Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 20:29
- Nahlásit

Maya
ty softshelovy maj jeste protisneznej pas v nohavicich a pak zip na vetrani. predivat zip, zatepleny kalhoty a jrdte snehovej pas ns kalhotech za 1500 mi prijde jako holej nedmydl

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 20:47
- Nahlásit

Maya
tady máš coursing v Praze
Dík, ale to pořádá pani, která mě před rokem a půl namíchla na agi a nepůjdu k nim i kdyby byly jedinej coursing a jedinej agi klub v Evropě

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 23:05
- Nahlásit

cernej caj
aha, tak to jo, já se v těhle vychytávkách nevyznám, tak jsem to ani moc nečetla
birma
tak to musí bejt výživná paní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 05:59
- Nahlásit

birma
musis si otevrit vlastni lekce

maya
ono prave zkratit rifle jeneco jinyho proti technickym gatim. ale pry ma byt letos tvrda zima

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 06:46
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Včera přišly ty ohaří trička a mám z nich velkou radost

Dnes jsem se prvně od začátku týdne vyspala bez bolestí zad.
Celý týden mám nějakou virózu, která se snad už chýlí ke konci. Možná ta bolest zad a kloubů souvisela s tím. Takže snad už bude líp

birma
Jj, otevři si vlastní lekce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 07:29
- Nahlásit

grimmh
tak to je supr, a padnou dobre velikosti? skoda,ze nemaj spice.

jinak supr, ze aspon dneska ses vyspala, snad bude lip a o vikendu odpocivat

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 07:45
- Nahlásit

cernej caj
padnou dobre velikosti
Oni na těch stránkách píšou, že velikosti jsou trochu menší a měl by si člověk objednat o číslo větší než normálně.
To byla dobrá rada. Normálně mám M a pro sebe jsem tedy vzala L a je mi akorát. Lenka je štíhlé prtě, té jsem vzala M, protože prý nosí S. Já se do toho M oblékla a šlo by to, ale měla bych problémy s ramenními klouby a tudíž bych v triku byla dost utažená.
o vikendu odpocivat
No asi to tak dopadne. Měla jsem v úmyslu pustit se do velkého úklidu, ale vyprdnu se na to. Nestačím smrkat a bolí mě v krku. Tak uvidíme Naštěstí nemám kašel. Opravdu pomáhá ten sirup z květu černého bezu. Touhle dobou jsem mívala poslední roky hrozný bufáky.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 07:55
- Nahlásit

Maya
to musí bejt výživná paní
No to je

cernej caj
musis si otevrit vlastni lekce
Zrovna já jo? Zaprvý o ničem nevim tolik, abych se cejtila na to brát za to prachy a za druhý se bojim, ž při mý lásce k lidem by měli moji svěřenci vysokou úmrtnost

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 07:57 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

černej čaj
při hledání trička se špicem pro sebe (úspěšná jsem nebyla) jsem narazila na stránky, kde mají tyhle trika, ale taky trika kam udělají tebou dodaný obrázek a taky peněženky se všemi možnými plemeny psů.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 08:01
- Nahlásit

grimmh
vis co radila kachna, neuklizet

a co rikala kamaradka na tancovani - jezisek se narodil v chlive a ja proto zastavam teorii, ze v mem chlive mam vetsi sanci se dockat noveho spasitele,nez esuska doma

jo, s tema trickama s rukavem mi dost vadi, ze casto ty rukavy sou desne uzky na to, aby se v nich clovek nejak pohyboval...

supr, ze sirup pomaha

husty triko

birma
ale bud v klidu, kolik lidi co berou prachy za to ze radi druhym vi neco o tom, co jim radi?

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 08:17
- Nahlásit

cernej caj
radila kachna, neuklizet
mě by to nedalo. Šůruju pořád, ale vždycky před vánocema vezmu skříně s hadrama a udělám probírku.
Linku, špajzku a lednici dělám podle potřeby.
A pak nepoužívaný střepy tak 2x do roka

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 08:27
- Nahlásit

grimmh
to jsou pěkný trika, arbeus dělá vlastní obrázek nebo fotku v podstatě na všechno, jenže třeba fotka na triku mě se teda moc nelíbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 08:40
- Nahlásit

grimmh
to ja zametam asi 1x za tyden podlahu a tak 1xza rok proberu skrine za ucelem zjisteni, do ceho uz se nevlezu ale jinak neuklizim nejak vyrazne teda

Maya
vzpomela sem si s tou postou, jak sis stezovala ze mate novy postacky. na poste se da udelat papir na nekoho, kdo ti bude vyzvedavat zasilky, staci tvoje a jeho OP, 61kc a plati to na skoro vse krome tech do vlastnich rukou, asi nejaky ty uredni lejtra, ale modrej pruh v poho ti muze prevzit druha osoba tez a jinej pruh sem jeste nevidela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 08:47
- Nahlásit

jinak su silene nevyspala, pali me oci, 2 dny s malospankem a uz su tuhos

a zitra jeste ten sportlife, to snad abych si s sebou nebrala moc penez a dneska se prijde podivat chlap na podlahu a rict, co je vse nutny a hodi nejakej odhad doufam (na praci)

no a zzelelo se mi vetsiho pokoje na tyc, tak to zkusim prekomponovat aby se mi do vetsiho pokoje vlezlo vsechno a k tyci knihovna, klavic a gauc

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 09:33
- Nahlásit

cernej caj
to ja zametam asi 1x za tyden podlahu a tak 1xza rok proberu skrine za ucelem zjisteni, do ceho uz se nevlezu ale jinak neuklizim nejak vyrazne teda

tý voe, byla bych z toho nervozní a ten můj by to nevydejchal

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 09:39
- Nahlásit

Maya
arbeus dělá vlastní obrázek nebo fotku v podstatě na všechno, jenže třeba fotka na triku mě se teda moc nelíbí

fotky na triku se mi taky nelíbí.

Manžel mi říkal, když viděl ty trika "a co já"? Tak jsem si udělala prdču a našla jsem mu obrázky triček s příšernejma jelenama s pěkným parožím - ocenil ftípek a říkal, že by to bylo super na jedno použití - pobavit parťáky v hospodě kam chodí každý pátek

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 09:46
- Nahlásit

Probíháááám nestíííhááááám , ale je Páááátečéééék !!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 09:53
- Nahlásit

grimmh
ten muj si zamete sam, kdyz ma pocit, ze by se to hodilo

kamaradka mela pritele s takovym prijmenim, tematika s parozim byli supr dary ale kapesniky s jelenem byli teda moooc hezky

Fajka
uzij si hlavne vikend

jo a poprosila sem jeziska o darek

po necem takovym snim 15let, doma mam asi 30 zakladovek na ozdobeni nejake zdi a vzdykcy sem z toho chtela udelat i hodiny, ale nevedela sem jak a tohle je pro me teda supr prilezitost

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 09:59
- Nahlásit

cernej caj
po necem takovym snim 15let, doma mam asi 30 zakladovek na ozdobeni nejake zdi a vzdykcy sem z toho chtela udelat i hodiny, ale nevedela sem jak a tohle je pro me teda supr prilezitost

šmááánkote!!! tys fakt úhylná!!!
todle je hustej industriální styl, to by nebylo nic pro mě..já hodiny tak maximálně s hlavou čoklida

uzij si hlavne vikend
vy taky ...já tentokrát fest pracovně buu ale má bejt hnusně tak to nějak přežiju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:10
- Nahlásit

Fajka

tak to je blby, ze pracovne, sem mela pocit, ze uz ste meli mit volneji v zime, ale tak bude hnusne, tak ani asi o moc neprijdes, jen skoda, ze nebude cas moc na relax

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:18
- Nahlásit

cernej caj
ze uz ste meli mit volneji v zime, ale tak bude hnusne, tak
budem, hned jak doděláme tu poslední várku ted jsme tak v půlce ....

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:18
- Nahlásit

cernej caj
no s tou poštou je dobrý vědět, ale pro mě jedině snad v nouzi nejvyšší s naší poštou, která má otevřeno asi hodinu denně tam ještě někoho honit, to by mě někdo zabil
ty hodiny jsou příšernýýýý
ale tak jak je vidět, každý zboží si svého kupce najde
Fajka
tak to si užij pracovní víkend, to nezávidím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:20
- Nahlásit

Maya
no ale myslim to i tak, ze kdyz ti posta priveze balik, mamka ukaze papir a je to. navic to muzes zridit na jakykoli poste ten papir

mi vsichni pomlouvate moje supr cupr hodiny, to je hruza

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:25
- Nahlásit

cernej caj
tvoje tužba je pro mě jak z jiného světa
to víš technický talent a IT se ve mě nezapře

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:27
- Nahlásit

cernej caj
aha, já myslela, že je to jen když se jde něco vyzvednout na poštu

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:32
- Nahlásit

grimmh
tvoje tužba je pro mě jak z jiného světa
no že jo ...pro mě je to takový skifi

taky první co mě napadlo je, jestli ta základovka je jen tak a nebo je přikrytá nějakým sklem...jestli není, tak to bude lapač prachu (u nás i chlupů) a jako největší trest bych měla že z toho musím utírat prach ...

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:35
- Nahlásit

Fajka
při utírání prachu (všechno dělám s vervou a jako hrom do police) bych to asi trošičku rozrušila a součástky by byly všude
ale na druhou stranu by těch díle vzniklo víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:44
- Nahlásit

Maya
podle me to plati naprosto kdykoli, jak pri dojiti na pobocku tak pri prevzeti doma, kdyz by to postacka nechtela dat vasim, pac je to na tvy jmeno, ukaze mamka papir a je to.

Fajka
sem premyslela co to ma spolecnyho s klokanem skipi

jo, to s tim prachem me taky vadi, tak zvazuju sklenou nejakou vitrinku nebo plexisklo... utirat bych to taky uplne nechtela, ale zas kdyz by se to pravidelne ojelo tou chlupatou stetkou na prach, tak by to nemuselo byt tak hrozny

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:47
- Nahlásit

cernej caj
fleška http://www.aliexpress.com/store/product/Desinger-g uitar-USB-Flash-Drive-Stick-4gb-8gb-16gb-real-memo ry-free-shipping/637943_1561519783.html

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 10:49
- Nahlásit

používáte někdo ty silikonový kryty na mobil? jestli to má jako nějaký praktický význam a nebo je to jen ozdobná blbinka, hledám ty čudly do díry na sluchátka a našla jsem ty kryty, jako vypadají pěkně, ale zas nemusím mít všechno

<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání