| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 22:30
- Nahlásit
Tadyk něco pro Ešusku
no a jináč je to jelito 100 krát jinak
http://fajka.rajce.idnes.cz/20102014_Frydstejn
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 05:43
- Nahlásit
fajka moc hezky jsem si s tvým chundelatým horolezcem prošla místa dobře známá. Krásně je v Českém Rájovi
My ho na výlety využíváme hlavně v zimě a brzy z jara, kdy Jizerky jsou plné lyžařů (a psi do stopy skoro nikde nesmí) a sněhu je na chození mocmoc. Naposled jsme s Betkou byli v únoru na zřícenině Zbirohy a v Besedických skalách... Najtík tam ještě nebyl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 05:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
fajka
xerxova
naaadherny fotky, hlavne ty vcerejsi, fakt to pocasi vyslo
birma
tak kdyz ty si strihnes v tydnu bezne 40km a ja tak s bidou 25 tak se ti nedivim, ze ti yo prijde malo
jinak u nas jinovatka a 0 stupnu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 06:05 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
[url=http://www.dogs4u.cz/kategorie/obleceni-pro-p ejskare/madarsky-ohar/damske-tricko-madarsky-ohar- vizsla-big/[/url]
kdo chce trixcko pso
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 06:48
- Nahlásit
Fajka
tahle je supr
jinak teda krasnej vylet, nehodis trasu? frydstejn a pantheon poznavam, ale nektery ty body mezi nima ani moc ne
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 07:14
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Fajka
Krásně jste se měli paní Fotky nádherný - jak od profesijounála
Ta tlapková nemá chybu původně jsem myslela, že je to hlava nějakýho zvláštního medvídka. Až s brejlema jsem se zorijentírovala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 08:22
- Nahlásit
Xerxová
tvým chundelatým horolezcem prošla
jo občas na mě šly mrákoty když sem viděla kam leze
Krásně je v Českém Rájovi
včera bylo extra krásně , ale v zimě a v mlze to má taky jinou a krásnou romantiku
cernej caj
fotky, hlavne ty vcerejsi, fakt to pocasi vyslo
díík dneska je tu stejně
teda krasnej vylet, nehodis trasu? frydstejn a pantheon poznavam, ale nektery ty body mezi nima ani moc ne
to jen cesta mezi Kopaninou a Panteonem, nic víc nic míň
grimmh
Fotky nádherný - jak od profesijounála
eech kde že ten by je měl určo ještě lepčí
Ta tlapková nemá chybu
nooo tu prostě skoro dycky musim, abych udělala hlavní ramštajnové radost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 08:29
- Nahlásit
Fajka
hm, tak to sme po te cervene mezi obema hrady sly, ale ta pamet fakt jak je tam treba ten "pomnik" nebo tak, to nepoznavam uz
tady taky nadherne sviti slunicko za okny.
Jinak koleno asi dvojnasobny nez vcera
birma
tak ja nevim, asi to nechame na jindy, pac zkratit to stejne nejde, jenze se bojim, ze jeste s krosnou bych to fakt neulezla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 08:43
- Nahlásit
Fajka
krásný fotky, to počasí bylo na focení fakt ideální
u nás teda dneska nějaká inverze a ráno -2, jsem musela vytáhnout už tlustou flísovku abych nezmrzla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 09:03
- Nahlásit
Maya
tak to ses drsna, to ja uz asi 2 tydny chodim v tlustci mikce a vesticce, a ty vytahnes az dneska tlustou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 09:31
- Nahlásit
cernej caj
no my normální lidi nosíme přes flísovou mikču ještě bundu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 09:40
- Nahlásit
Maya
no zvazovala sem, ze bych si taky vzala bundu, no ale...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 09:52
- Nahlásit
cernej caj
jak zjistím jakou mám verzi IE? ve vlastnostech apod. to nikde není
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 09:54
- Nahlásit
cernej caj
no zvazovala sem, ze bych si taky vzala bundu, no ale...
no já furt nosím jarní tenkou, tak se musím navlíct pod ní, jsem si říkala, že v zimní by mi bylo odpoledne vedro a navíc mám jen dlouhou, tak to bych si asi ještě připadala blbě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 10:04
- Nahlásit
Maya
ale je - das to ozubeny kolo (pripadne nastaveni, nebo tak neco) a najdes tam "about internet explorer" pripadne das vedle toho panelu s tools ty dve sipecky, vyberes "help" a tam zas bude to about IE
jj, me vyhovuje ta vesticka, ze zada v teple ale ruce akorat, moc sem si ju oblibila, ale brzo to na zimni budnu bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 10:11
- Nahlásit
cernej caj
u ozubenýho kolečka právě žádný o IE není ani pod dvouma šipečkama nic jako help není, takže jsem v koncích
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 10:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
jakej mas OS?
pokud XP, muzes mit maximalne IE8, pro vistu IE 9 a pro w7 to je myslim IE 10 a mozna i 11.
pokud mas starsi IE, nahore mas ten panel s file, edit, view, favorites, tools... bude tam Help. Pod help MUSI byt "about internet explorer" nebo jeho ceska varianta. Pokud mas takovy IE, kde ten horni panel je uz schovanej a vidis hned zalozky, tak zmackni levej alt, to ti zpristupni tu nabidku a pod help to proste musi byt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:10
- Nahlásit
cernej caj
jo dík, už to mám s tím altem, takže XP a 8 a vtipně naše IT oddělení dělá věci pro IE 9 a vejš, asi je půjdeme všichni svorně zadupat dost hluboko
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:13
- Nahlásit
Fajka
nááááááádhera pani
jsi mi krásně připomněla moje brigádničení onoho léta, kdy jsem na Pantheonu dělala průvodkyni jooo mládí ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:30
- Nahlásit
Maya
samo to potrebujete k praci, ne?
Janiii
tak to musel byt supr zazitek (my tam teda byli bez pruvodce zcela, coz byla skoda)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:45
- Nahlásit
cernej caj
my tam teda byli bez pruvodce zcela, coz byla skoda
nevim, jak teď, ale průvodcovalo se tam jen přes letní prázdniny - jinak se fasovaly ty papíry, jak má Fajkýšová vyfocené.
Ale v podstatě jsme odříkávali to samé + nějaké ty perličky a zajímavosti
tak to musel byt supr zazitek
jooooo, to byl bylo mi 16, na první prohlídku jsem toho textu uměla asi tak polovinu a první skupinku návštěvníků jsem vyfasovala asi tak 10 studentíků vysokoškoláků?? ohromnej zážitek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:48
- Nahlásit
já toho chlapečka mýho fakt žeru napřed jsme šli vybrat prachy na balík, pak si zaběhat (což teda mě nesedo, takže na mě to bylo moc a na něj žalostně málo), pak jsme si pocvičili hledání ztracenejch předmětů, poprvé jsem do toho nedávala žádný odměny a i tak třikrát na krátkou vzdálenost rád hledal a našel v závěru se honil se dvěma malejma uřvancema přes plot výběhu, načež páníček vzal uřvance za náma dovnitř, to vyvolalo rozpaky na obou stranách, Adam to vyřešil lítánim, uřvanci to mírně rozchodili, pak chvíli ještě lítal za tenisákem a to bylo všechno. Byl vzorneeeej
Fajka
nádherný fotky pani! a jelito je strašnej sympaťák, jak se furt směje
cernej caj
kdyz ty si strihnes v tydnu bezne 40km
zas tak běžně ne, musim se napravit
jenze se bojim, ze jeste s krosnou bych to fakt neulezla
jasný, jen si koleno šetři ať ti dlouho a dobře slouží
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:55
- Nahlásit
Rumštááájn
krásný fotky, ještěže se dítě krmí, to je od půl osmý poprvý, co jsem si sedla
Hele, co byste upřednostnily coby dět - společnou výrobu divadelních kulis nebo divadelní kulisy jako dárek k vánocům? (holky divadlo celkem hrají)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:56
- Nahlásit
cernej caj
samo to potrebujete k praci, ne?
jistěěě, jak jinak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
ZIMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VOHEEEEEEEEEŇ TOPIČ SEM HNED!!!
Tjo, milé děti, tak tato kosa mě fčéra dosti zaskočila, po návratu dom, jsem skončila asi na tři hodiny ve vaně, kde jsem se spařila vroucí vodou jako prasátko po porážce. brr. juž asi vyprášim kožich, vyvětrám z něj naftalín a voblíknu se pořádně .
Byl to prima víkend, není-liž pravda, milé děti?
Rumíček byl velmi snaživý, ale velmi snaživý. Uďál radost pánčičce, vééélikou radost. Páč pánčička mu našla zajíčka a šli spolu za zajíčkem. Rumíček byl navolno a byl hodénka, neb se nechal zastaviti a aji zůstal státi, když zajíček v dáli hopikááááááááááááál!!Tak to bylo za první.
Za druhní - Rumíček se vyučuje na asistenčního pfá. Naučil se velmi rychle, že po povelu ponožky sundá fusku z haxny. Co jest velmi překvapivé, že jak je to jinak hovád, tak v tutu chvíli jemně vyhledává zoubkama místo, kde může fusku uchopiti a stáhnouti. Pak ovšem hodlá si fusky ponechati ku své potřebě .
A za třetí - Rumíček a Bubitka se vyučujou na basketbalistický pséky. Bubi zatím vede - je lepší. Okamžitě jak vidí Woofiho /balonek s nápisem woofy / popadne jej a zručně mrskne do lavóra . Rumidlo se taktéž velmi snaží a pokud u toho nekraví, zdatně umísťuje Woofiho taky do lavóra. Pak následuje veliké veselí, kdy Rumidlo ukradne Woofiho a proudí prostorem a Bubitka popadne lavór a taky proudí prostorem, což je občas dosti bolestivé .
Nemám mnoho hezkých fotografií, neb můj debilní fotoaparát to neumožňuje. Zato mám např. fotografii líbeznou:
pak jednu tančivou aneb Rumíček už dělá dógdencing:
pak jednu dementní:
jednu číhací:
a pak jedno podsvinče divoké pruhaté
a pak mám jednoho krásnýho modela:
s krásným kukučem:
jednu vyhlídku z Louštína:
a pak Krále bukoviny:
jeho koruna
a jeho kořeny:
myslím, že jsem nikdy větší buk neviděla, byl obrovskej:
pro porovnání, jak mohutný kořenový systém má:
a neb rébus-najdi jeden rozdíl
Podotýkám, že Rumidlo není zrovna trpaslí, ač tam tak působí.A např. ten kořen vlevo, ten se dal dost ztěžka přelézt.
PREJ TU BYL NAROZENINOVEJ MEJDAAAN??
FIFINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ČAJDOOOOOOOOOOOOO
FŠÉCKO NEJ
a jak bylo ráno? Takhle?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 11:59
- Nahlásit
kachna_
tak to asi záleží, jestli je nějaký to vyrábění něčeho baví bych řekla
zase koupit se daji určitě mnohem hezčejší kulisy než si člověk vyrobí doma
což mi připomíná, koupili byste klukovi ve 2.třídě tričko spíš červený nebo bílý? se obávám, že oboje je tak nějak divný, ale v jiný barvě bohužel Ronaldo není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 12:04
- Nahlásit
Janiii
my tam byly s kamoskou na dovolene prave cervenec/srpen na prelomu v nejvetsim turistickym ruchu a dostali sme taky papiry
birma
adamek je sikulka
kachna_
hm, asi bych uprednostnila spolecnou vyrobu, leda bys mohla dat k vanocum supr mega huste bozi
PetraK
strom hustej, hlavne ze ste rano prezili a vypada to, ze ste cucali nejek krev, co?
Maya
nevim kdo je ronaldo, koupila bych cerveny. bily bude hned zasvineny a maly decka nosi cervenou i kluci
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 12:06
- Nahlásit
kachna_
v obou případech - i pokud to dostanou pod stromečkem - budeš vyrábět ty? pokud ano, tak bych asi volila překvapení s tím, že pak můžete případně nějaké další zkusit vyrobit spolu podobné těm, co vyrobil Ježíšek?
Maya
a jakou barvu dresu má Ronaldo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 12:17
- Nahlásit
my tam byly s kamoskou na dovolene prave cervenec/srpen na prelomu v nejvetsim turistickym ruchu a dostali sme taky papiry
cernej caj
ahaa, že by se báli, aby tam neměli další šílenou průvodkyni, jako jsem byla já?
tak to jste přišly s kámoškou např. o historku s Helenou Růžičkovou a natáčením pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci
ale brigáda to byla fajn - teda každoranní sprint od vlaku (přes celou Malou Skálu a vyfunět do kopce na Panteon) byl náročnej ale parta lidí a zážitky stály za to
jo a ti študáci tam byli na nějakým kurzu od školy, takže tam za námi chodili každej den a ty prohlídky absolvovali nakonec x-krát. takže jsem si samozřejmě vyslechla, jak je možný, že poprvé se dozvěděli asi tak 30% informací?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 12:20
- Nahlásit
Janiii
no vidis, presne kvuli tomu sou pruvodci fajn i kdyz ti reknou to co na papiru ale o helence teda sme nic neslysely
tos musela mit svaliska jak svina, jestli si do toho kopce teda sprintovala
|