| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 13:18
- Nahlásit
FUJTABL V ODPOLEDNÍ SPOLEK
nažďár milé dámy.
NEEESTIIIHAAAČKÁÁÁÁ! Aneb žádný žert a žádná .... čka (nevim co na ten konec doplnit, tak si tam každá něco dopište
Fčéra u nás byla ségra -a hele Janiii - změna, nejedeme my k nim - opravárenský servis bude až někdy koncem srpna či kdy, ale jedou oni k nám - takže se neuvidíme. Ale ono to vzhledem k datumu a svarebním přípravám u vás je asi i lepčejší. Tak to prostě klapne třeba v tom srpnu. Ale dneska se mi zdálo, že jdu Benešákovem a koukám, jestli Tě nepotkám. No, nepotkala , kde ses flákala jako????
Janiii
Koláčky byly výýborný! Sem ochutnala a jinak je všecky zbaštil Paja
tím spíš nelituju, že nejedem!
brut
Piraňa nekulhá
no slááva, slááva! hele a co vy to furt máte s tou eletrikou? To je jak v Prátru - zapnuto, vypnuto, zapnuto, vypnuto....
Fajka
paní vy ste teda taky pořádná roura
nebudu přece troškařit, jako nevěsta si to můžu dovolit!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:06
- Nahlásit
tak bábýýýý užijte si víkend, nekulhejte, nejezte koláče, nesekejte trávu a tak jako podobně. HLAVNĚ SI VODPOČIŇTE.
...................... já du sekat tu trávu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:17
- Nahlásit
Už mám půl baráku uklizenýho a jsem naprosto hotová. Bohužel, musím uklidit i tu druhou, páč je rozbordelená.
Navíc mám děsnej vztek a úklid je nejlepší lék. Ten můj chlap mně jednou přivede k totálnímu šílenství nebo se alespoň na měsíc odstěhuju na chatu.
Máme na zítra domluvenou prohlídku kaple na Karlštejně. Holka je doma a dneska přijede nejmladší. Jenže místa jsou jen tři s tím, že to třetí je dost nejistý ( původně jsme měli jít jen my dva, pak se tam dohlašoval s velkým otazníkem ještě jeden, kdyby mladá nebyla doma, tak ať kluk není v baráku sám).
Mno, včera mi bylo řečeno, že mladej půjde s náma. Což by mně nevadilo, kdybych věděla, že ho to zajímá. Jenže on se všude děsně nudí a otravuje, takže z většiny prohlídek jeden z nás nic nemá..... a světe div se, většinou sem to já.
Moji harantíí jsou zase pravej opak a všude děsně chtěj lízt, všechno vidět a ještě o tom dva dny vedou sáhodlouhý debaty. Bohužel, ani jeden se tam hned tak nekoukne
Tak přemýšlím, že zůstanu doma a nechám jet pány samotný, ať si chlap užije prudění a znuděný ksichty. Vím, že mužskej to myslí dobře, ale nějak není s to pochopit, že mladýho to prostě nezajímá a když mu to řeknu, tak jsem ta zlá a nepřející.....
Jo a holka se opravdu nedostala ani na jednu vejšku .... tak podala přihlášku na druhý kolo a snad i nějakou tu vyšší, jako jistotu alespoň na rok...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 19:49
- Nahlásit
PetraK
Tak pani se Vás po poledni scháněla, že bych vás jako dovezla odpoledne k Davídkojc, abychom mohly povenčit a vy mi nezvedáte foun. Že byste snad pracovala?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 22:52
- Nahlásit
Hyena
PetraK jezdí na Apalluchu a od pátečního odpůldne není k dispozici
Zdravím dámy
Mám za sebou krásný večer plný lovení myšiček. Ta naše blbá kočka je neumí chytat, takže to zbývá na nás Dvě se podařilo polapit, třetí se schovala do sklepa, takže čekám opět "krásnou, klidnou" noc, až se rozhodne vylézt na chodbu.
Odpoledne jsem byla na Karlštejně v Kapli. Bylo to moc zajímavý a poměrně náročný, páč jsem musela vyšlapat 459 schodů. Moje představa ohledně délky prohlídky vzala za své hned v počátku... nakonec trvala přes dvě hodiny. Jo a byla jsem s mužským sama, sám po skončení prohlídky prohlásil, že by se to mladýmu nelíbilo, protože tam není nic zajímavýho . Raději pojedeme na vlaky nebo do Práglu na tramvaje
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 19:16
- Nahlásit
Ahoooooj rodino
Se chci nejdrif vomluvi, ze sem se s Vama nerozloucila, nicmene nekolik hodin pred odjezdem mi nesel net a celej tyden sem PC ani nevidela, bylo to bomba
Dovca jako takova samozrejme mela svoje mouchy, jakoze jsme v pondeli jeli z Ostravy do Krumlova zachranovat kamarada a tak..Ale celkove byla moc fajnova, psaci si u muzskyho desne splhli, pac se jednak chovali nanejvys slusne, neudelali zadnej prusvih a navic branili veci pred cizakama v campech a jeho pred jeho babickou doma, kera ho chtela zlechtat
Nejvetsi radost z cely dovci mi udelala navsteva u rodinnejch dlouholetejch kamaradu, kery znali tatu od vejsky. Bylo krasny vzpominani a povidani, ve trech jsme vyzahli 3flasky vina, kery normalne vubec nepiju. Mame nejaky nocni fota, takze az se k nim dostanu, soupnu je sem
Vztahove je vse supr, myslim, ze dusledny kopanec velmi napomohl k tomu, aby todle mohlo dlouho predlouho vydrzet
brut
Pani, vam preju, at se fsecky svinaci nemocnanci psi vyzenou a mate zdravou smecku.
Jo a samozrejme v den odjezdu na dovcu jsem letela s Balousem k vetce, pac se mu udelal hot spot prvn v zivote na ocasu To sem fakt uz myslela, ze mi ze vseho jebne. Ale nejeblo, tetka Fifijova me uklidnila a nakonec to bylo vse ok a okasek se krasne hoji i pres obcasne koupani
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 19:51 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
all
zdravím šecky,
jsem celá vyběhaná a vydovolenkovaná z naprosto bomba úžo tábora , jen teda škoda, že ten tejden uběh nějako až moc rychle...
ale mám dotaz na kohokoliv, kdo zná technickýho typa s felicií kombi - je mi jedno, kde mi ho seženete, ale potřebuju nutně do dvou dnů zjistit, jestli se do kufru (sedadla tam sice stejně nemám, ale ono by to mělo vycházet aji s nima) vleze tohleto...?
bo podle mě by to mělo vyjít celkem v poho, ale já jsem poměrně dost důkladnej technickej antityp...
PROSÍM
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 08:37
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Včera jsem byla s dětičkama na nákupech. Synek potřeboval nové botky a holka šla jen tak okukovat slevy ( ovšem samozřejmě s cíleným zájmem, což jsem netušila). Bylo to naprosto "úžasný", protože mně po sobotním výstupu děsně bolely nohy a ve třetím krámě jsem byla rudá vzteky.
Synek musel projít všechny možný i nemožný krámy, všude něco vyzkoušel, důkladně prohlídl, zamyslel se a já musela dělat "výstupní" kontrolu. Bohužel se náš vkus trošičku víc liší, takže rozcápnuté botasky jsem patřičně zkritizovala, za což jsem si vysloužila komentář ohledně věku a pokleslého vkusu
Nakonec si vybral kompromis mezi rozcápnutou botou a normálním tvarem za ještě snesitelnou cenu ( i když s jeho "spotřebou" bot to bylo i tak až moc drahý). Pak se od nás odtrhla a odjel na tábor.
Mno a já s dcérkou prošla pár krámů, kde jsme okoukly oblečení, nějaké vyzkoušely, jiné jen opovržlivě odsunuly. Ovšem dopadlo to tak, že jsem si domů přinesla jedny naprosto super dlouhé šaty ( původní plán byl ne ramínkové a barva nejlépe batikovaná do modrých odstínů...takže jsou ramínkové a černé ), dlouhou modrou sukni a bílou tuniku okolo výstřihu vyšívanou modrou nití. Cérka si koupila kalhoty a lehounký žabky.
Vyhlásila jsem stop stav na krámy a nejbližší návštěvu těchto zařízení nechám na další výplatu ( stále ještě nemám úplně vše k móřeti, i když tentokrát to budou "jen" drobnosti).
Večer jsme byli u kamarádů, kde jsem nafasovala meruňky, tak přemýšlím, že upeču koláč a až se mi vrátí holka z práce, tak udělám knedlíky
Brut s piraňou byli včera s páníčkem a nemladším na výletě. Brut táhl jak o život, piraňa se flákala vzadu. Mužskej přijel domů řádně požahanej od kopřiv ( prolézali 30m kopřivovým lesem tam i zpět) a vzteklej, páč se mu amortizér neustále pletl pod nohama. Prý nechápe, jak je možný, že malá se nedala "nahnat" dopředu. Nicméně se oba pséci krásně vykoupali ve Skryjích v jezírkách, pak v Berounce a když přijeli domů, tak piraňa zalezla a byla děěěěěsně hodná
wami
řeknu Martinovi, aby se na to jukl
Mathea
koukám, že dovča byla super a i přes letošní bláznivý počasí jste si jí všichni užili naplno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:16
- Nahlásit
FUJTABL VE SPOLEK DÁMY
PRO INFORMACI - O VÍKENDU JSEM PRODĚLALA ŽINFÁRKT MYJOKÁRDU, PÁČ KOSTIŽER SI UDĚLAL VÝLET PO ZAHRADĚ! Mně z toho fógla jednou vážně klepne. Sedíme na zápraží, krafeme a já páč mám furt tak jedno oko v prostoru koukám, co to letí za ptáčka? Tak nízko, tak zvláštně, co to je? Dyk ten ptáček je takovej ž l u t e j.... PANEBOŽE KOSŤA!!! a už mi přistál na rameni! Krom toho, že jsem měla najedno hodně plný kalhoty, jsem se sunula do chalupy krok, sun, krok, aby se nevyplašil něčeho, neleknul se a neuletěl. Jestli byl někdo vyplašenej, byla sem to tak akorát já!! Von si živě na tom rameni konverzoval!!
MÁ NĚKDO ZA KAMARÁDA TAKOVÝHO PTÁKA?? MÁ A ZROVNA JÁ!!!
A ZÁŽITEK Č. 2. MĚLI JSME NÁVŠTĚVOU KRAHUJCE. Teda abych byla přesná KRAHUJCOVOU! Ulovila kosa a zapadla do pletiva, které máme na louce kolem stromů, aby je neokuosovala zvěř. Brtnik lezl na střechu, koukal co se to tam motá a tak jí šel vyndat. Vůbec se nebránila, nezmatkovala, byla naprosto v pohodě, krásná, nádherná. Byla v pořádku, udělala jsem fotky a pak jsme jí vypustili- krása, vznesla se nahoru a tradáá, byla f čudu.
brut
Večer jsme byli u kamarádů, kde jsem nafasovala meruňky, tak přemýšlím, že upeču koláč
přídu na kafe!!!!
tak v kapli dobrý? Já jsem si říkala, že bych se tam taky někdy chtěla podívat. jenže tuším, že když my už jsme zpátky v civilizaci, tak Káárlštejn už nepremáva.
Včera jsem byla s dětičkama na nákupech
a přežili ste fšicí??? No mě to čeká taky , odešla mi do věčných lovišť většina holčičích botek a aji botasky. Takže..... a taky nějakej ten hadr potřebuju ale neba mě to, nebááááááááááááá
takže jsou ramínkové a černé
, ale zas - to nezní špatně, hlavně ta barva teda
Mathea
Dovca jako takova samozrejme mela svoje mouchy,
to má každá. Dycky se něco nande, důležitý je se z toho ne....at
Vztahove je vse supr, myslim, ze dusledny kopanec velmi napomohl k tomu, aby todle mohlo dlouho predlouho vydrzet
no táák! Co víc si přát??
Balousem k vetce, pac se mu udelal hot spot prvn v zivote na ocasu
eh, tak todle blbý teda , ale aspoň, že se to dobře hojí.
wami
s technickým zádrhelem vás pani zklamu - nepomůžu , tak snad pomůže Brůtofka s mužikem. U nás bych se taky mohla zeptat, ale až bůhví kdy, nejdřív někdy ve čtvrtek. Tak snad to pořeší u Brůtů.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:59
- Nahlásit
PetraK
Zdravim, jak jste dopadli s tou paní, co se řešila u Davídkovej, mi to nějak uteklo? Vyčlenila jsem si pětikilo, tak jestli je to ještě aktuální, prosím o číslo účtu na mail lenka@plivnik.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:26
- Nahlásit
kachna_
jéé paní! Ste hodná, já to musím dát nějak dohromady - a napsat to asi k Davídkojc???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:15
- Nahlásit
Dobré ráno.. někomu halt ulítnou včely a někomu skorem papouch alias Kosťa nesmrtelný ...
Jinak sem chtěla jen poreferovat že Janii se smilovala nad chorýma a dovalila nášup statebních koláčků DEKUJI
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:24
- Nahlásit
PetraK
Koukám, že Kosťa se cítí značně zanedbáván, když muší sám na vlatní pěst či spíš dráp výletit
Paní krahujcovou ale nezávidím ...od tý doby, co na mně nalítával ten dravec, co se ztratil, tak mám dost
Kaple je krásná, opravdu stojí za vidění. Kaplička Sv. Kateřiny taky. Já Karlštejn moc nemusím, páč ve svý podstatě tam toho k vidění moc není ( až na nějaké malby, nádherné stropy atd.). Dostali jsme nabídku podrobného "průzkumu" Karlštejna ( samozřejmě s ochrankou a řádným doprovodem), což bych byla blbá, kdybych na takovou nabídku nekývla. Takže příští měsíc by měl být ofiko okruh bez kaple a pak už neofiko další. Moc se těším.
Jinak ohledně prohlídek kaple.... konají se stále na objednání a chodí se jen do doby, než nastane zima. Pak se celá část ke kapli zavře a čeká se do pozdního jara. Ovšem jinak je hrad otevřený i v zimě, ale jen do tří.
a přežili ste fšicí???
jj, i když já opravdu silou vůle, jak mně bolely nožičky
odešla mi do věčných lovišť většina holčičích botek a aji botasky. Takže..... a taky nějakej ten hadr potřebuju ale neba mě to, nebááááááááááááá
já potřebuju nějaký dobrý botičky( sandálky) k šatům, ale jsem naprosto otrávená z představy, že budu muset do krámu, takže nákup odložím na později ( nebo na příští rok).
Nerada nakupuju a oblečení s botama je to nejhorší, co může být ( hlavně, když si vše musím nejdřív vyzkoušet).. brrrr
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:25
- Nahlásit
Fajka
jaké ráno? Vždyť bude poledne
Jinak sem chtěla jen poreferovat že Janii se smilovala nad chorýma a dovalila nášup statebních koláčků
jééééééééé, tohle opravdu závidím a moooooooooooc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:25
- Nahlásit
Fajka
že Janii se smilovala nad chorýma
a nemohla by se taky smilovat nad chorýma duchem a dovalit pár těch koláčů k nám??
o.. někomu halt ulítnou včely a někomu skorem papouch alias Kosťa nesmrteln
no tvářila jsem se dost stejně, jako kdyby mi ty fčely ulítly, páč sem byla f šoku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:27
- Nahlásit
brut
jaké ráno? Vždyť bude poledne aaaaaajooooooooooooooooooooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:28
- Nahlásit
brut
hlavně, když si vše musím nejdřív vyzkoušet)
grrrr, slíknout, voblíknout, slíknout, protože to je malý, voblíknout jiný - to je velký, zkusit něco dalšího.... áááááááááá fuj, je mi špatně.
Koukám, že Kosťa se cítí značně zanedbáván
no von je evidentně značně zanedbáván. dneska sem zas kvůli němu přišla pozdě do práce, protože se rozhodl, že mi bude hospodařit v sušícím se tymiánu takhle ho mám nula-nula-prt a von mi to ešče potrousí po kuchyni
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:48
- Nahlásit
brý polůdne
Fajka
Jinak sem chtěla jen poreferovat že Janii se smilovala nad chorýma a dovalila nášup statebních koláčků
a taky jsme vám dovalili kartičku s pozváním ke svatebnímu stolu jsi zapoměla dodat ale to nééé, paní se jede plácat k móóóóóři
PetraK
a nemohla by se taky smilovat nad chorýma duchem a dovalit pár těch koláčů k nám??
pani v pátek možná jedem za kocúrem, tak kdybyste stepovala u dálnice na Vary, možná bych se mohla rozmáchnout z okýnka ale jistý to ještě nejni
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:50
- Nahlásit
grrrr, slíknout, voblíknout, slíknout, protože to je malý
jé pani mluvíte vo mně???
voblíknout jiný - to je velký
aha, tak to neni vo mně, to se mi nestává
když chci polichotit svému sebevědomí, lezu do oddělení módy pro těhotné a XXL, a pak chodim "znechucená" že je mi všechno velký ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:51
- Nahlásit
Janiii
pani v pátek možná jedem za kocúrem
Huuuž?? Bože to to uteklo! Dementík jede dom!! chudák Bernidlo!
tak kdybyste stepovala u dálnice na Vary
sem snad ňáká šlápota?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:55
- Nahlásit
Janiii
a taky jsme vám dovalili kartičku s pozváním ke svatebnímu stolu jsi zapoměla dodat ale to nééé, paní se jede plácat k móóóóóři
jooo to je prauda, ba ba...a chcete se zasmát paní???
Fajuše od neděle hárá budeme celej pobyt u mooře s hárající Fájou v nejlepším a jejím oblíbeným karamádem Hagísem.... to nám bude veselo oj oj ... se z toho rosím už teď
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:02
- Nahlásit
PetraK
Bože to to uteklo! Dementík jede dom!!
néé, nejede dom, dementi jedou za dementem dom jede kocúr až po svatbě
Fajuše od neděle hárá budeme celej pobyt u mooře s hárající Fájou v nejlepším a jejím oblíbeným karamádem Hagísem.... to nám bude veselo oj oj
ani mi to neřikej!!!!!
se z toho rosím už teď
mohla ses rosit v Čechách
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:05
- Nahlásit
Janiii
mohla ses rosit v Čechách
nooo jo no já víííím že sem mohla.... teda vlastně spíš nemohla páč páníček už předem rozhodnul, že jedem aj kdyby byla třetí světová no takže možná bude noooo a vy si do toho vpadnete s nějakou svarbou.... no máte rozum???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:08
- Nahlásit
Fajka
no máte rozum???
rozum? co je to za slovo? to neznám
páč páníček už předem rozhodnul, že jedem aj kdyby byla třetí světová
jooo, tak páníček rozhodnul ale koláče sežral taky páníček
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:13
- Nahlásit
Janiii
rozum? co je to za slovo? to neznám
no na mě se taky při rozdávání zapomnělo
jooo, tak páníček rozhodnul ale koláče sežral taky páníček
noooo vidíš jakej jááááá sem chudáááák joooo
Se mě vo tom vašem dementíkovi normálně zdálo přivezla si nám ho ukázat a nechala si ho chodit po naší zahradě a bylo ti úpá fuk že víš co máme doma za hyenu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:14
- Nahlásit
Fajka
a vůbec, jaktože píšeš????? máš bejt v záhoně
tím se tu nepochlubíš co?? žes nám jen tak ledabyle zamávala s výrazem "kdo to tu prudí a troubí!!! " než jsi zjistila že jsme to my v nový káře
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:25
- Nahlásit
Janiii
a vůbec, jaktože píšeš????? máš bejt v záhoně
makám v kanclu kořen už je vykopanej
tím se tu nepochlubíš co
nééé to fakt nepochlubím
ledabyle zamávala s výrazem "kdo to tu prudí a troubí!!! " než jsi zjistila že jsme to my v nový káře
nooo sem si řikala zas nějakej pražskej voprus krom tdo toho vašeho novýho caaar není skorem vidět
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:36
- Nahlásit
Fajka
do toho vašeho novýho caaar není skorem vidět
počkej ale zatmavený vokna to nemá možná my v tom nejsme vidět, do toho člověk zapadne jak Němec do krytu
nooo sem si řikala zas nějakej pražskej voprus
ale my nemáme pražský značky, ale středočeský
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:44
- Nahlásit
Janiii
ale my nemáme pražský značky, ale středočeský
ftom nevidím rozdíl
jak Němec do krytu
no ouplně