Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:10
- Nahlásit

v tomhle by se dali vozit psi a pak na noc psi ven a matraci dovnitř, takový víceúčelový vozejček

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:29
- Nahlásit

cernej caj
Čajíčku, to ti takhle nikdo neřekne- tam se 1m2 pohybuje v řádku stovek asi, takže si změřte aspoň zhruba plochu střechy a poptej třeba 3-5 pokrývačských firem, ať se přijedou podívat a udělají cenovou nabídku. Musíš dát všem stejný zadání (jeden druh krytiny o kterou byste stáli) a neuvěříš až se ti nabídky sejdou, že můžou mezi jednotlivými nabídkami existovat i desetitisícové rozdíly. Řekla bych, že pokrývači mají pořád dost práce a tak jestli na to chcete vlítnout příští rok, měla bys udělat poptávku co nejdřív - nejlépe hned.

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:31
- Nahlásit

Maya
ty to mají tedy vystajlovaný
Jj, dobrá bouda pro pesany

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:53
- Nahlásit

denyk
jestli raději neudělat testy abych věděla?

pro klid duše jo.
Deniska, však my sa ťa aj trochu bojíme"

chápu , a rozumim

birma
a tudíž nejsem ta divná já, ale oni

poslední dobou je toho tak nějak víc. zatím, nic tragickýho, ale je to otravný furt něco řešit. A co mi vadí fest, že se nikdo hovadsky ani neomluví! To nechápu, stát se může, dobrá, ale pak s sebou sakra hodím, vyřeším si svého psa a omluvím se.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:56
- Nahlásit

birma
no nevím, já tyhle psy moc nemusím

cernej caj
ty wogo nezávidím, v tomhle zlatá bytofka

V sobotu jsme plánovali Silvestra, budou se slavit ještě dvoje narozky a všici prý budou moset být oblíklý jako členové kapely Šum svistu....tvl už začínám shánět oděv, to bude fičáááák
Takže kokosy místo podprdy?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:57
- Nahlásit

PetraK
poslední dobou je toho tak nějak víc. zatím, nic tragickýho, ale je to otravný furt něco řešit.
jj to je. A buď ráda, že máš normální hodný psy a žádnýho reaktivce
A co mi vadí fest, že se nikdo hovadsky ani neomluví!
já dostávám ještě seřváno
minule jsem se ženský ptala, jestli jí nepřijde divný, že nás otravuje její pes v parku, kde je zákaz volnýho pohybu psů. Napřed tvrdila, že neumí česky, pak mi vysvětlila, že jdou jenom po obvodu (ona jo, její pes byl za náma v půlce parku) a následně ještě upustila pár jedovatejch slin...

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:59
- Nahlásit

Co se týče těch testů, kámoška má Bukíse bráchu, dlouho jsem ho neviděla, ale prý vyskákanina je to stejná, dokonce má o kilo míň

PetraK
přesně jak jsi psala, když ti štěně zpraží dospělák, nejde ani
o to, že mu něco udělá, ale že piňďa bude mít špatnou zkušenost

Deniska, však my sa ťa aj trochu bojíme"
ségra pak musela vysvětlovat holkám, proč jsem musela zakročit.
V těhle situacích jsem za svojí postavu docela ráda

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:09
- Nahlásit

teda jak to tak čtu, tak sem asi ráda, že mi potkávámer jen srnky a zajíce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:10
- Nahlásit

Maya
no v kazdym pripade asi nam chybi dost penez

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:10
- Nahlásit

Maya
proto nejraději chodím do lesa...srny, zajíci, jezevci, klídek pohoda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:17
- Nahlásit

grimmh
jojo, mame v planu tak 3lidi, ale prej to je dobry na jare, pac zima muze napachat na strese nejaky nepravosti. Ale mas pravdu, objednat si treba hned a vic. No uvidime. porad to bude vic, nez mame v banku

denyk
sum svistu, co to je proboha?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:18
- Nahlásit

Tak se mi dneska podařilo hezký fópá.
Kamarád si přes mě objednával granule, no a Geis volal mně. Tak volám kamarádovo partnerce a říkám "Tady Lenka, vod Tomáše" V tu chvíli, jak jsem to vypustila mi došlo, že Lenka je jeho bejvalá manželka. Tak jsem chvilku čekala, jestli jí to dojde nebo mi třískne telefonem.
Pak mi bylo po skype doporučeno představovat se přezdívkou, abych se nedočkala něčeho nepěkného

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:19
- Nahlásit

kachna_
to ses dobra teda

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:20
- Nahlásit

cernej caj
sum svistu
to je kapela, kterou když vidíš nebo slyšíš, říkáš si:
co to je proboha?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:20
- Nahlásit

kachna_
tak hlavně že to s ní neseklo

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:24 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

kachna_
jo, není nad to když člověk rychlejc mluví než myslí
cernej caj
šum svistu neznáš ani jejich hlavního cvoka???????

edit: i když teda jak na to teď koukám, tak to je celej rumštajn tilda, taky samý vohně a vomalovánky

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:26
- Nahlásit

cernej caj
teda čajochu máš nedostatky ve vzdělání Daniel Nekonečný je kráááál rozkošeeeee

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:27
- Nahlásit

Maya
tu čepku s vohňostrojem si mosím vyrobit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:29
- Nahlásit

Maya
jeeeee to je ten magor nekonecny nebo jak se jmenuje, co rad zlutou?

