Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:09
- Nahlásit

frčíme, budem se hlásit s kocúrikem

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:15
- Nahlásit

Janiii
zis a ja sem letim, ze uz bude foto.. mno jo drzim prtku, drzim
..jinac este jednou gratulacuju k snatku , jen ste mi drobinek zklamala, bo ste nevypadala ani trochu jako celer nebo patizon a ani pan zenich nezvolil spravne barevny kvadro

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 19:37
- Nahlásit

StaHi
jen ste mi drobinek zklamala, bo ste nevypadala ani trochu jako celer nebo patizon a ani pan zenich nezvolil spravne barevny kvadro
tak snad až se budem vdávat a ženit příště
prďolu už máme doma!!!
na Berni vrčel jak bojovej kocour skrz přepravku, berni se mohla ukroutit ocáskem, jak chtěla k němu, ale pustíme ji sem až zítra, až se kocour rozkouká ...
teď asistuje Mírovi ve stavění škrabadla, už stihnul vyzkoušet bedýnku na bobika a napapkal se masové kapsičky

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 07:02
- Nahlásit

Janiii
prďolu už máme doma!!!
mno a my mame fotosku kde?
(vim... neprepinat! ... stejnak jste meli ty libanky naky kratky... se zenete zas do hokny? )
ps...až se budem vdávat a ženit příště...
to uz snad pujdete za neco jinyho, ne? se v tedle vecech moc nevyznam ..ale tu bavlnenou koukejte voslavit poradne!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 09:05
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

Janiii
prďolu už máme doma!!!
na Berni vrčel jak bojovej kocour skrz přepravku

bylo rozumný, udělat to svarbu ešče před jeho příchodem domů, Právě vám skončil klid a mír v duši

Fajka
Fajuš byla hned na začátku velmi milá a dokonce se lísala k páníčkům od Hagíska.

přemlouvala sviňka pruhatá , co?? Ešus taky když neuspěje u dámy svýho srdce, jde přemlouvat páníčky, jestli by jako tý svý megeře nemohli vysvětlit, že JEN ON je jejího srdce žampijón

hm podle toho co píšeš, tak do CHorvatska nepojedu

StaHi
něco malýho sem vám nechala u Davídkojc.

nestíhááám

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 11:43
- Nahlásit

čus bus bambus autobus, totální nestíhačka, prcek nám dává zabrat, včera jsem otekla, oči jak angorák, ucpanej nos i jiný dutiny v oblasti obličeje, tak jsem zobla zyrtec a šla chrnět. dneska ťuk ťuk zatim dobrý, tak snad to byl prvotní šok
jinak je to miláček, rapl ale i mazel, s Berni zatím žádný pokrok, vrčí jak šílenej
fotky dám, slibuju že je odpoledne hodím na tomato!!!
ale lidi chtějí fotky ze svatby, z Jemniště, nevim proč jsme si naplánovali tolik akcí najednou

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 12:05
- Nahlásit

Janiii

prcek nám dává zabrat,

sem to řikala. Nastala doba teroru a temna

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 12:06
- Nahlásit

néé néé néé, musim vám sem fotky dát hned, páč pak se pustim do těch svatebních (až bude malej chvíli spát - takže tak o půlnoci ...)
ááá, košík, to je asi pro mě na spaní!

tyjo, se to se mnou převalilo, vždyť vážim teprvá 1,6kg tak to asi nebude pro mě to pravý spaní

tak tenhle bejvák se mi líbí o dost víc! škoda že mi dá zatim fušku na to vylšplhat - ale já to zmáknu to bude chvilka!!

a mam i svoji televizi!! no to je program!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 12:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
ešče furt se divíte, že jsem ho tak nazvala?????

Dementek rybářem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 12:52
- Nahlásit

Janiii
paní krásnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 12:53
- Nahlásit

brezen2008
paní krásnej

žejo? No ale víme jak to je. Krásu zpravidla moc vysoký kvíkvé nedoprovází . Proto já sem dycky smutná, když mi někdo řekne, že........ mám krásnýho psa. Páč má pravdu .

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 22:04
- Nahlásit

Krásu zpravidla moc vysoký kvíkvé nedoprovází
a já jsem výjimka - jsem vošklivá a ještě blbá ....
ale části pejska umím najít i poslepu!!!

ale co, voškliví, krásný, chytrý, hloupí .... hlavně když je sranda no néé???

to je prosím moje rodina ... a pak já mam bejt normální???

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 08:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
a já jsem výjimka - jsem vošklivá a ještě blb

nejsi. Sme už dvě

avně když je sranda no néé???

já to řikala, to nebude svarba , ale kabaret hlavně, že se to povedlo

to je prosím moje rodina

to je ten nedostatek - že rodinu si člověk nevybírá

JO A FUJTAJBL VE SPOLEK

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:59
- Nahlásit

Janii
ale části pejska umím najít i poslepu!!!

jen probíhám a podle fotky koukám že jsme s Fajuší na svarbě fakt chyběly

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:14
- Nahlásit

Fajka

že jsme s Fajuší na svarbě fakt chyběly

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:27
- Nahlásit

Fajka
paniiii, neprobíhejte, zastavte se, nádech, výdech ....
co kdybysme za vámi zajeli huš v neděliii? míra jde od pondělí do práce a těžko si zas v týdnu vezme dovču, a v neděli má bejt pařáák? cooo? přijmete návštěvy hned takhle po příjezdu?
ovšem za předpokladu, že Pája nebude fotit vorvaně vyvržený na břeh

jináč brý ráno hups, dopoledne vlastně ...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:20
- Nahlásit

Dobré skoro poledne dámy

Tak už jsme taky zpátky. Vůbec se nám nechtělo domů, ale bohužel okolnosti nás donutily odjet ( dnešní vyšetření na urologii). V úterý večír za námi dorazila ještě Alušky sestřička s paničkou, takže konečně holky byly pohromadě a mohly jsme pozorovat rozdíly mezi nima.
Byla jsem si pomazlit Eboniny štěnítka, každé ráno jsme měla psí budíček, který začínal Lumpík povinným umytím mého obličeje. Prostě opět príma čtyři dny ( jen cesty vlakem bych príma nenazvala ani náhodou). Doufám, že Wami sem dá brzy fotečky, aby jste se měly na co koukat ...... Pro PetruK - dementích psích ksychtíků má poměrně dost a tak se budeš mít u čeho bavit

Janiii
krásné svatební fotky, moc hezká nevěsta a super povídání

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:26
- Nahlásit

brut

čůs Brůtofko-byla po Tobě u Davídkojc sháňka stran domácí pece.
Tak jste si to holky užily? Viděla jsi jsi Julčů,jo? A její sestřičku Psícholožku?? Se máš!!
Fotky budu muset prostudovat až po návratu.
No já se teprv chystám, včera jsem začla házet věci na hromadu - jsem zvědavá, co povezu zbytečně (asi půlku věcí) a co mi bude chybět (asi ta druhá půlka )

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:40
- Nahlásit

PetraK
pani kam jedete??

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:51
- Nahlásit

PetraK
u Davídkojc jsem už byla a psala jsem

Tak jste si to holky užily?
no ba, bylo to úžasný, skvělý... prostě paráda. I Aluška s Aldorkou byly až na drobnostičky hodné. Opět jsme byly v Zoo, ale tentokrát tam bylo tolik lidí, že sem vzpomínala na březen, kdy jsme potkaly jen sem tam někoho...

Viděla jsi jsi Julčů,jo? A její sestřičku Psícholožku?? Se máš!!
viděla, viděla, ale moje nejoblíbenější je Jasmínka. To je echt mazel a tím, že je nejmenší, tak si získala mé naprosté sympatie. Pleška je extra drak, Julča je krásná, Ahátka je naprosto dokonalá, klucí jsou takový trošičku trubkovatější, ale co bych chtěla od mužského pokolení

Jejda, ty balíš! Vůbec nezávidím a chápu, že z toho máš hlavu zamotanou... Já měla s sebou všeho habakuk, páč jsem měla strach, aby mi něco nechybělo

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:52
- Nahlásit

Janiii

vim já??? Stejně jako loni, předloni, před-před-před-před......... loni to nevím. Dozvím se to až na místě. Vím kam to nebude- do Beskyd, Jeseníků-Moravy obecně. A pak taky ještě nejedeme do Kubovky. Takže - v podstatě už moc jinech možností nezbejvá jen Krkonoše, Lužky, Orlický, Krušný, Jizerky, Vysočina, Novohradský hory a tak

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:33
- Nahlásit

PetraK
jo vy to máte takovýhle bojový jo? že neznáš cíl cesty ... to bych Brtnika asi umlátila
začínám uvažovat, že bysme koncem srpna taky někam vyrazili, moře to ještě nebude, páč nebudem mít ještě občanky a tudíž ani ne pasy, no a kdybych pak třeba v září začala někde pracovat, tak těžko mě hned pustěj k moři tak asi páníčka ukecáme a někam vyrazíme ... bez tý potvory modrý uřvaný

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:40
- Nahlásit

Janiii
modrobritko nezklamal (jen teda tuk! tuk! tuk! by to s tema vasema alergiema nebylo tak horky!)

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:54
- Nahlásit

Janiii
to bych Brtnika asi umlátila
proč? Šak je to překvápko, ne?? A taky otázka cti, jestli on se neprořekne a jestli mě se podaří před odjezdem odhalit cíl cesty . zatím vede von, sfíňák mlčenlivej

bez tý potvory modrý uřvaný

háhááááá

když budeš chtít tip, řekni. Máme celkem prochozíno.

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 13:21
- Nahlásit

Šak je to překvápko, ne??
já nerada překlopení ráda je dělám, to jooo, ale nerada jsem ta překvapená
a tipa třeba uvítáme, jestli teda někam vyrazíme ... ale snad jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 13:35
- Nahlásit

Janiii
já nerada překlopení

to já jooo! Miluju překvápka. Je to dobrodrůžo.

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 14:02
- Nahlásit

pojmenování "svině tříbarevná" má konkurenci "ty magore modrej!!!"
jak poznamenala pani Žíhaňáková "jestli vona ta modrá barva neni nějaká začarovaná ..."

PetraK
musim vás opravit pani, dement neni ... on je osobnost ... a jaká!!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 14:07
- Nahlásit

Janiii
jestli vona ta modrá barva neni nějaká začarovaná
zisi! nejdriv si veme Bilu na hotel psaka se zanetem v uchu a ted todle! to je den, to je den!
jinac ja bych rekla, ze to bude tuty pravda, ale radsi se este optejte nekoho kompetentniho.. davitkojc tra

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 14:09
- Nahlásit

pán domu ...

blíž to zatim nejde

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 14:27
- Nahlásit

Janiii
šiš pani! Šak vám ta puma sežere bernardýna! Buďte trochu vopatrná!

PetraK
a já jsem výjimka - jsem vošklivá a ještě blb
...nejsi. Sme už dvě

Sem taky takhle výjimečná....je dobré být výjimečný aspoň něčím, šak nemusíš každýmu řikat, čím, ne?

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání