| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 14:12
- Nahlásit
ja teda celocerny nekupuju, pac pak moc nepoznam ktery sou k sobe, spis cerny se znakem nejaky nebo i tmave sedy a pro sebe jiny jinak si muz privlastni vsecko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 14:45
- Nahlásit
Xerxová
mizím ven směr les- Bučiny jsou teď prostě parádní.
ano ZMIZNI OSOBO CYNICKÁ!
kachna_
áha, no to bylo jen rychlý šáhnutí do neta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 14:47
- Nahlásit
cernej caj
ktery sou k sobe
všechny přece, vždyť jsou stejný
inak si muz privlastni vseck
nojo, zvykla jsem si. že občas na mě vyzbudou ty velký a Brtnik si z těch mejch vytvoří podkotníkáče asi nebo co.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 14:57
- Nahlásit
PetraK
no jo, ale pak koupis jinaci typ za pul roku, zas 10 paru a ono jak se seperou a sou cerny tak pak muzes radit k sobe jiny pary, ne? nehlede na to, ze mate s brtnikem jinou velikost?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 14:57
- Nahlásit
PetraK
občas na mě vyzbudou ty velký a Brtnik si z těch mejch vytvoří podkotníkáče asi nebo co.
Dám na modlení, aby v sobotu bylo hezky nebo aby aspoň nechcandilo. Lenka už je zdravá a tak razíííííme s Almou a Abby pár kilometrů od nás - k Berounce. Holky se tam vyřádí a já budu Blažena že mám psí-vlastně fenčí společnost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 15:16
- Nahlásit
cernej caj
s jinaci typ za pul roku, zas 10
když já kupuju furt ty jedny. Je to pravda čím dál tím těžší, ale teď jsem narazila na paní, která je tu provádá, tak jsem hnedle nakoupila fusky za šest stováků pro oba
grimmh
- k Berounce. Holky se tam vyřádí a já budu Blažena
áááá paninka si zvyká na ohaří režim. Nechceš taky k nám? Půjčím jednoho z těch magorů .
Rumík mi dneska ráno udělal radost- než mi ji zas zkazil tím, že si někde našel houno . Ale valnou část procházky jsme si spolu hráli a pak jsme se fšicí honili kolem oplocenýho dětskýho hřiště Pro mě suprovka, protože před časem bylo jeho hlavní, si čuchat, si čuchat, si čuchat. říkala jsem si, no potěš, von ten rypák ze země nedá a nedá. Tak naznal teď že lovit pánčičku je taky dobrá zábava, dokonec lepší, než masit Bubitku. Už je zasádlenej, tak tímdle žbrdlením neproběhne a když si vyčíhnu chvíli a mám dostatečnej náskok, tak musí hodit sakra zadnicí, aby mě doběhnul. Jen asi mají v sousedních panelácích o zábavu postaráno, páč jeho pak baví, když děsně vypísknu, když mě uloví . Vypadám kapek jako magor . Ale jako rozcvička dobrý, to zas jo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 15:36
- Nahlásit
PetraK kuk - hezky bylo - slůňo, jasno, krásné babí léto. Jen tedy větřík je poměrně studený. Ale co by člověk na konci října mohl chtít...
Psisko má fyzičku výbornou... Až moc... Někdy mě mrzí, že tu kondičku tak budujeme a já nemám to klidné, pouze pelíškové a na kratičké procházky voděné stvoření...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 15:48
- Nahlásit
Xerxová
Ale co by člověk na konci října mohl chtít...
aby ti, co si jen tak v pracovní den vyrazej na výlet aspoň drželi kušnůůůůůůůůůůůůůůůůůů, to by mohl na konci října chtít, když sedí v kanclu!
Někdy mě mrzí, že tu kondičku tak budujeme a já nemám to klidné, pouze pelíškové a na kratičké procházky voděné stvoření..
každej svého štěstí strojvůdce .
Hele já jsem taky mohla Bubitce zařídit důchod jak navrhovala máma - dneska by si tak možná poťapala kolem bloku- Bubitka. A místo toho dá v zimě výlet na Jizerku skorem dvaciáše a lítá s námi jako šůs. Měla bych sice možná víc času, kdyby si tak jen proťapala kolem baráku, místo toho, aby se mnou po večerech běhala, jako ve čtvrtek, ale bylo by to smutný pokoukání. Takže kondičce zdar, zdar, zdar, jen ať vás zničí, černoprdelník, nebudeš lenošivá
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 16:01
- Nahlásit
to nebyl výýýlet - to byla jen procházka... Výlet byl včera. A v neděli. A v sobotu byl chudinka stresovanej pobytem na výstavě... A heč - možná nakonec nebudu mít nejdražšího bezpapíráka v Evropě - Maňána... možná bude i PP
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 16:19
- Nahlásit
Xerxová
hooouby dovalej PP??
a jak bylo na výstavě? Byla tam i AP, škoda, mohly jste se potkat, nevědíla jsem, že pojede, jinak bych Vás pospojila.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 21:05
- Nahlásit
dneska jsem si při venčení vzpomněla na Worick.
Přiběhnul k nám "sousedovic" ovčák. Očuchal si moje - připoutané a zajištěné - holky (Máju s Baty, Cira jsem nechala doma), Batynka by si možná i hrála, Mája očmuchání na vodítku bytostně nesnáší.
Kdybych měla její přístup k venčení psů, tak si nejmíň Batynka, tak by si psi možná i hráli. Bylo mi Batynky líto.
(no a nebo kdyby sousedka psa připnula a zeptala se, jestli je můžeme pustit, jestli by si hráli, měli bychom všichni hezký zážitek z venčení, ale to myslím na vesnici ještě nedošlo )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 21:32
- Nahlásit
kachna_
to myslím na vesnici ještě nedošlo
to ještě nedošlo nikam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 22:01
- Nahlásit
Tááák jsme byli dneska po delší době zas cvičákovat. Rumiště je vůl. V hlavě průvan. Ale tak pravda, po nějaké době už ty motory i trochu nahodil, ale byl rozjívenej, jak sviň. Jediný štěstí, že v tomhle módu jeli dneska všichni.Ukradnul co mohl, kdyby mohl, lítal by jak podervanej po placu a tvářil se jako jemen ale!! Krom toho, že bez potíží proskakoval obručí jako lefa cirkuosvý profesijounální, tak krásně dal houpačku a tvářil se, že nechápe, proč s tim děláme Cirátě. Už - narozdíl ode mne, která neumí ukazovat a nikdá to nepochopí ani - pěkně běžel sekvenci - skočka, kolem skočky, tunel, tunel, skočka, obruč. A co hlavně, a co hlavněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!! Pracoval krásně na hračku!!! To mi udělalo obr radost. I během doby, kdy jsme necvičili ho bavčilo se přetahovati. A juchéééé!!! A taky po přetahování krásně pouští. Joooo a taky slalom jsme zkusili - mno zase von dobrý, já na nic . VYsvětlila jsem trenérce, že tam kvůli agi nechodím, že z mé maličkosti - možná ku škodě toho štěkafce, nikdá agilitní osoba nebude . Co mě taktéž překvapilo - ovšem dosti nemile , že ač Štajnidlo doposud nemělo problém s cestováním MHD, tak dnes jaksi tedy problém mělo. Nechce jezdit tramvají. Budem na tom muset zapracovai, páč dělá Cirátě
Uvařila jsem kotel kulajdy, osmažila talíř houbových řízků, vyrábím houbový guláš. Máme moc hub.
birma
kachna_
to myslím na vesnici ještě nedošlo
to ještě nedošlo nikam
Pravda, jedinej, kdo se kdy ptá, jestli může nechat psa navolno /Bubi a Štajn mají čekej/ jsem já . A když se lidí zeptám, podivujou se, že se ptám. A to přes to, že mají psa na vodítku. Vysvětluju že nevím, proč mají pesa na vodítku, že třeba nestojí o společnost, je nemocnej. blá....blá..blá. nebo by se mu nelíbilo, kdyby je mrňous otravoval.... nechápou proč se ptám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 22:12
- Nahlásit
PetraK
Evidentně ukazovat umíš, když to trefil
Pravda, jedinej, kdo se kdy ptá, jestli může nechat psa navolno /Bubi a Štajn mají čekej/ jsem já
vítej v mém světě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 22:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
Evidentně ukazovat umíš, když to trefil
vole! trefil to, až když mě trenérka opravila ale tak já jsem tam za exota. Všicí počítají, že budou agilitit, já jediná vím, že ne. Jsem tam kvůli tý bandě prťousů a tomu, aby se naučil soustředit. Pak to vidím tak, že tam občas z hecu zajdeme, na chalupě si zas udělám překážky, přemluvim Brtnika, aby mi udělal novou kladinu, kterou jsem po Ešátorovi zlikvidovala, zkusím si sehnat tunel, přemluvím Brtnika, aby vyrobil houpačku a budem si dělat hopiky sami. A hlavně budem v luftě. Mně ty cvičáky nebavěj. Chodím tam jen kvůli nim
vítej v mém světě
no jo no, lidi žijou nějak jinak. asi nejsme lidi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 22:28
- Nahlásit
To je fakt mattla ten Matt. Někdy si říkám, že tentokrát si fakt dal Psékus práci s novou identitkou. Pokud jo, tak klobouk dolů. Jinak teda je to slušnej matroš. Myslím, že si za chvíli otevře vysokou školu psích sportů
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 22:50
- Nahlásit
PetraK
Všicí počítají, že budou agilitit
tak to nechci urazit tvůj cvičák, ale možná krapet podcenili výběr...
psala jsem ti tu někdy a nevim, jestlis to postřehla, že Katka vypsala přivolávače a klikr tréninky nechcete dorazit někdy až bude na chatu moc zima? Šla bych taky, ať se taky po takový strašný době vidíme
To je fakt mattla ten Matt
jestli mu nechybí Patt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 22:57
- Nahlásit
birma
ale možná krapet podcenili výbě
výběr kdo koho? jako trenéři účastníků, nebo obráceně? Oni ne všichni počítají se závody , neboj, hodně jich se tomu chce věnovat tak nějak normálně, ne vrcholově. Ale taky nemyslím, že Pandy jsou úplně marný.
nechcete dorazit někdy až bude na chatu moc zima?
ejch, já nechci nic slibovat. Páč - jsem tetkon horzně líná - děsně . Líná myslím hlavně na to, někam se dovalit, to se přiznám. Druhak se děsně všicí s kámošema těšíme, jak budem vyrážet směr Uhnošt, což jsou naše oblíbené štace a co hlavně a na to se vůbec, vůbec netěším -až zavřem chalupu, čeká nám velkej průvan doma. Je tu děsnej bordel, jako že fakt, Chci udělat průvan ve skříních a velkej úklid, abych se pak už na konci listospádu mohla jen válet a pálit svíčky a dělat výzdobu . Takže tímpádem vůbec nevím jak to se mnou bude. Hlásím na rovinu. A kdy jsou ty termiti? a kde to má být?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 23:02
- Nahlásit
PetraK
obráceně. Fakt nevím o dobrym trenérovi, co by takovejm prckům ukazoval slalom. Spousta trenérů je nepustí k překážkám do nějakých 10ti měsíců nebo i roku, protože na agi můžeš spoustu věcí naučit bez nich a pak se překážky naučí během chvilky v době, kdy na to pes má psychicky i fyzicky. A pokud nechtěj závodit, tak tuplem neni důvod tahat na překážky malý štěňata
jsem tetkon horzně líná - děsně
a my ti to děsně věříme
kdy jsou ty termiti? a kde to má být?
termity máš tu, je to stále na Džbáně. A teda koukám, že se to Katce dost plní, to jsem ráda, když jsem jí k tomu ponoukala, ať to otevře
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 23:06
- Nahlásit
PetraK
a když jsi tak lenošná, nechceš někdy zas zajít na oběd? Nebo jsi líná i jíst?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 23:15
- Nahlásit
birma
. Fakt nevím o dobrym trenérovi,
ale tak to není o tvrdým učení , prostě si jen ošaháme - hlavně my, tu věc. Musela bys to vidět. Navíc překážky nejsou překážky, prostě probíhají - či probíháme - bočnicema.
to není nic na vážno je to hra. Všichni to tak berem. Taky jsme se obě dneska s trenérkou radovaly hlavně z toho, jak Štajn reaguje na hračku a to, že určitý druh překážky při seznámení neřeší. Když tam byl pesan, kterýmu se překážka nezdála, tak se prostě jen v klidu seznamoval s tou divnou věcí tak jak jemu to vyhovovalo. V podstatě je jedno, jestli se s tím prckem pohybuješ v lese mezi kládama a terénem a nebo mu ukazuješ tyhle umělý věci, přece. Štajn stejně jako Štófík v lese lítali kladinu po pokáceným stromě. tím pádem ani pro jednoho z nich nebyl/není problém pak nějaká kladina na cvičáku. Důležitý je psa seznamovat s věcma v reálu, cvičák už je jen vychytávka. Nečekám, až se na cvičáku bude "probírat" zvláštní povrch. Štajn dneska v pohodě vyleze po roštových schodech, přeběhne, kde co. obíhá stromy, lampy - stejně tak obíhá bočnice od překážek. Venku skáče při svých výpadech, jak klokan přes padlý stromy, tím pádem mu nebude dělat potíž skákat jednou cosi na cvičáku
Já si myslím, že se pes má seznámit s maximem věcí. Tak nějak za pochodu a přiměřeně jeho věku, tak jak mu to půjde. Co a jak učí trenér , se přiznám, že mi nepřijde důležitý, pro mě je důležitej pobyt v reálu.
a my ti to děsně věříme
sem fakt, hlavně pro to, že jsem líná někam valit MHDéčkem, jsem rozcapená autem, který ovšem neřídím, že jo
vtermity máš tu,
díky moc ,načíhnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 23:17
- Nahlásit
birma
Nebo jsi líná i jíst?
tak to jako nejsem nikdá potíž je v tom přesunu na nový pracoviště. tam si nemůžu moc vystřelovat a před časem jsem slíbila obídek kachně, tak pak bude muset být nějaká proluka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 23:18
- Nahlásit
birma
musim do peří už je zatr hodin!! dooobru noc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2014 23:26
- Nahlásit
PetraK
to není nic na vážno je to hra. Všichni to tak berem
tak ale to je i "vážný" agi hrozně se mi líbí heslo "Run for fun", který jsem poprvý viděla u agi a tuším, že pochází od Garettky, ale to si nejsem jistá
tím pádem ani pro jednoho z nich nebyl/není problém pak nějaká kladina na cvičáku
jasný jen jde třeba o to, že agi kladina má zóny a ve chvíli, kdy se jí es nebojí, by jí neměl dělat často, pokud se zároveň s tim netrénujou ty zóny (ať už zastavovaný nebo sbíhaný), aby si nezafixoval špatnej pohyb na nich a třeba ty sbíhaný se se štěnětem podle mě učit nedaj, protože neni ještě dorostlý, nemá ten dospěláckej pohyb, takže neni vidět, jak mu tam haxničky budou vycházet a podobný to je i u dalších překážek
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2014 06:53
- Nahlásit
PetraK
Nechceš taky k nám? Půjčím jednoho z těch magorů .
Jj, to bych chtěla a nejlíp půjčit na pár dní, abych všechno zažila in natura a věděla sakumprask do čeho jdu. Já už malinko tuším, ale myslím, že pro druhou půlku to bude šok. Líčím mu vše v tom reálném dění, ale on si možná myslí, že kecám-přeháním. Budu postupně přidávat a pokusím se ho co nejvíc uvést do skutečného obrazu, aby si fakt uvědomil, do čeho se chceme pustit
Dost se mi líbí, jak píšeš, že jsi líná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2014 06:56
- Nahlásit
PetraK
ty nejsi lina jist proto, ze snist pul pomerance nezabere tolik energie
jinak sikovni ste byli a supr, ze na hracku cvicil
dneska krapet telpeji, nez vcera
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2014 08:20
- Nahlásit
PetraK
jestli tomu co ty předvádíš se říká lenost, tak to teda nevim, co jsem já, asi mrtvola
cernej caj
dneska krapet telpeji, nez vcera
tady taky, ale furt ta inverze, to snad bylo lepší to úterní sluníčko
a zejtra asi půjdu vo hoďku dřív z práce heč
prej nějaká delegace a vodstřelovači a tak, takže nás vykopnou dřív, jako vybrali si dobrej den pátek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2014 08:26
- Nahlásit
PetraK
před časem jsem slíbila obídek kachně
nebo to spojíme?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2014 08:32
- Nahlásit
Maya
jestli tomu co ty předvádíš se říká lenos
mam pocit, ze tohle nema smysl ani komentovat, pac je jasny, ze proti petre sme liny a nenazrany domaci povaleci
tady uz taky sviti zase, doufam, ze to vydrzi do vikendu, pudu na deskovky misto vandru, tak si dam aspon nejakou prochazku pred tim, ale hlavne aby neprselo.
huste zavidim teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2014 08:36
- Nahlásit
cernej caj
tady teda nesvítí ani omylem, je pěknej šedivák a nevypadá to, že by bylo líp, ale zase nemrzne
cernej caj
huste zavidim teda
viď? už se uklízí, vometaj betonky, uklízečky lítaj po baráku a i luxujou!! natíraj poklopy a snad i tráva nazeleno
|