Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:39
- Nahlásit

brut
Vet ze mě zešediví, tenhle tejden už potřetí... Ten pes je nějakej rozbitej...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:45
- Nahlásit

mishi
zkus jen zatelefonovat, ať se tam zbytečně neženeš.... možná je to "jen" nějaká drobnost, kterou vyřešíš doma.
Z nás má vet taky radost... musím s Brutem na rtg kyčlí a už dvakrát jsem to odřekla. Do toho jsem se rozhodla, že mu nechám vyčistit zuby, když už teda bude uspanej a navíc půjde na sterilizaci. Takže se opět budeme dohadovat o narkoze a datu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:54
- Nahlásit

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

http://www.youtube.com/watch?v=i_SiCoBjHMw&feature =related

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:56
- Nahlásit

mishi

Co znamená, když tomu prďolovi teče z pinďoura krev? Ne uplně, je s něčim smíchaná, ale občas to z něj ukápne.

VET, mastila bych za vetem!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:56
- Nahlásit

mishi
teda vy fakt nemůžete mít nic normálního, chudák Gastonek, na co ten všechno nepřijde ...
PetraK
jsem moc ráda že sis to užila, tyhle atmosféry na koncertech miluju, už jsem jich taky pár jako vopravdovejch zažila a zanechá to pocit na dlouho

lidičky za chvíli se jedu stříhat, pak mě nabere Míra i s berni už v praze a jedem k tatí až do pondělí, tak na mě v pondělí myslete, aby mě konečně učesali!!!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:58
- Nahlásit

PetraK

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:59
- Nahlásit

Janiii
a proč se budeš nechávat stříhat? Zkusila bych něco vykoumat z takhle dlouhých vlasů, protože ostříhat ti je může vždycky.... kor, když žádná předtím neuspěla

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:00
- Nahlásit

brut

Koukám, že koncert byl opravdu tak skvělej, jak psaly noviny

byl MNOHEM, MNOHEM LEPŠÍ!!! To se fakt nedá popsat, sem v ráááááuuuuušíííííí, nejlíp to vystihuje to vídejo, co jsem sem hodila. S tím Munichem studeným neporovnatelná vařba. Tam nás to jelo "pár" z těch 60 tisíc, tady celá třicetitisícovka. Odzpívala sem to šééééckoooooo ale nemluvim. Jak řikala kolegyně, Ešus si konečně užije, že panička neřve

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:03
- Nahlásit

Janiii

pak mě nabere Míra

tim novym autem? neni to škoda ho hned ničit?

stříhat? Třetí pokus? nebo definitivní řešení svarebního účesu - na ježka???

ach jo lidi, dneska sem tu asi na prt. hlava mínus

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:11
- Nahlásit

PetraK
nejlíp to vystihuje to vídejo, co jsem sem hodila.
chápu ... jen mi tohle nic neříká a to jsou DM moje mládí

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:09
- Nahlásit

brut
a to jsou DM moje mládí

nám to zastydlo s pubertou a uš nám to zvostalo.
Já ten pocit uvnitř v břiše neumím popsat, ale je to tam. A neni to fazolovej salát

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

PetraK
Jee, pani, ani nevite jak vam to zavidim. Ja uz na koncerty nemuzu, nejak nejsem schopna prekousnout tu tlacenici a nemit moznost utyct, nemit osobni prostor a tak...naposled sem byla na Plihalovi, to byla jako krasa z tohohle pohledu teda i z jinejch, von je dokonalej naprosto Predtim nejaky N.V.U a tak, ale uz i tam mi nejni nejlip, zvlaste dyz to nejni open air. A dyz byl kdysi Cave tu f CR, tak ackoli sem mela vyborny misto f kotli pred podiem, kde sem si bezvadne uzivala jeho charisma, musela sem po 10minutach vypadnout na okraj, jinac bych tam zkolabovala

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 15:04
- Nahlásit

Mathea

vypadnout na okraj, jinac bych tam zkolabovala

no já se taky divim, že to zvládám, ale pro DM cokoliv ,fakt, jsem ochotná duši ďáblu upsat . ONo se to nedá dobře popsat, je to hodně velkej kus mě . Moc naposloucháno, moc naježděno po koncertech- prostě život s DM od roku 1986-7. Černej fanatik no

mishi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 18:00
- Nahlásit

PetraK
Ten koncert musel bejt bombááááááááááááá

Janiii
tfuj tfuj, držim pěsti! Dyžtak cinkni a pak ti dám číslo na tu mojí kámošku, páč to nejni normální. A dyž huž tu budeš, tak bysme za tebou zajeli a něco vykoumaly.

