| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:17
- Nahlásit
Xerxová
já mám vždycky psy i foťák, obojí jde někdy dost blbě
před chvílí se štěkli v kuchyni kočka s kocourem a teď jdu po chodbě a všude flekance krve, kocour má rozseklý ucho, bych nevěřila, co z takovýho škrábance vyteče, naštěstí se promenádoval jen po dlaždičkách a po schodech a koberec vynechal
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:18
- Nahlásit
Xerxová
já mám psa a polovička foťák...
Ti vypadlo, ja mam psa a stativ a...
Jinak Hufstajn, dneska slusna kosa, to bylo na bundu a celenku uz na venceni. Skritek sel dneska separe, coby nejmladsi clen, at si utape vic. Potkaly sme srnu. Srna vybehla z kukurice a ladne velkym skokem prekonavala pole po repe. Skritek mi povidal u toho, kdyz se nechal krasne zastavit na povel, ze sem debil asi a uplnej kreten, mozna i neco dalsiho, ale nechci pouzivat slova pana prezidenta ... ze tu srnu nevidim? a ze nevim, ze bysme mely jit lovit neasi, a ze teda jako uz ale? Tak sme pak teda sly slidit, ale perdel fakt neni ohar, chytla cerstvou stopu vysoky zvere a uvlacela by me.
Dustojne damy si vypichly pro zmenu zajice na polnacce, chovaly se slusne. Ne tak moc pote u kocky temer u baraku. Ta trikolora je prudi dlouhodobe. A zase si z nich prd delala, jen zalehla a prskla slinu jedovatou, kdyz Kremylovi nerv uz povolil.
A koukam, ze tady se shanej vanocni darky, dejte pokoj. Ja chci takovejhle podzim este dlouho, zadna zima!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:19
- Nahlásit
cernej caj
takže pořídíš paroh? to je fakt baví jen tak žvejkat? moji by se na to vybodli, dneska dostali zbytek králíka a už se jim do něj moc nechtělo, když se to musí tak namáhavě kousat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:21
- Nahlásit
Fifi
Skřítek ti chtěl ulovit večeři a ty takhle?? Joo nevděk
já chci takovou zimu jako loni, furt takhle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:21
- Nahlásit
Maya
cernej caj
takže pořídíš paroh? t
chudak cernocajovej muz.
Ale ne, me by fakt zajimalo, co by s tim proved Kremyl. Ta by to proste rozstipala a spolkla, je-li to mozny. Nebo to sla zahrabat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:26
- Nahlásit
Fifi
náhodou - na běžné procházky stativ nechodí... To mám jen vodítko kolem krku a psisko v terénu... Jen pokud jdeme výletit dál a očekává se, že se bude stativus hodit, tak patří ke mně do ruksaku. Fakt bych ale svůj ruksáček svačinovo stativový neměnila za ten objektivový...
No a taky tedy občas toto bývá doplněno jedním vnoučetem v krosničce a druhým za krkem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:27
- Nahlásit
Maya
Joo nevděk
To ne, nevdek, ja zverinu nerada.
Ale stejne je proste zajimavy, sem o tom dost dumala, v ramci toho lovu ohariho, kteryho se nam tu dostava online od esusky. Co by slo s perdelem tak nejak delat, v poli. A ono asi fakt nic, kdyz tomu nechces navliknout elektriku. Nebo od mala nejak fakt po myslivecku dost razne vychovavat. Perdel je na jednu stranu jak chrt, ten vidi se neco hejbat treba na dva kilaky. Zaroven ma skvelej nos. A zaroven ten pud loveckej, kterej mu veli "chyt to a zabij to". Ne vystav to a ukaz panickovi, kde to je. Njn, ja sem smirena, v poli proste snura. Ovsem s ovladatelnosti, zadny jeby do krku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:28
- Nahlásit
paroh nevím nevím... taky se bojím, že by se ho po chvíli marného žužlání pokusil dopravit do žaludku...
Xerxes měl jako dospělý zákaz kostí. Po té, co dokázal zlikvidovat kravskou stehenní kost a spolykat (a následně naštěstí vyblít) kusy větší než golfový míček... Betka byla rozumnější. Ale stejně kosti nedostávali "bez dozoru"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:30
- Nahlásit
paroh se nám asi někde válí, na rozdíl od kosti to Adamovi rozžvejkat nejde, tak jím vezme za vděk jen v nouzi nejvyšší...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 19:36
- Nahlásit
Xerxová
Po té, co dokázal zlikvidovat kravskou stehenní kost a spolykat (a následně naštěstí vyblít) kusy větší než golfový míček...
Jo no, to by dopadlo s kravskou kosti stejne u Kremyla. U ty jsem presedlala pak jen na veprovy lopatky. A ted jak starne, tak uz je radsi jen na skeletech, nestoji to za problemy. To samy u Ag, ktera mela stiplou tu stolicku a plastiku v dasni, taky uz jen skelety a este u ni rozrezany na mensi kousky.
na běžné procházky stativ nechodí...
Tak aspon, ze tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 21:05
- Nahlásit
vero zije a zvirata ok, zbytek zitra.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 23:42
- Nahlásit
kratičké video z agi tábora - páníčci nemakaj, všechno musej oddřít ty čtyřnohý chudinky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 06:49
- Nahlásit
Fifi
tak to ses dobra ze chodis takhle na dvakrat, stejne jako esuska, nechapu naprosto
knizku zkusim pristi tyden, nestiham a jeste sem nekoupila ani obalku...
Maya
tak mozna jo, je docela bavi vselijaky ty kosticky a tak, docela radi to okusujou tak proc ne? ale zas je fakt, ze pokud se to jen zvejka ajinak nic, tak je to taky mozna bavit nebude, no. kdo vi
birma
tak to je husty
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 07:18
- Nahlásit
birma
To je fakt pěkný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 07:43
- Nahlásit
Maya
co kupujes kockam za granule? nebo maj vsechny tu dietu?
me se zdaj mezi tema cenove schopnejma TOTW ale rikal muz, ze se mu zda, ze po nich blije. Tak sem ted objednala myslim annameat, ze 9kg za litr, ale moc nevim jinak co ji kupovat. Obcas ji vemu N&D ale to musim z mesta tahat busem a to se mi nechce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:02
- Nahlásit
cernej caj
kočkám kupuju taky TOTW, jsou jediný co sežerou, jestli po tom blijou fakt netuším, ale nezdá se mi, pak taky jim dost chutnalo Leonardo a i mi to přišlo docela kvalitní, ale to se dost blbě shání i na netu a tam kde já běžně objednávám to nemívají, takže to jsem měla jen párkrát, jinak takový ty běžnější granule prostě nežerou a žraly by jen tu dietu, což by mě přivedlo na buben, i když teda 9kg za litr, to je stejná pálka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:08
- Nahlásit
cernej caj
tak nakonec jsem jeden karatistickej vychvalovanej film Obáváný bojovník sehnala v nějakým bazaru na netu, tak doufám, že mi nepřijde nějaká rozdrbaná troska a půjde to použít jako dárek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:09 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
no jeste sem mohla mit 5kg za litr co objednavam granule, kdyz bych to vzala jinde, zas bych platila postovny tak by se mi to skoro srovnalo...
v kazdym pripade chci najit granule, ktery by byli levnejsi a zaroven lepsi a ty totw asi proste nesedi... bych potrebovala obchod, kde koupim psum i kocourovi to co chci ja
a pozitri rano du na masaz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:16
- Nahlásit
Brytro vespolek.
birma
páníčci nemakaj,
To je super, reknu mathee, at to nauci prciny zlaty, az si bude nafukovat matracku do stanu.
cernej caj
chodis takhle na dvakrat
Nekdy i natrikrat, kdyz mam dost casu. A kdyz je vhodnej prostor, vezmu vsechny jednim vrzem.
knizku zkusim pristi tyden, nestiham a jeste sem nekoupila ani obalku...
V klidu, proste az ti to nekdy vyjde, zadnej spech.
du na masaz
Jakou, jakou?
Ja jsem vcera velebila dornovku, zase me zaclo bolet v bedrech, neb jsem se par dni vykvajzla na cviceni. Stacilo to vcera dohnat a je zase klid.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:29
- Nahlásit
Fifi
na normos masaz, pac mi zas zlobi ta lopatka a uz mi minulej tyden trnula cela ruka, mam tam nejaky takovy podivny zatuhly "hrce" a mam s tim problem taky asi od stredni a nekdy se to zhorsi, dornovka na to nema moc vliv tak du na masaz zad, to me vetsinou dycky trochu pomuze. Doma mi to aspon prohmatl trochu muz, tak od nejhorsiho pomohlo, ale profi masaz to neni, no...
boze, jak to ze ja nic nedelam a pritom mate vsichni 2x vic casu nez ja?
tak supr, ze zas klid, clovek to hned pozna, ze, kdyz chvilu necvici.
Ja si vcera na cviceni ukopla kus nehtu proste sikovna, spalenej nart na pravy noze, boooze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:38
- Nahlásit
cernej caj
Tak at masage zabere, na lopatu!
na cviceni ukopla kus nehtu
Au! Mi propomina, jak sem si jednou o futra nejak vymkla malicek, to sem byla taky velesiskovna.
mate vsichni 2x vic casu nez ja?
To se ti jen zda. Ale dneska je krasne, ja mam uz odpracovano, tak uklohnim polifku (hrachovku, musim si dat majzla, at tam zase nedam oregano ) a pujdeme courat, nikde nikdo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:42
- Nahlásit
Fifi
tak to zavidim, ja vidim slunicko z okna ale doma budu zas az za tmy
no proste nekdy fakt clovek nechape, jak si to moh proboha udelat, ze
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:46
- Nahlásit
Fifi
Ukaž, určitě budou Dydy s Balonkem nadšený z takovýho zneužívání
cernej caj
Jestli pomůže parťák v neštěstí, tak jsme byli v noci běhat a Adam na mě chtěl spáchat atentát - asi jsem se spletla, když jsem myslela, že ho běhání baví za chvíli vyrazíme ven, tak jsem zvědavá, jak bude kltník držet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:51
- Nahlásit
birma
drzim palce, aby drzel
ja mam koleno bolavy furt jeste modrofialovy a malem bych zapomela, posledni dobou me dost svedila jizva po tom kousanci od feriny u kolena - tak sem zkusila trochu tu horni vrstu kuze zatazenou zpracovat a tesne pod povrchem trochu hnisu tak doufam, ze ted uz to bude dobry. a to me kousla v cervnu, tak bych necekala ted problemy
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:56
- Nahlásit
birma
Adam na mě chtěl spáchat atentát - asi jsem se spletla, když jsem myslela, že ho běhání baví
Aspoň někdo má u Vás rozum. Já to furt říkám, že Adam je chytrý péééf To jsou nápady jít v noci běhat
cernej caj
Čajdo, tys vážně sama sobě nebezpečná
Přihlaš se na nějaké to čínské nebo japonské cvičení ať se naučíš koordinovat pohyby
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 09:58
- Nahlásit
Hlásím, že jsem objednala ohaří trička, prostě jsem neodolala, no
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 10:00
- Nahlásit
birma
jak bude kltník držet
Sem chvili dumala, co sis poridila za novou psi vystroj.
cernej caj
tesne pod povrchem trochu hnisu
Fuj. Psi kousance jsou potvory, tak si to radne este betadinou proplachni, snad to uz bude ok.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 10:00
- Nahlásit
cernej caj
zpracovat a tesne pod povrchem trochu hnisu
ty jo, asi se ti to brzo zatáhlo a kdoví jak dlouho ti to hnisá, to chce asi rozřezat a pořádně vyčistit
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 10:06
- Nahlásit
cernej caj
Jak se znám, zkusila bych se dostat až k jádru pudla - obnažit kůži a tam, kde to dělá neplechu - pořádně vyčistit, vydezinfikovat. Hlavně na to neházej bobek a řeš to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2014 10:29
- Nahlásit
grimmh
myslis, ze 2 roky karate a pak asi rok a pul s mecem mi bylo uzitecny?
tak to bude pekny darecek vanocni sama sobe
Fifigrimmh
jj, byla sem prekvapena, ze se to muze projevit po takovy dobe.
vsak sem to vycistila, a snad dobry. Prestalo i to svedeni uplne, tak noha mi snad neupadne
Maya
rozřezat
|