| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:49
- Nahlásit
PetraK
jéje...vy jdete zase na koncertík. Tak to jste si nevybrali moc dobrý počasí ... hlavně nezapomenout doma pláštěnku a bude dobře
Huž mám DM triko
sem si říkala, že v černý stejnak chodíte madam furt, tak žádná změna nenastane.... co třeba jít ve žlutý? By jste se tam krásně vyjímala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:59
- Nahlásit
brut
žlutej měl kdysi na koncertě Brtnik baret žlutej a namaloval si na něj šachovnici - byl při svý vejšce hodně nepřehlídnutelnej i když byl kolem daf
Copak pláštěnku, hlavně lístky aby Brtnik vzal
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:05
- Nahlásit
PetraK
Copak pláštěnku, hlavně lístky aby Brtnik vzal
mno, lístky jsou fakt důležitý... by jste asi museli stát někde za plotem a tam by vám to žlutý triko nevadilo
žlutej měl kdysi na koncertě Brtnik baret
při jeho výšce chápu, že byl nepřehlédnutelný .... ovšem triko by přitáhlo sluníčko místo deště
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:07
- Nahlásit
brut
y jste asi museli stát někde za plotem a tam by vám to žlutý triko nevadilo
ani náhodou, kdybych se tam měla probourat, tak se tam dostanu. V Lipsku bez lístků jsme na sobě taky udělali uzel........ a dost velkou díru do rozpočtu
Huž to se mnu lomcuje- za pár minut jsou tu a vyrážíme. YYYYOOOOODLEEEEEYYYYYYDÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:10
- Nahlásit
PetraK
ani náhodou, kdybych se tam měla probourat, tak se tam dostanu
vám to i věřím
Huž to se mnu lomcuje- za pár minut jsou tu a vyrážíme.
eště že nejsem poblíž, bych mohla chytit vrtivou a po včerejší procházce, dnešní vrtivý bych se zítra taky nemusela hnout
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:13
- Nahlásit
PetraK
že ty deš na koncert depešáků??? To byl dycky můj sen! Tak si to užij a pak písni dojmy, jo?
Mathea
No, barák na kolečkách ne, spíš má to naše psisko pochroumaný kolečky v hlavince...
Jinak ráno jsme se vrátili z prochajdy a z tlapy mu tekla krev. Strhnul si dráp, pitomec. Měl úplně oddělenej bílej od černýho! Normálně se s tim dalo kinklat. Musela jsem do práce, tak jsem ho honila po baráku a zavázala mu to, ale samozřejmě si to sundal a ten bílej strhl. Takže to má otevřený a já teď nevim, jak s nim chodit ven, aby se mu do toho něco nedostalo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:13
- Nahlásit
brut
eště že nejsem poblíž, bych mohla chytit vrtivou a po včerejší procházce, dnešní vrtivý bych se zítra taky nemusela hnout
heh a to byste mě měla vidět, když pustěj předkoncertový připravováky náladováky! Natož potom při koncertu ! Kam se hrabe Holubová
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:16
- Nahlásit
PetraK
Kam se hrabe Holubová
jako v Pelíškách? Koukejte říct Brtníkovi, ať vás natočí, chci vidět, jak se vrtíte ( mi to bude stačit, z vás budu mít bolavý nožky)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:20
- Nahlásit
mishi
Musela jsem do práce, tak jsem ho honila po baráku a zavázala mu to, ale samozřejmě si to sundal a ten bílej strhl. Takže to má otevřený a já teď nevim, jak s nim chodit ven, aby se mu do toho něco nedostalo...
ten pes je taky dobrý pako ...... Vykoupat nohu v hypermangánu, Betadině či jen v bylinném roztoku, pořádně osušit... na ven se mi osvědčilo: složit kousek obvazu, položit na drápek, zamotat obvazem, na to dát samolepící obvaz, na to ponožku, igaliťák a vše zamotat širokou izolačkou
Brut si všechno hned sundá a venku je schopnej přejít od louže až po odpadky...tohle jediný se nám na drápky, rozříznutý polštářky atd. osvědčilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:28
- Nahlásit
Cus babice, Esusova, at se koncert libi a moc vas to nesplachne, ikdyz jak koukam na to cerno...
mishi
spíš má to naše psisko pochroumaný kolečky v hlavince...
Jako ofiko dijagnozu? takovych je vic, ale teda servanej je nehezky.
Takže to má otevřený a já teď nevim, jak s nim chodit ven, aby se mu do toho něco nedostalo...
