| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:07 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
http://img98.rajce.idnes.cz/d9801/10/10630/1063002 1_230ccab704fcf9ac9cc43f1424396b74/images/1797627_ 950571858289798_5575928760788969447_n2.jpg?ver=0
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:11 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
http://img98.rajce.idnes.cz/d9801/10/10630/1063002 1_230ccab704fcf9ac9cc43f1424396b74/images/10151163 _950571988289785_7271190900869720592_n2.jpg?ver=0
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:19
- Nahlásit
grimmh
to vypadá, že máš špatnou adresu, to cos vložila (správně ), je podle mě jen název souboru musíš kopírovat "adresu", ne obrázek
ta adresa by měla znít nějak jako http://img98.rajce.idnes.cz/d9801/10/10630/1063002 1_230ccab704fcf9ac9cc43f1424396b74/images/1381451_ 950571848289799_2945495611519903455_n1.jpg?ver=0
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:28
- Nahlásit
kachna_
já sem děsnej analfabet. Díky za snahu.Podařilo se mi to tady asi jen jednou po navigaci Čajdy.
Tímto se omlouvám za zaneřádění fora křžkama D
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:30
- Nahlásit
máme za sebou super agi trénink. Adam byl opět úžasně pozornej a hodnej a vzornej a tak vůbec Ještě před tréninkem tam on, nehravej asociál, lítal asi pět minut s borderou a hrozně ho sralo, že jí nedokáže chytit A pak zvládal věci, který bych vůbec nečekala, že zvládne Taky tam v jednu chvíli pár metrů od nás stál ohromnej bulmastif, tak jsme si hráli "podívej se na" a Adam byl úúúúplně v klidu a pohodě
A na závěr jsme dostali naší první kokardu za 5 velkejch hvězdiček, navíc už máme nasbíráno snad 7 malejch hvězdiček (za 10 malejch je jedna velká) na další
přišli jsme domu, chlapeček zalezl na pelech a humřel
grimmh
krásný fotky ohaří
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:37
- Nahlásit
birma
Díky, moc jsem si to s nimi užila a už se těším na příště
Mám velkou radost s tebou, jak se Adamovi skvěle daří. Jsi fakt dobrá.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:39
- Nahlásit
grimmh
Jsi fakt dobrá
to ani ne, jen se umím radovat z malých pokroků
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:43
- Nahlásit
birma
z malých pokroků
Děvče, děvče, nezatemnil ti ten čaj s medem, mlíkem a hektolitrem rumu mozek? Na tomhle foru se vyskytuju necelý rok a pamatuju si cos psala začátkem roku. Nebuď tak skromná. Ušli jste ohromný kus cesty!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:46
- Nahlásit
koukám jak všichni výletili, počasí bylo fakt krásný
fotky máte teda všichni nádherný
já fotila něco dneska, zkoušela jsem to sekvenční focení, ale fotky jsou z toho stejně blbý a navíc mrňavý, normální fotka má 4,5MB a tyhle maj jen kolem 400kb
něco jsem dala na fb, tak album tady URL
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:48
- Nahlásit
taky jsem zkusila jiný režimy než sport a krajina
tohle je režim západ slunce, jako dělá hezký barvy
a tohle je jedna fotka ze sekvence, ostatní nejsou o moc lepší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:49
- Nahlásit
grimmh
Ušli jste ohromný kus cesty!!!!
Ale tak to určitě
Jen zrovna u toho agi je vidět, že to, co bordera zvládne během jedné lekce, já trénuju týdny... Na druhou stranu dneska byl trénink se dvěma borderkama a Adam z nich byl nejposlušnější (i když tedy jedna je zrovna v těžké pubertě a druhá má nějaké fóbie, tak to není zas tak těžké )
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:51
- Nahlásit
Maya
Fotky moc pěkný pani. Závidím.
Ty ohaří fotky nejsou bohužel z mého foťáku. Fotila panička od ohařů.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 17:54
- Nahlásit
birma
Je skvělý že ho agi baví. Borderky k tomu mají možná trochu blíž.Důležitý je, že si to oba tak užíváte.
Jdu dělat večeři a péct chleba, tak si hezky užijte večer
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 18:38
- Nahlásit
birma
Adam je neposlušnější borderka?
ale zase co vím, říkají lidi od agi, že ty bordery je dost těžký uřídit, na to zase asi Adam je lepší, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 18:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
grimmh
fotky supr, to vypada jako skvela vychazka
birma
ste fakt hodne dobri, no a co ze adamek neni bordera a trva mu to, ale mi grimmh pravdu s tim pokrokem proti lonsku, ja myslim, ze ste oba moc sikovny
Maya
tu zapad slunce je fakt moc hezky zbarvena jinak kocour jak se vyvaluje a ta jak sou tam u sebe se mi libi moc
jinak sme byli dneska trochu dal na vychazce u Dalesicke prehrady, pac muz zapomel neco vcera u kamarada a uz to nebylo tak daleko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 19:00
- Nahlásit
cernej caj
teda taky krásný fotky, vy jste tam měli mlhu???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 19:19
- Nahlásit
Maya
no uplne brutalni, na silnici nekde neslo videt vubec nic ale sem se divala a hlavne v zapadnich cechach melo byt dneska snad slunicko a teplo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 19:29
- Nahlásit
cernej caj
u nás bylo fakt azuro, však je to vidět na těch fotkách a asi 16 stupňů, jako úplně paráda, škoda jen, že je tak brzo tma, to už je pak i kosa, jsem dávala asi v 5 psům syrového králíka a chvíli sem tam hlídkovala, aby se nažral i Dorin a byla mi už i ve flísovce pěkná kosa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 19:36
- Nahlásit
Maya
bordery je dost těžký uřídit, na to zase asi Adam je lepší, ne?
Adama je taky těžký uřídit, páč je sice pomalejší než bordera, ale stále rychlejší než já
rozhodně byl dneska za vzorňáka hodiny, protože ani nezdrhal za cizíma psama jako puberťácká bordera, ani se neschovával v tunelu jako bojácná bordera
navíc má naběháno víc, než ta puberťačka a navíc se nebojí houpačky, takže byl i za machra
(a ve Vokovicích dneska odpo mlha jak mlíko
cernej caj
grimmh pravdu s tim pokrokem proti lonsku
kdyby nebyl pokrok proti loňsku, tak si hodim mašli
a děkujem
moc hezký fotky, mám zamlžený fotky moc ráda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 19:52
- Nahlásit
Maya
o kose mi nemluv, tady byla fakt desna, vetsi jak vcera a to vcera bylo snad v brne 12 stupnu presne sem vzpominala na daleky zapad se slunickem
ale jak sme jeli vecer, tak to teda uz brrr to uz bych nechtela byt taky venku v tom, co sem mela pres den
birma
ale myslim fakt jako oooobrovskej pokrok, ze je fakt videt ze se mu dost venujes
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 19:59
- Nahlásit
cernej caj
myslim fakt jako oooobrovskej pokrok
děkujem moc
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 20:54
- Nahlásit
krásně jste všichni výletili!!! nádherný fotky ....
my jsme makali poctivě celý víkend, byl nám tu pomoct pravý tatínek máme vytrhaný prkna z původní podlahy - a ani jsme se nepropadli do přízemí některý se rozřežou a budem jima topit a některý se použijou na štít u stodoly, odhřebíkovali jsme je, ometla jsem všechny trámy, který jsme pod podlahou odhalili, aby byly připravený k napuštění před tím, než se začnou dělat nové podlahy - celý víkend v prachu, kašliky kašliky a teď jdu padnout za vlast
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 21:25
- Nahlásit
konečně jsem našla tréninky coursingu ve středočeskym kraji (Praha je zabitá) a co? Je to vždycky v neděli před našim tréninkem agi, což nechci a jediná sobota je ta za 14 dní a to jsem celej den na trzích
Janiii
vy jste teda pilňušky! Jen si pořádně odpočiň
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 06:55
- Nahlásit
cernej caj
v zapadnich cechach melo byt dneska snad slunicko a teplo
jj, bylo krásně teplo a slunečno. Někteří jedinci chodili i v kraťasech a tričku. Já tedy nééé ale bylo fakt nááádherně v sobotu i neděli.
Fotky mlhavý jsou moc povedený.
Janiii
vy jste pilňousové. Já vím, je to nutný, ale když ještě nejsi úplně zdravá, neměla bys to přehánět nebo se z toho nevylížeš a budeš kašlíkovat ještě o Vánocích.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 07:24
- Nahlásit
Janiii
tak to ste teda meli poradne pracovni vikend, ale aspon bude pekna nova podlaha
grimmh
i v kraťasech a tričku no jestli ste meli 16 stupnu, jak psala maya, tak aspon tricko bych si dala libit
asi uz nikdy nebudu prevlikat periny, pac v tom se taaaaak dobre spi, ze nejsu nikdy ochotna vstavat a malem mi ujel autobus
jo a anketa - jak skladovat zeleninu (salát, mrkve, ředkvičky...) pokud nemám špajz ani sklep - v lednici? mám to dycky venku ale štve mě, že třeba ředkvičky se za 2dny tak jako propadnou a smrsknou když je nemám z trhů ale z obchodu...
ps: dneska budu zkoušet dělat kel, vůbec nevím jak na to ale doufám, že na orestování a podušení snad vysokou kuchařskou nepotřebuju
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 08:36
- Nahlásit
cernej caj
no do nové podlahy zbývá ještě spousta práce a peněz ale tak nějak to jít musí
hlavně že trámy v podlaze jsou zdravé a jen je napustíme preventivně a nemusíme to nijak řešit a měnit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 08:41
- Nahlásit
Janiii
jj, to je supr
jinak s podlahou naprosto presne vim, o cem mluvis ale tak casem bude vsechno, driv nebo pozdeji
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:15 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
tak asi tak nějak
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:16
- Nahlásit
mázlé alá Drápek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:18
- Nahlásit
Janiii
to vypada skoro jak u nas na pude peknee budete mit pudni pokojik?
|