Mathea
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 18:23
- Nahlásit

PetraK
život s DM od roku 1986-7
s nima zijes stejne dlouho, jako tu ziju ja

Ale jako naprosto te chapu..jen me mrzi, ze ja to uz fakt nedavam, pac konciky sem dycky zboznovala.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 21:28
- Nahlásit

mishi
děkuju za nabídku, já doufám, že ji nebudu potřebovat ... ale pro jistotu, mohla bys mi písnout tvoje tel.číslo do mailu? ale stejně bysme to nezvládly teď, páč na účes jdu až v pondělí v 15hod. ale díky, kdyžtak budu volat SOS
jináč už jsme u taťky, berni byla po cestě moooc hodná, a to jsme jeli služebním (novým ještě nemůžem, nemá to SPZ), a vítala se s kočičkou i s Airin
pěknej víkend všem!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:43
- Nahlásit

čau lidijové, máme za sebou víkend s oslavou dvou svátků, takže bylo spousta dobrot dneska jsme byli aspon plavat v bazénu, tak jsem si dala 40bazénů, to se bude chrnět
a jináč mušim pochválit Bernýska, páč je jako ouplně skvělá!!!!
v sobotu jí míra šel dát do chodbičky granule, řekl jí "čekeeej" a šel zavřít dveře ven z tý chodbičky páč jsme jeli pryč a berni hárá - a když se otočil zpátky směrem k berni, tak nad miskou s granulema!!! stála Berni a vedle ní Ája!!! Míra se prej orosil uplně všude, ale holky stály a koukaly, ani se nehnuly tak Áju vyhodil a Berni mooc pochválil a dovolil jí baštit jediný štěstí, že Ája neni žravá, takže nějaký granule jí byly ukradený, uff uff ufff ale jinak holky spolu běhají venku a jsou v pohodě, ája neotravuje a berni si jí nevšímá, takže pohodička

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 08:21
- Nahlásit

FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJBLIK VE SPOLEK

Jak se máme milé dámy? Já PŘIŠLA VO HLAS - definitivně. Sem tudíž nasraté a Brtnik s Ešusem spokojené

Jako suverýn od ségry jsem si přivezla svého nejmladšího synovce, mé jednovaječné dvojče . Fčéra jsem udělala dva obří plechy pizzy a????????????? Nezbyl ani drobeček. Asi si budu muset vzít v práci dovolenou na vaření

Janiii
nad miskou s granulema!!! stála Berni a vedle ní Ája!!

pani, holky nejsou vražedkyně, takže by se maximálně pohádaly. Nedělejte z Bernice Haniballa Lectra

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 08:34
- Nahlásit

Janiii
40 bazénů??? A jak dlouho jsi tohle plavčila? Berni je šikula, já nevim, že se furt divíš.

PetraK
Japato, že jsi přišla o hlas? Kup si homeovox, jsem ho měla furt u sebe, dyž jsem dělala tuuuu telefónistku. A dva plechy pizzy je přeciž prd. Jeden ty, jeden synovec a na Ešusa nezbylo, viď? Já se dneska chystám na rizoto...

Jináč hlídám jednu holčinu, dcérku od bejvalý kolegyně od mamky z práce - začaly prázdniny a ona musí na dvanáctky a babička taky pracuje, tak když jsem na tý neschopence, tak jsem si jí sem vzala. Je tu od včerejška a vůůůůůůůůbec nemluví! Nic nechce, ani snídat, na všechno krčí ramenama a jako bonus má pod okem šlinc od Gastona...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 08:39
- Nahlásit

mishi

Japato, že jsi přišla o hlas?

no buďto je to DM efekt a nebo sem chytla bacila ňákýho
včerejška a vůůůůůůůůbec nemluví!

nebyla taky na DM koncertě ?
však ona se rozmluví, musí se rozkoukat , pak budeš se slzou v oku vzpomínat na to že jen krčila ramenama

Kolik jí je?

A dva plechy pizzy je přeciž pr

no von je sněd skorem celý sám , sem musela uznout Brtnikoj, aby nebyl hladem.

40 bazénů???

no vona trénuje na přeplavání kanálu nějakýho. Asi Lamanče,, možná je zakuklenej Venclovskej

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 09:45
- Nahlásit

čůůůs baby, teprvá snídám horský vzduch a bazény udělají své
mishi
40 bazénů??? A jak dlouho jsi tohle plavčila?
hodinu volnějším tempem, páč jsem nezvyklá ale bylo to fajné
Berni je šikula, já nevim, že se furt divíš.
pani, holky nejsou vražedkyně, takže by se maximálně pohádaly. Nedělejte z Bernice Haniballa Lectra

jooo, berni je hodná, ovšem s Ťapkou, co ho měla babička, se servala nad prázdným pytlem od granulí, když si ho Ťapka dovolil očuchat!!! podle mě věděla, že je vlastně v Ájiným pelechu (v tý chodbičc e spí normálně ája), bejt to na jejím pozemku tak podle mě nezná bratra. a ája je submisivní, a hodně, takže jsou asi v tomhle v pohodě no ... ale stejně jsme byli docela vyplesklí
mishi
dokdy jsi doma na PN?
PetraK
homeovox taky doporučuju. a že maj doma božskej klííííd to věřim

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 10:28
- Nahlásit

PetraK
Je jí 11 a právě jsem jí pustila Van Helsinga (si o něj řekla) a leží s Gastoňákem na papasanu a jsou spokojený. Za chvíli vodvezu toho mýho maroda na masáž, páč si při stěhování hnul zádama a pak půjdeme na prochajdu. A esi tu bude chtít zůstat do zítřka, tak půjdem večer do kina.
Jo a ten hlas bych rači scáděla na DM efekt.
Janiii
Jsem až do pondělka, v pátek jdu ještě na kontrolu, ale v pondělí odjíždíme na dovču. Ono mi vlastně už nic není, ale potřebuju si odpočinout, jinak to mám za chvíli zpátky. Jinak gratuluju, 40 bazénů je fakt dobrej výkon!

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 12:48
- Nahlásit

kde jste všicíííí??? už se mi to krátí, ve tři je ta osudná hodina
joo, to mi tak připomíná, že se o stránku zpět paní Brut ptala, proč se jdu stříhat - nebooj, já si to nechváám seškmiknout cca o 0,5cm, jen aby to drželo tvar. takže pro vytvoření účesu je to nic znatelnýho ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 13:22
- Nahlásit

Janiii

kapek nestíhačka

Holky - když byste chtěli pomoci někomu konkrétnímu z oblastí zasažených povodní, jak byste vybírali? Hoďte mi někdo nápad.

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 13:34
- Nahlásit

PetraK
a jak bys chtěla pomoct? finančně, nebo hmotně?
jako první mě napadlo prostě tam dojet a podle vlastních pocitů někoho vybrat a peníze nebo nějaký věci mu tam nechat ... ale bude to asi drsný na psychiku páč uvidíš, že nemůžeš pomoct všem ...

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 13:54
- Nahlásit

Zdar zencky, Bublinka uz je od soboty trizkouskova, kdo mi poskytne nejakyho fesnyho zenicha?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 13:57
- Nahlásit

Mathea
kdo mi poskytne nejakyho fesnyho zenicha?
Mas doma, ne, tak co shanis? By si prece dala se synkem rict..

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 14:00
- Nahlásit

Fifi
No to je taky fuckt, vona by se ta linyje prece upevnila..

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 14:12
- Nahlásit

Janiii
a jak bys chtěla pomoct? finančně, nebo hmotně?
jako první mě napadlo prostě tam dojet a podle vlastních pocitů někoho vybrat a peníze nebo nějaký věci mu tam nechat ... ale bude to asi drsný na psychiku páč uvidíš, že nemůžeš pomoct všem

no mám takovou představu, že vyburcuju kolegy, uspořádáme sbírku finanční a pak to někam konkrétně nasměrujeme- je to zatím ve fázi zrodu. A jako první kámen úrazu se jeví vybrat toho někoho, což bude potíž z toho důvodu, že bych nejela sama za sebe. . Pomoci všem se nedá, to vím, stejně jako to, že pokud se to opravdu podaří uskutečnit a někomu bychom peníze dávali, tak ti ostatní ve vesnici budou nasr... do nebes, ale to se prostě nedá ošéfovat.

Mathea
gratuluju Bublinkatý Je čičkovná

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 14:15
- Nahlásit

PetraK
eště jedna pomoc mě napadla, ale k tomu asi kolegy nedonutíš - vzít lopaty, holínky a jet jim pomoct odklidit to bahno ze dvora
ale jináč fakt netušim, jak to zrealizovat ...

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání