Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 08:27 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

haleďte, že vona Ešuska si dovoluje dovolovati se 14dní???

dneska čekáme návštěvu "ze sociálky" - přijede kamarádka, od které máme kocourka tak vařím, peču, smažím (samo že ne kocoura) abysme byli jako vzorný rodičové - ale jen jako

Fajka
ráno fičím hnedkonc na počtu, doufám že tam ještě něco bude ěte to případným zájemcům z rukou se slovy, že to by je stejně nezajímalo ... ale zas abyste nevypadala jako když dáváte dohromady sběr

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:35
- Nahlásit

Brej tro ...
Janiii
tak vařím, peču, smažím (samo že ne kocoura
Dáte si s náma obídek?
Ano dám, co máte?
Hmmmm, mňáááááááááááuuuuuuuuuuuuu

ale zas abyste nevypadala jako když dáváte dohromady sběr
sběr néé ale evidentně sem si hned poránu zahrála na socku co sbírá noviny na zátop do kamen paní za okýnkem seděla a nechápavě kroutila hlavou
Takže paní máte u nás rovnejch 10 kousků. Haž pudu venčit krakena vaším směrem hodím to u vás někomu na hlavu

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:40
- Nahlásit

StaHi
a este vam ci rict, ze nize uvedena pamatna slova (a jim podobna) jsou presne duvodem, proc vas cist..
a to si paní představte že korunovaná královna těchto a jiných dalších mnohem lepčích výžblebtů má zrovínka áčko ta až se vrátí to bude zasejc fičák na Václaváku

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:44
- Nahlásit

Fajka
pani vy jste poklad normálně!!! ale víc vás chválit nebudu, páč si tim vlastně jen trochu žehlíte VAŠE ÁČKO v pátek u nás budem na vás s Montíkovejma vzpomínat v dobrém ...

a s tim mňaaaau obědem jste měla skoro pravdu, protože dávám muffiny do trouby a tu v tom kocour už se opírá tlapkou o dvířka trouby - blbec jeden zvědavej

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:58
- Nahlásit

Janiii
pani vy jste poklad normálně!!!
cože? Já špatně vidím

vlastně jen trochu žehlíte VAŠE ÁČKO v pátek u nás budem na vás s Montíkovejma vzpomínat v dobrém
no ještě aby ste nevzpomínali v dobrém...bych za sebe jináč poslala náhradu.... Fájkýčka

tak že je moc pozdravujem Montíkovce noooo... a roníme slzy že je neuvidíme

protože dávám muffiny do trouby
noo tak měl taky chuť nooooo

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 11:59
- Nahlásit

vás péro
zas jen letem světem, koukám, zatím žijete, tak je to dobrý...

StaHi
tak třá k brut, se asi uvidím dřív s ní, než to nějak dořešíme jinak... ale stejně vás pak musím vidět, bo za Pipi je přinejmenším velká čekuláda

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:09
- Nahlásit

wami
tak třá k brut
ok, zkusim ji tu nekde odchytit (nemam adresu) ...juuuj, to bude adrenacovy dobrodruzo ..ale je dobry si obcas dokazat, ze cjek jeste neni na tydlety extremni sporty (typu sluzby CP) tak upa starej
(skoro dira v trhu bych rekla.. jakoze by se to dalo prodavat v zazitkovejch agenturach.. spis zahranicni klientela.. hmm.. libi se mi to cim dal tim vic )

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:11
- Nahlásit

StaHi
skoro dira v trhu bych rekla
docela velká, ale jak jsem viděla poslední ceny, tak přepravky typu PPL nebo DPD už jsou jen o nějakou dvacku dražší, takže pošta ještě jednou zdraží a půjde do kytek... hurá...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:14
- Nahlásit

wami
Hele pani, jako ten Zámek vypálit nejde, zkoušeli to tři kamarádi, má to něco ochranného, takže ti ho koupim a pošlu, bo jinak se k tomu nedostaneš prostě, už to trvá moc dlouho.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:24
- Nahlásit

Gerda
takže ti ho koupim a pošlu, bo jinak se k tomu nedostaneš prostě
to budeš zlatá, pani, mejla na mě máš? určo, mi prosím napiš, co a jak a kolik kam ti mám poslat

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:41
- Nahlásit

wami
helejtese, ale esi vam to gerda bude posilat primo, tak ja bych to mohla taky zkusit, ne? dyztak mi pisnete na stahi na centru postovni adres (z my strany je zasadni vyhnout se mistni pobocce.. zrovna jsem tam zas nesla partu cizi posty, co mi bezne chodi.. cizi jako upa cizi, naprosto jiny jmeno a adresa, vzacne se shoduje aspon jmeno vsi ..moji, v cizich schrankach ztracenou postu, bohuzel nevraci nikdo ..vy tam sice mate nejspis mistne-pobockovej klon, ale tak dyz uz adrenac, tak uz adrenac, co?)

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:44
- Nahlásit

StaHi
já si to nechávám z ajinejch okolností posílat do práce, kde mi to sice otvíraj (i když je upozorním, že mi přijde soukromá pošta), ale aspoň to sem dojde. Zatím doufám, že se mi dostalo i víceméně všechno do rukou.

Tam, co bydlím, to nemá smysl posílat, tam to vracej zpátkdy okamžitě s poznámkou, že adresát neznámý... I přes několik telefonátů a stížností...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:46
- Nahlásit

wami
mejla na tebe někde mám, kdybych ho měla už zabordelenej, napíšu ti sem, dáš mi ho znova.

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:49
- Nahlásit

wami
tak mi pisnete tu pracovni adres? nebo bych mohla pipi dopravit nach prag, predat gerde a ona by vam poslala double pack?
(je to des ..jak to pisu -diky svejm zkusenostem s postou- tak mi to pripada jako nejschudnejsi cesta, celkem dobrej plan.. no a dyz to pak ctu tak )

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:51
- Nahlásit

StaHi
nebo bych mohla pipi dopravit nach prag, predat gerde a ona by vam poslala double pack?
Jakou pipi? ňákou živou? Nebylo by lepší ´živou pipinu dovýzt wami autem? Co mám poslat? Se mi to nechce číst nazpět - ale souhlasim, aspoň přijede stahyjoj do prahy zase a zpumprdlíkujem se v riegru ))))

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:54
- Nahlásit

Gerda
můj mejl je já na seznamu tedy wami na seznamu...

StaHi
a tak nechcete se rovnou domluvit nach Prag s Gerdou aji s Brut? A ona mě to pak doveze i bez pomoci CP?

to sou plány...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:59
- Nahlásit

wami
Jako já sem pro, Brutofka pravděpodobně dorazí do práglu v září na ten pochod pro psy, tzn tam by se jí to dalo předat, ale jelikož stahyjofka nechce pochodovat po práglu, bude muset přiject dříf

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:01
- Nahlásit

Gerda
pipi jako puncochaty dyvydy

wami
Gerda
brut
a tak nechcete se rovnou domluvit nach Prag s Gerdou aji s Brut?
ja ci

to sou plány...
tj, ale na nas si neprijdou!

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:06
- Nahlásit

Gerda
StaHi
brut
tak si nějak domluvte setkání, cinkněte se na mou počest a když by u toho vyšlo aji předání těch dývýdý, tak budu maximálně happy

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:14
- Nahlásit

Gerda
brut

nahodte termina, mi je to celkem jedno

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:16
- Nahlásit

StaHi
no mi taky, sem v praze a v práci furt....

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:22
- Nahlásit

Gerda
tak to nechame na bruuutofce ..takovej bonusek za to o nas bez ni

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:58
- Nahlásit

StaHi
souhlas, ať se rozhodne brutofka, stejnak jenom slibuje a nikdy nedorazí.

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:01
- Nahlásit

hoj hoj hoj,
tak jsem pozvaná na zítřejší odpolůdne na druhé kolo výběrového řízení, tak energie od vás posílaná zjevně zabrala, tak prosím zítra úderem 16.hodny ještě jednu dávku ...

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:09
- Nahlásit

Janiii
tak jsem pozvaná na zítřejší odpolůdne na druhé kolo výběrového řízení
super trooper!
aneb výborně, trupíku!

jj, chcete poslat hned? ať se do zejtřka řádně nabijete!

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:19
- Nahlásit

wami
výborně, trupíku!
Janiii nema rucicky ani nozicky?

Janiii
at vam to vyjde, pani! a taky vam preju, by ste si myslela, ze to vyslo i po tom, co vam to vyjde.. anep by to nebylo z deste pot okap )

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:21
- Nahlásit

Janiii
Paráda paninko nevěstinko, posílám taky jednu nabíječku!

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:27 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

StaHi
Janiii nema rucicky ani nozicky?
Ne, jen počešťuju anglická slova... Trooper=vojín, pěšák... česky tedy trupík...

k poctěěěě zbraň! a zítra Janiii kupředu levá! Zpátky ni krok!

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:52
- Nahlásit

wami
mno ja mam ten termin uz par let v hlave.. to mi takhle jednou na festu ve varech manazer 'kina bez barier' pouda: 'to jsem zvedavej, kolik letos prijede trupiku' ..ja 'trupiky' nepobrala, optala se a dozvedela o tech rucickach a nozickach ..no a to je asociace, kterou dost tezko prebijete

brut
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 16:26
- Nahlásit

Hlásím návrat z Moravských krajin

Prodloužený víkend byl skvělý. V neděli jsme viděli na coursingu Wami a její dva členy smečky. Byl s námi synek a můj strach, že se bude nudit byl zbytečný, páč zářil nadšením. Nějak jsem podcenila jeho smysl pro výlety a tak jsme neustále někde brouzdali.

Pséci jsou jednak utahaní, druhák přežraní...

StaHi
Gerda
domluvíme se operativně Ke Gerdě do práce trefím ( nebo alespoň poblíž) a StaHi můžu přepadnout na Hlaváku

Vydržte do konce srpna, to už zase začnu pendlovat do Práglu pravidelně

Janiííí
zítra budu držet palce, ať vše vyjde

Loučím se, jdu zpracovávat jabka, ryngle ( z těch mám velikánskou radost, páč je miluju) a hrušky

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání