| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:59
- Nahlásit
grimmh
nebyl to rejpaneček na věk?
ale vůbec, však já nejsem o moc mladší
já jen, že to fakt bylo všude a štosy knížek o tom popsaný a každý o tom mluvil v práci, ikdyž teda možná ,že to to bylo jenom v Praze, tady jsou tyhle různý blbiny v kurzu hned
cernej caj
ale predsinova zouvaci zona zadna
to je blbý, navíc ti tam musí i v zimě utíkat teplo, chce to přistavět verandu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:02
- Nahlásit
Maya
na to, ze bys mela jit do duchodu treba za 5let a ne 3jak grimmh teda nevypadas
ja verandu mam. sice se trochu borti ale dela aspon izolaci ke kuchyni a tak 20 let jeste asi nespadne
ale my v chodbe skoro netopime, samo ze tam eco utece ale nic drastickyho a teda casem se tam daj dvere. blby, ze ten prostor 1.5x1 m bude tak tak aby se otevreli a zavrely dvere, mista moc na zouvani nebude ale aspon bude takove bez psi zona aby se nestalo ze pri otevreni dveri vybehnou do silnice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:08
- Nahlásit
cernej caj
, ze bys mela jit do duchodu treba za 5let a ne 3jak grimmh teda nevypadas
no to sice ne, ale zase jsem starší než většina zdejšího osazenstva a tudíž můžu i grimmh udělat narážku na věk, snad teda
mista moc na zouvani nebude
ale tak minimálně izolace to bude
ten zrzoun je pěknej http://www.aliexpress.com/item/New-6pcs-Cat-3-5mm- Anti-Dust-Earphone-Jack-Plug-Stopper-Cap-For-iphon e-HTC-Free/1741825770.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:18
- Nahlásit
Maya
to je husty ale to ti upadne v kabelce nekde asi hned, ne?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:29 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
cernej caj
jit do duchodu treba za 5let a ne 3jak grimmh
já mám jít až za 5 let, ale jsem rozhodnutá (kvůli psovi ) jí o 2 roky dřív. Doma jsme to takhle probrali a manžel doporučil
Dík za nabídku poslání "probírky". Ale to by nemělo valný úspěch. Já už toho doma mám a taky bych potřebovala udělat probírku Ale ty tibetské cviky se mi líbí z toho co jsem viděla na videu a jsem rozhodnutá do toho jít. Jen bych potřebovala velký zrcadlo , abych mohla provedení porovnat s tím co vidím na videu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:31
- Nahlásit
Maya
narážku na věk, snad teda
no jasňačka že můžeš. Já si dělám prdču sama ze sebe a nevadí dloubaneček ani od jinýho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:32
- Nahlásit
cernej caj
to je husty ale to ti upadne v kabelce nekde asi hned, ne?
no píšou že to má sluchátkovej jack, tudíž by to mělo bejt zacvaknutý jako sluchátka a NAOPAK já doufám, že za to půjde rvát mobil z kabely, proto to taky chci
tak stojí to pár korun, zkusím asi tenhle a nějaký se šňůrou, možná za tu šňůrku to půjde líp a tak třeba tohle taky není špatný http://www.aliexpress.com/item/Yellow-Cat-cat-catc h-the-bulb-lovely-cute-puppy-3-5mm-universal-dust- Plug-Earphone-Jack/1752984743.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:34
- Nahlásit
cernej caj
dolar pade je aktuálně asi 34 Káčé, tak kdybys chtěla taky, tak nejni problém a pak do obláky by se to snad vešlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:39
- Nahlásit
grimmh
no dobre, tak ale slo o ten princip i tak maya nevypada ze by mela jit za 7let
zkus se natocit treba na fotak, nebo at te hlida manzel
Maya
že za to půjde rvát mobil z kabely, ono vlastne ty telefony nemaj dirku na ty privesky, co
vypada to zajimave ten kocici.
hmm tak ja se mrknu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:45
- Nahlásit
cernej caj
a taky nevim, ale moji psi vodu pijou, nerozlejvaj l
ti naši volové to mají jako národní sport už asi
Maya
rezignuje, poněvadž by v podstatě nedělal nic jiného než uklíze
ale tak já taky neuklízím denně úplně všechno, jen předsíň, kuchyň a jídelní kout /příp. koupelnu/, kde se psi pohybujou nejvíc. V tý předsíni to fatk bez uklízení nejde. Zkusím někdy vyrobit fotku jak to tam každý odpoledne vypadá - trhance, voda na zemi, piliny, papíry. rozšmelcováno, rozšmajdáno. To by se následně roznosilo po bytě. Ten hrubej úklid tohodle bordelu zabere kolik? tak 15 minut asi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:49
- Nahlásit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:50
- Nahlásit
cernej caj
ono vlastne ty telefony nemaj dirku na ty privesky,
no prááávě, strašně mi to chybí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:53
- Nahlásit
PetraK
tak já myslela spíš jako porovnání, tak samo nevím, jak máš ty velký byt, znám spíš ty panelákový a tam je prostě celej byt 3+1 velkej asi tak jako moje jedna místnost, takže jako že prostě čas úklidu narůstá s narůstajícími obytnými metry, že jako je časově dost podstatný rozdíl uklidit kuchyń a předsíň v paneláku a totéž v nějakém prostornějším domku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:56
- Nahlásit
a samo to mám hned, takovýhle věci mě strašně iritujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 13:58
- Nahlásit
Maya
tak ja asi nic, pac sem nic moc nenasla co by me zaujalo
PetraK
to je taky o nastaveny latce
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 14:03
- Nahlásit
Přeju všem krásnej víkend
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 14:05
- Nahlásit
cernej caj
tak ja asi nic, pac sem nic moc nenasla co by me zaujalo
tak to máš dobrý, já to teď furt vidím, že se na to už ani nemůžu koukat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 14:10
- Nahlásit
grimmh
i ty si ho uzij a snad vylezis vsechny zarodky nemoci
Maya
tak me takovy blbosti moc netankujou kdyz to pro me neni ani nejak uzitecny ja bych leda vzala segre ale nenasla sem borderu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 14:22
- Nahlásit
cernej caj
borderu jsem teda taky neviděla, ani špice, jen šibu co teda vypadá trochu jako špic, proto radši ty kočky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 14:47
- Nahlásit
Maya
ale videla sem asi scotskyho teriera, coz by zaslintala kamoska pac to skoro vypada jak knirac ale ta slintam fakt po vsem a nechci ji podporovat v sysleni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 14:52
- Nahlásit
cernej caj
otázka je spíš jestli to využije, někomu je to jedno, že u mobilu šňůrku nemá, ale mě to fakt dost vadí, mám mobil v kabele v kapsičce a lovit ho rukou jako nic moc, takže jestli to fakt bude držet jako normální jack, tak by to bylo super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 14:59
- Nahlásit
Maya
ja myslim, ze segra ho moc casto prave nelovi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 15:06
- Nahlásit
Maya
Kamarádka dělá podobný příšernosti - kakou na Fleru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 15:10
- Nahlásit
Maya
že jako je časově dost podstatný rozdíl uklidit kuchyń a předsíň v paneláku a totéž v nějakém prostornějším domku
no tak jasně, ale věř, že to co vyroběj, bys doma nechtěla. vyfotím někdy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 15:10
- Nahlásit
krásnej víkend všem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 15:20
- Nahlásit
PetraK
vyfoť, tak já ti věřím, ale to neznám, protože mě dělají psi bordel akorát venku a tam se to líp snese
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 15:26
- Nahlásit
birma
tak jsem koukla na kakou, ta tam ale teda nemá moc výběr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 17:39
- Nahlásit
Bryvecir, kakaci,
jdu opozdene poprat krasnej vikend vsem.
K uklidu se nevyjadruju, zato velkou pochvu pochvu ma teda birmica, ze zasla za MUDrem! At ti kaslicek odezni a Adamit te nepozere.
Jsem nestastna z pesana znamych, byl vystaven ataku blesimu (ne jejich pricinenim). Doted se drbe, vykusuje, chudak asi naka alergie na blesi kousnuti, odbleseno jest dukladne... Prej jsou ty svine naky rezistentni v posledni dobe. Doufam, ze se srovna.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 17:43
- Nahlásit
Rumštááájn
Byla jsem dneska za soumara - jedno dítě na hrudi, dvě ve vozejčku za sebou a strávili jsme 5 hodin v žolo v Praze
Nejlepší byly hyeny, supi a trapně český ptáčci, měli tam dudka - boží ftáček.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 17:52
- Nahlásit
Fifi
s blechama lity lity! kamaradka s nima ted bojuje, snad od leta se jich nezbavila a rikala, ze dokonce na svetovy vystave v brne klidne prisli lidi se zablesenyma psama i na cumendu. ona je ma letos doma asi podruhy a je z toho uplne spatna a ja mam strach, aby z ni na me ted neskakali
pry kvuli mirne zime, no... jako klistata, komari...
kachna_
tak to je supr, ze sis s detma uzila nam dneska sef prinesl do kanclu ukazat jeho cca 3letou holcicku a pak pulrocniho kluka a holcicka, ac nas videla aspon 3x uz na navsteve v kanclu, tak celou dobu rikala jen "ven" sme nevedeli, jestli chce ona, nebo uz nas vyhazuje za sefa
jo a dve udesny zkusenosti - zasla sem do velky masny ve meste co sem kolem ni sla. nemeli krky, jatyrka, zaludky, nic. nabizela mi hovezi jatra ale to ja sem nechtela abych to psum musela jeste krajet... a 400g kociciho proplanu za 139kc se mnou malem seklo, hlavne ze muz se uz 3dny neobtezuje vyzvednout tu zasilku, co prisla. Ja bohuzel tech 40 kg do autobusu tahat nechci, kdyz on si zajede autem az ke dverim...
|