Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 14:34
- Nahlásit

už jsem to vymyslela - když řvoun řve a zlobí, tak za trest má v kuchyni Berni a je klid

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 14:35
- Nahlásit

Janiii
dement neni

"ty magore modrej!!!"
si to nějak vodporuje

blíž to zatim nejde

chudák Bernidlo

Gerda
šak nemusíš každýmu řikat, čím, ne

máte svatou pravdu pani

Sem taky takhle výjimečná.

založme klup výjimečných.!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 14:55
- Nahlásit

Drahý lide psí a kočičí, se loučím, nezlobte tu, nedrobte a hlavně neřvěte, ať si sousedi nestěžujou.
až se vrátim, nechci slyšet jedinou stížnost.

Páčko

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 15:02
- Nahlásit

PetraK
krásnou, slunečnou a hlavně veselou dovču

Jinak jsem zpět od lékařské vědy...sem s sebou měla oba pséky ( synek s nima byl zatím u vody, aby se chudáci trošku ochladili a řádně vypalvili) a musím říct, že se mi hned šlo líp tam i zpět.

Janií
dementík je super, hlavně jak krásně kouká u toho převrácenýho košíku , chudák Berníí, ta má výraz týraného psa

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 15:24
- Nahlásit

brut
berni nemá výraz týraného psa, ale snaží se nehypnotizovat kocourovu misku s granulema, a jistě si myslí něco o divným stvoření, který neumí sežrat granule na posezení

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 15:33
- Nahlásit

Janiii
aha, takže Bernií došla k logickému závěru, že tohle střelený stvoření je vlastně budoucí zásobárna bašty

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 16:45
- Nahlásit

brut
jasnačka, proto se chce pořád kamarádit - páč si mslí, že jí z toho kápne čas od času něco dobrýho a možná proto na ni Bucíš pořád prská

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 10:49
- Nahlásit

Dobré ránko

Janiii
proto se chce pořád kamarádit - páč si mslí, že jí z toho kápne čas od času něco dobrýho
jj, je chytrá holka jedna flekatá

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 09:06
- Nahlásit

dobré ráno všem (a že nás tu moc neni),
tak kdepak nám asi skončila Ešusová? v kterým českých hvozdech?
jinak jsme včera zkontrolovali Žíhaňákovi na jejich dovolené - jóóóóó, my se nacpem všude a vyzvedli jsme si u kamaráda CD s fotkama, co nám fotil na svatbě - no jak od profíka teda, on je profík tak to jdu projít a jdu vybírat, co nechat vyvolat ...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 15:09
- Nahlásit

Dobré odpůldne

My byli v sobotu u rybníka, kde se všichni mimo mně pořádně vykoupali ( já byla jak ta rybička lapajíc na suchu). Brut zachraňoval páníčka, piraňa neúnavně lovila klacky a pak jsme trénovali frisbíčko. Bohužel panička jim to trošičku kazí, protože neumí pořádně házet ... nu což, jako zábava je to i tak dobré

V neděli jsme jeli na chatu udělat kontrolu, vykoupat a vyběhat chlupáče a odpoledne jsme odjeli ke kamarádům na návštěvu. Brut lovil kočičku a piraňa se rozhodla, že nejbezpečnější místo je u grilu, kde byla spousta dobrůtek...samozřejmě masitých

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 16:07
- Nahlásit

brut
týjo, grilovaný masíčko, to bych si taky dala, mňam - že bych si příště vyměnila místo s Piraňou?

brut
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:11
- Nahlásit

Dobrý večír dámy

Koukám, že jak tu není Ešuska a tak se nic nepíše

U nás nic nového není, jen se připravujeme na prodloužený víkend, který budeme trávit na Moravě. Takže musím harantím navařit do mrazáku, vyprat, uklidit atd.

wami
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:41
- Nahlásit

Janiii
Jsem právě s děsem zjistila, že jsem ti chtěla popřát už dávno, a nějak nic...!

Tak se moc omlouvám, mladá paní, a přijměte prosím tuto congratulation... (a na fotkách vám to moooc slušelo )

Ve společném životě přeji pořád spoustu lásky a úsměvů!

wami
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:43
- Nahlásit

brut
máš sovu

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:56
- Nahlásit

wami
děkuju respektive děkujeme, já i tlumočník

zítra jdu na pohovor kvůli práci, tak na mě myslete a posílejte energii

wami
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 21:13
- Nahlásit

Janiii
zítra jdu na pohovor kvůli práci, tak na mě myslete a posílejte energii
myslím a posílám!

