| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:00
- Nahlásit
Hoooooooooooooj žencký! Tak jen juknu a už se tlemim, když si představim Ešusovou, jak jezdí na kole v papouškovskym převleku.
Jináč jsme byli na veterině, ráno mi Gaston blil a furt nechtěl chodit. Jen jsme přišli na veterinu, byl najednou úúúúúúúplně zdravej! Ale stejnak ho prohlídl, otřes mozku není, je v pořádku, je to zase dysplazkou, takže dostal rimadyl a tradá dom... Ještě ho nedostal a už je v pořádku. Asi občas stačí jenom pohrozit. Jen holt nebude běhat po zahradě už vůbec, jenom prochajdy, což nevim, jak mu vysvětlim. Ale lepší, než mít každej měsíc karambol s barákem...
Janiii
Vy si kupujete nový autí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:04
- Nahlásit
mishi
Jen jsme přišli na veterinu, byl najednou úúúúúúúplně zdravej!
tomu řikám lékařskej zákrok!
Jen holt nebude běhat po zahradě už vůbec,
tak běhat halt bude někde na louce, kde je prostor a může mít dlouhou brzdnou dráhu, no.
už se tlemim, když si představim Ešusovou, jak jezdí na kole v papouškovskym převleku
jako bych to neřikala. A to vo tom jen píšu. Jak by to dopadlo, dybych se do toho navlíkla a vyrazila do ulic??? Radši ani nepředstavovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:07
- Nahlásit
Dobré odpůldne dámy
tohle blbý počasí mně asi umoří.... doma je svinčík největší, jak se psi oklepou, když přijdou z venku .... navíc mám doma mužskýho, mladýho a půl dne byla doma cérka, takže nemám žádnej klid.
Piraňa loví Sviní, ta se schovává všude možně i nemožně, skáče jak prdlá a dělá ještě větší bordel Uvařila jsem i na zítřek, abych měla míň starostí, když nám opět!! nepůjde elektrika.
Loučím se s vámi a držte palce, ať u lékařské vědy dostanu nějakou dobrou, účinnou radu... hezké odpoledne, pokud možno bez deště
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:26
- Nahlásit
brut
ahoj pani, sem si říkala, kde asi jste a co máte za zábavnej program
Loučím se s vámi a držte palce,
provedu!! A dej vědít.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:42
- Nahlásit
Cus vsici.
PetraK
Polovina byčiglistů vypadá jak vetřelec (to pro ty helmy) převlečenej za papouška s plnejma gatěma
Ty ses smejes.. ale ja teda na rovinu priznavam, ze na bycikl ci kolobku bez helmy neusedam, specialne tazena psicema. A dobre delam, jinac bych uz mela kebuli parkrat rozkrisnutou vo sutr. Jo a esli te to uklidni, tak sem navic este jak popelar, bo na sebe navlikam reflexni vestu (mam zlutou i oranzovou, stridam je dle nalady ) - jednak kvuli ridicum a druhak kvuli zelenejm kamizolam - a fakt se to vyplaci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:54
- Nahlásit
Fifi
ze na bycikl ci kolobku bez helmy neusedam, specialne tazena psicema
joooo, to bez debaty, to byla nadsázka, hlavně kvůli těm papouchům co sednou na byčigl a popojedou k hospodě.
Voni tydle ochranný prostředky jsou nutný, to bez debaty- zvlášť, když má člověk nejen vlastní pohon a navrch se pohybuje v nebezpečným prostoru.
Ale sválně se někdy na tyhle kolaře podívej, krom toho, že sou některý na ránu, za to co na silnici dělají, tak ešče vypadaj, jak dyš je vytáhli z kabaretu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:00
- Nahlásit
PetraK
tak ešče vypadaj, jak dyš je vytáhli z kabaretu
No to je fakt, obzvlast chlapi v tech trikotech vypadaj jak baletak Harapes. Ale zase sou aerodynamicky, narozdil ode me v kokosu a popelarsky veste.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:14
- Nahlásit
Fifi
Ale zase sou aerodynamicky,
brrr, rači budu kokosák v popelnici, než druhařadej baleťák po vopici s rajtkama buď zařízlýma do půlek, jak jim to tahaj nahoru ty kšandy a nebo s plnejma gatěma, to když si vezmou ty epesrádesní plněný.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:08
- Nahlásit
mám provokovat že jsem se vrátila z masáže?
dobře, to nečtěte, hlavně vy pracující ne a jedem dál
mishi
to jsem ráda, že Gastonkovi otrnulo, s prochajdama je to bezva nápad. a jak je tobě marode???
ad Ešusová a kolo - noooo comment, nebo budu potřebovat min. molitan já
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:11
- Nahlásit
joo, a ještě pro mishi
jojo, budem kupovat autí, ne nový, něco staršího, ale ne zas moc a chcem oktávku v kombíku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:16
- Nahlásit
Janiii
chcem oktávku v kombíku
oktávku v kombíku? Jakože dvě auta v sobě jo? No proti gustu..... tudle sem na šroťáku jeden kombík v oktávce viděla. Ale nebyl to moc hezkej pohled.
noooo comment, nebo budu potřebovat min. molitan já
cooo? Se ti nezdá pupkáč v mnohobarevnejch rajtkách zaříznutejch mezi půlkama????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:20
- Nahlásit
Se ti nezdá pupkáč v mnohobarevnejch rajtkách zaříznutejch mezi půlkama????
PetraK
holka zdaj se mi různý noční můry, jakože po mně někdo střílí, jsem na hřbitově s lebkama, ale to co popisuješ - jen to ne!!!!
oktávku v kombíku? Jakože dvě auta v sobě jo
nooo, uvidíme - to víš, hamty hamty, ať mam víc než tamty
pobavila mě tchýně, když jsme se abvili o autě, a ona řiká "a jakou oktávku, krátkou, nebo kombíka" a já na to "krátkou???dyť je to dlouhý jak tejden před vejplatou"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:34
- Nahlásit
Janiii
Tyjo, sezenete levnejsi auta v kombiku, nez oktavku, navic spolehlivejsich. Ja tyhle Czech made nejak nikdy neprisla na chut, ikdyz ted me trapi moje Popelnice Astrenka, je to zlaty auto..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:40
- Nahlásit
Fifi
na auto se pojedem podívat se známým, co auta opravuje a pak prodává, takže nám to zkoukne, a protože dělá právě do škodovek, tak případně opraví a sežene náhradní díly za levno ... a Míra chce prostě oktávku, a mě je to tak nějak jedno když to nebude Alhambra
jedni známí řikaj "Opela v žádným případě", jiný známí "Renault??? nikdy!", takhle je to skoro se všim, on si člověk nevybere
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:46
- Nahlásit
Janiii
"Opela v žádným případě"
Njn, sice tomu obcas hnije prah, ale jinak pracant nenarocnej, dyk dle tachometru by ta moje astrenka mela bejt davno PLAC PLAC srovnana na placku na srotaku - a motor funga, jen ted ty elektricky kabely zazlobej, asi se nekde prosoupaly.. potfurky podivny.
a Míra chce prostě oktávku, a mě je to tak nějak jedno
Ti nesmi bejt jedno, chtej co nejvetsi a nejprostornejsi priblizovadlo!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:53
- Nahlásit
Ti nesmi bejt jedno, chtej co nejvetsi a nejprostornejsi priblizovadlo!!
mi to nebylo jedno,chtěla jsem toho Seata, ale nekradu 390tis. za 4 roky starý auto nám přišlo jako fakt dost
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:12 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
lidi, jsem ztracenej případ ...
včera jsme s mírou koukali na různý kočičí stránky a našli jsme jednu uplně úúža kočku, taky britka, ale krémová a já uplně zaplesala a Míra prohlásil "aha, takže další kočka ne modrá, ale krémová ..." tyjo my jsme uplně ztracený a to ani nevíme, jestli prcka dostaneme do péče
edit - no podívejte se na ni ...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:41
- Nahlásit
Janiii
Jooooooo, tak to chválim, taky bych si dala říct (s tou oktávkou)! A pročpak nový?
Mno, u mně v pohodě, užívám volno, i když jsem doma už dva dny a vůbec mi to nepřijde... Dneska skoto celý dopoledne na veterině a pak jsem balila na stěhování a zejtra stejně musim do práce a ve čtvrtek taky. Ale antibiotika zabraly a hlavně jitrocelovej sirup jak pomohl!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:43
- Nahlásit
mishi
A pročpak nový?
páč máme jen mírovu služební fabku, tam si musí hlídat kilometry, aby to tak nějak rozepsal, nesmí tankovat o víkendech,atd. ...
tak jsme řekli, že stejně auto bude časem potřeba (třeba se urodí nějaký dítě - ale jako fakt časem!! výhledově rok spíš dva až tři ), a že na jaře musíme začít nějak řešit bydlení, takže pak už na auto prachy nedáme dohromady ...
pak jsem balila na stěhování
kam se stěhuješ??
zejtra stejně musim do práce a ve čtvrtek taky
no to se fakt vyležíš teda
Ale antibiotika zabraly a hlavně jitrocelovej sirup jak pomohl!!!!
tak aspoň že tak
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:24
- Nahlásit
Janiii
Tak to jooooo. Mimochodem hláška urodí se dítě je fakt dobrá! Zařazuju do seznamu, bude hnedle za lakýrníkem obličejů.
Já se nestěhuju, stěhuju skoromuže k nám, pže se nám nevyplatí platit dva nájmy v Liberci a třetí v Praze. Sice budem bydlet u našich, ale furt doufám, že se zadaří a budem ještě letos bydlet v domečku. jsem holt naivka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
dyť je to dlouhý jak tejden před vejplatou
zas dyš se s tim naučíš parkovat, už umíš skorem zaparkovat i tíráka
další kočka na obzoru, jo?????
Fifi
čoveče pani my máme taky škodofku a zatím klepu na dřevo, že dobrý. Hlavně umí zdolat tu naši cestu na chalupu. U nás se každý auto automaticky stává ofroudem
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:40
- Nahlásit
PetraK
U nás taky, kor když s tim začne jezdit brácha, udělá větší bordel než oba psi dohromady.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:43
- Nahlásit
zas dyš se s tim naučíš parkovat, už umíš skorem zaparkovat i tíráka
PetraK
jako když jsem se chlubila, že jsem se s naší dlouhou fabkou naučila parkovat zacouváním!! na to naše blbý místo na zahradě, tak se mírův brácha zeptal "a myslíš jako parkování s vlekem jo??" jako že jinak se o tom nemam ani zmiňovat
mishi
sestěhování je rozumný, a bydlet určitě budete!!! jak jste daleko? už máte všechny ty povolení?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:46
- Nahlásit
mishi
udělá větší bordel než oba psi dohromady
heh tak to by se vyřádil u nás, protože z vesnice na naši samotu pouze úvozová cesta směrem poměrně prudce dolů a vzápětí hásky prudce nahoru. Cesta vymletá a vyježděná od traktoru - teda ta první část z vesnice dolů. Ta je fakt jedlá. Musíš jet krokem a kličkovat mezi balvanama. Já si to troufnu jet jen když je sucho.
Janiii
"a myslíš jako parkování s vlekem jo??"
je nechutnej hošíček
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:06
- Nahlásit
PetraK
je nechutnej hošíček
to bude asi tim, že jezdí na závody s větroněm, takže za autem tahá složený letadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:31
- Nahlásit
Janiii
to bude asi tim, že jezdí na závody s větroněm, takže za autem tahá složený letadlo
a vočekává, že baba za sebou bude tahat minimálně érbusa, asi nebo co
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:32
- Nahlásit
PetraK
asi tak nějak můj brácha zas vozí vozejk s koňma, to víš, chlapi namyšlení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:49
- Nahlásit
Janiii
chlapi namyšlení
ale pošli je do kuchyně pro louskáček na vořechy!! Sou f tu ránu bezbranný jak batole
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:51
- Nahlásit
PetraK
Sou f tu ránu bezbranný jak batole
To ja taky, kdyz chtela baabicka podat žufánek..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:57
- Nahlásit
Fifi
To ja taky, kdyz chtela baabicka podat žufánek..
co toto jest? Tušim, že župan na mysli neměla
|