bejvala nebránila, volíz by mi aji voko!!! Hrůza to byla, vám řeknu.
...přišel kě mě strašně tlustej stofárd tupírovanej, co dělal, že je prostě můj. Normálně mě uvítal, mazel největší, děsně ukroucenej, a že jde se mnou. A vůbec mu nepřišlo divný, že se neznáme....

mishi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 18:13
- Nahlásit

Hoj všici, zdravíííííííííííím vás po dovče! Koukám, že se tu držej dijéty, tak to teda nejni nic pro mě, tak snad vás to brzo přejde.
Gerda
No nekecej! A bombony ti nevzal? Mám jednu takou vobludku doma a je fáááááááááákt bojovej! Zdrhá před všim, co by mu mohlo ublížit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 18:35
- Nahlásit

mishi
je to strašně nebzpečný todlencto bojový psí plémě ))))

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 18:51
- Nahlásit

mishi
no nazdáááár žencká, kde se couráš???
Gerda
a napsala jsi doufám reportáž pro Novu jo? jako volíznutý voko, to by se mohlo dostat až do hlavní relace

mishi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 20:49
- Nahlásit

Janiii
Jsem se dovolovala. A jen se vrátim z dovči, Gaston pajdá. Včera přestal a dneska jsem mu slíbila procházku kolem zoo a on čapnul křeče do zadních tlapek. Tak já už nevim, co s nim. Je nějakej rozbitej...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 22:11 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

PetraK
tak paní nic z toho vodvozu nebude,bo jeho otec je něco ,bo mi řekl že bych mu to musela zaplatit,takže mám aspon vod něj do své smrti pokoj

já chápu že zadarmo to asi neudělá skoro nikdo,ale von vám řekl takovou pálku,že to jsem si sedla z křesla na zem

jo a hraček pro utulek se sešlo trochu více,ještě zkusím misky a mám pro vás fontánku pro kočky
a jsem rozhlásila po centru,že kdyby někdo něco měl, pro kočky, at se zastaví u mě v práci a někteří kočičáci se podívaj a daj vědět

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 08:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fujtabl ve spolek zrána!!

Mílé dámy, můžu vám říct, že dneska se nasnídat byl nadlidskej úkol. Sem si koupila v kantošce chleba obloženej s rajčetem, vajíčkem s kapkou (no s kapkou, s větší kapkou majonézy :cry a posypanej pórkem. Moc velká dobrota, ale jíst je to hrozný, je to moc velký na mojí malou držku a furt to padá z toho chleba dolů. Nebudu popisovat, jak nyní vypadá moje pracoviště, můj oděv a vůbec celá já . Sem prostě prase

brezen2008
tak paní nic z toho vodvozu nebude

březne, březníku- nic si z toho nedělej, v klidu. ještě jsem se starostou nemluvila, třeba něco budou mít oni. Jsi hodná
K paní Černý se chystám příští týden, myslela jsem pindělí nebo středu. Dám vědít. Kde by to bylo k vyzvednutí?

mishi

Hoj všici, zdravíííííííííííím vás po dovče!

a jak bylo???Gůt?
Gaston pajdá.
ach jo , třebas se to kapek zlepší, až Tě bude mít doma???

Gerda
strašlivě na mě zaútočil tupírovanej stofááááárd!!!

nedívala jsem se fčéra na Telku . Bylo to ve zprávách??

Tady u nás ve Zveráči měli dva s vodklápěcíma hlavama, ty taky byli nebezpečný, páč hlavně se předháněli, kdo vyskočí vejš, aby moch voblíznout vejš

wami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 08:33
- Nahlásit

brejden
kdo chce spravit náladu, jaké já dneska, doporučuji téma "Život je pes". Moc mě to ráno pomohlo...

PetraK
Sem si koupila v kantošce chleba obloženej s rajčetem, vajíčkem s kapkou (no s kapkou, s větší kapkou majonézy :cry a posypanej pórkem. Moc velká dobrota, ale jíst je to hrozný, je to moc velký na mojí malou držku a furt to padá z toho chleba dolů. Nebudu popisovat, jak nyní vypadá moje pracoviště, můj oděv a vůbec celá já . Sem prostě prase
tak jsem z tohohle dostal ahlad a sežrala jsme si svou obědovou bagetu k snídani. Vypadám stejně, ale navíc nemám nic k vobědu!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 08:42
- Nahlásit

wami
Vypadám stejně, ale navíc nemám nic k vobědu!!!

TY VADO GERDA SE URVALA ZE ŘETĚZU , TADY JE TAKOVEJ BORDEL!!!

wami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 09:04
- Nahlásit

PetraK
se moc nesměj, až umřu hlady, tak ti zarýmuju:

až já budu v hrobě ležet,
a ty půjdeš okolo,
spadni přes mě, zlam si hnáty,
zatracená potforo!

mmch už jsem se rozhodla, že je to jistý. Sice mě to asi zruinuje, ale ve čtvrtek jedu do Práglu potvrdit, že mě tam budete mít nejmíň 10x ročně!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 09:13
- Nahlásit

wami

mmch už jsem se rozhodla, že je to jistý. Sice mě to asi zruinuje, ale ve čtvrtek jedu do Práglu potvrdit, že mě tam budete mít nejmíň 10x ročně!

YODLEYÍÍÍDÝÝÝÝÝÝ!!!

to je gůtová zpráva!

až já budu v hrobě ležet,
a ty půjdeš okolo,
spadni přes mě, zlam si hnáty,
zatracená potforo!

copak můžu za to já
že si hlady šílená?
že sis pupek přecpala,
dyš sis voběd sežrala?

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 09:17
- Nahlásit

až ty budeš mrtev,
budu zas žrát mrkev.
pupek pořád narván mám,
ale co já k snídani si dám?
toť má dnešní otázka,
do krámu čeká mě procházka

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 09:18
- Nahlásit

POVODŇOVÉ SBÍRÁNÍ

Tak jak to v práci nedopadlo se sbíráním, to už víte. ale protože se nevzdávám úplně jako, rozhodla jsem se sbírat jinde a s lidmi, který lidma jsou a nehrajou si jen na to.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddis kuse=A090714_161228_p_zviretnik_dru

kdyby chtěl někdo přispět, může oslovit emilem redaktorku Zvířetníku paní Ruščákovou a dostane se mu číslo účtu na kterém běžně sbíráme peníze na dobročinné účely - třeba pro třídu postiženýdh dětí, nebo na útulky - její emilová adresa je vedle článku.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 10:04
- Nahlásit

PetraK
to je gůtová zpráva!
jen aby.

jdu se připravit na psaní inzerátu typu "Sháním občasný nocleh v Praze pro sebe a 4-5 psů včetně denního hlídání. Možno i každý zvlášť."
a už vidím, jak mi za to všichni rvou ruce...

PetraK
hele, my kostitřasové to máme holt v životě jinak, bez stálýho přísunu energie jsme jak otázka v Riskuj, když nic nevíš: "Tu du dum - DUM." A konec.

Janiii
koukám, dneska s rýmovačkama přepršíme i Gerdu!

wami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 10:06
- Nahlásit

PetraK
POVODŇOVÉ SBÍRÁNÍ
přečteno, šíří Peťulka (AP) - dokonce to vím dřív od ní, než od tebe - a poctivě šířím i já. A snad to tentokrát vyjde, milá paňo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 10:12
- Nahlásit

wami
přečteno, šíří Peťulka (AP)dokonce to vím dřív od ní, než od tebe

- díky holky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 10:16
- Nahlásit

wami

Tu du dum - DUM."A konec.

, von nestačil ten koník dneska,! Na to že máš dneska krizu, seš nějak moc ftipná

to je blbý, že nocleh s hafanama asi u nás nepronde Holčičky psí to jo, ale kluci velký ne-e-e-e . Vůbec nemám tucha - přemýšlím, ale zatím mě nic nenapadá

wami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 10:21
- Nahlásit

PetraK
Na to že máš dneska krizu, seš nějak moc ftipná
právě že mám krysku. A kopr.
tak mi z toho hrabe.

nocleh s hafanama asi u nás nepronde Holčičky psí to jo, ale kluci velký ne-e-e-e
třá kluky udám jinam
jako já vůbec nevím, co bude, třeba to vymyslím nějak jinak, šak se uvidí, budu řešit, až to bude aktuální...

wami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 13:06
- Nahlásit

all
potřebuju kritiku...
tvořím si nové stránky, jejich součástí bude i tenhle projekt, ale chtěla bych vědět, jak se vám líbí, jestli by vás to oslovilo, co tam dát, co tam nedat...

díky!

Foto Wami

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 14:54
- Nahlásit

wami
tak mi z toho hrabe

to ale nebude jen krysou a koprem, začutanej čokl bude někde jinde

potřebuju kritiku..

ty jo hele - líbí!! Fakt moc. Jen mě napadlo, do toho úvodního fota, jak tam ten hafan skáče přes překážku - co tam dát místo toho nějakou tu deštivou fotku?? blby??

wami
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 15:15
- Nahlásit

PetraK
ty jo hele - líbí!
dík...

Jen mě napadlo, do toho úvodního fota, jak tam ten hafan skáče přes překážku - co tam dát místo toho nějakou tu deštivou fotku?? blby??
Blbý ne, jen netuším, kterou vybrat, většina z nich má nějakou drobnou chybku, pro kterou se mi nezdá dost dokonalá. A vysmátá Barunka se mi celkém líbila. Ale klíďo to vyměním - hodíš mi nějaký tip, co by se ti tam tak líbilo...?

Borderátko nahoře je taky tak trochu nástřel, sice se mi líbí, ale taky bych tam pak asi časem vrzla něco jinýho...

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:27
- Nahlásit

wami
stránky jsou čuprový!!! jsi šikulka a fotky jsou úžasný, určitě uspěješ

mishi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 21:39
- Nahlásit

PetraK
Jasně, že dobrý, ale příště si budem vybírat líp lidi, se kterejma pojedem. Páč na nafučený ksichty nejsem na dofče zvědavá, že jo... Ale honě jsme vejletili a byli jsme if tom westérnovym městě a bylo to super! Hlavně paní, co měla koně vycvičenýho jen na pohled a řeč těla, to mě fakt dostalo... A může setam i s psiskama. Doporučuju! A ani to nebylo drahý...

wami
Taky na to juknu, ale teď už nestíhám.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 22:45
- Nahlásit

Brej večír...ráno..poledne.. brou chuť pokud zrovna objedváte

Dneska jsme byli na otočku v Německu a víc jak tři hodiny se krok sun krok posunovali v zácpách až nám skorem došel benzín

Prosím hodnou dušu Ešusovou, aby mě hodila číslo toho konta do maila, páč nemám čas nikde nic hledat ale zejtra platím nějaký účty tak pošlu něco i na dobrou věc
Dííky díííky

wami
jen jak sem nahlídla tak stránečky krásný a fotečky ještě lepčí

brut
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 23:20
- Nahlásit

Dobrý večer dámy

Mám za sebou téměř celodenní putování po krámech. Jela jsem vyměnit šaty, ale nakonec jsem si koupila úplně jiný. Jen sem vyšla z krámu, tak jsem začala přemýšlet nad tím, jestli je nevrátím, páč už se mi zase nelíbí. Holka byla z mého vybírání zralá na skotský střiky ( prý tak nerozhodnou osobu, která na všem našla alespoň chlup špatný, ještě neviděla..) a odmítá se mnou jezdit nakupovat ... konečně!!

Zítra jedeme na ko s piraňou... opět do Práglu, tak držte palce, ať je holka v pořádku.

wami
tvořím si nové stránky, jejich součástí bude i tenhle projekt, ale chtěla bych vědět, jak se vám líbí, jestli by vás to oslovilo, co tam dát, co tam nedat...
stránky super na rychlý kouknutí...až budu mít čas, tak se podívám důkladněji ... o fotkách nemluvím, ty jsou skvělý neustále

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 08:06
- Nahlásit

PetraK
čauky,sory že odepisuji až ted
no vím kde bydlíš,v pondělí bych tam mohla dojet? nebo napiš na morce.kratkosrsty@seznam.cz kde přesně pracuješ a já budu čekat před prací
nebo napiš kde by se ti to hodilo
zprácu si vyzvednu večer po 22 hodině

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 08:23
- Nahlásit

Fujtajbl ve společek dámy!

Fajka
Díky pani moc, jdu to poslat.

brezen2008

čauky,sory že odepisuji až ted

v klídku, já bych tam chtěla jet v pindělí, takže musíme nějak domluvit předávku - jdu Ti napsat emila, jo?

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání