Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:14
- Nahlásit

PetraK
šmarjáááá hurvajz
Jj,tahle fotečka se povedla.
.Hele ale Brůce Welice miluju taky, páč - von má taky svatozář, jak dycky pobere ty nově příchozí. Je gůtovej jakrovskej
Je to tak,ten pes má se mnou svatou trpjelivost,doufám,že mu to vydrží.
Podrbte mu ode mne makovici jo?
To bude rád,páč jak je alergickej na vysokou trávu,tak teď vypadá jak leprák(semtamchlup) a svědí ho fšechno.Ale uš koupeme v uklidňujícím šampónku,taxe to lepčí.
Takže - tetkon už sme vlastně vodhalily příčinu vaší nespavosti pani, je vám to jasný? Žádný zóny, nic. Normoš noční můra z Elmstrýtu

Kam se na vás hrabou psýkolokové.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:56
- Nahlásit

jablunka
Je to tak,ten pes má se mnou svatou trpjelivost,doufám,že mu to vydrží.

Von je pipináááá! řikejte mi Svatá Anežka zaživa

To bude rád,páč jak je alergickej na vysokou trávu

je taky hnusnej a vypadá jako ropucha??? Tagle vypadá vobčas Zrzavohubec, když se dlouho válí v trávě - nejvíc v posekaný- to má asi po vás - to maj asi fšicí vod Pardubic no a pak je poťupanej a vypadá éééchtgold hnusně. Ale jeho to kupodivu ani nesvědí. A nebo na to nemá ve svý potrhlosti čas

Kam se na vás hrabou psýkolokové

no já sem psýcholok amatér totiž a hodně lidí se mi chodí i svěřovat. Tuhleta práce by mě bavila, má to ale jeden háček - nejsem člověk, kterej se umí od potíží druhejch odstřihnout, takže bych zakrátko skončila v blázinci. Já jsem si i říkala, že bych to zkusila na vedlejšák studovat,jen tak, pro sebe, ale vono by mě to asi sežralo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 10:05
- Nahlásit

PetraK
je taky hnusnej a vypadá jako ropucha??? Tagle vypadá vobčas Zrzavohubec, když se dlouho válí v trávě - nejvíc v posekaný- to má asi po vás - to maj asi fšicí vod Pardubic no a pak je poťupanej a vypadá éééchtgold hnusně. Ale jeho to kupodivu ani nesvědí.
Jj,samej pupenec,pak se mu to podebírá ,lupne to,hojí se to a svjedí ho to.A do toho mu eště vokolo vypadávaj chlupy.
Problém je,že von nejni původně vot Pardubic,ale vod Týnce nad Labem.
nejsem člověk, kterej se umí od potíží druhejch odstřihnout, takže bych zakrátko skončila v blázinci.
ale vono by mě to asi sežralo.
S tímhle mám taky potíž.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 11:06
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Tak z výletu nic není, ale zase na druhou stranu jsem ráda, páč je tam tak hnusně, že bych sebou někde akorát flákla. Holt výlet budeme muset kousíček přesunout.

jablunka
fotečky super a souhlasím s Petrou, že na tý fotce vypadá jak ropucha

wami
ááá, koukám, že nám sem nakoukla studentka a jak vidím, domů se dostala bez problémů (teda doufám)

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 11:39
- Nahlásit

Nafdar zencky

To pocasi uz me sejri, hlavne proto, ze zejtra se bude chlastat, mam zamluvenou zahradku, vnucovali mi na voslafu i DJ, ale to sem radsi zamitla, pac poslouchat hity jako Jede, jede masinka vod M.Turbulence, to by me asi svihlo. Takze zustanem pri starym dobrym jukeboxu, ja jdu vyhrabat drobaky. No a prej ma bejt vod zejtrka zash nusne, takz faakt doufam, ze nad Chlumcem nebudou zadny buriny a prsaky, ale ze bude prijemna vlaha noc, za ktere by se daly dobre nahazovat aleje

jablunka
Panii, Milousek je proste prdak Nadhera, ze ho takhle ta Tvoje smecka vzala

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 12:30
- Nahlásit

jablunka
A do toho mu eště vokolo vypadávaj chlupy

esi vo to prevít nedělá skválně? Aby byl jako Otik? co? měla byste ho preventivně přetáhnout hadicí po zadku

Problém je,že von nejni původně vot Pardubic

sem ale taky neměla na mysli vůbec jeho, ale vás - pokud vim, tak vy máte problém s posekanou trávou, že jo?

S tímhle mám taky potíž

no já jsem volala tý paní Březinový, jak na ni sbírám ty peníze a...... brečela jsem jí do telefonu . Jestli já nejsem fakt magor

brut
Tak z výletu nic není,

a to má bejt ešče hůř, tak nelitujte pani.

Mathea
ze nad Chlumcem nebudou zadny buriny a prsaky,

ne, ty budou nad POvlčínem, páč máme grilčování- rybičky, křidýlka a tak . Ešče že ten altám je kamennnej, tak nám to vadit nebude.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 12:41
- Nahlásit

PetraK
esi vo to prevít nedělá skválně? Aby byl jako Otik?
to spíš bé vobráceně,fčera se ho snažil Ota oškubat,páč mu asi závidí chlupy.
sem ale taky neměla na mysli vůbec jeho
jo ták,tomusíte bejt konkrétnější.
brečela jsem jí do telefonu . Jestli já nejsem fakt magor
nejste.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 13:07
- Nahlásit

jablunka
fčera se ho snažil Ota oškubat,páč mu asi závidí chlupy.

takže je to jasný, budete mít evidentně v brzku smečku naháčů,páč Otik nechce bejt jedinej adamita v rodině

jo ták,tomusíte bejt konkrétnější.

sem myslela, že vám to dojde, dyš ste se tudle jeden den výjimečně vyspala do dlouho ,tak že máte svjéži buňku tetkon.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 13:37
- Nahlásit

PetraK
Jo a pani Kachno - viděla jste to vídejo - Když má kachna dobrý srdce????
jj
Jo a nevim esli ste si fšimla toho co jsem psala o tom povodňovým sbírání u Davídkojc - abyste nemyslela, že jsem to vzdala
Jo jo, povlečení už je v charitním boxu a peníze pořešim tak, že přispěju nějakýmu vyplavenýmu králíkářovi z vysočiny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 13:41
- Nahlásit

kachna_
tak, že přispěju nějakýmu vyplavenýmu králíkářovi z vysočiny

to je supráč, páč to půjde taky adresně.
Dneska mi někdo napsal hrozivou pravdu- že jak se to počasí tváří, bude vyplavená většina republiky brzo. A myslím, že to tuší dobře.

To vídejo je boží, že jo? Pupina malá, jak je přející

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 14:07
- Nahlásit

PetraK
bude vyplavená většina republiky
Tak že bych něco nechala pro rodiče??? (bydlí na soutoku vltavy a berounky)
To vídejo je boží, že jo?
By mě zajímalo, jak na to přišla

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 14:21
- Nahlásit

kachna_
(bydlí na soutoku vltavy a berounky)

tam jak tehdy bylo to dvacetihektarový jezero?

By mě zajímalo, jak na to přišla

tak to vono asi tak že jí něco upadlo, spíš si tak říkám, že tenhle mezidruhovej altruismus je hodně zvláštní. Já vím, že se třeba volavky naučily používat krmení, který dávaj v ZOO jako návnadu aby tak nalákaly ryby a mohly si víc nachytat. Ale tohle je hodně zvláštní. Zvířata nikdy nepřestanou překvapovat - v dobrým.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 14:58
- Nahlásit

PetraK
tam jak tehdy bylo to dvacetihektarový jezero?
jj. Ale tak jsme pojištěný, barák to s klidem ustál a i když neříkám, že bych to chtěla zažít znova, tak jsou i horší věci. Jmenovala bych za všechny pomoc armády a rodiče x odstraňování následků povodně
A mělo to jedno velký pozitivum - rodičů pes od tý doby smí do baráku, dřív musel zůstávat v (uznávám hodně obývaný) dílně

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 15:06
- Nahlásit

kachna_
dyž neříkám, že bych to chtěla zažít znova, tak jsou i horší věc

to muselo bejt hrozný!!! Já vím, že jsou i horší věci, ale v ten moment je to asi jen o pocitu beznaději.

horší věci. Jmenovala bych za všechny pomoc armády a rodiče x odstraňování následků povodně
chápu to dobře tak, že zrovna ta pomoc armády a to jak to probíhalo doma patří mezi ty horší věci? nebo jsem se ztratila?

rodičů pes od tý doby smí do baráku, dřív musel zůstávat v (uznávám hodně obývaný) dílně

aspoň někdo že na tý mizérii vydělal

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 15:27
- Nahlásit

PetraK
chápu to dobře tak, že zrovna ta pomoc armády a to jak to probíhalo doma patří mezi ty horší věci?
Jo, známí jsou super, protože myslí, když něco dělají, ale pomáhal ti někdy dvacetiletej nezainteresovanej kluk?...
Navíc nám ta slavná pomoc rozjezdila zahradu tak, že jí dodnes dáváme dohromady, protože někdo vymyslel, že je potřeba odvézt z ní bahno (rodiče souhlasili :mad a to, že nám nevykáceli všechny stromy na zahradě je zčásti dílem náhody (začali bez našeho vědomí) a z velké části dílem toho, že se mě asi báli

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 19:35
- Nahlásit

Hoj fšici, tak jak jste si užili po dlouhý době teplíčko? Já byla samozřejmě v práci a pak jsme mastili na veterinu s tim našim moulou, páč dneska už kulhal furt, ani procházku nezvládl a nerozchodil to. Na rentgenu nic nebylo, na dotek to taky nebolí... Zase dostal rimadyl a budem doufat, že to má jen vymknutý a nereaguje na bolest (ale se bojim, že zas tak snížený to vnímání bolesti nemá) a jinak to může bejt osteoporóza, tak jdu nastudovat, co to je... Vlastně jsem se nic nedozvěděla a stálo mě to rovných 888,-. Minule to bylo 555,-, tak jsem zvědavá, esi to bude příště třá 666,-.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 15:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Zdravím všechny probíhám nestíhám ještě musíme naházet věci na sebe a sebe do auta a věci do auta a za chvíli vyrážíme. Jo a ještě vyvenčit, ale nevím jak dyž tady lej jako z konve

mishi
Achjoo nejhorší je když nevíš přesně co by mu pomohlo a pátráš a přitom třeba existuje něco co by zajistilo že bude v rámci možností v pohodě ...

Janii
sem se stavila dneska u brášky a máš tam ten dáreček .. nakonec sem do vánočního papíru nešla a koupila jinej.. znáš to by mě pomluvili že šetřím že nám zbyl vod vánoc
Hlavně ať máte hezky a ať si to hezky užijete tu svarbu
Až budete mít další tak to už určitě dorazíme
Tak se tu mějte a jestli se nepobijem tak se tu příští neděli možná vyskytnu...

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 21:57
- Nahlásit

ahoj lidíííí
Fajka
sem se stavila dneska u brášky a máš tam ten dáreček
jéééé děkujem mockrát!!! škoda že jsme se nemohli vidět, snad to teda vyjde po svatbě ale ty si to tu stejně už teď nepřečteš, huš jste určitě někde za hranicema

ženský mám doma svatební roucho
dostala jsem pochvalu, že jsem pěkně zhubla (4,5kg) a šatky se nemusely upravovat a mohla jsem si je hned odvézt a jsou uplně bombááááckýýýýýýýýýý
ufff, teď jen vydržet do pátku nežrat ale jen normálně jíst, abych je v pátek dopnula

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 20:17
- Nahlásit

Zdravím dámy

Nějak nestíhám... zítra tu snad bude klid a tak se ozvu.

Fajka
krásnou dovolenou

Janiii
ženský mám doma svatební roucho
šikovnááááááá .... já jsem zjistila, že se vejdu do šatů, co jsem nosila před 6 lety ( ale gatě nedopnu )

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 21:20
- Nahlásit

brut
pani já jsem uplně zapoměla, že jsem vám slíbila do mailu tu legrácku
jestli chcete tak to napravim

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 21:28
- Nahlásit

Janiii
to víš že chci

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 22:18
- Nahlásit

nejde mi to procpat mailem
zítra to zkusim někam umístit

teď jdu dát sprchu a jdu chrnět, jsem nějaká ztahaná ...

dobrou noc

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:55
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!

Tak Fajká se už dovoluje?? No to jí teda nepopřeju bohužel háskou dovolenou

Janiii

ženský mám doma svatební rouch

ty vado, už je to fakt tady!! Seš nerfozní?

že jsem pěkně zhubla (4,5kg)

taky chci!! Co žes to požívala?

brut

já jsem zjistila, že se vejdu do šatů, co jsem nosila před 6 lety

hm, zato já se nevejdu absolutně do ničeho

sem vyřízená jak žádost - posekala jsem za včerejšek (páč celou sobotu hnusně pršelo a navíc mi bylo zle ) celou zahradu + celou louku-dohromady sumasumárum příšernejch 2000 m2 se sekačkou bez pojezdu v přerostlý a mokrý trávě - byla to gůtofka, fakt . Sem hotofson.

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:22
- Nahlásit

ženský mám doma svatební rouch

ty vado, už je to fakt tady!! Seš nerfozní?

nervózní nejsem byla jsem, jestli se vejdu do těch šatů ... ale když je mám doma, tak jsem v pohodě
že jsem pěkně zhubla (4,5kg)

taky chci!! Co žes to požívala?

zeleninu, zeleninu, a azse zeleninu
néé, nebyla jsem jen králík ale prostě fakt hromada zeleniny, maso se zeleninou, brambory a rýže jen občas a ne půl talíře, zelenina i k snídani (někdo mi před půl rokem říct že budu snídat tmavý knäckebrot s lučinou a s plátkem šunky a k tomu papriku tak ho pošlu do háje) no a bohužeeeeel to fakt bylo období bez čokolád a sladkostí no

sumasumárum příšernejch 2000 m2 se sekačkou bez pojezdu v přerostlý a mokrý trávě
pani vy jste ouplnej zázrak přírody, tohle ybch nevydržela a nejen proto, že v čerstvě posekané trávě dostávám záchvaty všeho, od rýmy až po trhání košile

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:27
- Nahlásit

Janiii
ale když je mám doma, tak jsem v pohodě

hm tak bacha, jak opadne štréz, má člověk sklony k přejídání D

néé, nebyla jsem jen králík ale prostě fakt hromada zeleniny, maso se zeleninou, brambory a rýže jen občas a ne půl talíře, zelenina i k snídani (někdo mi před půl rokem říct že budu snídat tmavý knäckebrot s lučinou a s plátkem šunky a k tomu papriku tak ho pošlu do háje) no a bohužeeeeel to fakt bylo období bez čokolád a sladkostí no

ty jo, ale takhle ve svý podstatě jím. A furt kynu. Asi si budu muset pořídit svarební roucho, evidentně to pomáhá!

až po trhání košile

tu sem si rvala, dyš sem dojela poslední kolečko. Bylo to fakt hrozný, všechno v jednom odpoledni- v jednu jsem začala a skončila tak někdy v pět?? asi. nevím přesně. Ale jsem fakt naprotosto hotofson.

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:44
- Nahlásit

Ešuska a Brůtofka, máte ode mě poštovního holuba

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:48
- Nahlásit

Janiii

letěl zpátky

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:27
- Nahlásit

PetraK
jste pitomá pani, poplivala jsem si tu monitor s tim vašim hrochem v autě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:33
- Nahlásit

PetraK
heled zlato,jdu ti napsat meila

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:33
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Janiii
holub se vrátil domů

PetraK
Janiii
takhle jíst, tak umřu hlady. Ovoce se zeleninou jím taky a hodně, ale k tomu se nijak neomezuju. Vím, že když mám hlad, tak se mi dělá mdlo a jen po kneku, zelenině bych umřela. Navíc neomezuju sladký ( i když kromě doma pečeného a občas nějakého kousíčku čekuládky nic nejím), páč nesladká snídaně mně naprosto ubíjí ...

PetraK
hm, zato já se nevejdu absolutně do ničeho
jj, šaty jsou dobrý, jen jak chodím o berlích, tak se mi krapítečko přestavěl hrudník a ramena, takže mně v těch místech téměř všechno škrtí. Ohledně břicha a zadku jsem se smířila s tím, že po dvou dětech, několika operacích, stabilně píchaných kortikoidech a nedostatku jiného pohybu než je chůze, jiná být nemůžu.... jsou holt horší věci na světě, než je oplácané bříško a zadel

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání