| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 14:35
- Nahlásit
StaHi
no me krzeva kvadro taky neco napadl
kvadrat??
ak mam onoho neletafce stale v zivy pamet
nelétavýho ptáka ńákýho? To může bejt jedině pštros. Ale jak souvisí pštros s vaší tělesnou pamětí a tvrdym sedlem na kole?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 14:45
- Nahlásit
PetraK
vyrazte zas na kolo a uvidite tusim, ze vase telo si to taky dobre pamatuje ..mno a dyz se budete -ozdobena typickou chuzi a prilehavym titulem- nalezite stydet, mozny to dotahnete i na toho pstrosa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 15:04
- Nahlásit
StaHi
tusim, ze vase telo si to taky dobre pamatuje
bohužel mé tělo má lepčí paměť než můj mozek. On ale mozek si vzal asi dovolenou, páč ani to kvádro, ani narážka na kolo mi to nespojilo. Ofšem tetkon už mi to došlo. Představa pana Tlumočníka anžto Tučňáka, kterej si bere za ženu Patizón - to je snad horší než ta Cimrmanofská Zlatovláska vod Alexi. dyk já se tady nemůžu tagle tlemit jako kretén!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 15:29
- Nahlásit
PetraK
Ofšem tetkon už mi to došlo
no tak ted si dejte este ty varianty prijmeni, mi to vydrzelo docela dlouho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 15:40
- Nahlásit
StaHi
no tak ted si dejte este ty varianty prijmeni, mi to vydrzelo docela dlouho
Myslíš třá Patizón Tučňáková?
a nebo dyby si vzal Tlumočník méno svý ženy vznikl by rovnou nový živočišný druch: Tučňák Patizónůf!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:39 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
PetraK
presne! jen tucnaka jsem videla spis na patizonskyho, dle vzoru patagonsky
ps. a myslis, ze budou plodit spis patizony v kvadru, nebo tucnaky s volanama?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 22:01
- Nahlásit
tak tomu se řiká "o nás bez nás"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 08:17
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
StaHi
myslis, ze budou plodit spis patizony v kvadru, nebo tucnaky s volanama
no to záleží na tom. Podle pohlaví. Dyš to bude holčička bude to tučňák s volánama (mmch sem četla .... nebo tucnaky s volama? ) a dyš to bude chlapeček bude to patizón f kvádru
Janiii
ak tomu se řiká "o nás bez nás"
nemáš se flákat někde v Prahé u kadeřníků a nechat si na hlavě vyrábět celer, nebo co si to tam na hlavě necháváš dělat, jak si řikala.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:19
- Nahlásit
brý ráno na pijáno,
tak jsem už stihla po ránu i manikýýýru
prostě všechny kosmetické snahy budiž u konce a teď se děj vůle booožííí
a celer budiž minulostí, říkejte mi melounku, páč jsem ho teď posnídala asi 2kila - ještě že je záchod blízko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:32
- Nahlásit
Janiii
tak jsem už stihla po ránu i manikýýýru
hele Celer- ne*e* mě!! ne**e* mě Blaženo!!!!
Já sem ráno akurát tak stihla udělat lajnu pod vokem a vypadnout do práce
Melouna jsem měla k snídani taky- včera sem šla koupit brambory a vrátila se s krásným meňoulem. Záchod mám přes celou chodbu
Pochlubím se i zde - mohu? Včera jsme byli ve Stromajdě - a podařil se mi majstštyk - na Říčce jsme mrskli - tedy mrskli, mrsknul Brtnik, páč já daleko nedohodim - tenisák až k druhýmu břehu a tak, aby Ešus nevěděl kde je.A já ho pak pískáním navigovala do stran, aby šel vpřed a hledal. POVIDLO SEEEE!! Je čikovnej!! Bylo to fakt hodně daleko, navíc tenisák jak je upatlanej, nebyl vidět, Říčka ho poponášela- no mám prostě radost.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:43
- Nahlásit
PetraK
ještě že tenisák nemrsknul brtníka k druhýmu břehu
ale jináč jste samozřejmě tůůůůůze šiškovný!!!
ne**e* mě Blaženo!!!!
tak to asi taktně pomlčím o tom že se jdu svalit do houpací sítě s křížovkou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:51
- Nahlásit
PetraK
kachny...... kachny.... kachny..........
Jo a ještě sem se chtěl optat........copak že to tady máte za ptáky????
Čus trupkýýýýýý.......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 11:06
- Nahlásit
Janiii
ještě že tenisák nemrsknul brtníka k druhýmu břehu
no von Brtnik-na rozdíl od mé maličkosti- se nezapomíná pustit házeného předmětu, v důsledku čehož on hodí daleko a já to mrsknu tak třicetčísel před sebe
ale jináč jste samozřejmě tůůůůůze šiškovný!!!
dík , mám fakt radost, páč to byla fakt velká vzdálenost a neměl šanci vidět kde to je, chvíli se sice uprostřed motal jak hajzl při povodni a jednou se vrátil, ale pak se povidlo. Večer jsem pak četla v PPČ, že když se podaří vynavigovat takhle psa, aby dohledal kachnu u druhýho břehu je to celkem slušnej výkon. No nebyla to sice kachna, ale to snad nevadí ?
tak to asi taktně pomlčím o tom že se jdu svalit do houpací sítě s křížovkou
no to rozhodně. Páč jinak Ti jednu fláknu! To se sice svalíš taky, ale rozhodně ne do sítě a bez křížofky Aspoň bude pak mít Bernidlo co luštit
jablunka
Jo a ještě sem se chtěl optat........copak že to tady máte za ptáky????
a jakej máš teď Majere pocit?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 12:05
- Nahlásit
Fsecky ste nany, sestry a bratri! Nekdo je i ded, ci prababa!
PetraK
O Vikendu v sobotu budu mozna v Hostivici, ale ty zas budes tajdrlykovat na Apaluse, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 12:13
- Nahlásit
Mathea
Fsecky ste nany, sestry a bratri! Nekdo je i ded, ci prababa
nežer ty houby, dyš je neumíš sbírat
ale ty zas budes tajdrlykovat na Apaluse
no bať, ale to je z Hostivic co bys kamenem flákla. PO dálnici až na konec dálnice, skrz řevničof, krušovice, krupou, vodehnout doprava krz Nesutchýni, Milostín a seš v Povlčíně. Pak už jen cestou necestou, polem nepolem a seš před brankou, kde strašný hlídač Náčelník Zrzavá huba řve, že Ti vyrve srdce z těla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 12:23
- Nahlásit
Milostín a seš v Povlčíně
tyjo tak si tu vaši ves pamatuju dobře!!! jsem řikala Mírovi že jste tam někde, když jsme jeli v sobotu okolo
hups, tím jsem si skóre asi moc nevylepšila co? že jsme jeli okolo ...
dobře, už se klidím, už tu vůůůůbec nejsem
ale ještě dneska večír, zítra dopolůdne to se mnou vydržte a pak už sem přijdu jako mladá pani a bude se mnou k nevydržení
jak řiká Míra, "svatbou si polepšíš ... teď jsi stará slečna, pak budeš mladá pani"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 12:35
- Nahlásit
Janiii
hups, tím jsem si skóre asi moc nevylepšila co? že jsme jeli okolo
zítra dopolůdne to se mnou vydržte a pak už sem přijdu jako mladá pani
a to by jako mělo pořešit Tvoje momentálně mentální zavostání, jo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 13:00
- Nahlásit
prd se vyřeší, akorát budu nas**tá že musim lítat po ouředech a vyměňovat doklady ...
ale toho jíííídla co tam bude ... no to převáží všechny zápory
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 13:08
- Nahlásit
Janiii
ale toho jíííídla co tam bude
ti večer prdnou šaty
to lítání je blbý. Co vlastně všechno musíš? OPé, Pas, řidičák, ty tetkon vlastně asi i socku a pojišťovnu, ž ejo? Co sem vynechala?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 13:33
- Nahlásit
Co sem vynechala?
pak už jen snad telefonicky banku, t-mobile, nic dalšího mě nenapadá. plus nahlásit to u doktorů, ale to asi až tam polezu ...
a budem běhat oba stejně, páč se teda sestěhujem zrovna i papírově na jednu adresu, když huš budem ty manželé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 13:57
- Nahlásit
Janiii
páč se teda sestěhujem zrovna
ty woe, no stěhování - neni lepčí teda vyhořet? papírově.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:05
- Nahlásit
PetraK
zlato máš meila.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:10
- Nahlásit
brezen2008
tetkon jsem tam akurát byla se podívat, jestli nepíšeš,
huž šel zpátky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:16
- Nahlásit
PetraK
máš tam 2 zprávy,zlato
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:17
- Nahlásit
Janiii
tak nějaký ty zbytky pošlete sééééééém do prahýýýýýýýýý
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:20
- Nahlásit
tak nějaký ty zbytky pošlete sééééééém
zbytky?? zbytky čeho??
na hostině bude 41 lidí, v sobotu na grilovačce asi 50 lidí .... budem rádi, když bude co jíst a nebudem muset prohlašovat "sežereme psy"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
muset prohlašovat "sežereme psy"
Cimrmani dorazili i sem!
brezen2008
máš tam 2 zprávy,zlato
ty tam máš jednu
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:55 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
PetraK
ale to je z Hostivic co bys kamenem flákla
jasne, takze ja nejdrif dozenu muze, at me vodveze 50km tam, jede zas zpet a pak me zas priveze, mezitim mozna stihne pracovat a prodavat byty, aby bylo na barak pro nas
Hele ale je to kousek od Rakovnika a tam obcas bejvame u tchana, dokonce se tam nejako v brzky dobe chystame, az se muzovi povede naistalovat pro nej ntb, lec pochybuju, ze se to stihne, nez odjedu na tabora...
Kurna, takovejch moznejch moznosti, jak se sejit a prd z toho Na druhou strnau, nez za Tebou na Apaluchu, kde bys me urcite zaprahla do nejaky prace (fuuuj), to te nevidet vubec
edit: Pisu jak dement, ma tu zas takovjehc 50stupnu v mistnosti, jdu se vykoupat a radsi do hospody
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:58
- Nahlásit
Mathea
Hele ale je to kousek od Rakovnika
no to je
tak třebas to vyjde, až se vrátíte z Tábora? Náhodou návštěvy u nás na Apaluše pracovat nemusej. Jen se musej vohlásit, páč abych nebyla někde f polích třeba. Brtnik je zpravidla zalezlej a něco buduje a nebo seká, brousí, piluje a to má sluchátka, aby nevohluch a krom toho, že vypadá jako Otik z Vesničky, tak navrch vůbec nic přes ty sluchátka neslyší. Tak byste tam taky mohli stát třá hodinu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 15:00
- Nahlásit
Mathea
jdu se vykoupat a radsi do hospody
já se zpravidla chodim koupat do takovejch zařízení jako je bazén, koupaliště, rybnik, řeka, přehrada a tak. Ale esli vám vyhovuje chodit se koupat rači do hospody, tak proč ne.
Ale....zvláštní to je. Zas.......... na druhou stranu u nás na chalupě byste se teda tím pádem vykoupala spíš než já, páč hospoda je 2 kiláky pěšky, kdežto koupání tam neni. Jen na dojezd autem.
|