| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:00
- Nahlásit
PetraK
co toto jest? Tušim, že župan na mysli neměla
Batolatko.
Prece sberacka, naberacka.. vidis, a tak je to se vsim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:04
- Nahlásit
Fifi
Prece sberacka, naberacka
no jooooooooooooo sakra!!! Bylo to tam v tej prázdnej hlavě, někde v koutě, už jsem to někdy musela slyšet, páč když to čtu, tak už mi to je jasný jak facka.
Batolatko
éééhehehe, kdyby tak!
vidis, a tak je to se vsim
to jo, ale sebehodnější chlap -a že já jednoho hodnýho doma mám, má potíže orientovat se na domácím prostředí. V autě je to borec, ale jak má rýmu je v háji, páč neví, kde se roděj kapesníky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:40
- Nahlásit
Doprdele uz.. sem mela dneska asik malo adrenalinu, ci co?! Nevim, jestli vnimate zvuky prirody, ale poplasny vresteni vlastovek se neda preslechnout - i perdel vi, ze znaci bud draveho ptaka na obzoru nebo kocku pobliz.
Takze vresteni, vylezu ven a tem chudobkam v mastali spadlo hnizdo!!! Jedna perdelka stala nad jednim ptacetem, druha nad druhym - nehybaly se, takze jsou v poradku, neublizily jim, jen cuchaly a vrtely chvostem. Dalsi chude odpopoletlo do travy, jedno po padu mrtvy pod hnizdem a jedno otreseny tesne vedle. Takze z peti 4 zivy, posbirala jsem je a dala do sirokyho kvetinace vystlanyho slamou a zbytkem hnizda dal do mastale na vyvyseny misto. Myslite, ze maji sanci prezit? Rodicove zatim zoufale nalitavaj na misto spadlyho hnizda, ale doufam, ze potomstvo objevi a nakrmi. Maji to tak o dva metry dal a niz. Co sem v rychlosti prolitla weby zachrannych stanic, asi vic udelat nemuzu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Jedna perdelka stala nad jednim ptacetem, druha nad druhym - nehybaly se, takze jsou v poradku, neublizily jim, jen cuchaly a vrtely chvostem
čikovný, čikovný!!!
Myslím, že víc udělat nemůžeš, snad je přeciž najdou podle toho jak je mladý budou volat??? Doufám teda. Monitoruj a pak , kdyby nic halt asi kdyžtak odvézt na záchrannou stanici?
Nevim, jestli vnimate zvuky prirody,
jo, mě si takhle právě loni přivolalo Chmejří.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:34
- Nahlásit
PetraK
sem tam nahlidla z dale, a uz je rodicove vobjevily, litaj krmit a piska to tam. Jen tam zitra juknu, jak to jedno stofce, to nevypadalo po padu dobre, tak aby jim tam nehnilo.. Ti nevim z ceho ty hnizda stavej, asi si litaj pro matrijal do Polska, ci co - vloni jim to taky buchlo, vzpomen, jak sem taky zachranovala stofku.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:34
- Nahlásit
Fifi
jste uplná zachránkyně já se v tomhle vůbec neorientuju, ale myslim, že víc udělat nemůžete - snad je dospěláci najdou!
zítra se tu neukážu, nejdřív jedem omrknout kočičáky a pak auto takže to bdue tůůůrderepublika
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:54 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
a když už tu otravuju s těma kočkama mamča si dneska přivezli obyč černýho kocourka, a poslala fotky ze seznámení s holkama
o víkendu mu přivude ještě zrzavej kámoš
tak ještě bílej, a měli by mamina kočičí trikolooru jak u berňáků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:46
- Nahlásit
Fifi
.. Ti nevim z ceho ty hnizda stavej, asi si litaj pro matrijal do Polska, ci co
ste naprosto pitomá, milá pani
, vzpomen, jak sem taky zachranovala stofku.
sem si na to vzpomněla -i na tu fotočku , tak snad to dobře dopadne i tentorkát, když už vědí, kde malý jsou.
Janiii
ten je fakt hele vobří
tak to zejtra zmákněte na jedna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 10:20
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
jedno útulkové info pro Brůtofku - v kopřivnici je podle mě křínec australáka:
http://www.koprivnice.cz/index.php?id=psiutulek je druhý shora
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 10:37
- Nahlásit
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
parťák pro Meluzínku
http://www.zooliberec.cz/centrum-pro-zvirata-v-nou zi/_psi/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 13:25
- Nahlásit
bry den, stofky prezily, vsecky 4.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
bry den, stofky prezily, vsecky 4
Yodleyyííídýýý!!!
enem příště musíte štófkám namíchat na to hnízdo lepčí ciment, aby jim to nepadalo
Jo a já to dodělala, máte to v emilu, komplet výpis odevšud. Já sem ale taky dodělaná. Tolik, tolik sviňáren na psech najednou to se nedá moc dobře polknout. Asi si dám panáka. Ale leda tak že bych si ho nakreslila, nic tu nemáme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:51
- Nahlásit
Fifijovááááá
tetkon sem si znova přehrála Sádlo při stolování a TY VOLE , já to málem pustila do textilu. Hnedle mi je líp, vona je nadvoblačná
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:57
- Nahlásit
Fifi
no tédy,záchranářka vlaštovek
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:58
- Nahlásit
PetraK
no ten je
bohužéééél, v tuhle chvíli mě to ňák nebere, mám dost starostí s těma, co mám, s plánama do budoucna a tak vůbec...
a navíc, klín je stále k dispozici bohužel jen jeden a zrovna teď mi na něm odstrkuje ruce z klávesnice už jedna obludka...
ale byl by, to zas jo, je úžo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:59
- Nahlásit
wami
však já vím, jen, že mě to praštilo přes nos a úplně stejný torpédo máme u nás na sídláku. Asi je začli někde dělat přes kopírák
Jak se daříš? Jde to?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 15:08
- Nahlásit
PetraK
no... moc ne, sice doufám, že se blýsklo ne lepší časy, ale zatím nič moč...
na druhou stranu, jsme všici zdraví (teda až na to, že mě 3. den bolí hlava stylem soukromé peklo ), a ještě pořád si říkám, že jednou být líp muší...
---
ale jsem začla zas korálkovat, tak nestíhám net, ale tak doufám, že se třá zas něco prodá...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 15:10
- Nahlásit
PetraK
ale to blýsknutí na lepší časy, zatím pšt, bo to ještě není úplně jistý, jestli nakonec fakt jo... ale zatím aspoň tolik, že jsem do tý Phy nejela úplně zbytečně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 15:18
- Nahlásit
wami
do tý Phy nejela úplně zbytečn
Yodleyyiidýýýý no, to zní nadějně. Mám začít píct koláče???
3. den bolí hlava stylem soukromé peklo
jo něco je ve vzduchu , Brtnik měl ukrutnou, hodně dlouho trvající migrýnu , tentokrát nezabojoval a skončil v posteli. S Mrduňkou (jak by řekla Fifijová ) , bejlí a spánek mu vypomohli, ale nesmí kejchat a kašlat.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:27
- Nahlásit
PetraK
Mám začít píct koláče?
mňam... škoda, že nedjou poslat expres, tady podobnej recept nikde ne a ne sehnat
nesmí kejchat a kašlat
já ráno nemohla ani otočit hlavou, aby nebyl svět skleněnej... ale po dvojnásobné dávce prášečků mám bolístku pěkně za sklem, potforu... :P
Lump dneska zas v práci zlepšoval náladu, milášek...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:08
- Nahlásit
wami
i když já sama migrýny nemám, tak to nesnášim. Na každým tom člověku, kterej to má, je že je to otřesný. Ale něco je fakt ve vzduchu, kolegyně v práci byla naprosto vyřízená v tu samou dobu jako vy dva.
Šikovný Lumpisko je, šikovný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:21
- Nahlásit
PetraK
Ale něco je fakt ve vzduchu,
Neco je ve vzduchu a nejsou to jen ptaci....
Mi vcera trestila hlava, ale od krcni patere.
ale nesmí kejchat a kašlat.
Tak nekejcha a nekasle?
wami
Lumpajz tuze sikovnej!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:44
- Nahlásit
Fifi
Mi vcera trestila hlava, ale od krcni patere
vono je venkoncem fučik, z čeho to pochází, ale když to zabere fest, je to hnus fijalovej
Tak nekejcha a nekasle?
to je právě ta potíž . Jak todle se sennou rýmou a alergií zařídit?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:47
- Nahlásit
PetraK
Jak todle se sennou rýmou a alergií zařídit
Nedejchat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:55
- Nahlásit
Fifi
Nedejchat
esi by to ale nebylo definitivní řešení???? No , je zatim hodnej, tak to radit nebudu, ešče by mě moch vzít za slovo....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:52
- Nahlásit
lidijové, jsme domáááá
kocour je prostě uplně bombastickej, super a nejlepčí!!! a se srandovním ocáskem no Míra trochu smrkal, ale prej si zvykne
a je to fakt torpédo ten malej, brácha se ségrou pak už chrněli a ten trouba furt někde lítal, zkoumal, ani jíst neměl čas
zítra stáhnu fotky a nacpu vám to sem.
no a novina nambr tůůů, máme na dvoře naše nový AUTÍÍÍÍÍÍÍÍ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:26
- Nahlásit
Janiii
Míra trochu smrkal, ale prej si zvykne
no to by si měl zvyknout, páč esli ten element modrej dělá takovejdle bordel, tak Míra spláče nad vejdělkem a bude lítostivě plakat a smrkat furt
e nový AUTÍÍÍÍÍÍÍÍ
:up.: už si parkovala???????????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:59
- Nahlásit
PetraK
už si parkovala???????????
blázníš??? ještě to nemáme ani zaplacený, nechávali jsme jen zálohu - a já už bych to měla nabořit????
dokaváď to nebude pojištěný a "provozuschopný" (oficiálně) tak do toho sedám jen jako spolujezdec
esli ten element modrej dělá takovejdle bordel
dělá pani, bez přehánění, dělá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:42
- Nahlásit
Janiii
a já už bych to měla naboř
tak zas, sem myslela, jako aby si zvykalo hned vod začátku na způsob zacházení
dělá pani, bez přehánění, dělá
tak to už si rovnou objednávejte pani kamion šnuptychlů, páč to bude u vás jedno slzavý oudolí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:54
- Nahlásit
a jediná nerozmazaná fotka všech tří
a s mamíííí
|