no tak je jasny, ze esuska kdyz bude topit, bude muset zmenit palivo

denyk
az prijedu, ukazes mi tu rozkos?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:35
- Nahlásit

denyk
a pak se s čapkou taky vyfoť, ať z toho taky něco máme

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:39
- Nahlásit

birma

jj to je. A buď ráda, že máš normální hodný psy a žádnýho reaktivce

jo to víš že jsem, zas na druhou stranu si moc dobře pamatuju, jak podobný situace jsem musela řešit kvůli Ešátorovi a jeho blbejm zážitkům. Nemusela jsem bejt napjatá co on, to ne, ale nechtěla jsem dopustit nic co by ho mohlo hodit zpátky, takže jsem byla jedno velký oko- už mi to asi zůstalo a jsem za to v podstatě ráda - abych viděla dřív, jeho mohla zavést do klidu v tom, že jsem mu dala povel k noze, kde byl v pohodě a bezpečí. Naše poslední dva zážitky s RR byly slušně výživný, to jsem měla dost nahnáno, protože oba případy to byl pes jako hovado a nešel se družit . A ani jeden páníček nic. Nesnášim tohle, protože je to slušnej adrenalin. Nejsem moc velká, takže představa, že se do mě takový hovado opře... nic moc. Lidi jsou prostě debilové.

následně ještě upustila pár jedovatejch slin...

zabít! fakt jedině zabít. Ona ta dementní paní od Denisky, je sice dementní (prý to z ní udělaly prášky na depku ), a já se i kvůli tomu, držela zpátky, ale končím se slušným chováním, páč přes demenci je dost arogantní, takže moje slušnost už jde taky stranou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:39
- Nahlásit

kachna_
Pak mi bylo po skype doporučeno představovat se přezdívkou, abych se nedočkala něčeho nepěkného

worick
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:49 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

denyk
A podle čeho jsi si ten veslovák vybírala? Já bych vůbec nevěděla...A nebudou z toho bolet záda? Trochu bych se toho bála Ale jako dítě jsem na pramicích veslovala moc ráda, bavilo mne to Kdysi dávno, jsem se o to ještě zajímala, ale teď už jsem mimo. Máme doma podobnou věž http://www.fitham.cz/kettler-kinetic-f7 ale kolikrát myslíte, že jsem se donutila na tom svičit...za 7 let snad 4x Zkoušela jsem všemožné druhy cvičení - já u ničeho nevydržím A tak jsem se naštvala, že běh je nejpřirozenější a nejjednodušší, tak budu běhat a hotovo Tak možná běhám blbě, jak píše Maya neb jsem právě antiběhací Ale Tom když viděl, jak po každém běhu vypadám(šíleně, těsně před kolapsem) tak se taky byl kouknout, jak u toho vypadám, jestli se nějak blbě nehýbu a říkal, že vypadám normálně, běžecky Ale tak odborník by tam jistě našel plno chyb. Když vidím, jak zkritizujou každého běžce, co dá svůj běh na NET...a to i ty, co běhají hodně a rádi...tak to já bych asi dopadla úplně děsně. Myslím si, že můj problém bude asi hlavně v hlavě...prostě to nesnáším. Nesnášela jsem běh už ve škole a snažila se mu všemožně vyhnout. Nejsem sportovní nemehlo, byla jsem dobrá(i závodila)v házecích disciplínách, ve šplhu, v gymnastice...Tom ještě přemýšlel, když vypadám, že to nemůžu ani udýchat, že bych měla navštívit nějakého sportovního doktora a nechat se otestovat...jestli nemám problém s plícema či srdcem...třeba...Jenže já a k doktorovi?! Ani náhodou, radši u toho zdechnu

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:55
- Nahlásit

jak po každém běhu vypadám(šíleně, těsně před kolapsem
nooo to já taky, ale doma mě nikdo nevidí

To mi připomnělo sobotní výlet na Milešovku, ti kluci jsou fakt paka, jeden z nich se ptá, jestli si nás může vyfotit a ten druhej: "až mi sleza ta č*ráčí barva"

A podle čeho jsi si ten veslovák vybírala?

psala jsem do Fithamu, četla jsem jaké zkušenosti s tím mají ostatní....na záda je to prý naopak dobré...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:56
- Nahlásit

worick
já teda nevim a nejsem odborník, ale myslím, že jet v tom běhu takhle na doraz jak ty popisuješ je dost blbý a že si tím akorát škodíš, místo aby sis pomáhala běháním
víš jaký to musí být záhul na srdce třeba?

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:57
- Nahlásit

worick
bóže ta lavice vypadá opravdu jak mučící nástroj

Maya
a pak se s čapkou taky vyfoť, ať z toho taky něco máme
no něco vymyslím, zatím koukám po světelných řetězech na baterky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 14:58
- Nahlásit

worick
najdi si treba cviceni na youtube a zkus podle toho, joga, pilates, aerobic, posilovani s vlastni vahou...

ale fakt behej pomaleji, spis takovej klus, rychlejsi chuze...

nicmene si myslim, ze bys fakt mozna nemela behat ale spis treba chodit a jen si dat sem tam kratkej sprint nebo klus, ale tak pokud se snazis co to de, kdyzuz to nejde tak zpomalis abys nezdechla a pak jen co trochu naberes silu, tak zas co to de...

sporttester je idealni darek pred vanocema, koupis od 500kc zakladni a muzes behat s tim a hlidat si fakt tepovku kolem 60% a uvidis.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 15:00
- Nahlásit

worick
joa ja to chci domu a taky s pristavenou msitnosti a usetrim za obcasny dochazeni do posilky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 15:13
- Nahlásit

denyk
hlavně dost drahej mučící nástroj, to fakt pomučí i peněženku
a při představě, jak mi to za pár tejdnů slouží jako věšák stejně jako rotoped mě akorát voblejvá studenej pot

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 15:24
- Nahlásit

worick
při opravě bojleru jsem narazila na tyhle http://e-nasoska.sweb.cz/jaxe/jaxe.htm stránky. Nafoře, v jaxem běžel marathon je odkaz na nějakou běhací knížku

<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání