| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:25
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak jsme od veta doma. Musím říct, že cesta byla naprosto šílená ... chytli jsme kolonu na Jižní spojce ( tu 25km), tak jsem se rozhodli jet přes centrum, jenže na Plzeňský jsme poskakovali po cm, tak se mužskej rozhodl jet přes Střešovice a Letnou.... nakonec jsme skoro po dvou hodinách popojíždění po Práglu dorazili na místo
Brut má vymačkaný žlázky, zkontrolovanou nohu a je domluvené čištění zubů, sterilizace a rtg kyčlí
Piraňa má vymačkaný žlázky, zkontrolovanou nožku a vykousaný zadek ..... noha je jen zhmožděná, takže má nakázaný dvoudenní klid, vykousaný zadek vypadá na kombinaci zapařeniny ( má stále hustou podsadu), hárání a ucpaných žlázek. Zítra bude vykoupaná v dezinfekčním šamponu , za dva dny znovu a uvidíme, jak to půjde. Ko je příští týden ve čtvrtek...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:31
- Nahlásit
brut
tak pani hlásání vypadá nadějně. jen jsem realista, předpokládám, že po tomdle hlásání peněženka vypadá kapek beznadějně . Či se mýlím?
Já mám ešče furt sociální chandru.Špuntla jsem si víno, upila půl a půjdu spát. Ale nechce se mi tam zítra mezi ty.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:37
- Nahlásit
PetraK
peněženka je lehčí o 170,- Kč ... tenhle vet je fakt super a účtuje jen nezbytně nutné
Já mám ešče furt sociální chandru.Špuntla jsem si víno, upila půl a půjdu spát. Ale nechce se mi tam zítra mezi ty.....
možná se jim to do rána rozleží
Jinak nám zítra opět nejde elektrika , takže budu zase až odpoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
možná se jim to do rána rozleží
to tam fakt asi nehrozí. Víš co je nejhorší? Že přesně tenhle scénář mi předestřel kolega- do puntiku se trefil. A já ještě hrdině tvrdila, že to tak nebude a i kdyby to tak bylo, tak to ustojim. Ustála jsem leda tak houno. Natvrdo jsem to obrečela, páč sem profi-plačka. Oni totiž - když už to bude- z toho udělají takovej paskvil, že se jim na to každej z vysoka- a to je jejich účel. Nebudou muset dělat nic.
pani vy to máte taky s tou eletrikou hrozný. Esli byste radši neměli třít ohon Ebonitovou tyčí?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 09:10
- Nahlásit
dobrý ráno ženy
tyjo jeden prášek na alergii na noc a chrněla jsem až do teď, ani nevim kdy Míra vstával a odjížděl
PetraK
s lidskou blbostí nic nenaděláš co zkusit nějak helfnout přes BIlušku, až tam zas pojede?
brut
teda máte veta z nějakýho levnýho kraje néé, je super že si neúčtuje už za pozdrav takovýho aby člověk dneska lupou hledal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 09:48
- Nahlásit
Janiii
s lidskou blbostí nic nenaděláš
to ne, ale bojovat a sní můžu! tak jsem jim poslala mejla, kde jsem jim v podstatě slušně napsala, že jsou debilové. Tak uvidíme.
co zkusit nějak helfnout přes BIlušku, až tam zas pojede
to ale nehodí tolik, jako když by se mi podařilo zapojit kolegy. Víš co mě štve? Že všude jinde to není problém. U Davida už mají vybráno. Ale my, stádní správa.. tam prostě seděj ty ropuchy na prameni a seděj a seděj a dělaj všechno proto, aby dělat nemusely Když jsem to chtěla zorganizovat celý já, tak ne! To se nemůže, musí se to organizovat organizovaně, žádná partizánština jen si vymejšlej důvody aby nemuseli nic
No a jinak dobrý ránko a fujtajbl ve spolek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 10:49
- Nahlásit
tyjo tam se ochladilo, a to tak že pořádně si teď zas budem stěžovat že je tam hnusně a zima
já mam už takovou chuť na ty koláááčeeee asi nic nerozdám a sežeru těch 800koláčků sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 11:05
- Nahlásit
Janiii
asi nic nerozdám a sežeru těch 800koláčků sam
můžem Ti teda řikat sude?
ochladilo se dost poznatelně. Já si stěžovat ani nebudu, aspoň můžu vyrazit na kolo dneska. juupíííííík!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 11:12
- Nahlásit
brut
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3666695/Daruji-aus tralskeho-honackeho-psa.php
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 11:19
- Nahlásit
PetraK
sude mi můžeš řikat ikdyž ty koláčky nesežeru ono to už takovej rozdíl nebude totiž
"sud kulatý, rys tu pije, tu je kára ten tu ryje"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 12:07
- Nahlásit
Janiii
"sud kulatý, rys tu pije, tu je kára ten tu ryje
seš blbá!! vdechla sem kafe
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 12:42
- Nahlásit
vdechla sem kafe
no když myslíš že tak chutná líp ... proti gustu žádný dišputát
blbá, kudrnatá, tyjo ještě že do toho všeho nejsem blondýna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 13:06
- Nahlásit
Janiii
blbá, kudrnatá, tyjo ještě že do toho všeho nejsem blondýna
mnooo, kdybys dala ještě jednu vlasovou zkoušku před svarbou, třeba to ještě stihneš
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 13:10
- Nahlásit
PetraK
na přeliv ještě jdu v týdnu před svatbou, ale změna nebude, pořád budu stejně barevná
tyjo holky, za 14dní, to už budu s nervama v háááji zeleným, jak se znám ale zatim jsem přoád naprosto v klídku, spíš se čím dál víc těšim na to prču
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 13:24
- Nahlásit
Janiii
ale změna nebude, pořád budu stejně barevná
to víííš že joooo
to už budu s nervama v háááji zeleným,
klid, šak to neni poprava , ne? Užij si to.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 13:47
- Nahlásit
klid, šak to neni poprava , ne?
to neni, taky nemyslim takový nervy jako jestli řeknu "ano" nebo "ne" spíš jsem organizační typ a tak se bojim, že beze mě se zboří svět, nazdoběj špatně auta, ztratěj kytky, atááák potřebovala bych si to tam všechno odpovelovat ale to si myslim teď a vim že mi to pak bude naprosto jedno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 15:19
- Nahlásit
Janiii
, nazdoběj špatně auta, ztratěj kytky, atááá
tak todle je dost katastrofa to si ten den moc teda neužiješ páč budeš mít celkem fušku to fšecko vošéfovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 15:33
- Nahlásit
PetraK
však vona se toho nějaká dobrá duše ujme - např. moje babí bude celá šťastná že bude mít nějakou funkci méně šťastní budou ti, které bude pérovat
ale já chci mít klíííííííííd
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 23:01
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
Tak elektriku nám zapojili až ve čtyři, kdy už jsem byla se psama venku. Pak jsem jela ještě s mužským ke kamarádům na kukandu. A teď jdu vše připravit na zítra, páč nám opět nepůjde elektrika.
Janiíí
vet je super, není drahej a ještě je s ním sranda... jo a je nejen pečlivka, ale používá i alternativní léčbu, což mně vyhovuje. Bohužel, za ním musím jet skorem 70km, ale vyplatí se to ( většinou se stavíme u ségry nebo u někoho dalšího z rodiny a ještě nakoupíme)
PetraK
dle mých zkušeností je státní správa ta nejhorší na podobné akce. Zítra si dej něco dobrého na nervíky a nenech se otrávit.
Janiii
moje babí bude celá šťastná že bude mít nějakou funkci méně šťastní budou ti, které bude pérovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2009 08:23
- Nahlásit
brut
Tak elektriku nám zapojili až ve čtyřiA teď jdu vše připravit na zítra, páč nám opět nepůjde elektrika
prosim tě co to u vás vyvádějí??? měněj komplet kabely nebo co???
dneska vyzvedává Míru už i s Berni a s věcma v Bene a frčíme nach kolááááče
PetraK
huš mám hotovou tu srandičku na svatbu, jak jsem ti ji posílala mailikem konečněěěěě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2009 08:50
- Nahlásit
FUJTAJBL VE SPOLEK
brut
dle mých zkušeností je státní správa ta nejhorší na podobné akce
Dle mých zkušeností taky. státní správa je nejhorší úplně na všechno Opravdu se stydím za to, jaký jsou tu lidi.
Janiii
huš mám hotovou tu srandičku na svatbu
pani, takže vona to nebude svarba, ale kabaret????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2009 09:05
- Nahlásit
PetraK
takže vona to nebude svarba, ale kabaret????
myslim že mě i Míru znáš, takže ti rychle dojde, co to bude
ale kabelku mu nepučim!!!!!
jooooo, jsem si byla koupit takovou tu saténovou kabelčičku, takovej ten pytlíček - pompadurka nebo jak se tomu řiká - abych jako nevěsta měla kam odložit kapesníček a pani mi tu kabelčičku vytáhla ze sáčku, abych viděla jak je velká a já na ni "neni to nějaký malý???" a paní mi řekla "a to chcete jít na svatbu s nákupní taškou??"
prej to je jen na kapesníček a na rtěnku (to bych nějakou rtěnku musela doma mít žeáno)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:29
- Nahlásit
Janiii
ale kabelku mu nepučim!!!!!
zkazíš mu celou svarbu!! Víš co to je bejt ve svarební den bez kabelky? Zvlášť von!!!!
"a to chcete jít na svatbu s nákupní taškou??"
- jistěže, do čeho myslíte, že budu shrnovat zbytky vod svatebního voběda?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2009 14:50
- Nahlásit
PetraK
budu shrnovat zbytky vod svatebního voběda?
my budem mít až svadební večeři
"slyšim d píšu t" Troubo!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2009 16:57
- Nahlásit
Dobré odpoledne dámy
Konečně nám jde elektrika. Naštěstí je až do 23. klid a pak snad půjde nastálo. Jde prý o nějaké zdlouhavé opravy, aby nám neustále nevypadávala elektrika v zimě.
U nás nic nového. Jen jsem znechucená nic neděláním.... celý den jsem četla, mazlila se s psékama a odpočívala Piraňa vypadá docela dobře... jen nenávidí šampón
Janiii
jéééé kolááááče mám moooooc ráda. Asi budu muset nějaký udělat, aby sem zahnala chuť ... to ze mně budou mít doma obrovskou radost
Taky chci vědět svatební překvapení....sice jsem něco četla na diskuzi o svatbách, ale to není ono ....a Mírovi bych kabelku určitě připravila, ta tvoje pompadůrka bude jen na okrasu a to nejdůležitější ( pamlsky pro Berniííí) se tam nevejde
PetraK
Opravdu se stydím za to, jaký jsou tu lidi.
ty se nemáš za co stydět.... udělala jsi vše, co bylo v tvých silách
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:44
- Nahlásit
brý ráno,tak koláče jsou téměř rozvezený, dneska už jen pár lidí, který jsme včera v deset večer fakt nechtěli otravovat
mamča s tetou nám tu zpívaly nad vínem do půlnoci, bylo super veselo
no a koláčky jsou extra výborný - no a ty minizákusky - mňamíííí
brut
ok, překvápko pošlu mailem, ale až budu doma, nemam to na flashce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 10:53
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Jde nám elektrika... hurááááá. Takže mně čeká velký úklid, páč tu je bordel jak v tanku
Piraňa nekulhá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 12:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Caaaaaaau,
mám zavírovaný píííísíííííí a vůbec mě nefunguje hinternééét
Už se těším jak mě náš IT manager zabijééééééé
Janiii
Koláčky byly výýborný! Sem ochutnala a jinak je všecky zbaštil Paja
brut
Piraňa nekulhá
PetraK
jistěže, do čeho myslíte, že budu shrnovat zbytky vod svatebního voběda?
paní vy ste teda taky pořádná roura
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 13:09
- Nahlásit
Fajka
Sem ochutnala a jinak je všecky zbaštil Paja
se stav, zbyly ale jen pro svatebčany, víš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 13:17
- Nahlásit
Janiii
ale jen pro svatebčany, víš?
tssssssssssssss provokatééérko
budte rádi že nejdem, ještě by sme vás vypapali
|