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 19:21
- Nahlásit

teda lidi kam jsme se to propadli???
ať kouká nastoupit Ešusová se svými určitě nepopsatelně úžasnými zážitky z dovolené, ať kouká přišupajdit odpočatá a vydovolenkovaná Žíhaňáková, a vůbec

kde jste všiciiiiiiiii

wami
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 19:40 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Janiii
čůůůůůůz
a gde jsi ty a co práce?

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 19:58
- Nahlásit

wami
my jsme byli u taťky, zregenerovat síly a alergii na kocoura Berni dováděla s Ájou, fajn 1,5dne
a včera jsme se potkali s chovatelema, od kterých máme berni, jsou na dovče v českém ráji tak jsme za nima zajeli, moooc fajn lidičky a moc fajn podvečer akorát jsem blbá zapoměla doma foťák
no a práce, nevim. pohovor byl fajn, dají mi vědět až za týden, tak uvidíme - ale nijak se k tomu neupínám, když něco moc chci, je z toho prd ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 09:44
- Nahlásit

Tě prsssk
žíhaňáková hlásí návrat do práce
Po dovolené si připadám jak hrbáč, sem si při líným tenisu hnula se zádama a je mě ouvej ouvej. Jedinej pohyb, kterej mě nedělá problém je ležink

Janiii
Voni sou u tatínka a ani neřeknou stejnak ale i dyby řekli tak se nestavíme páč nebylo kdy...no a nejhůř je že mě to časově vůbec nevychází od soboty do středy sem zase v háji, o dalším víkendu dem ty Jizerky a další víkend je pracovní + výstava tak já nevím, asi tu oslavu svarby spojíme rovnou s vánocema

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:00
- Nahlásit

Fajka
sem si při líným tenisu hnula se zádama
pani, od toho je to LÍNEJ tenis, a nééé že budete lítat po hřišti jak špatně vodpálená rachejtle
no a s vaší víkendovou vytížeností jste mi teda taky náladu moc nevylepčila ale co máme s váma dělat - v září je u nás taky hezky ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
špatně vodpálená rachejtle

pani, od toho je to LÍNEJ tenis
cááák já můžu za to že hned první podání bylo kraťák za síť a já krafka ho doběhla a huš to bylo

no a s vaší víkendovou vytížeností jste mi teda taky náladu moc nevylepčila no to je mě ouplně jasný

- v září je u nás taky hezky
paní koukejte si namasírovat ušiska ať se vám zlepšej dioptrie.... sem psala že to spojíme s Vánocema... si jako myslíte že mám září volný jo ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:11
- Nahlásit

ok, ok, huš trénujem "Váááánoce, Vááánoce přichááázejíííí..."
jenže mušíme potichu, páč až sem dolítne Ešusová a tohle si přečte, tak s jejím nadšením pro vánoční čas huš letí shánět stromek a peče cukroví

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:14
- Nahlásit

Janiii
tak s jejím nadšením pro vánoční čas huš letí shánět stromek a peče cukroví
no a vo to líp, na tom Ešusík s Brtníkem vydělají , budou mít víc dárků

Co modrej úchyleček? Huž je hodnej na Berňouska?

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:23
- Nahlásit

Modrej už se klidní, už se s berni očuchávají, zatim to neni žádný kámošení, ale vrčení už taky ne

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:03
- Nahlásit

Janiii
Paní sem vás dneska našla v novinách co je dávaj na poště zadarmo Je to Sedmička od mladý fronty, to je to jak si o tom hovořila?

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:11
- Nahlásit

Fajka
joooo, to je vono - ježiš tak to jste měla pani nabrat aspoň 10ks celý příbuzenstvo se na to třese
já to mam jen v elektronický podobě

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 22:44
- Nahlásit

Janiii
tak paní zejtra ráno fičím hnedkonc na počtu, doufám že tam ještě něco bude

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 02:27
- Nahlásit

podravim i zde, na Esusim dvorku.. dobre rano!
a este vam ci rict, ze nize uvedena pamatna slova (a jim podobna) jsou presne duvodem, proc vas cist..

'špatně vodpálená rachejtle'
'koukejte si namasírovat ušiska ať se vám zlepšej dioptrie'

kuji

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 02:31
- Nahlásit

wami
hoj pani, furt mam pro vas tu pipi ..co dybych to poslala postou (z NE mistni pobocky) tra k brut a vy uz si to predate? ..jinac us nefim.. leda byste mela cestu do prahy?

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání