Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 10:52
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze 2 roky karate a pak asi rok a pul s mecem mi bylo uzitecny
ty vogo, tak ještě žes to dělala v době, kdys nebyla sama sobě nebezpečná
tak to bude pekny darecek vanocni sama sobe
jj, manžel bude šťastnej, že jsem si něco koupila no a to druhé triko věnuju Lence (majitelce těch ohařek)

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 11:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

asi si taky zapálim stolek tady v kanclu, jako strejda Kruspáč si zapálil pijánko

Rumíček byl fčera smuténka. Pánčička ho sice hnedle jak dorazila dom, vzala na chvilku ven, kde si zkusili pěkně k noze a ke mně a hrát si s Panem Šroubovákem, ale pak už prej na něj kašlala. No páč musela máchat hadrama. Ale! Tim pádem mám ukizenou šatní veleskříň, obě komody, umytý vchodový dvéře a fšecky futérka v bytě. Brtnik vycídil linku shora a vypulíroval šporhelt s tróbou nějakým supersajrajtem a mám to jako nový!!
Aby nebyl Rumíček moc smuténka, mohl si hrát s hromadou vyřazených hadrůch. Dooobrý prej. Ráno jsme šli trénovati k hejnu holubůch, ale níícmocovka dneska, jindá mnohem lepčí. Ale zase jsme si hráli a hásky poslouchal na čekej u pséků.
DNES SE JDU PO DLOUHÉ DOBĚ DO TĚLOCVIČNY TÝRATI, budete mě zítra litovati?? A pak se chci zkusit nechat očíhat - bojim teda, bojim moc.

už ste snědli fšécky kostě?? Bubínek a Rumíček milujou kostě. Zatím můžu, Dávám skeletí, vepřový kloubatý a lopatky. To je vám pak vod těch čoklů klid! A Štajník děsně miluje, stejně jako Štófínek, když ho s kostéčkou coby vzácností honím . Bubínek se honit nechce, Bubínek chce fšécko sežrat

DÁÁÁRKY TAKY NEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM

Fifi
Potkaly sme srnu. Srna vybehla z kukurice a ladne velkym skokem prekonavala pole po repe. Skritek mi povidal u toho, kdyz se nechal krasne zastavit na povel, ze sem debil asi a uplnej kreten, mozna i neco dalsiho, ale nechci pouzivat slova pana prezidenta... ze tu srnu nevidim? a ze nevim, ze bysme mely jit lovit neasi, a ze teda jako uz ale?

:t y seš teda tak blbá! Víš?? Máš srnu na talíři a PRD??? si divná a nemožná a je s tebou těžký žití! nebohý Skřítek

, v ramci toho lovu ohariho, kteryho se nam tu dostava online od esusky. Co by slo s perdelem tak nejak delat, v poli. A ono asi fakt nic, kdyz tomu nechces navliknout elektriku.

poodle mě by se jedině muselo cíleně maximalisticky na tom pracovat od pidimiditeriéřiho miminka. Cvičit ovladatelnost i u rychle se pohybujících předmětů- vystřelvoaných balonků, hadru, blábláblá. Hodně, hodně moc upevňovat to, že hledat můžeš, ale pak reaguj na zvostaň. Ale těžko můžu soudit doopravdy, jen si teoreticky vycházím z toho, že ani při lovu ve smečce by se nemělo jednat chaoticky, ale podle pokynů toho, kdo ten lov momentálně vede- ten nejzkušenější. Taaakže čistě teoreticky lajkovsky by to podle mě měl mít někde ten pes taky zapsaný na hádrdisku. Si myslím. Si přemejšlim jen tak nahlas, do placu. Ale ešivá mám pravdu, to nemůžu posoudit. Murphy byl teroš, ale nějak prostě fungoval,ani nevim jak, prostě v pohodě. Nic se necvičilo. Ale nebyl to teroš jako perdele, nebo jrt, to bez pochyby.

edit
razne vychovavat.

já myslim, že rázně ani ne - i ikdyž chápu, že je teroš tvrdá palice, ale kdyby na to člověk zacílil fakt hned od malinka a učil i u těch rychlých pohybů pséka se ovládat. To jsem třeba učila Ešátora taky, když byl malinkej- že zvládal čekej u vykopnutýho tenisáku. Se Štajnem do toho zatím nejdu, potřebuju aby si se mnou hrál, nechci ho ve hře zatím zastavovat. Ale kdyby byl jako Ešátor, tak jo, tak bych to učila, protože je to zas i jiná forma hry.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 11:34
- Nahlásit

PetraK
bože ty ještě stíháš i uklízet?? jsem frustrovanééé

zajímavý http://www.tajemnamista.cz/magazin/149-nejzahadnej si-muz-nasi-historie

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 11:42
- Nahlásit

grimmh
v klidu, ja su sama sobe nebezpecna porad

PetraK
ja te budu litovat, budu tady brecet, ze se nemuzu hnout a myslet na tebe a doufat, ze se taky nemuzes hnout, pac by me krklo, kdyby jo

