| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2014 21:00
- Nahlásit
Xerxová
moc hezký fotky a Najtík fakt roste do krásy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2014 21:09
- Nahlásit
Adam je tuhoš, myslíte, že by to mohlo mít něco společnýho s tím, že jsme uťápli asi 16 km, cachtal se a lítal v rybníčcích a ještě jsme se svezli tramvají?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 06:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
na fotky mrknu z pc
xerxova
nejak srm si nevsimla jak si psala o 10ti lete holcice. sazim na ambice rodicu, ze roztomilost decka da body navic psovi...
birma
sikovni ste ja chtela na prochazku vcera, muz mi ji dokonce slibil za to, ze sem s nim jela do prahy ale pak sme stehovali ty skrine (vytahli sme jednu spodni a jinak vsechny na venkovni zdi posunout o 5cm smer pokoj... trochu sem se bala, jestli nebudou chytat zelen, ale nee, tak snad ted kdyz tam bude lip proudit vzduch tak uz nebude vlhnout to pradlo u zdi )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 06:32
- Nahlásit
cernej caj
jasně že je to i hra na rozhodčí, ale o ničem jiném výstavy nejsou
Na straně druhé - ta holka dokázala bravůrně řešit situaci v kruhu, dogu opravdu zvládala na jedničku. A vystavování taky. Spíš než ambice rodičů bych to viděla na dítko vyrůstající ve velké chovce dog s pravidelným pobytem na výstavách... a která holčička by se nechtěla prezentovat... Fotka nicmoc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 08:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Xerxová
teda ale ten kdyz si stoupne na zadni, ten je
no kdyz me bylo 10 tak me nikdo nedostal ani do kostymku, ani mezi lidi
ale tak mozna castecne ambice rodicu a castecne uz to roste v ditku treba, bude z ni uspesna vystavovatelka a ze zvlada psy, to je supr tuplem jestli sou velka chovka, tak to je supr, ze to s nima uz tak umi
Maya
nuchnej poradne, aj za me to je nadherny stenisko
jo jeste me napadlo a) web album generator zhorsuje kvalitu fotek, tzn ja si to pak jeste zmensim bokem a prehraju ty vygenerovany b) v tom zoneru bys to mohla trosku doostrit a ztmavit a razem bude vse dle tveho gusta
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 08:49
- Nahlásit
cernej caj
sazim na ambice rodicu, ze roztomilost decka da body navic psovi...
Já jsem psa předváděla od třinácti let (před tím jsme PP psa neměli). Nebyla v tom ambice, ale mě to, narozdíl od rodičů, v tý době bavilo (Dáju taky), takže volba, kdo bude běhat se psem jak trotl (omlouvám se všem, kdo rádi vystavují), byla naprosto jasná
kdyz me bylo 10 tak me nikdo nedostal ani do kostymku, ani mezi lidi
Já měla tehdy takový docela moderní tričko a kraťasy. Do toho by mě nikdo nedostal dneska.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 08:56
- Nahlásit
kachna_
tak asi nektery deti to fakt bavi (jeste si rady taky hrajou, coz dospely moc nedelaj, a ono to je taky takova hra, ze..)
tak me by dneska taky asi nikdo nedostal do toho, co sem nosila tenkrat (ruzovy mrkvace ze sekace sem zacala nenavidet az nekdy ve 12ti letech do ty doby mi ani nevadili ale z principu ja jako dite nebyla moc rada stredem pozornosti nebo oblikana lip nez sportovne a zustalo mi dodneska
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 11:04
- Nahlásit
cernej caj
jako dite nebyla moc rada stredem pozornosti
ale to vůbec nebylo o středu pozornosti, tam každý řešil psa, ne tebe, navíc u špiců je ta nálada (nebo určitě na té první speciálce v MB byla) taková uvolněná a špicové rozverní. Já si vzpomínám, jak tam tak seděli s páníčkama na lavicích a vlastně jedinej, kdo to prožíval, byli páníčci od Deryla (brácha Dáji).
A pak jsme přijeli s CACem a sousedku málem trefilo. Taková třešnička na dortu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 11:15
- Nahlásit
kachna_
chudak sousedka ale to ste teda dost dobri, ze ste vyhrali CAC
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 11:15
- Nahlásit
jinak kdo neví - tak na stránkách výstavy odpoledne (a dneska i večer) jede přímý přenos závěrečných soutěží - od junior handlingu, přes vítěze štěňat, dorostu, nej juniora... páry, chovky... až po BIS
Docela dobře udělaná výstava - fakt jim fungují výsledky ihned, přenos byl včera i dobře moderovaný... haly přehledné, nafukovací balónky s čísly kruhů byl úžasný nápad (byly vidět davy nedavy)... od parkování až po stav WC fakt dobrý dojem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 15:41
- Nahlásit
tak sem dostala od segry knizku od susty, podepsanou a s osobnim venovanim tyhle narozky se mi libej, zatim samy supr veci coz znamena, ze svuj vytisk uz asi nepotrebuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 16:07
- Nahlásit
cernej caj
Vsechno nej, cajdo! Hlavne zdravi a tak nejak vseobecnou spokojenost.
ze svuj vytisk uz asi nepotrebuju
Tak kdyby ses ho chtela zbavovat, jsem ti k dispozici!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 17:50
- Nahlásit
fifi
ooo, dekuji mnohokrat ps tobe taky vsechno nejlepsi, kolegyne vrano (presnejc to bohuzrl nevim)
ok, posli adresu do mailu, nevim, jestli ji nekde jeste mam, dostanes darecek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 17:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Oo, taky dekuji. Lip ses trefit nemohla.
Do maila pisnu, ale normal ti knizku zacaluju!
edit - to sem vam chtela napsat. Jsem se dneska pri hovnosberu po kremylovi vydesila fest. Cosi divnyho, cervenyho, jak nakej utrzenej kus tkane, tvrdy to bylo. Sem to musela prozkoumat, bo to fakt bylo prapodivny. Mily Watsone, jak proste to bylo. Ta kravena spolkla takovej gumovej pidibazmek ala figurka mala, co rozdavaj v Lidlu k nakupum. Jsou pricucly na lednici a zrejme jedna spadla, to by nebyla rtw popelnice, aby to nevyluxovala bez premejsleni. Uz jsem ty zbyly dve radsi odendala.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 18:21 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
cernej caj
Fifi
mé milé dámy, netucha, kdy jste narozený, tak přeju oběma najednou všeeeeeeeeeeeecko nejlepčí, hepčí!!!!!
a dárek, jak komu libo jest
a ještě jsem vám sem chtěla hodit nějakýho pěknýho chlapa, ale když jsem viděla, co mi google nabídl při zadání v obrázcích "muž", to by vás možná ta chuť k jídlu přešla teda, pokud nejste zrovna na typ "šampónek"
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 18:24
- Nahlásit
a ta kýta se neukáže a neukáže ... asi to bude kýta, jakou svět neviděl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 18:25
- Nahlásit
Janiii
Dik.
dárek, jak komu libo jest
Ja zabiram chlast, bobule at si zobe cajda, kdyz je ted nejaka bezlepkova a zdrave zijici!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 18:48
- Nahlásit
Zdravím!
Ráno jsme si dali procházku a běh, odpoledne agi trénink a delší procházku a po příjezdu domů se Adam schoulil na pelech a je tuhej dnešní agi trénink byl jeden z naší strany nejpovedenějších ne-li vůbec nejlepší , mám z chlapečka strašnou radost, kdyby to takhle bylo pokaždý, tak budem moct za rok za dva třeba i na nějaký pidizávody
cernej caj, Fifi
tož holky moje všechno nej nej nejlepší
a hlavně zdraví a dobrá nálada ať se vás držej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:33
- Nahlásit
cernej caj
Fifi
všechno nejlepší, knížku s věnováním fakt závidím, už jsem psala na fb
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:33
- Nahlásit
Fifi
no tak stesti, ze to z ni vylezlo v celku
Janiii
to hepci s dovolenim nevyuziju a jinak dekuji mnohokrate
neeeeeeeeeeeeeeeee ja si do google zkusila toho muze
asi to bude kýta, jakou svět neviděl ale nektery zvire ji treba videlo
Fifi
diky, bobule se hodej, z nich se chlast da taky udelat
birma
teda ty ses plna energie koukam a to je par dni, co si byla nachcipnuta, ses borec. A supr, zes unavila adamka a gratuluju k povedenymu trenalu
dekuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:35 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
pár fotek z výletu, ale jsou děsný, dalších x nepoužitelnejch, holt fotit lítající psy mojim foťákem fakt nelze
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6672989200 54291&set=ms.c.eJw9zMsNBAEIAtCONn5R~_m9sNjrOibwEAM rYNJEMo~%3B6w1n8Is8~_~_xpoS7l1QO9s6zjl~%3B1eeefbz~ %3B1Jy~_fPa1nzF71AM8eiCr.bps.a.667298830054300.107 3741829.100003225677839&type=1&theater
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:39
- Nahlásit
a jednu super fotku si vypůjčím, taková pěkná fakt není moje
špic a štěně lapiny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:46
- Nahlásit
Maya
k cemu mas ten zoner?
jeee, to je ale krasny stenatko a teda aj ten spic je fesak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:50
- Nahlásit
cernej caj
no jo zoner tam jsem teď zkoušela nějak doostřit toho oranžovýho psa na oranžovým listí, je trochu mázlej a nepodařilo se mi to a jako zkoumat to dvě hodiny se mi fakt nechce
a tos ještě neviděla ty další fotky přímo umělecký foto extra rozmázlý pes na ještě víc extra rozmázlým pozadí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:52
- Nahlásit
cernej caj
jeee, to je ale krasny stenatko a teda aj ten spic je fesak
teda popravdě to jsou dvě feny
ale jsou krásně vidět ty rozdíly, jak má lapina jinou hlavu a musím říct, že i chod má jinej než špic, spíš jako ovčák
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:54
- Nahlásit
Maya
parádní fotky Malej Blaník se mi líbí mnohem víc než velkej A lapině je sladký
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 19:58
- Nahlásit
Maya
zřícenina zajímavá a psíci taky. Jsem z Vás tak zblblá, že jsem si ty lapiny i googlila. Stejně je doga hezčí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 20:04
- Nahlásit
Xerxová
pro holky je doga málo chlupatá a pro mě je nad můj váhový limit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 20:48
- Nahlásit
ale chlupů je z ní dost - i na několik malejch psů
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2014 21:00
- Nahlásit
ukradla jsem kamarádce fotku našeho šampiona na výstavním koberci...
|