Uplne jednoduse, zafacuj tlapku a pretahni fusekli, kterou zajistis obinadlem inteligentne tak, aby mu to hned nesjelo - takze tesne nad polstarkama a pak este vys nad kloubem. V mokru lze aplikovat verzi Dry leg - obvaz, igelitak, fuska - igelitak horni (a coby upgrade, aby si ho hned neprosoupal este fuska navrch). Vse zajistit okolo packy pomoci siroke naplasti nebo par otocek obinadla zase na dvou mistech, tak, aby pes nemel za pet minut nohu odkrvenou. Po vychazce sundat, nozku vysusit, hlavne mezi polstarkama, rado se to zaparuje, luzko desinfikovat betadinou a je to. A bud rada, ze si vypreparoval tu utrzenou cast drapu, ta dela nejvetsi neplechy.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:03
- Nahlásit
Teda žencký, to je operace! Betadin nemám, mám tu nějakou dezinfekci člověčí, ale hnedle zítra zaběhnu do lékárny... A jdu vytahat dětský fusekle, moje by mu asi byly velký... Nám tenkrát dával dochtor nějakou dobrou izolepu, tu si fakt nesundal, ale nevim, kde se to dá sehnat...
Právě mě napadlo, jakej je rozdíl mezi izolepou a leukoplastí?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:06
- Nahlásit
PetraK
jedna velká nula
f cernym ale, jako jaaaaaaa, takze sem taky nula?!
mishi
psisko pochroumaný kolečky v hlavince...
Toz to ja pochopila, jen si to moc neumim predstavit nazivo, sem se s takovym hafanem este nesetkala..
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:08 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
mishi
Ja na takovyhle packoidni tlapy (edit: na packoidni vjecy, ne packoidini tlapy ) beru normalne izolacni pasku. Drzi skvele...natahnu fusekli, pripadne s igelitakem (my jsme ale jeli bez, slo o to, aby si mladak nedrbal hot-spot), zkrcenym obinadlm to parkrat omotnu, utahaju tka akorat, a pak pres obinadlo izolacku..nikdy se mu to nepovidlo servat.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:19
- Nahlásit
koukám, než člověk přijde ze zkrášlovacích procedůůůr tak Ešusová už sebou vrtí v davu a v bouřce - jestli je teda taky v praze tak hnusně jako tady ...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:21
- Nahlásit
Janiii
Jakýpak zkrášlovací procedury? Nepřeháníš to? Nejdřív masáž, a teď bude provokovat s timdle.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:22
- Nahlásit
Mathea
Jo, to já taky ne. Představ si opilýho psa a to je Gaston. Naštěstí jen občas.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:53
- Nahlásit
mishi
Jakýpak zkrášlovací procedury? Nepřeháníš to? Nejdřív masáž, a teď bude provokovat s timdle
masírovat se chodim pravidelně, a byla jsem na nehtíkách, aby mi vydržely pevný a nemusela jsem do gelovek
doufám, že bude Gastonkovi dobře, ale taky musí mít pořád něco co? hlava, dráp, nožičky ... chuděra malej, velkej tak ať to zvládnete! a tu Betadinu doporučuju, neštípe totiž jako třeba Jodisol ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:09
- Nahlásit
joooo, a zapoměla jsem vám napsat že: Berni udělala na dvoře HOPIKY do kufru novýho auta!! bez piškotku, bek obojku, dobrovolně na povel Hopííííí uvidíme co nastane, až bdue auto stát na cestě a bude nastartovaný ... páč jestli se bude bát i v tom novým autě, tak asi budem muset lítat nebo nevim
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:35
- Nahlásit
Janiii
Víš jak, ona totiž Berni nejde jen tak do nějakýho auta. To musí bejt kůže, ona je totiž dáma.
Teď koukám na zprávy a je to katastrofa ty povodně! A to jede brácha s bandou zejtra na dovču na motorkách a jedou přes Moravu. Se ho upe bojim pustit...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:57
- Nahlásit
mishi
je to katastrofa ty povodně!
já to četla na netu a zprávy jsem taky jednim okem viděla, je to děs
a brácha se tomu určitě vyhnou, neboj
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 05:42
- Nahlásit
PetraK
tok co jak ti je? )))
slišíš? mluvíš? žiješ )))))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:27
- Nahlásit
brý ráno na pijáno,
je tu hnusně a huš mě to nebaví na druhou stranu, ať se to vyprší teď, a ne 24.července žeááno
ale pršet by už mohlo přestat, hlavně kvůli těm lidičkám na Moravě
pani Ešus, žijete?? nebo jste ještě v hudebním delííííriu
a koukala jsem, že umřel Jackson, vidět jsem ho nemusela, ale písničky mi nevadily ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:36
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
tfuj, tfuj, tfuj počasí ...si čék připadá jak mátoha šmrncnutá hrochem
Sem měla včéra večír krásnej telefón.... volala nějaká slečna a snažila se mně přemluvit, ať jí dám k uchu Přemka, že s ním prej musí mluvit. Nějak si holka nechtěla nechat vysvětlit, že u nás nikdo takovej nebydlí a ani žádnýho neznám Nakonec jsem jí řekla, že se právě koupe a já mu musím jít umejt záda, aby je měl na noc čistý ( dodala jsem, že teď už snad od ní budu mít pokoj a bude se užírat tím, jak je jí Přemeček nevěrnej s neznámou starou ženskou.... načež začala vyřvávat něco v tom smyslu, že jsem kráva atd. ....rozštípl to mladý kluk, který se nahnul k founu a houkl: "Neřvi!! Kdo tě má pořád poslouchat! Když jsi pitomá a pořád otravuješ na blbým čísle, tak se nediv, že lidem dojde trpělivost. Zkus si nejdřív zkontrolovat číslo a pak dělej kravku " ... s tím jsem zavěsila)
Na dnešek mám naplánovaný rybízový koláčky s tvarohem a druhou várku bublaniny. Jen k obědu mně nic nenapadá ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 10:06
- Nahlásit
brut
není nad špatně vytočené číslo že? synátor to slečně/paní řekl velice pěkně
Na dnešek mám naplánovaný rybízový koláčky s tvarohem a druhou várku bublaniny
mňáááááááááám
Jen k obědu mně nic nenapadá ...
to mě taky ne, ale páč jedu za Mírou do Bene tak jdeme na oběd, tak to bdue něco nezdravého a doufám, že dobrého
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 10:12
- Nahlásit
Janiii
není nad špatně vytočené číslo že?
jj, omladina měla o zábavu postaráno... no a já vlastně taky
mňáááááááááám
z včerejší várky nezbylo vůbec nic ....ani na snídani
to mě taky ne, ale páč jedu za Mírou do Bene tak jdeme na oběd, tak to bdue něco nezdravého a doufám, že dobrého
já sem doma a musím udělat papů pro 5 dospěláků... z toho jsou tři nenažraný .... a nějak jsem líná něco vymejšlet..
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:27
- Nahlásit
U vás je ošklivo? Tady od rána 26 stupňů a sluníčko... Ale vypršelo se to včera, to nám okapy nestíhaly... Teď už to konečně vypadá na obrat k lepšímu... Jinak koukám, že Ešusová vylehává, což?
Janiii
On umřel? To si jdu přečíst, jsem nevěděla, že mu něco je...
brut
Asi ti to nepomůže, ale my budeme mít žemlovku. Páč se tu včera dělaly řízky a bůček pro bráchu na dovču, tak dneska si dáme sladký...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
BOMMMMMMMMMMMMMMMMMMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ
SEM NAPROSTO VYŘÍZENÁ BYLO TO BOMBASTICKÝ, NEMLUVIM, NECHODIM, ALE SEM ŠČASTNÁÁ JAKO BLECHA, ZPÍVAL CELEJ STADIJOOUN BYLO TO NĚCO NEUVĚŘITELNÝHO. DAVE BYL BLAŽENEJ JAK BLAŽENA , PÁČ PROTI MUNICHU BYLA NEUVĚŘITELNÁ ATMOSFÉRA - TO V PRAZE DYCINKY PROSTĚ LIDI SEM NAPROSTO MIMOŇ, MIMOŇ A UŽ TO TAK ZVOSTANE!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:20
- Nahlásit
Janiii
Berni udělala na dvoře HOPIKY do kufru novýho auta
dáma, počkala si na lukcusní auto, neni blbá přece
mishi
čůs co noženka??? to je vůl taky , vono nestačí jedno, si musí pořídit druhý.
brut
# Zasláno: 26 Čen 2009 10:12
Citát
Janiii
není nad špatně vytočené číslo že?
jj, omladina měla o zábavu postaráno... no a já vlastně taky
mňáááááááááám
z včerejší várky nezbylo vůbec nic ....ani na snídani
já sem doma a musím udělat papů pro 5 dospěláků..
taky chci bejt doma a pouštět si na Jůtrubce znova ten konceeeert, klidně u toho budu i vařit
brezen2008
slišíš? mluvíš? žiješ
čůs - takže
ŽIJU- OFŠEM MIMO REALITU
NESLYŠIM
NEMLUVIM - teda mluvim ale asi tak jako Adam Bernau v Návštěvnících
kolezi se mi smějou.
Mám vystřihaný šéécky články z novin. a jedu si tu v tichosti furt ten koncert znova, ale právě že jen f tichosti
Mathea
f cernym ale, jako jaaaaaaa, takze sem taky nula
NEEEE-E-E-E-E-E-E-E NIKDO F ČERNYM NENI NULA!!!!!!!!
byl to zas úža pocit, v tom Mnichově dobrý,ale ty studený Germáni sou na prt, todle byla ta pravá depešácká vařba, taky byl Dave spokojenej hošíček, furt se tlemil.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:27
- Nahlásit
Ona žije!!!!!!!!!!!!!
Co znamená, když tomu prďolovi teče z pinďoura krev? Ne uplně, je s něčim smíchaná, ale občas to z něj ukápne...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:37
- Nahlásit
mishi
nepomůže, ale díky tobě mám vymyšlenej oběd na zítra
PetraK
ááááá, vrátila se nám paní mimoňka .... pěkně vítáme, madam
Koukám, že koncert byl opravdu tak skvělej, jak psaly noviny.... jen v tý eufórii někam neodleťte, co by sme si bez vás počaly
mishi
když tomu prďolovi teče z pinďoura krev? Ne uplně, je s něčim smíchaná, ale občas to z něj ukápne...
buď zánět předkožky nebo zánět močáku.... taky si tam ten tvůj šikulka mohl něco vrazit. V každým případě bych minimálně cinkla vetovi
|