Maya
jsem frustrovanééé ja taky pac PetraK je fakt silena a nechapu, jak to stihla za jedno odpoledne, ja bych to mela na cely den

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 11:50
- Nahlásit

PetraK
DNES SE JDU PO DLOUHÉ DOBĚ DO TĚLOCVIČNY TÝRATI, budete mě zítra litovati
to určitě - kdo chce kam, pomozme mu tam

Já zkouším cvičit trochu doma a dopadlo to tak, že jsem na dnešek musela v noci pozřít růžovou piluli, ač se tomu normálně bráním, ale tohle fakt nešlo. Asi jsem si hnula s bederní páteří a v noci se ozvaly křeče od beder do nohou. Nevím na co zaklepat..... přešlo to a jsem OK.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 11:51
- Nahlásit

cernej caj

ja te budu litovat,

hodná, hodná, díky.

budu tady brecet, ze se nemuzu hnout a myslet na tebe a doufat, ze se taky nemuzes hnout, pac by me krklo, kdyby jo
takýý, takýý jdeš týrati tělo své?
, jak to stihla za jedno odpoledne, ja bych to mela na cely den

dyk je to jen jedna skříň- pravda veliká, přes celou stěnu, je tam skorem všechno oblečení. No a dvě komody. Byl to vopruz- taky mě děsně bolej kolena, jak jsem u toho klečeka furt. No a ten zbytek, obrázky, futra a dveře to už byla nástavba, když jsem s tím hadrem mávala. Skončili jsme v půl jedenáctý. Vzala jsem čokle a šla ven.

Maya
bože ty ještě stíháš i uklízet??

no jo! Však jsem měla navařeno - segedín i poblifku a psi byli šizení - teda ode mne. Došel s nima Brtník- teď jak je tma chodí venčit on. Já si pak vzala jen Rumíčka na nějakejch dvacet minut,?? Pohrát pocvičit. Aby moc nevlčil. No a doma mezi uklízením jsem mu vždycky něco kopla, potahala se, ale jinak prt.

Jooo ale!! Vlastně. taky jsme zkusili košíček a!!! Už v něm trooooošánek i chodí a chvilinku sedí. Dáme dvakrát předsíň, juchéééééééééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 11:52
- Nahlásit

grimmh
Já zkouším cvičit trochu dom

já taky, ráno dycky, tak 10-15 min. Musím i kvůli zádům.

ale tohle fakt nešlo. Asi jsem si hnula s bederní páteří a v noci se ozvaly křeče od beder do nohou. N
ááááááááááu!! no aspon, že už to je fuč, tak si tu část hýčkej v teple tetkon.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 11:55
- Nahlásit

PetraK
no bohuzel musim, i kdyz vubec nechci, pac nechci ani poslouchat ty reci

Skončili jsme v půl jedenáctý. Vzala jsem čokle a šla ven.

ja uz v 9 sla spat no radsi budu mit asi neuklizeno a vyspano

s kosikem to je supr.

grimmh
tak to musis opatrne, pokud mas nejaky potize se zadama!

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:06
- Nahlásit

PetraK
ale kdyby na to člověk zacílil fakt hned od malinka a učil i u těch rychlých pohybů pséka se ovládat.
To jsem delala odmala s kazdym svym perdelem. Cileny chozeni do zazverenyho prostredi, sebeovladani atd. Plat prtny, proste jak se neco rychle hne, pud veli vyrazit. Jako ted, prisly sme z prochazky, je tam silenej vichr (v usich mi duni, snad nechytnu nakej uchabol) - no a na poli poletuje tim padem susti z kukurice. Si mela videt ty magorky, nez jim docvaklo, ze tohle se lovit neda, kolikrat z mista vyrazily na plny kule, byt jen o pul metru dal, kdyz se to mihlo.
Mam naky fotky, zkusim scucnout, Kremylek si nasel sobe rovnou repu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:11
- Nahlásit

Fifi
Mam naky fotky, zkusim scucnout, Kremylek si nasel sobe rovnou repu . posli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:15
- Nahlásit

PetraK
tak nepudu dneska cvicit, su na to zrejme moc lina

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:16
- Nahlásit

PetraK
Budu si je hýčkat tak 2-3 dny, bo se taky chci pustit do generálky bytu. Ale okna nechám až na víkend.
cernej caj
tak to musis opatrne
když já jse cvok, když do něčeho jdu, tak s vervou a hrrrr Ze mě by asi nikdy nebyl golfista

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:22
- Nahlásit

grimmh
tak to ja radsi lezim, nez se do neceho hrnu

taky predvanocni uklid? ja mozna prejedu podlahy a okna necham tak na jaro, stejne ani neodhrnuju zavesy nikdy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:29
- Nahlásit

protože nemám ráda záclony - zahrada je veliká - nikdo k nám nevidí - tak si okna čistím. Poměrně často a docela ráda (a že jich mám). Ale v poslední době jsou s "matným" sklem hodně vysoko... neb ten černočernej blbeček chytá ospané líné mouchy... Takže na ně taky brzy dojde.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:32
- Nahlásit

Tak Kremylek dnesni, repovity. Kvalita fotek nizka, umerna memu mejdlicku.

A jedna proti slunku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:33 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová

taky nemam rada zaclony, ale mame okna na hlavni silnici s velkym provozem i nakladaku, navic pidi pokoj, pred oknem strom, tak musim porad svitit... takze by si fakt kazdej mohl prohlidnout skrine, pocitac, postel, me kdyz se prevlikam... dost neprijemny ze by kazdej soused bez namahy videl, a blby ze zaclony stejne sou az moc pruhledny, tak musi byt zaves

Fifi
to je supr s tou repou

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:38
- Nahlásit

kotník drží, ale krk to noční běhání evidentně nějak nerozdejchal, zítřejší výlet holt budem muset o den nebo dva posunout

grimmh
To jsou nápady jít v noci běhat
v noci je to nejlepší - neni moc lidí (aspoň okolo půlnoci je jich naštěstí fakt minimum), takže můžem běhat hezky po rovince v parku a nemusim se jako přes den vysilovat na kopečkách, který jsou sice malý, ale i tak je neudejchám navíc to znamená, že taky nejsou všude čoklidi, kterejm bychom se museli vyhejbat

Fifi
Sem chvili dumala, co sis poridila za novou psi vystroj.
musim koupit dva obojky, vodítko a možná i postroj na běžný chození, ale kltník kupovat nebudu

cernej caj
vsak sem to vycistila, a snad dobry. Prestalo i to svedeni uplne, tak noha mi snad neupadne
tak to zní dobře

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:41
- Nahlásit

PetraK
Tim pádem mám ukizenou šatní veleskříň, obě komody, umytý vchodový dvéře a fšecky futérka v bytě.
jsi magor hyperaktivní
Dávám skeletí, vepřový kloubatý a lopatky. To je vám pak vod těch čoklů klid!
fakt? u nás to zabere tak na deset minut max...

cernej caj
tak to ja radsi lezim, nez se do neceho hrnu
si můj člověk

Fifi
Tak Kremylek dnesni, repovity
se ti zcvrknul Křemýlek ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:48
- Nahlásit

Fifi
ta proti sluníčku je super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:53
- Nahlásit

birma
no moc to nedrazdi, lepsi 2dny odpocinku nez pak resit jeste par dni problemy

tak to je supr, ze to tak mas v noci vychytany

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 12:59
- Nahlásit

Fifi
Pěkný fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 13:10
- Nahlásit

Fifi Rotvinka Křemylka vypadá báječně. Věk na ní opravdu není vidět - má krásnou postavu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 13:51
- Nahlásit

Fifi

Si mela videt ty magorky, nez jim docvaklo, ze tohle se lovit neda, kolikrat z mista vyrazily na plny kule, byt jen o pul metru dal, kdyz se to mihlo.

to sou kozy! no a hned ale máš co s nima v tom poli dělat - možou honit šustí . No jak říkám, jen jsem uvažovala nahlas, páč chápu, že povaha plemen je prostě povaha plemene.

Kremylek si nasel sobe rovnou repu.

hůůž sem zvědavá

cernej caj
s kosikem to je supr

mám taky radost, protože on ho fakt řeší, nic jinýho ne, ale koš je prej debilita největší

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 13:52
- Nahlásit

FIFI

hehe, já než stačila dopsat postupně ten svůj příspěvek, tak Křemýl už je tu

a tváří se jako tydýt

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 14:02
- Nahlásit

svítí slůňo - jdu ven Ešusko, hečheč...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 14:14
- Nahlásit

Xerxová
uzij si to

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 14:52
- Nahlásit

birma

fakt? u nás to zabere tak na deset minut max...

oni žvejkaj tak jako pustupně. Bubi je rychlejší, Rumenige si s tím hraje.

jsi magor hyperaktivní

i prt. dyk to bylo od šesti do těch desíti, půl jedenáctý,

Xerxová

svítí slůňo - jdu ven Ešusko, hečheč...

pápá

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 15:09
- Nahlásit

rumštááájn
právě jsem si o plech uřízla kus kuže z malíčku, jdu vás tedy varovat
N E U K L Í Z E J T E !!!!!
škodí to zdraví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 15:19
- Nahlásit

kachna_
lity lity! a du se drzet tvoji rady

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 15:28
- Nahlásit

PetraK nebreč, ty máš procházky před sebou... a na mě čeká úředničina - nemám ráda nostrifikace... ale co se dá dělat. Psisko sebou pláclo na sluncem zalitý koberec a tak jdu pracovat a vařit na zítřek

kachna uklidit musím - díky dogátku je to u nás občas jak na skládce (třísky, kůra, kusy kartonu, zmačkaný plast a roztrhaný plyšák) Ale zkusím se nesebepoškozovat - i když mám pocit, že to ve vaší společnosti snad ani nejde - tady je každá každou chvíli rozbitá

<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání